Billeje i Malaga, Spanien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Malaga, Spanien

Malaga, AN, Spanien
10. mar — 17. mar
Samme aflevering
Malaga, AN, Spanien
ons 10.3
Middag
ons 17.3
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Malaga?

Alle

15 kr. - 148 kr.

Familie

188 kr. - 423 kr.

Economy

20 kr. - 103 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Malaga, Spanien er i maj. Med en lejepris på kun 39 kr. pr. dag er prisen 46% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i marts. Hvis du har brug for mere plads til din familie, er det typisk billigere at leje større køretøjer med mere end 6 pladser i januar. I Malaga kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Malaga

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Malaga, Spanien
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.1

Vurdering baseret på 6 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.0

Vurdering baseret på 15 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.8

Vurdering baseret på 7 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.1

Vurdering baseret på 19 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.9

Vurdering baseret på 25 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.6

Vurdering baseret på 25 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.5

Vurdering baseret på 12 anmeldelser


Information om din rejse til Malaga

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Malaga?

Det er en god idé at tjekke aldersgrænserne en ekstra gang, inden du foretager billeje i Malaga. Lejebiler kan nemlig bookes i mange forskellige størrelser, hvilket har betydning for minimumsalderen. Alderskravet varierer afhængig af udlejningsfirmaerne, der som regel opererer med et såkaldt ung-fører-gebyr. Hos Hertz kan du eksempelvis leje mindre udlejningsbiler fra du er 21 år eller mellemklasse-biler fra du er 23 år – så længe du blot betaler et dagsgebyr på ca. 27.83 EUR (ca. 209 DKK). Ved leje af store biler skal du være 25 år, mens der ved leje af luksusbiler kræves en minimumsalder på 28 år. Hos Europcar arbejder de med tre alderskategorier i form af 21, 25 og 30 år samt mange forskellige bilkategorier. Der skal ligeledes betales et ung-fører-gebyr, hvis du er under 25 år, som koster fra ca. 18.08 EUR (ca. fra 136 DKK). Du kan sammenligne de forskellige udlejningsfirmaer her på momondo.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Når du booker billeje i Malaga, er det en rigtig god idé at undersøge eventuelle forskelle på danske og spanske færdselsregler. En af disse er, at du ikke behøver at køre med lyset tændt i dagtimerne. Dog skal det tændes, hvis du passerer mørke tunneler eller hvis det er tåget. I forhold til fartgrænser, så må du i Malagas byområder maks. køre 50 km/t. På landeveje må du maks. køre 90 km/t, mens du på Spaniens motorveje maksimalt må køre 120 km/t i personbil.

Parkering

Når du overvejer biludlejning, så skal du også forholde dig til parkering. I Malaga kan du både vælge et af byens parkeringshuse, der oftest vil have overvågning, samtidig med, at du kan holde i tørvejr. Parkerer du på gaden, så hold øje med de blå linjer på fortovskanterne, der indikerer, at du skal betale og dermed trække en billet i en p-automat.

Udflugtsmål i og omkring Malaga

Lej en bil i Malaga og nyd de mange udflugtsmuligheder på Costa del Sol. Billig billeje via udlejningsfirmaer som Delpaso, Budget, Alamo, Firefly og mange andre gør det oplagt at køre ud i det blå. Det gamle fort Alhambra, som er på UNESCO’s verdensarvsliste, er i dén grad et besøg værd. Du kan tage motorvejen det meste af vejen ud til fortet, der ligger ca. 130 km øst for Malaga by. Det er også værd at opleve byer som Torremolinos og Marbella, som byder på fantastiske strande og flotte udsigtspunkter på vejen langs Solkysten.

Hvilke forsikringer skal man have?

En god ansvarsforsikring er helt afgørende – især når du lejer en bil i udlandet, hvor de ofte har andre dækningsregler end i Danmark. Langt de fleste udlejningsfirmaer har dog en basisforsikring inkluderet, der dækker tyveri af bilen samt skader. På disse forsikringer er der ofte en høj selvrisiko, som du kan få helt ned på nul ved at betale for en udvidet forsikring. De dyre premium-forsikringer kan være en fordel at vælge, hvis du også vil have dækket dine personlige ejendele samt eksempelvis lys- og dækbeskyttelse. Skal din mand eller kone eksempelvis også køre bilen, så husk desuden at tegne en forsikring for en ekstra kører.

Kan man bruge sit danske kørekort i Malaga, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort gælder i alle EU-lande, og dermed kan du bruge dit danske kørekort, når du foretager billeje i Malaga.

Hvor i Malaga kan man hente og aflevere sin lejebil?

Især de store og kendte udlejningsfirmaer som Sixt, Avis, Budget og flere andre har ofte udlejningsterminaler i lufthavnen, hvor du både kan hente og aflevere din udlejningsbil. Udover Malaga Lufthavn er også byens hovedbanegård et af de steder, hvor du kan hente og aflevere – også uden for kontorets åbningstid. (Priser tjekket 18/09/2018).


Afstanden fra Malaga, Spanien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Malagas biludlejningsdisk

Biludlejning i Malaga

I marts har vi foretaget 2.618 søgninger på biludlejning i Malaga for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Malaga for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Malaga udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Enterprise, National og Avis. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Malaga, Spanien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Malaga biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Malaga tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Malaga i april måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 19 °C og nedbør på 25 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i april måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Malaga er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Malaga koster 210 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Malaga har flest biludlejningssteder?

Enterprise har 4 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 476 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Malaga, Spanien?

Hvis du lejer en bil i Malaga, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Malaga er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Malaga er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvordan er vejret i Malaga, Spanien i marts?

Normalt er vejret i Malaga i marts måned 14 °C og den forventede nedbør er 49 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i marts?

Vejret i Malaga i marts vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Malaga. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Malaga plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Volkswagen Polo, Ford Focus og Opel Corsa.

Minder vejret i Malaga om vejret i resten af Andalusien?

Klimaet i Andalusien i marts er normalt 14 °C med en forventet nedbør på 43,1 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Malaga til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Malaga

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Malaga

Se flere lejebiler i Andalusien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Algeciras, Almería og Cadiz i Andalusien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Malaga

 • Få den seneste informatiom om fly til Malaga

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Malaga
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Malagas mest populære områder

  Find hoteller in Malaga
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Malaga