Udlejningsbiler fra Thrifty i Malaga

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Malaga

Malaga, AN, Spanien
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Malaga, AN, Spanien
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Thrifty biludlejningstilbud i Malaga, Andalusien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

92 kr. - 580 kr.

Alle biltyper

92 kr. - 771 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Thrifty i Malaga, Andalusien er i januar når priserne er 92 kr. per dag i gennemsnit. 92 kr. per dag er 69% lavere end den gennemsnitlige årspris på 296 kr. for en Thrifty Lille udlejningsbil i Malaga. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Thrifty i Malaga, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Lille udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Thrifty i Malaga, Andalusien er i november når priserne er 91 kr. per dag i gennemsnit. 91 kr. per dag er 79% lavere end den gennemsnitlige årspris på 439 kr. for en Thrifty Mellemstor udlejningsbil i Malaga. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Thrifty i Malaga, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Mellemstor udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Thrifty i Malaga, Andalusien er i august når priserne er 391 kr. per dag i gennemsnit. 391 kr. per dag er 33% lavere end den gennemsnitlige årspris på 587 kr. for en Thrifty Varevogn udlejningsbil i Malaga. Mens august nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Thrifty i Malaga, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Varevogn udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Thrifty

215 kr./dag

1 nov. – 5 nov.
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Thrifty

234 kr./dag

1 nov. – 5 nov.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Thrifty

254 kr./dag

19 aug. – 26 aug.
Chevrolet Sonic Sedan

Malaga Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Malaga, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om Thrifty udlejningsbiler i Malaga

Alle Thrifty biludlejningslokationer i Malaga tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Forbedret rengøring af shuttlebusser

Billeje i Malaga i september fra Thrifty vil koste 449 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 297 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Thrifty i en uge i Malaga, kan du forvente priser omkring 3.142 kr. i september måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

I øjeblikket Thrifty har 1 lokation i Lufthavn: Malaga:
Ap Costa Del Sol.

Ja, Thrifty tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Malaga. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Thrifty på et af deres udlejningssteder i Malaga. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Den mest populære type af bil at leje fra Thrifty i Malaga i september er Stor mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 546 kr. per dag for Stor mellemklasse udlejningsbiler i september, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 498 kr. per dag.

Thrifty opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Malaga. Den mest populære biludlejningslokation Thrifty har i Malaga er placeret på Ap Costa Del Sol.I løbet af de sidste 12 måneder har 76% af vores brugere, der søgte efter Thrifty udlejningsbiler i Malaga endt med at leje deres bil fra Ap Costa Del Sol lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Malaga

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Thrifty? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Malaga biludlejningsfirmaer