Udlejningsbiler fra Thrifty i Malaga

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Malaga

Malaga, AN, Spanien
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Malaga, AN, Spanien
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Thrifty biludlejningstilbud i Malaga, Andalusien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

135 kr. - 477 kr.

Alle biltyper

135 kr. - 567 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Thrifty i Malaga, Andalusien er i januar når priserne er 135 kr. per dag i gennemsnit. 135 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 276 kr. for en Thrifty Lille udlejningsbil i Malaga. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Thrifty i Malaga, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Thrifty i Malaga, Andalusien er i marts når priserne er 146 kr. per dag i gennemsnit. 146 kr. per dag er 58% lavere end den gennemsnitlige årspris på 344 kr. for en Thrifty Mellemstor udlejningsbil i Malaga. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Thrifty i Malaga, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Mellemstor udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Thrifty i Malaga, Andalusien er i april når priserne er 173 kr. per dag i gennemsnit. 173 kr. per dag er 58% lavere end den gennemsnitlige årspris på 415 kr. for en Thrifty SUV udlejningsbil i Malaga. Mens april nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Thrifty i Malaga, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Thrifty i Malaga, Andalusien er i august når priserne er 378 kr. per dag i gennemsnit. 378 kr. per dag er 34% lavere end den gennemsnitlige årspris på 575 kr. for en Thrifty Varevogn udlejningsbil i Malaga. Mens august nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Thrifty i Malaga, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Varevogn udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Thrifty

147 kr./dag

1 dec. – 10 dec.
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Thrifty

154 kr./dag

1 dec. – 10 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Thrifty

171 kr./dag

1 dec. – 10 dec.
Audi A3

Malaga Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Malaga, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Thrifty

4 kontorer

Information om Thrifty udlejningsbiler i Malaga

Har Thrifty en lokation i Malaga Lufthavn?

I øjeblikket Thrifty har 1 lokation i Malaga Lufthavn:
Ap Costa Del Sol.

Tilbyder Thrifty gratis afbestilling af lejebiler i Malaga?

Ja, Thrifty tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Malaga. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Thrifty på et af deres udlejningssteder i Malaga. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Thrifty når man er i Malaga i oktober?

Den mest populære type af bil at leje fra Thrifty i Malaga i oktober er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 325 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i oktober, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 218 kr. per dag.

Hvor mange Thrifty biludlejningslokationer er der i Malaga?

Thrifty opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Malaga. Den mest populære biludlejningslokation Thrifty har i Malaga er placeret på Ap Costa Del Sol.I løbet af de sidste 12 måneder har 79% af vores brugere, der søgte efter Thrifty udlejningsbiler i Malaga endt med at leje deres bil fra Ap Costa Del Sol lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Malaga?

Priser for biler i Malaga blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Malaga?

Fra september 2023 er der 129 udbydere at vælge mellem for biler i Malaga.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Malaga?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Malaga. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Malaga?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Malaga. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Thrifty biler i andre byer i Spanien


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Malaga

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Thrifty? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Malaga biludlejningsfirmaer
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.