Udlejningsbiler fra Thrifty i Barcelona

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Barcelona

Barcelona, Spanien
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Barcelona, Spanien
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Thrifty biludlejningstilbud i Barcelona, Catalonien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

114 kr. - 461 kr.

Alle biltyper

114 kr. - 496 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Thrifty i Barcelona, Catalonien er i december når priserne er 114 kr. per dag i gennemsnit. 114 kr. per dag er 64% lavere end den gennemsnitlige årspris på 317 kr. for en Thrifty Lille udlejningsbil i Barcelona. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Thrifty i Barcelona, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Thrifty

231 kr./dag

19 aug. – 26 aug.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Thrifty

231 kr./dag

17 aug. – 24 aug.
Chevrolet Sonic Sedan
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Thrifty

238 kr./dag

19 aug. – 26 aug.
Citroen C2

Barcelona Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Barcelona, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Information om Thrifty udlejningsbiler i Barcelona

Hver Thrifty udlejningslokation i Barcelona er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Thrifty har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Forbedret rengøring af shuttlebusser

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Thrifty i Lufthavn: Barcelona (Terminal 1 And 2).

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Thrifty i Barcelona. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Thrifty.

Den mest populære type af bil at leje fra Thrifty i Barcelona i september er Mini udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 498 kr. per dag for Mini udlejningsbiler i september, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 473 kr. per dag.

Der er 6 Thrifty biludlejningslokationer i Barcelona. Ifølge vores brugere er den mest populære Thrifty lokation i Barcelona beliggende på Terminal 1 And 2. 50% af vores brugere som har lejet bil fra Thrifty i Barcelona lejede fra denne lokation det seneste år.


Thrifty biler i andre byer i Spanien