Billeje i Tunesien

Leder du efter billig biludlejning i Tunesien? Så søg her!

Tunis, Tunesien
3. feb. — 10. feb.
Samme aflevering
Tunis, Tunesien
fre. 3.2
Middag
fre. 10.2
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Tunesien

Find den lejebil i Tunesien, der passer til dine behov

Biler i Lille

148 kr. - 597 kr.

Alle biltyper

148 kr. - 930 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Tunesien er 269 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Tunesien er i november. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 148 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 36% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tunesien. I Tunesien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Tunesien er 327 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Tunesien er i januar. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 171 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tunesien. I Tunesien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Tunesien er 484 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Tunesien er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 696 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tunesien. I Tunesien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Tunesien er 383 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Tunesien er i december. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 266 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tunesien. I Tunesien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Tunesien

Herunder vises de mest populære hoteller i Tunesien

Billeje i Tunesien

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Tunesien, så du er klar til næste rejse.

Det billigste biludlejningsfirma i Tunesien er SGF Rent Car. Rejsende har fundet lejebiler fra SGF Rent Car for helt ned til 139 kr./dag på nogle biludlejningssteder, hvilket er billigere end landets gennemsnitspris på 188 kr./dag. Husk, at priserne kan variere afhængigt af de krav, du har til billejen.

Lige nu er det mest populære udlejningsfirma i Tunesien SGF Rent Car. 2 brugere har givet SGF Rent Car en gennemsnitlig vurdering på 10,0 ud af 10 for deres kundeservice og kvalitetsbiler. Den sidste måned har 50% brugere valgt at leje bil gennem SGF Rent Car under deres besøg i Tunesien.

Avis er det biludlejningsfirma i Tunesien, der i øjeblikket har flest biludlejningssteder. Med 12 biludlejningssteder fordelt i hele landet, bør det ikke volde nogen problemer at finde et sted i nærheden af din destination. Avis plejer at have biludlejningssteder i alle de byer, man bare må se i Tunesien. I Tunis har Avis for eksempel 2 biludlejningssteder.

Det er lovpligtigt at køre i højre side af vejen i Tunesien. En overtrædelse af dette kan føre til bøder, færdselsuheld eller begge dele.

Tunesien blev rangeret som nr. 89 ud af 137 lande i hele verden for sin vejkvalitet i 2019. På en skala fra 1 til 7 fik Tunesien en bedømmelse på 3,5 for sin vejkvalitet. Husk, at vejforholdene i Tunesien kan variere, afhængigt af det område i landet du har planer om at tage til.

Den højeste koncentration af alkohol, du må have i blodet i Tunesien og stadig køre lovligt bil, er 0,05%. Nogle regioner eller byer i Tunesien kan dog have andre promillegrænser, så det er vigtigt, at du undersøger sagen, inden du rejser. Bemærk, at man i Tunesien skal være 16 for at måtte indtage alkohol. Personer, som er yngre end dette, og vælger at køre bil, vil blive straffet hårdere.

21% af momondos brugere fortrak at leje en Compact på deres rejse til Tunesien, hvilket har gjort den til den mest populære biltype at leje i landet. Selvom priserne på billeje i Tunesien varierer afhængigt af byen og udlejningsbureauet, kan du forvente at skulle betale 184 kr. om dagen i gennemsnit for en Compact.

I gennemsnit var prisen på benzin i Tunesien i sidste uge 5,67 kr. pr. liter. Hvis du gerne vil leje bil, men dit budget ikke er så stort, så kan du overveje at tage til et land, hvor benzinpriserne ikke er så høje, f.eks. Kuwait, hvor gennemsnitsprisen ligger på 2,33 kr. pr. liter. Hvis du ikke bekymrer dig om benzinpriser, så er Hong Kong et andet fantastisk land at besøge. Her plejer priserne at ligge på omkring 20,14 kr. pr. liter (data fra sidste uge).


Biludlejning i populære byer i Tunesien

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Tunesien

Biludlejning i populære lufthavne i Tunesien

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Tunesien

Se flere lejebiler i Afrika

Find billige udlejningsbiler i Afrika

Kom i gang med at planlægge din rejse til Tunesien


Populære momondo-destinationer

Udforsk anbefalede destinationer, hvor andre brugere elsker at lejer biler året rundt

Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Tunesien. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Når du har udført en søgning efter billeje i Tunesien, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Tunesien.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Tunesien.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Tunesien.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Tunesien med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.