Udlejningsbiler fra Thrifty i Barcelona

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Barcelona

Barcelona, Spanien
15. Dec — 22. Dec
Barcelona, Spanien
Fri 15.12
Middag
Fri 22.12
Middag
Chaufførens alder:

Thrifty biludlejningstilbud i Barcelona, Catalonien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

171 kr. - 634 kr.

Alle biltyper

159 kr. - 462 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Thrifty i Barcelona, Catalonien er i oktober når priserne er 171 kr. per dag i gennemsnit. 171 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 282 kr. for en Thrifty Lille udlejningsbil i Barcelona. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Thrifty i Barcelona, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Thrifty i Barcelona, Catalonien er i november når priserne er 159 kr. per dag i gennemsnit. 159 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 259 kr. for en Thrifty Mellemstor udlejningsbil i Barcelona. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Thrifty i Barcelona, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Mellemstor udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Thrifty

79 kr./dag

13 Dec – 1 Jan
Citroen C2
Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Thrifty

87 kr./dag

13 Dec – 1 Jan
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Thrifty

91 kr./dag

13 Dec – 1 Jan
Chevrolet Sonic Sedan

Barcelona Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Barcelona, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Thrifty

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,6

Comfort

5,6

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

4,6

Value

5,0

Information om Thrifty udlejningsbiler i Barcelona

Har Thrifty en lokation i Barcelona Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Thrifty i Barcelona Lufthavn (Terminal 1 And 2).

Tilbyder Thrifty gratis afbestilling af lejebiler i Barcelona?

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Thrifty i Barcelona. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Thrifty.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Thrifty når man er i Barcelona i januar?

Den mest populære type af bil at leje fra Thrifty i Barcelona i januar er Mini udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 162 kr. per dag for Mini udlejningsbiler i januar, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 132 kr. per dag.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Thrifty i Barcelona?

Den billigste type bil Thrifty tilbyder i Barcelona er Mini til 162 kr. i gennemsnit per dag. 162 kr. per dag er 13% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Thrifty, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 50% af momondo-brugere som har lejet en bil i Barcelona fra Thrifty valgte Mini, ofte grundet besparelsen.

Hvor mange Thrifty biludlejningslokationer er der i Barcelona?

Der er 6 Thrifty biludlejningslokationer i Barcelona. Ifølge vores brugere er den mest populære Thrifty lokation i Barcelona beliggende på Terminal 1 And 2. 40% af vores brugere som har lejet bil fra Thrifty i Barcelona lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Barcelona?

Priser for biler i Barcelona opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Barcelona?

Der er 159 udbydere for biler i Barcelona fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Barcelona?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Barcelona. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Barcelona?

For at leje en bil i Barcelona, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Barcelona på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.