Billeje i Sydafrika

Leder du efter billig biludlejning i Sydafrika? Så søg her!

Johannesburg, Sydafrika
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Johannesburg, Sydafrika
tor. 5.10
Middag
tor. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Sydafrika

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Sydafrika

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Sydafrika?

De billigste udlejningsbiler i Sydafrika kan normalt findes gennem First Car. Når du booker hos First Car, kan du være heldig at finde priser på helt ned til 148 kr./dag, afhængigt af den by, du gerne vil besøge. Til sammenligning skal siges, at gennemsnitsprisen på at leje bil i Sydafrika er 271 kr./dag.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Sydafrika?

Lige nu er det mest populære udlejningsfirma i Sydafrika Europcar. 23 brugere har givet Europcar en gennemsnitlig vurdering på 5,5 ud af 10 for deres kundeservice og kvalitetsbiler. Den sidste måned har 58% brugere valgt at leje bil gennem Europcar under deres besøg i Sydafrika.

Hvilket udlejningsbureau i Sydafrika har flest biludlejningssteder?

keddy by Europcar har flest biludlejningssteder i Sydafrika. Firmaet har 127 biludlejningssteder, hvoraf mange ligger i lufthavne eller centrum af byerne. keddy by Europcar plejer at have biludlejningssteder i alle de byer, man bare må se i Sydafrika. I Cape Town har keddy by Europcar for eksempel 10 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Sydafrika?

29% af momondos brugere fortrak at leje en Economy på deres rejse til Sydafrika, hvilket har gjort den til den mest populære biltype at leje i landet. Selvom priserne på billeje i Sydafrika varierer afhængigt af byen og udlejningsbureauet, kan du forvente at skulle betale 255 kr. om dagen i gennemsnit for en Economy.

Bedste tilbud på lejebiler i Sydafrika

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Sydafrika
Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

97 kr./dag

15 nov. - 28 nov.
Chevrolet Spark
Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

105 kr./dag

10 nov. - 21 nov.
Chevrolet Spark
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

129 kr./dag

10 nov. - 21 nov.
Volkswagen Polo
Skoda Octavia
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

132 kr./dag

10 nov. - 21 nov.
Skoda Octavia
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

132 kr./dag

15 nov. - 28 nov.
Ford Fiesta
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

139 kr./dag

20 okt. - 27 okt.
Ford Fiesta
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

152 kr./dag

10 nov. - 21 nov.
Peugeot 208
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

152 kr./dag

15 nov. - 28 nov.
Volkswagen Golf
Volkswagen Jetta
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

159 kr./dag

15 nov. - 28 nov.
Volkswagen Jetta

Oplysninger om billeje i Sydafrika

Har Sydafrika nogen unikke færdselslove?

Hvis man gerne vil opleve nogle af landets mange skjulte perler, er det smart at leje en bil i Sydafrika når man ankommer. Man bør dog være ekstra opmærksom på trafikken i de store byer, især hvis man er vant til at køre i Danmark, for i Sydafrika kører de i venstre side af vejen. Husk på, at trafik fra højre side har fortrinsret i rundkørsler. Når man kører i udlejningsbil i Sydafrika skal alle passagerer være fastspændt med sikkerhedssele under kørslen. Børn skal være fastspændt i et passende barnesæde. Når man kører i Sydafrika, skal man altid være i besiddelse af sit kørekort og pas, samt dokumentation på billejen, inklusiv bilens forsikringspapirer Det er ulovligt at tale i telefon under kørslen, med mindre mobilen kan betjenes uden hænder. Hvis man kører i byerne, bør man som tommelfingerregel altid have sine vinduer rullet op, især hvis man stopper ved trafiklys eller stopper bilen helt.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Sydafrika?

Lej en bil i Sydafrika, hvis du er over 21 år gammel og ønsker at se dele af landet, der ikke kan nås med offentlig transport. De fleste udlejningsbiler i Sydafrika udlejes kun hvis du har haft dit kørekort i mere end tre år. Er du under 25 år kan der forekomme ekstra omkostninger i form af yderligere forsikring eller et større depositum. Hvis du er under 25 år, kan der også være restriktioner på, hvilke biler udlejningsfirmaet vil leje til dig. For at leje en bil i Sydafrika skal man kunne fremvise et gyldigt internationalt kørekort, samt et gyldigt pas. Navnet på begge disse dokumenter skal matche, så har du nyligt skiftet navn, bør du få dokumenterne opdateret inden afrejse. De fleste biludlejningsfirmaer i Sydafrika skal også se ind - og udrejsedokumenter i form af flybilletter ved leje af bil.

Hvilke områder i Sydafrika har mest trafik?

Når man kører på de lange lande - og motorveje i Sydafrika, vil man ikke opleve særligt meget trafik. Men kommer man ind omkring de større byer, skal man regne med at bruge tid i bilkøer; især omkring myldretid på vejene ind og ud af byen. Cape Town er især kendt for sin tætte trafik, og derfor anbefales det at man parkerer lidt uden for de centrale dele af byen og oplever området til fods. Byer som Pretoria har især øget trafik omkring festivaller og helligdage, hvor dele af byen kan være spærret af for trafik. I Pretoria kan man med fordel benytte de mange minibusser, eller Gautrain toget der giver adgang til hele Gauteng regionen. Hvis man gerne vil bruge flere dage i byen, kan man købe dags - eller ugepas der gælder til både toge og busser i Pretoria.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Sydafrika?

