Billeje i Mauritius

Leder du efter billig biludlejning i Mauritius? Så søg her!

Port Louis, Mauritius
12. Dec — 19. Dec
Port Louis, Mauritius
Tue 12.12
Middag
Tue 19.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Mauritius

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Mauritius

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Mauritius?

De billigste udlejningsbiler i Mauritius kan normalt findes gennem MauriConnect. Når du booker hos MauriConnect, kan du være heldig at finde priser på helt ned til 163 kr./dag, afhængigt af den by, du gerne vil besøge. Til sammenligning skal siges, at gennemsnitsprisen på at leje bil i Mauritius er 205 kr./dag.

Hvilket udlejningsbureau i Mauritius har flest biludlejningssteder?

1First Car Rental har flere biludlejningssteder i Mauritius end nogen andre firmaer. Med 94 biludlejningssteder fordelt over hele landet er du sikker på at finde et i lufthavnen på din destination eller i byen. Er du ikke sikker på, hvilken by du vil besøge, men du ved, at du gerne vil leje bil hos 1First Car Rental? Port Louis er den mest populære by at besøge i Mauritius, og 1First Car Rental har 5 biludlejningssteder.

Bedste tilbud på lejebiler i Mauritius

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Mauritius
Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

168 kr./dag

8 Feb - 19 Feb
Chevrolet Spark
Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

170 kr./dag

8 Feb - 19 Feb
Ford Ka
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

170 kr./dag

8 Feb - 19 Feb
Volkswagen Polo
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

175 kr./dag

8 Feb - 19 Feb
Fiat 500
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

178 kr./dag

8 Feb - 19 Feb
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

178 kr./dag

8 Feb - 19 Feb
Volkswagen Polo
Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

178 kr./dag

8 Feb - 19 Feb
Chevrolet Spark
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

181 kr./dag

8 Feb - 19 Feb
Peugeot 208
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

192 kr./dag

18 Jan - 24 Jan
Ford Fiesta

Oplysninger om billeje i Mauritius

Har Mauritius en speciel færdselslov?

Mauritius færdselslov minder meget om den danske. Den største forskel er, at du kører i venstre side frem for højre. Udlejningsbiler i Mauritius kan du leje hjemmefra og hente i lufthavnen, når du ankommer til øen. Du kan også få hjælp til biludlejning af dit hotel. Har du drukket alkohol, gælder samme regler som i Danmark, og du må have samme promille. Er du under 18 år, er det ulovligt at køre bil med alkohol i blodet. Det er lovpligtigt for alle at bære sele under hele kørslen. Motorvejene og nyere veje er som udgangspunkt betalingsveje. Skal du parkere, er det som udgangspunkt gratis, med mindre du er i en af storbyerne. Med hensyn til den uundværlige mobiltelefon gælder de samme regler, som i Danmark. Håndholdte mobiltelefoner er ikke tilladt under kørsel. Fartbegrænsningerne er i det store og hele de samme på Mauritius som i Danmark. Dog lidt lavere på motorvejene. Når du lejer en bil, skal du have et internationalt kørekort.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Mauritius?

For at kunne lej en bil på Mauritius skal du have et gyldigt internationalt kørekort og kunne betale med et kreditkort. Du skal som minimum være 21 år og have haft kørekort i mindst et år. Du kan forvente at skulle betale et ekstra gebyr, hvis du er yngre end 25 år. Der kan være forskel på kravene, alt efter hvilken bil du lejer. Når du lejer udlejningsbiler i Mauritius, skal du være ekstra opmærksom på forsikringen. Det er vigtigt, du har undersøgt voucheren, når du booker din bil for at sikre, at forsikringsbetingelserne passer til dine behov. Der er blandt andet begrænsninger i forbindelse af leje af luksusbiler. Det betyder, at du blandt andet skal være sikker på, at den rute, du har planlagt at køre, passer til den type bil, du har valgt at leje.

Hvilke områder i Mauritius har mest trafik?

Som de fleste andre lande er det omkring og i byerne, der er mest trafik. Det gælder for eksempel hovedstaden Port Louis. Du kan forvente, der er meget trafik om morgenen og igen om eftermiddagen, når folk skal hjem fra arbejde. Især området omkring Place d’Armes. Der er flere  gode trafik-apps, du med fordel kan downloade, så du kan undgå de værste områder. I byerne er det en god ide at sænke farten yderligere, og det gælder især i aftentimerne, hvor folk ofte sidder i vejkanten og hygger. Det samme gælder den nordlige del af øen, hvor de fleste turister holder til. Der er ikke samme respekt for trafikken som i Danmark. Du kan leje udlejningsbiler i Mauritius online, i lufthavnen eller i storbyerne.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Mauritius?

