Billeje i Mauritius

Leder du efter billig biludlejning i Mauritius? Så søg her!

Port Louis, Mauritius
14. feb. — 21. feb.
Samme aflevering
Port Louis, Mauritius
tir. 14.2
Middag
tir. 21.2
Middag
Chaufførens alder:

Oplysninger om billeje i Mauritius

Mauritius færdselslov minder meget om den danske. Den største forskel er, at du kører i venstre side frem for højre. Udlejningsbiler i Mauritius kan du leje hjemmefra og hente i lufthavnen, når du ankommer til øen. Du kan også få hjælp til biludlejning af dit hotel. Har du drukket alkohol, gælder samme regler som i Danmark, og du må have samme promille. Er du under 18 år, er det ulovligt at køre bil med alkohol i blodet. Det er lovpligtigt for alle at bære sele under hele kørslen. Motorvejene og nyere veje er som udgangspunkt betalingsveje. Skal du parkere, er det som udgangspunkt gratis, med mindre du er i en af storbyerne. Med hensyn til den uundværlige mobiltelefon gælder de samme regler, som i Danmark. Håndholdte mobiltelefoner er ikke tilladt under kørsel. Fartbegrænsningerne er i det store og hele de samme på Mauritius som i Danmark. Dog lidt lavere på motorvejene. Når du lejer en bil, skal du have et internationalt kørekort.

For at kunne lej en bil på Mauritius skal du have et gyldigt internationalt kørekort og kunne betale med et kreditkort. Du skal som minimum være 21 år og have haft kørekort i mindst et år. Du kan forvente at skulle betale et ekstra gebyr, hvis du er yngre end 25 år. Der kan være forskel på kravene, alt efter hvilken bil du lejer. Når du lejer udlejningsbiler i Mauritius, skal du være ekstra opmærksom på forsikringen. Det er vigtigt, du har undersøgt voucheren, når du booker din bil for at sikre, at forsikringsbetingelserne passer til dine behov. Der er blandt andet begrænsninger i forbindelse af leje af luksusbiler. Det betyder, at du blandt andet skal være sikker på, at den rute, du har planlagt at køre, passer til den type bil, du har valgt at leje.

Som de fleste andre lande er det omkring og i byerne, der er mest trafik. Det gælder for eksempel hovedstaden Port Louis. Du kan forvente, der er meget trafik om morgenen og igen om eftermiddagen, når folk skal hjem fra arbejde. Især området omkring Place d’Armes. Der er flere  gode trafik-apps, du med fordel kan downloade, så du kan undgå de værste områder. I byerne er det en god ide at sænke farten yderligere, og det gælder især i aftentimerne, hvor folk ofte sidder i vejkanten og hygger. Det samme gælder den nordlige del af øen, hvor de fleste turister holder til. Der er ikke samme respekt for trafikken som i Danmark. Du kan leje udlejningsbiler i Mauritius online, i lufthavnen eller i storbyerne.

Udlejningsbiler i Mauritius betyder frihed. Frihed til at slappe af ved det azurblå hav og køre langs vandet, til byen Port Louis eller til udsigtspunktet Pieter Both. Øen har et udvalg af naturoplevelser, som du bedst kan nå med bil. Mange af dem skal dog ses efterfølgende til fods. Gerne med en guide. En smuk tur kunne være at køre til den 7-farvede jord på Chamarel Plain i Black River Gorges National Park. Rejser du med børn, vil det være en stor oplevelse med en tur i bil til dyrereservatet Le Vanille. Her kan man blandt meget andet se kæmpeskildpadder. Den sydlige del af øen tilbyder en unik tur med kombination af strande og bakker. Er du vild med botaniske haver, kan du trille østpå, og her finder du også smukke uberørte strande.


Find billig billeje i Mauritius

Find den lejebil i Mauritius, der passer til dine behov

Biler i Lille

148 kr. - 375 kr.

Alle biltyper

148 kr. - 497 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Mauritius er 223 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Mauritius er i august. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 148 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Mauritius. I Mauritius kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Mauritius er 278 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Mauritius er i oktober. Prisen er 12% lavere end resten af året og ligger på kun 246 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Mauritius. I Mauritius kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Mauritius er 241 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Mauritius er i november. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 339 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Mauritius. I Mauritius kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Mauritius er 296 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Mauritius er i april. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 304 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Mauritius. I Mauritius kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Mauritius er 287 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Mauritius er i maj. Prisen er 8% lavere end resten af året og ligger på kun 265 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Mauritius. I Mauritius kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Mauritius

Herunder vises de mest populære hoteller i Mauritius

Billeje i Mauritius

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Mauritius, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Mauritius kan normalt findes gennem IDrive Rent-A-Car. Når du booker hos IDrive Rent-A-Car, kan du være heldig at finde priser på helt ned til 223 kr./dag, afhængigt af den by, du gerne vil besøge. Til sammenligning skal siges, at gennemsnitsprisen på at leje bil i Mauritius er 328 kr./dag.

1First Car Rental har flere biludlejningssteder i Mauritius end nogen andre firmaer. Med 49 biludlejningssteder fordelt over hele landet er du sikker på at finde et i lufthavnen på din destination eller i byen. Er du ikke sikker på, hvilken by du vil besøge, men du ved, at du gerne vil leje bil hos 1First Car Rental? Port Louis er den mest populære by at besøge i Mauritius, og 1First Car Rental har 2 biludlejningssteder.

Uanset om du lejer eller ejer en bil i Mauritius, er det påkrævet ved lov, at du kører i venstre side. Husk, at du altid kan ringe efter en taxa eller vælge at dele transport med andre, hvis du ikke føler dig godt tilpas ved at køre i denne side af vejen.

Ifølge data fra 2019 rangerer Mauritius som nr. 39 i verden for sin vejkvalitet. Landet har en score på 4,8 ud af 7 for sin vejkvalitet, hvor 7 er den højest mulige score. Husk, at vejr og vejarbejde også kan påvirke vejforholdene under dit besøg.

0,05% er den maksimale koncentration af alkohol, du må have i blodet, for at køre bil i Mauritius. Både bosiddende og besøgende i Mauritius kan blive straffet for at have en promille, der er højere. Bemærk, at man skal være 18 for at indtage alkohol i Mauritius, og der er en streng lovgivning, som forbyder personer under denne alder at køre efter indtagelse af alkohol.

Når det drejer sig om at leje bil i Mauritius, foretrækker de rejsende at leje en Economy. Faktisk har 22% af momondos brugere lejet denne biltype inden for de seneste 30 dage, og de har i gennemsnit betalt 141 kr. pr. dag.

I gennemsnit var prisen på benzin i Mauritius i sidste uge 11,62 kr. pr. liter. Som kontrast hertil kan nævnes, at Kuwait i øjeblikket har den laveste gennemsnitspris på benzin på kun 2,36 kr. pr. liter. Du bør også overveje at besøge Hong Kong, selvom du der vil opleve, den højeste gennemsnitspris på benzin på 20,41 kr. pr. liter.


Biludlejning i populære byer i Mauritius

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Mauritius

Se flere lejebiler i Afrika

Find billige udlejningsbiler i Afrika

Kom i gang med at planlægge din rejse til Mauritius


Populære momondo-destinationer

Udforsk anbefalede destinationer, hvor andre brugere elsker at lejer biler året rundt

Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Mauritius via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Når du har udført en søgning efter billeje i Mauritius, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Ja, uanset om det er for biler i Mauritius eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Mauritius.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Mauritius med øget rengøring på momondo.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Mauritius.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.