Find billige flybilletter til Monastir

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man. 30.5
man. 6.6

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Monastir

Find de billigste fly til disse Monastir-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Monastir

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Monastir

København (CPH) til Tunis (TUN)

Fly til Monastir ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Tunis Carthage, hvor den gennemsnitlige pris er 2.166 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MONASTIR FRA KØBENHAVNseptember36% billigereAt flyve fra København til Monastir ​​koster i gennemsnit blot 1.984 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MONASTIR FRA KØBENHAVNaugust57% dyrereDet koster cirka 4.901 kr. at flyve til Monastir ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MONASTIR FRA KØBENHAVNoktober530% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Monastir fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Monastir?

Bor du i det nordlige Jylland, så vil du typisk opleve et ekstra trin, som let klares med den korte flyvetur på en lille time fra AAL Aalborg Lufthavn til CPH Københavns Lufthavn. Ellers vil omfanget af din samlede rejsetid primært klarlægges ud fra din afstand til vores to største lufthavne. Både BLL Billund Lufthavn og lufthavnen i København åbner op for overkommelige ruter, der typisk varer et sted mellem seks og otte timer. Kommer du langvejs fra, eller tager du eksempelvis et InterCitytog fra Fyn og Odense, så skal du naturligvis tillægge dette fåtal af timer oven i førnævnte estimat. Rammer du lufthavnen i god tid, så bør du altså regne med at sætte omkring en halv dags tid af til rejsen.

Flyrejser til Monastir i Tunesien kan desværre ikke ske med direkte fly fra vores lufthavne i Danmark. Du vil for det meste opleve, at dine flybilletter vil lede dig forbi en større lufthavn i Europa, hvorfra du nemt kommer mod MIR Monastir Habib Bourguiba Internationale Lufthavn i Monastir efter et kortere ophold. Fra København indebærer det typisk stop ved HAM Hamborg Lufthavn, FRA Frankfurt Lufthavn eller en af Paris’ lufthavne. Du vil som udgangspunkt se, at tiden i luften vil ligge på fire eller små fem timer på alle disse ruter. Fra Billund går flere ruter forbi CDG Charles de Gaulle Lufthavn i Paris, hvorfor rejsetiden altså kan læne sig op ad samme varighed som ved afgangene fra hovedstaden.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Monastir for 288 kr./person, hvilket er 92% billigere end gennemsnitsflyprisen til Monastir. Hvis du vil finde den billigste pris til Monastir fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Monastir fra Danmark er i september. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.984 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i september, kan du booke flyrejser til Monastir fra Danmark i januar i stedet. Fly til Monastir i januar, selvom de ikke er helt så billige som dem i september, har stadig kun et gennemsnit på omkring 2.360 kr..

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Monastir er 56 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 3.119 kr..

Den billigste afrejsedag for dit fly til Monastir er på en mandag hvor priserne kan findes helt ned til 3.012 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Fly fra Danmark til Monastir på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 3.467 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Monastir på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Monastir om aftenen helt ned til 2.896 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Monastir, så priserne er ofte dyrere på omkring 3.326 kr. pr. billet.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Monastir. Hvis du har planer om at flyve til Monastir, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Enfidha (48 km fra Monastir centrum), Lufthavn: Sfax El Maou (118 km fra Monastir centrum) eller Lufthavn: Tunis Carthage (131 km fra Monastir centrum).

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Monastir Habib Bourguiba In for 2.352 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Monastir?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Monastir

Hvilke flyselskaber flyver til Monastir?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Monastir fra Danmark, TAP AIR PORTUGAL, Air France og Nouvelair. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

Nouvelair-fly til Monastir

Nouvelair flyver til Monastir ca. 5 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Nouvelair, men der er fundet priser på helt ned til 1.908 kr. fra Billund til Monastir. Nouvelair er blevet bedømt med 6,0/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.


Lufthavne i nærheden af Monastir

Neden for finder du alle lufthavne i Monastir samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du mod centrum fra Monastir Habib Bourguiba Internationale Lufthavn?

Lufthavnen er beliggende en kort køretur fra centrum af selve Monastir. Her har lufthavnen til gengæld en nærliggende togstation, der hedder Aeroport Skanes Monastir, og fra denne finder du jævnlige afgange, der fører direkte mod centrum. Selvom du passende kan booke en taxa, når du kommer ud fra lufthavnen, så er det fornuftsbetonet at have bestilt transport direkte mod din indkvartering forud for din afgang. Så er du sikret en gnidningsløs ankomst uden ventetid.


Visumkrav for Monastir

Når du rejser til Monastir som turist, så skal du følge pas- og visumregler, som de gør sig gældende ved indrejse i Tunesien. De fortæller, at du kan opholde dig i landet i op til 90 dage uden et visum. Selvom både nødpas og forlængede pas vil anerkendes, så gør du klogt i at følge op på, at dit pas er gyldigt gennem hele perioden for dit ophold i landet. Det er altid fornuftigt at gøre i god tid.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Monastir


De bedste oplevelser og seværdigheder i Monastir

Monastir er for dig, som gerne vil opleve en af de skønneste turistdestinationer, som Nordafrika har at byde på. Her kan du gå langs strandpromenader med beundringsværdige panoramaudsigter og blåt vand, der inviterer til en dukkert og svømmeture med ryggen mod en historisk og traditionspræget by. Enhver besøgende i byen skal forbi fæstningen ved navn The Ribat of Monastir, som vel nok er det mest frembrusende monument i byen. Her kan du med udsigt over vandet gå på opdagelse i det meget specielle byggeri, hvis rum, religiøse lokationer og beretninger danner rammer om et stort kapitel fra landets historiebøger. Tæt på fæstningen finder du også Bourguibas Mausoleum, hvis fejende flotte ydre kun overgås af det indres fortællinger. Bliver varmen ikke nydt med ture mod vandet under solen stråler, så har Monastir desuden en fantastisk placering til en lang række udflugter mod omkringliggende områder. Langs kysten mod sydøst finder du arkæologiske udgravninger i Lemta, og El Djem er at finde direkte syd for Monastir. Det er med god grund et sted, som landets besøgende valfarter til for at opleve det storslåede amfiteater.


Find billige flybilletter til andre byer i Tunesien

Tunesien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Monastir. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Alle flysøgninger til Monastir på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Monastir, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Monastir, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Monastir spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.