De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Malaga, Andalusien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Malaga, Andalusien

Chaufførens alder: 26-65
fre. 31.5
fre. 7.6

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Malaga, Andalusien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Malaga, Andalusien
Economy36 kr./dag
Lille mellemklasse40 kr./dag
Stor mellemklasse44 kr./dag
Lille varevogn74 kr./dag
Mini37 kr./dag
Varevogn til passagerer86 kr./dag
Kompakt SUV59 kr./dag
Mellemstor SUV69 kr./dag
Kompakt stationcar97 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Malaga

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Malaga

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Malaga?

De billigste udlejningsbiler i Malaga kan normalt findes gennem Ok Mobility. Når du booker hos Ok Mobility, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 35 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Malaga er 314 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Malaga har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Malaga, med 12 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Malaga?

Den mest populære bil at leje in Malaga blandt momondo-brugere er Mini Convertible, efterfulgt af Fiat Panda. Vores brugere har set tilbud på Mini Convertible in Malaga for 359 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 152 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 133 kr. om dagen for at leje en Fiat Panda in Malaga, selvom du kan finde priser på helt ned til 66 kr. om dagen.

Find billig billeje i Malaga, Andalusien

Find den lejebil i Malaga, der passer til dine behov

Lille biler

99 kr. - 250 kr.

Alle biltyper

254 kr. - 619 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Malaga, Spanien er 190 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Malaga, Spanien er i januar. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 99 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 53% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Malaga. I Malaga kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Malaga.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Malaga, Spanien er 414 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Malaga, Spanien er i november. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 192 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Malaga. I Malaga kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Malaga.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Malaga, Spanien er 574 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Malaga, Spanien er i januar. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 348 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 31% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Malaga. I Malaga kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Malaga, Spanien er 274 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Malaga, Spanien er i januar. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 180 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Malaga. I Malaga kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Malaga.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Malaga, Spanien er 937 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Malaga, Spanien er i november. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 449 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 58% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Malaga. I Malaga kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Malaga.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Malaga, Spanien er 729 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Malaga, Spanien er i januar. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 403 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 46% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Malaga. I Malaga kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Malaga, Spanien er 458 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Malaga, Spanien er i november. Prisen er 69% lavere end resten af året og ligger på kun 145 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Malaga. I Malaga kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

36 kr./dag

7 juni - 14 juni
Opel Corsa
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

40 kr./dag

7 juni - 14 juni
Peugeot 208

Biludlejningsfirmaer i Malaga

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Malaga, Andalusien

Thrifty

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

9,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

8,8

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,5

Value

8,0

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,7

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

7,7

Value

8,2

Enterprise Rent-A-Car

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

8,2

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,6

Value

7,5

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

7,9

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,0

Europcar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,5

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

7,5

Value

6,0

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

6,3

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,8

Value

5,2

Sunnycars

11 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Malaga

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Malaga

Det mest populære bureau

Delpaso

Populære biltyper

Compact, Economy, SUV

Billigste lejebil

90 kr.

Den mest populære model

Toyota Aygo
Det mest populære biludlejningsbureau i Malaga, der er fundet på momondo i denne måned, er Delpaso. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Record Go og Goldcar Rental SP
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Malaga i de seneste 72 timer: Compact, Economy, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Malaga er 90 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 241 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Malaga i de seneste 7 dage er Toyota Aygo. Vores brugere foretrækker også Fiat 500 som alternativ.

Kørsel i lejebil i Malaga – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Malaga, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Malaga, Spanien i juni?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 167 kr. for at leje en bil i juni i Malaga. Et særligt godt tilbud vil være omkring 90 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Malaga indtil videre. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 56 kr.-286 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Malaga, Spanien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Malaga biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Malaga tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Malaga i juni måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 25 °C og nedbør på 2 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i juni måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Malaga er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Malaga koster 298 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Malaga, Spanien?

Hvis du lejer en bil i Malaga, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Malaga er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Malaga er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mini Convertible in Malaga?

Hvordan er vejret i Malaga, Spanien i maj?

Normalt er vejret i Malaga i maj måned 19 °C og den forventede nedbør er 25 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Malaga om vejret i resten af Andalusien?

Klimaet i Andalusien i maj er normalt 18 °C med en forventet nedbør på 27,4 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Malaga til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Malaga?

Priser for biler i Malaga blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Malaga?

Fra maj 2024 er der 134 udbydere at vælge mellem for biler i Malaga.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Malaga?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Malaga. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Malaga?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Malaga. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Malaga?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Malaga. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Malaga?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Malaga. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Malaga med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Malaga, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Malaga på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Malaga med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Malaga, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Malaga på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Malaga med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Malaga.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Malaga på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 31.5
Middag
fre. 7.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Malaga

Populære typer af udlejningsbiler i Malaga