Find billige fly til Tunis

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 7.12
ons. 14.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Tunis

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Tunis

Bedste pris på enkeltbillet

952 kr.

Bedste pris på returbillet

1.279 kr.

Hurtigste flyvetid

7t. 55min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Tunis fra Danmark i de seneste 72 timer er 952 kr. (København Kastrup til Tunis Carthage).
Den bedste pris på en returbillet til Tunis fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.279 kr. (København Kastrup til Tunis Carthage).
Det hurtigste fly til Tunis fra Danmark tager 7t. 55min. (København Kastrup til Tunis Carthage).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Tunis, herunder Air France og Royal Jordanian.

Indsigter og trends for flyrejser til Tunis

Få indsigter om din flyrejse til Tunis, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Tunis?

Den billigste måned at flyve til Tunis fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 2.088 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Tunis i januar, så er september den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Tunis i september har en gennemsnitlig pris på omkring 2.117 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Tunis?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Tunis for 197 kr./person, hvilket er 91% billigere end gennemsnitsflyprisen til Tunis. Hvis du vil finde den billigste pris til Tunis fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Tunis på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Tunis er på en lørdag. Rejsende, som vælger at rejse til Tunis på en lørdag kan finde billetter helt ned til 2.788 kr.. På den anden side er onsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 3.479 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Tunis?

Det billigste tidspunkt at flyve til Tunis på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 2.792 kr.. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Tunis, så priserne er ofte dyrere på omkring 3.681 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Tunis?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Tunis du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 6t. 40min. at flyve fra København Kastrup til Tunis Carthage. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Tunis Carthage. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Tunis?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Tunis på, er omkring 26 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 2.841 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Tunis

Find de billigste fly til disse Tunis-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Tunis

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Tunis

København (CPH) til Tunis (TUN)

Fly til Tunis ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Tunis Carthage, hvor den gennemsnitlige pris er 2.841 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TUNIS FRA KØBENHAVNjanuar27% billigereAt flyve fra København til Tunis ​​koster i gennemsnit blot 2.088 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TUNIS FRA KØBENHAVNjuli73% dyrereDet koster cirka 4.916 kr. at flyve til Tunis ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TUNIS FRA KØBENHAVNjuli335% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Tunis fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Tunis

Via momondo kan du finde flyrejser fra Københavns Lufthavn (CPH) i Kastrup til Tunis-Carhtage Internationale Lufthavn (TUN) i Tunesien med en rejsetid på ca. fem timer. Det er også muligt at finde flytilbud, som indeholder en længere rejsetid. Her kan rejsetiden for eksempel være ca. ni timer eller mere. Den endelige rejsetid afhænger i høj grad af varigheden af layovers på din rejse. Jo længere du skal vente på at komme med næste fly, jo længere vil rejsetiden være. Fra Billund Lufthavn (BLL) i Jylland kan du normalt flyve til Tunis i Tunesien på ca. otte til ni timer, mens du fra Aalborg Lufthavn (AAL) i Nordjylland kan finde flybilletter til Tunis, som har en rejsetid på ca. syv timer eller mere. Sidstnævnte indebærer som regel et ekstra flyskift i Københavns Lufthavn.

Du har desværre ikke mulighed for at flyve direkte fra Danmark til Tunis-Carhtage Lufthavn. Størstedelen af flyvninger fra Danmark til Tunis indeholder minimum et flyskift. Det gælder uanset, om du flyver fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn. Flyver du til Tunis Lufthavn fra Aalborg, skal du som oftest forvente to flyskift undervejs på rejsen til Tunis. Flyskift foretages som oftest i store europæiske lufthavne som blandt andet Paris Charles de Gaulle (CDG), Frankfurt Intl (FRA) eller Bruxelles-National (BRU). Flyver du fra Aalborg, har du som oftest også et flyskift i Københavns Lufthavn.

Lufthavn: Enfidha eller Lufthavn: Monastir Habib Bourguiba In kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Tunis.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Enfidha for 2.255 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Tunis

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Tunis fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Tunis

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Tunis

Hvilke flyselskaber flyver til Tunis?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Tunis

Hvilke flyselskaber flyver til Tunis?

For fly fra Danmark til Tunis, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Lufthansa, