Lej en bil i Malaga, Spanien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Malaga, Spanien

Malaga, AN, Spanien
29. jul — 5. aug
Samme aflevering
Malaga, AN, Spanien
tor 29.7
Middag
tor 5.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Malaga, Spanien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

79 kr. - 177 kr.

Alle biltyper

199 kr. - 593 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Malaga, Spanien, er 117 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Malaga, Spanien, er i november. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 79 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 70% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Malaga. I Malaga kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Malaga.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Malaga, Spanien, er 256 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Malaga, Spanien, er i november. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 192 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 34% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Malaga. I Malaga kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Malaga.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Malaga, Spanien, er 556 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Malaga, Spanien, er i november. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 286 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 31% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Malaga. I Malaga kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Malaga.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Malaga, Spanien, er 207 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Malaga, Spanien, er i maj. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 123 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 47% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Malaga. I Malaga kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Malaga.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Malaga, Spanien, er 429 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Malaga, Spanien, er i januar. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 268 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Malaga. I Malaga kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Malaga.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Malaga, Spanien, er 707 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Malaga, Spanien, er i november. Prisen er 70% lavere end resten af året og ligger på kun 215 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 46% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Malaga. I Malaga kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Malaga.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Malaga, Spanien, er 565 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Malaga, Spanien, er i februar. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 227 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 32% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Malaga. I Malaga kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Cabriolet i Malaga.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Goldcar Rental SP

93 kr./dag

5 sep – 15 sep
Citroen C2
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Goldcar Rental SP

99 kr./dag

3 sep – 16 sep
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Goldcar Rental SP

103 kr./dag

5 sep – 15 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Malaga

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Malaga, Spanien
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

9,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

9,0

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

8,6

Valuta for pengerne

8,3
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,6

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

8,6
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,4

Comfort

8,0

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

7,7

Valuta for pengerne

8,1
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,2

Comfort

8,1

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,5

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,8

Comfort

6,8

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

6,2

Valuta for pengerne

5,4
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

6,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

4,0

Information om din rejse til Malaga

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Malaga?

Det er en god idé at tjekke aldersgrænserne en ekstra gang, inden du foretager billeje i Malaga. Lejebiler kan nemlig bookes i mange forskellige størrelser, hvilket har betydning for minimumsalderen. Alderskravet varierer afhængig af udlejningsfirmaerne, der som regel opererer med et såkaldt ung-fører-gebyr. Hos Hertz kan du eksempelvis leje mindre udlejningsbiler fra du er 21 år eller mellemklasse-biler fra du er 23 år – så længe du blot betaler et dagsgebyr på ca. 27.83 EUR (ca. 209 DKK). Ved leje af store biler skal du være 25 år, mens der ved leje af luksusbiler kræves en minimumsalder på 28 år. Hos Europcar arbejder de med tre alderskategorier i form af 21, 25 og 30 år samt mange forskellige bilkategorier. Der skal ligeledes betales et ung-fører-gebyr, hvis du er under 25 år, som koster fra ca. 18.08 EUR (ca. fra 136 DKK). Du kan sammenligne de forskellige udlejningsfirmaer her på momondo.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Når du booker billeje i Malaga, er det en rigtig god idé at undersøge eventuelle forskelle på danske og spanske færdselsregler. En af disse er, at du ikke behøver at køre med lyset tændt i dagtimerne. Dog skal det tændes, hvis du passerer mørke tunneler eller hvis det er tåget. I forhold til fartgrænser, så må du i Malagas byområder maks. køre 50 km/t. På landeveje må du maks. køre 90 km/t, mens du på Spaniens motorveje maksimalt må køre 120 km/t i personbil.

Parkering

Når du overvejer biludlejning, så skal du også forholde dig til parkering. I Malaga kan du både vælge et af byens parkeringshuse, der oftest vil have overvågning, samtidig med, at du kan holde i tørvejr. Parkerer du på gaden, så hold øje med de blå linjer på fortovskanterne, der indikerer, at du skal betale og dermed trække en billet i en p-automat.

Udflugtsmål i og omkring Malaga

Lej en bil i Malaga og nyd de mange udflugtsmuligheder på Costa del Sol. Billig billeje via udlejningsfirmaer som Delpaso, Budget, Alamo, Firefly og mange andre gør det oplagt at køre ud i det blå. Det gamle fort Alhambra, som er på UNESCO’s verdensarvsliste, er i dén grad et besøg værd. Du kan tage motorvejen det meste af vejen ud til fortet, der ligger ca. 130 km øst for Malaga by. Det er også værd at opleve byer som Torremolinos og Marbella, som byder på fantastiske strande og flotte udsigtspunkter på vejen langs Solkysten.

Hvilke forsikringer skal man have?

En god ansvarsforsikring er helt afgørende – især når du lejer en bil i udlandet, hvor de ofte har andre dækningsregler end i Danmark. Langt de fleste udlejningsfirmaer har dog en basisforsikring inkluderet, der dækker tyveri af bilen samt skader. På disse forsikringer er der ofte en høj selvrisiko, som du kan få helt ned på nul ved at betale for en udvidet forsikring. De dyre premium-forsikringer kan være en fordel at vælge, hvis du også vil have dækket dine personlige ejendele samt eksempelvis lys- og dækbeskyttelse. Skal din mand eller kone eksempelvis også køre bilen, så husk desuden at tegne en forsikring for en ekstra kører.

Kan man bruge sit danske kørekort i Malaga, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort gælder i alle EU-lande, og dermed kan du bruge dit danske kørekort, når du foretager billeje i Malaga.

Hvor i Malaga kan man hente og aflevere sin lejebil?

Især de store og kendte udlejningsfirmaer som Sixt, Avis, Budget og flere andre har ofte udlejningsterminaler i lufthavnen, hvor du både kan hente og aflevere din udlejningsbil. Udover Malaga Lufthavn er også byens hovedbanegård et af de steder, hvor du kan hente og aflevere – også uden for kontorets åbningstid. (Priser tjekket 18/09/2018).


Afstanden fra Malaga, Spanien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Malagas biludlejningsdisk

Biludlejning i Malaga

I juli har vi foretaget 2.618 søgninger på biludlejning i Malaga for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Malaga for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Malaga udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Enterprise, Alamo og Europcar. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Malaga, Spanien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Malaga biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Malaga tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Malaga i august måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 23 °C og nedbør på 16 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i august måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Malaga er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Malaga koster 215 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Malaga har flest biludlejningssteder?

Dollar har 4 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 235 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Malaga, Spanien?

Hvis du lejer en bil i Malaga, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Malaga er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Malaga er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvordan er vejret i Malaga, Spanien i juli?

Normalt er vejret i Malaga i juli måned 25 °C og den forventede nedbør er 2 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Malaga er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Malaga om vejret i resten af Andalusien?

Klimaet i Andalusien i juli er normalt 25 °C med en forventet nedbør på 2,5 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Malaga til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Malaga

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Malaga

Se flere lejebiler i Andalusien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Algeciras, Almería og Cadiz i Andalusien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Malaga