Udlejningsbiler i Mauritius betyder frihed. Frihed til at slappe af ved det azurblå hav og køre langs vandet, til byen Port Louis eller til udsigtspunktet Pieter Both. Øen har et udvalg af naturoplevelser, som du bedst kan nå med bil. Mange af dem skal dog ses efterfølgende til fods. Gerne med en guide. En smuk tur kunne være at køre til den 7-farvede jord på Chamarel Plain i Black River Gorges National Park. Rejser du med børn, vil det være en stor oplevelse med en tur i bil til dyrereservatet Le Vanille. Her kan man blandt meget andet se kæmpeskildpadder. Den sydlige del af øen tilbyder en unik tur med kombination af strande og bakker. Er du vild med botaniske haver, kan du trille østpå, og her finder du også smukke uberørte strande.


Find billig billeje i Mauritius

Find den lejebil i Mauritius, der passer til dine behov

Lille cars

142 kr. - 366 kr.

Alle biltyper

163 kr. - 489 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Mauritius er 224 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Mauritius er i juni. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 142 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 37% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Mauritius. I Mauritius kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Mauritius.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Mauritius er 308 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Mauritius er i maj. Prisen er 16% lavere end resten af året og ligger på kun 262 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Mauritius. I Mauritius kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Mauritius.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Mauritius er 385 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Mauritius er i november. Prisen er 13% lavere end resten af året og ligger på kun 336 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 9% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Mauritius. I Mauritius kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Mauritius er 404 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Mauritius er i november. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 305 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 13% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Mauritius. I Mauritius kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Mauritius.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Mauritius er 315 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Mauritius er i maj. Prisen er 17% lavere end resten af året og ligger på kun 262 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Mauritius. I Mauritius kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Mauritius.

Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

168 kr./dag

8 Feb - 19 Feb
Chevrolet Spark
Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

170 kr./dag

8 Feb - 19 Feb
Ford Ka
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

175 kr./dag

8 Feb - 19 Feb
Volkswagen up!

Biludlejningsfirmaer i Mauritius

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Mauritius

1First Car Rental

94 kontorer

SURPRICE CAR RENTAL

33 kontorer

Avis

28 kontorer

Pingouin Car

18 kontorer

Royal Car Rental

18 kontorer

Soleiro Rental

17 kontorer

Hertz

16 kontorer

Morisoleil Car Rental

15 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Mauritius

Herunder vises de mest populære hoteller i Mauritius

Billeje i Mauritius

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Mauritius, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Mauritius?

Uanset om du lejer eller ejer en bil i Mauritius, er det påkrævet ved lov, at du kører i venstre side. Husk, at du altid kan ringe efter en taxa eller vælge at dele transport med andre, hvis du ikke føler dig godt tilpas ved at køre i denne side af vejen.

Hvor gode er vejene i Mauritius?

Ifølge data fra 2019 rangerer Mauritius som nr. 39 i verden for sin vejkvalitet. Landet har en score på 4,8 ud af 7 for sin vejkvalitet, hvor 7 er den højest mulige score. Husk, at vejr og vejarbejde også kan påvirke vejforholdene under dit besøg.

Hvad er promillegrænsen i Mauritius?

0,05% er den maksimale koncentration af alkohol, du må have i blodet, for at køre bil i Mauritius. Både bosiddende og besøgende i Mauritius kan blive straffet for at have en promille, der er højere. Bemærk, at man skal være 18 for at indtage alkohol i Mauritius, og der er en streng lovgivning, som forbyder personer under denne alder at køre efter indtagelse af alkohol.

Hvor meget koster benzin i Mauritius?

I gennemsnit var prisen på benzin i Mauritius i sidste uge 10,68 kr. pr. liter. Som kontrast hertil kan nævnes, at Kuwait i øjeblikket har den laveste gennemsnitspris på benzin på kun 2,33 kr. pr. liter. Du bør også overveje at besøge Hong Kong, selvom du der vil opleve, den højeste gennemsnitspris på benzin på 21,23 kr. pr. liter.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Mauritius?

Priser for biler i Mauritius opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Mauritius?

Fra december 2023 er der 392 udbydere at vælge mellem for biler i Mauritius.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Mauritius?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Mauritius. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Mauritius?

For at leje en bil i Mauritius, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Mauritius?

Hvis du booker billeje i Mauritius via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Mauritius?

Når du har udført en søgning efter billeje i Mauritius, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Mauritius med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Mauritius eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Mauritius på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Mauritius.

Kan jeg finde billeje i Mauritius, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Mauritius med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Mauritius med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Mauritius.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Mauritius på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.