Lej en bil i Johannesburg, Sydafrika

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Johannesburg, Sydafrika

Johannesburg, Sydafrika
8. aug — 15. aug
Samme aflevering
Johannesburg, Sydafrika
søn 8.8
Middag
søn 15.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Johannesburg, Sydafrika

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

79 kr. - 308 kr.

Alle biltyper

79 kr. - 399 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Johannesburg, Sydafrika, er 147 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Johannesburg, Sydafrika, er i maj. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 79 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 39% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Johannesburg. I Johannesburg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Johannesburg.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Johannesburg, Sydafrika, er 147 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Johannesburg, Sydafrika, er i juni. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 150 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 39% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Johannesburg. I Johannesburg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Johannesburg.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Johannesburg, Sydafrika, er 302 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Johannesburg, Sydafrika, er i september. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 198 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Johannesburg. I Johannesburg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Johannesburg.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Johannesburg, Sydafrika, er 271 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Johannesburg, Sydafrika, er i januar. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 206 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 13% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Johannesburg. I Johannesburg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Johannesburg.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Johannesburg, Sydafrika, er 166 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Johannesburg, Sydafrika, er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 256 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Johannesburg. I Johannesburg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Johannesburg.


Biludlejningsfirmaer i Johannesburg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Johannesburg, Sydafrika
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,1

Comfort

8,5

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

8,1

Valuta for pengerne

8,5
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,9

Comfort

6,5

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,1
9 kontorer
7 kontorer
7 kontorer
6 kontorer
6 kontorer

Afstanden fra Johannesburg, Sydafrika til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Johannesburg OR Tambos biludlejningsdisk

Biludlejning i Johannesburg

Indtil videre har der i august været 112 søgninger på biludlejning i Johannesburg på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Johannesburg for at reducere spredningen af COVID-19?

Avis og Hertz er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Johannesburg. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Johannesburg, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Johannesburg, Sydafrika i september?

76 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Johannesburg i september. Tilbud fås helt ned til 76 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Johannesburg i september, kan du forvente en pris på cirka 111 kr.. De bedste priser fås fra 111 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Johannesburg har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Johannesburg hos Hertz, som har 6 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 56 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Johannesburg gennem Hertz er 202 kr./dag.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Johannesburg har flest biludlejningssteder?

I byen Johannesburg, Sydafrika er der 6 udlejningssteder ejet af Hertz med en gennemsnitlig daglig pris på 202 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Johannesburg, Sydafrika?

Johannesburgs hastighedsbegrænsning er 40 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Johannesburg er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Johannesburg, Sydafrika i august?

I august er der normalt 0 mm nedbør i Johannesburg og en gennemsnitstemperatur på 13 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Johannesburg, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i august?

Vejret i Johannesburg i august vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Johannesburg. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Johannesburg plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Chevrolet Spark, Class Compact SUV og Volkswagen Polo.

Minder vejret i Johannesburg om vejret i resten af Gauteng?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Johannesburg og rundt i Gauteng eller til de omkringliggende områder i august måned, kan forvente temperaturer på omkring 13 °C og ca. 2 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Sydafrika

Se vores biludlejningstilbud i byer som Cape Town, Durban og Port Elizabeth i Sydafrika

Biludlejning i lufthavne i Johannesburg

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Johannesburg

Kom i gang med at planlægge din rejse til Johannesburg