Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Johannesburg, Gauteng

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Johannesburg, Gauteng

Johannesburg, Sydafrika
1. May — 8. May
Johannesburg, Sydafrika
Wed 1.5
Middag
Wed 8.5
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find billig billeje i Johannesburg, Gauteng

Find den lejebil i Johannesburg, der passer til dine behov

Lille biler

163 kr. - 322 kr.

Alle biltyper

167 kr. - 570 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Johannesburg, Sydafrika er 219 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Johannesburg, Sydafrika er i april. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 163 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 43% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Johannesburg. I Johannesburg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Johannesburg, Sydafrika er 350 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Johannesburg, Sydafrika er i april. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 217 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Johannesburg. I Johannesburg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Johannesburg, Sydafrika er 568 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Johannesburg, Sydafrika er i juni. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 420 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 33% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Johannesburg. I Johannesburg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Johannesburg, Sydafrika er 380 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Johannesburg, Sydafrika er i april. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 172 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 1% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Johannesburg. I Johannesburg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Johannesburg, Sydafrika er 434 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Johannesburg, Sydafrika er i februar. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 521 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Johannesburg. I Johannesburg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Johannesburg, Sydafrika er 526 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Johannesburg, Sydafrika er i maj. Prisen er 9% lavere end resten af året og ligger på kun 577 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 28% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Johannesburg. I Johannesburg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Information om og trends inden for biludlejning i Johannesburg

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Johannesburg

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Johannesburg?

De billigste udlejningsbiler i Johannesburg kan normalt findes gennem Alamo. Når du booker hos Alamo, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 98 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Johannesburg er 284 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Johannesburg har flest lokationer?

Hertz har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Johannesburg, med 10 lokationer.

Biludlejningsfirmaer i Johannesburg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Johannesburg, Gauteng

Firefly

9 kontorer

keddy by Europcar

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

6,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

6,0

Alamo

1 kontor

1First Car Rental

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0

Budget

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

7,1

Value

6,2

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,3

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,8

Value

6,8

Europcar

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

6,7

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,7

Value

6,2

Sixt

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,8

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,4

Value

5,6

Hurtige fakta om biludlejning i Johannesburg

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Johannesburg

Det mest populære bureau

GREEN MOTION

Populære biltyper

SUV, Full-size, Economy

Billigste lejebil

180 kr.

Den mest populære model

Hyundai Venue
Det mest populære biludlejningsbureau i Johannesburg, der er fundet på momondo i denne måned, er GREEN MOTION . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Firefly og Woodford
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Johannesburg i de seneste 72 timer: SUV, Full-size, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Johannesburg er 180 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 337 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Johannesburg i de seneste 7 dage er Hyundai Venue.

Kørsel i lejebil i Johannesburg – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Johannesburg, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Johannesburg, Sydafrika biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Johannesburg biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Johannesburg tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Johannesburg i maj måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 10 °C og nedbør på 0 mm i maj, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Johannesburg. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i maj måned og er et populært valg blandt Johannesburg rejsende. Leje af en Standard i Johannesburg koster 325 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Johannesburg, Sydafrika?

Johannesburgs hastighedsbegrænsning er 40 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Johannesburg er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Johannesburg, Sydafrika i april?

I april er der normalt 50 mm nedbør i Johannesburg og en gennemsnitstemperatur på 16 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Johannesburg, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Johannesburg om vejret i resten af Gauteng?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Johannesburg og rundt i Gauteng eller til de omkringliggende områder i april måned, kan forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 46,3 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Johannesburg?

Priser for biler i Johannesburg blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Johannesburg?

Fra april 2024 er der 90 udbydere at vælge mellem for biler i Johannesburg.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Johannesburg?

Blandt forskellige lande, herunder Johannesburg, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Johannesburg?

For at leje en bil i Johannesburg, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Johannesburg?

Du bør booke billeje i Johannesburg ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Johannesburg?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Johannesburg ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Johannesburg med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Johannesburg, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Johannesburg på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Johannesburg med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Johannesburg, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Johannesburg.

Kan jeg søge efter billeje i Johannesburg med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Johannesburg.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Johannesburg på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Wed 1.5
Middag
Wed 8.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Johannesburg

Populære typer af udlejningsbiler i Johannesburg