Det er et populært valg blandt besøgende at leje en bil i Sydafrika, da rejsen gennem landet er en oplevelse i sig selv. En af de mest populære og naturskønne ruter er Route 62 mellem Cape Town og Port Elizabeth. På denne tur kommer man gennem byer som Oudtshoorn, Barrydale og Calitzdorp, hvor man kan besøge nogle af landets mest populære vingårde og museer. En anden populær rute for dem som lejer en bil i Sydafrika er Baviaanskloof dalen, der ligger gemt mellem to bjergkæder. Man kommer dertil fra Willowmore hvor man kører mod Zandvlakte. Hvis du ønsker at tage på en køretur der kan gennemføres på en dag, kan du fra den populære ferieby Mobbel Bay komme til Tsitsikamma National Park i ét stræk.


Find billig billeje i Sydafrika

Find den lejebil i Sydafrika, der passer til dine behov

Lille

156 kr. - 290 kr.

Alle biltyper

324 kr. - 608 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Sydafrika er 214 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Sydafrika er i juni. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 156 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 53% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sydafrika. I Sydafrika kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Sydafrika.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Sydafrika er 344 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Sydafrika er i september. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 118 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sydafrika. I Sydafrika kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Sydafrika.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Sydafrika er 636 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Sydafrika er i august. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 319 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 30% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Sydafrika. I Sydafrika kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Sydafrika er 428 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Sydafrika er i maj. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 171 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sydafrika. I Sydafrika kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Sydafrika.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Sydafrika er 529 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Sydafrika er i november. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 238 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Sydafrika. I Sydafrika kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Sydafrika.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Sydafrika er 524 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Sydafrika er i februar. Prisen er 1% lavere end resten af året og ligger på kun 519 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 15% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Sydafrika. I Sydafrika kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

97 kr./dag

15 nov. - 28 nov.
Chevrolet Spark
Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

105 kr./dag

10 nov. - 21 nov.
Chevrolet Spark

Biludlejningsfirmaer i Sydafrika

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sydafrika

keddy by Europcar

127 kontorer

Bidvest

100 kontorer

Avis

93 kontorer

Budget

93 kontorer

Europcar

73 kontorer

1First Car Rental

67 kontorer

Bluu

65 kontorer

Firefly

56 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Sydafrika

Herunder vises de mest populære hoteller i Sydafrika

Billeje i Sydafrika

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Sydafrika, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Sydafrika?

Folk kører i venstre side i Sydafrika. Hvis du rejser til Sydafrika fra et land, der kører i den modsatte side af vejen, kan det tage noget tid at vænne sig til, især hvis du har planer om at leje bil under dit ophold.

Hvor gode er vejene i Sydafrika?

Ifølge data fra 2019 rangerer Sydafrika som nr. 34 i verden for sin vejkvalitet. Landet har en score på 5 ud af 7 for sin vejkvalitet, hvor 7 er den højest mulige score. Husk, at vejr og vejarbejde også kan påvirke vejforholdene under dit besøg.

Hvad er promillegrænsen i Sydafrika?

Den lovlige promillegrænse (BAC) i Sydafrika er 0,05%. Det er dog vigtigt at tjekke regional eller lokal lovgivning på området, fordi grænsen kan variere. Promillegrænsen i Sydafrika kan også variere afhængigt af alder, kørselserfaring og af, om du kører i et erhvervskøretøj eller ej. Bemærk, at man i Sydafrika skal være 18 for at måtte indtage alkohol. Personer, som er yngre end dette, og vælger at køre bil, vil blive straffet hårdere.

Hvor meget koster benzin i Sydafrika?

I sidste uge lå benzinprisen i Sydafrika på 9,06 kr. pr. liter i gennemsnit. Dette kan variere afhængigt af den by, du besøger, tidspunktet på året og landets aktuelle økonomi. Hvis du ikke føler dig ansporet til at leje bil i Sydafrika, så kan du overveje Kuwait. Benzinpriserne dér er nogle af verdens billigste og lå på kun 2,41 kr. pr. liter i sidste uge. Hong Kong er også et godt sted at besøge og leje bil, men husk på, at benzinpriserne kan være dyre og ligge på omkring 21,87 kr. pr. liter.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Sydafrika?

Priser for biler i Sydafrika opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Sydafrika?

Fra september 2023 er der 1.069 udbydere at vælge mellem for biler i Sydafrika.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Sydafrika?

Blandt forskellige lande, herunder Sydafrika, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Sydafrika?

Alle førere, der lejer en bil i Sydafrika, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære byer i Sydafrika

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Sydafrika

Biludlejning i populære lufthavne i Sydafrika

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Sydafrika

Se flere lejebiler i Afrika

Find billige udlejningsbiler i Afrika

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sydafrika


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Sydafrika?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Sydafrika, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Sydafrika?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Sydafrika ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Sydafrika med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Sydafrika, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Sydafrika på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Sydafrika.

Kan jeg finde billeje i Sydafrika, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Sydafrika.

Kan jeg søge efter billeje i Sydafrika med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Sydafrika.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sydafrika på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.