Udlejningsbiler fra Tempest Car Hire i Johannesburg

Find og sammenlign gode tilbud på Tempest Car Hire udlejningsbiler i Johannesburg

Johannesburg, Sydafrika
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Johannesburg, Sydafrika
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Tempest Car Hire biludlejningstilbud i Johannesburg, Gauteng

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

114 kr. - 254 kr.

Alle biltyper

114 kr. - 528 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Tempest Car Hire i Johannesburg, Gauteng er i november når priserne er 114 kr. per dag i gennemsnit. 114 kr. per dag er 36% lavere end den gennemsnitlige årspris på 177 kr. for en Tempest Car Hire Lille udlejningsbil i Johannesburg. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Tempest Car Hire i Johannesburg, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Lille udlejningsbiler fra Tempest Car Hire alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Tempest Car Hire

196 kr./dag

10 nov. – 21 nov.
Chevrolet Sonic Sedan

Johannesburg Tempest Car Hire lokationer

Herunder kan du finde information om alle Tempest Car Hire biludlejningssteder i Johannesburg, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Tempest Car Hire

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

3,3

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Information om Tempest Car Hire udlejningsbiler i Johannesburg

Har Tempest Car Hire en lokation i Johannesburg OR Tambo Lufthavn?

I øjeblikket Tempest Car Hire har 1 lokation i Johannesburg OR Tambo Lufthavn:
Johannesburg International Airport.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Tempest Car Hire når man er i Johannesburg i oktober?

Ifølge vores data er Stor mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Tempest Car Hire mens de besøgte Johannesburg i oktober. Baseret på Tempest Car Hire biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Stor mellemklasse på 282 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 278 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvor mange Tempest Car Hire biludlejningslokationer er der i Johannesburg?

Tempest Car Hire opererer på nuværende tidspunkt fra 5 lokationer i Johannesburg. Den mest populære biludlejningslokation Tempest Car Hire har i Johannesburg er placeret på Johannesburg International Airport.I løbet af de sidste 12 måneder har 84% af vores brugere, der søgte efter Tempest Car Hire udlejningsbiler i Johannesburg endt med at leje deres bil fra Johannesburg International Airport lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Johannesburg?

Priser for biler i Johannesburg blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Johannesburg?

Fra september 2023 er der 82 udbydere at vælge mellem for biler i Johannesburg.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Johannesburg?

Blandt forskellige lande, herunder Johannesburg, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Johannesburg?

For at leje en bil i Johannesburg, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Johannesburg

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Tempest Car Hire? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Johannesburg biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Johannesburg på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.