Billeje i Johannesburg, Sydafrika

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Johannesburg, Sydafrika

Johannesburg, Sydafrika
21. apr — 28. apr
Samme aflevering
Johannesburg, Sydafrika
ons 21.4
Middag
ons 28.4
Middag

Biludlejningsfirmaer i Johannesburg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Johannesburg, Sydafrika
Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.3

Vurdering baseret på 65 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 5.9

Vurdering baseret på 44 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.7

Vurdering baseret på 8 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.6

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: God 7.0

Vurdering baseret på 5 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.0

Vurdering baseret på 15 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.0

Vurdering baseret på 2 anmeldelser


Afstanden fra Johannesburg, Sydafrika til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Johannesburg OR Tambos biludlejningsdisk

Biludlejning i Johannesburg

Indtil videre har der i april været 112 søgninger på biludlejning i Johannesburg på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Johannesburg for at reducere spredningen af COVID-19?

Avis, Sixt, og Hertz er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Johannesburg. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Johannesburg, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Johannesburg, Sydafrika i maj?

76 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Johannesburg i maj. Tilbud fås helt ned til 76 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Johannesburg i maj, kan du forvente en pris på cirka 110 kr.. De bedste priser fås fra 110 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Johannesburg har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Johannesburg hos Hertz, som har 6 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 56 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Johannesburg gennem Hertz er 201 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Johannesburg, Sydafrika biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Johannesburg biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Johannesburg tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Johannesburg i maj måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 10 °C og nedbør på 0 mm i maj, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Johannesburg. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i maj måned og er et populært valg blandt Johannesburg rejsende. Leje af en Standard i Johannesburg koster 305 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Johannesburg har flest biludlejningssteder?

I byen Johannesburg, Sydafrika er der 7 udlejningssteder ejet af Firefly med en gennemsnitlig daglig pris på 170 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Johannesburg, Sydafrika?

Johannesburgs hastighedsbegrænsning er 40 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Johannesburg er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Johannesburg, Sydafrika i april?

I april er der normalt 50 mm nedbør i Johannesburg og en gennemsnitstemperatur på 16 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Johannesburg, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

Vejret i Johannesburg i april vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Johannesburg. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Johannesburg plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Chevrolet Spark, Class Compact SUV og Volkswagen Polo.

Minder vejret i Johannesburg om vejret i resten af Gauteng?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Johannesburg og rundt i Gauteng eller til de omkringliggende områder i april måned, kan forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 46,3 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Johannesburg

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Johannesburg

Kom i gang med at planlægge din rejse til Johannesburg