Find billige flybilletter til Sfax

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Sfax

Find de billigste fly til disse Sfax-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Monastir

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Sfax

København (CPH) til Houmt Souk (DJE)

Fly til Sfax ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Houmt Souk Melita, hvor den gennemsnitlige pris er 2.734 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Sfax?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Sfax for 600 kr./person, hvilket er 79% billigere end gennemsnitsflyprisen til Sfax. Hvis du vil finde den billigste pris til Sfax fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Rejsende, som flyver til Sfax, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Houmt Souk Melita (96 km fra Sfax centrum), Lufthavn: Monastir Habib Bourguiba In (113 km fra Sfax centrum), Lufthavn: Gabes (136 km fra Sfax centrum) eller Lufthavn: Enfidha (151 km fra fra Sfax centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Lufthavn: Monastir Habib Bourguiba In har en gennemsnitspris på 2.382 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Sfax. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Kom i gang med at planlægge din rejse til Sfax


Find billige flybilletter til andre byer i Tunesien

Tunesien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Fly til Sfax med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Sfax. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Sfax og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.