Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Thrifty i Malaga

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Malaga

Chaufførens alder: 26-65
tor. 25.7
tor. 1.8
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? til at holde øje med priserne.

Thrifty biludlejningstilbud i Malaga, Andalusien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

123 kr. - 591 kr.

Alle biltyper

133 kr. - 591 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Thrifty i Malaga, Andalusien er i februar når priserne er 123 kr. per dag i gennemsnit. 123 kr. per dag er 53% lavere end den gennemsnitlige årspris på 260 kr. for en Thrifty Lille udlejningsbil i Malaga. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Thrifty i Malaga, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Lille udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Thrifty i Malaga, Andalusien er i april når priserne er 200 kr. per dag i gennemsnit. 200 kr. per dag er 18% lavere end den gennemsnitlige årspris på 243 kr. for en Thrifty Mellemstor udlejningsbil i Malaga. Mens april nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Thrifty i Malaga, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Mellemstor udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Thrifty

178 kr./dag

17 aug. – 5 sep.
Chevrolet Sonic Sedan
Renault Twingo
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Thrifty

178 kr./dag

17 aug. – 5 sep.
Renault Twingo
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Thrifty

216 kr./dag

23 sep. – 17 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

Malaga Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Malaga, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Thrifty

4 kontorer

Information om Thrifty udlejningsbiler i Malaga

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Thrifty i Malaga koste i august?

Billeje i Malaga i august fra Thrifty vil koste 244 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 184 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Thrifty i en uge i Malaga, kan du forvente priser omkring 1.711 kr. i august måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Har Thrifty en lokation i Malaga Lufthavn?

I øjeblikket Thrifty har 1 lokation i Malaga Lufthavn:
Ap Costa Del Sol.

Tilbyder Thrifty gratis afbestilling af lejebiler i Malaga?

Ja, Thrifty tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Malaga. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Thrifty på et af deres udlejningssteder i Malaga. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Thrifty når man er i Malaga i august?

Den mest populære type af bil at leje fra Thrifty i Malaga i august er Lille mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 284 kr. per dag for Lille mellemklasse udlejningsbiler i august, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 232 kr. per dag.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Thrifty i Malaga?

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Thrifty, så burde du overveje at leje en Economy, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Malaga. At leje en Economy fra Thrifty koster i gennemsnit 190 kr. per dag, hvilket er 3% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 20% af vores brugere valgt at leje en Economy fra Thrifty for at spare penge på deres rejse til Malaga.

Hvor mange Thrifty biludlejningslokationer er der i Malaga?

Thrifty opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Malaga. Den mest populære biludlejningslokation Thrifty har i Malaga er placeret på Ap Costa Del Sol.I løbet af de sidste 12 måneder har 80% af vores brugere, der søgte efter Thrifty udlejningsbiler i Malaga endt med at leje deres bil fra Ap Costa Del Sol lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Malaga?

Priser for biler i Malaga blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Malaga?

Fra juli 2024 er der 135 udbydere at vælge mellem for biler i Malaga.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Malaga?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Malaga. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Malaga?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Malaga. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Malaga på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 25.7
Middag
tor. 1.8
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Malaga

Populære typer af udlejningsbiler i Malaga