Lej en bil i Monastir, Tunesien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Monastir, Tunesien

Monastir, Tunesien
4. nov. — 11. nov.
Samme aflevering
Monastir, Tunesien
tor. 4.11
Middag
tor. 11.11
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Monastir, Tunesien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

155 kr. - 373 kr.

Alle biltyper

155 kr. - 459 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Monastir, Tunesien, er 167 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Monastir, Tunesien, er i november. Prisen er 8% lavere end resten af året og ligger på kun 155 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Monastir. I Monastir kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Monastir.


Biludlejningsfirmaer i Monastir

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Monastir, Tunesien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Monastir, Tunesien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Tunis Carthages biludlejningsdisk

Biludlejning i Monastir

Indtil videre har der i oktober været 21 søgninger på biludlejning i Monastir på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Monastir for at reducere spredningen af COVID-19?

Europcar er en af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Monastir. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Monastir, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Monastir har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Budget er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 230 kr./dag når du lejer en bil i Monastir. Den absolut billigste pris fundet på deres udlejningskontor i Monastir er 180 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Monastir, Tunesien?

50 km/t. er fartgrænsen i Monastir, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Monastir er henholdsvis 90 km/t. og 110 km/t.. Hvis du lejer en bil i Monastir så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Monastir?

Til gennemsnitligt 182 kr./dag (og helt ned til 114 kr./dag) er udlejning af en Hyundai Accent in Monastir det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Hyundai i10 in Monastir for 160 kr./dag i gennemsnit (111 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Hvordan er vejret i Monastir, Tunesien i oktober?

I oktober er der normalt 50 mm nedbør i Monastir og en gennemsnitstemperatur på 22 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Monastir, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Temperaturerne i Monastir er normalt høje i oktober, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Monastir om vejret i resten af Monastir?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Monastir til et roadtrip til de omkringliggende områder i oktober måned, er det vigtigt at vide, at resten af Monastir normalt har en temperatur på 22 °C, og at du kan forvente 50 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Tunesien


Biludlejning i lufthavne i Monastir

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Monastir

Kom i gang med at planlægge din rejse til Monastir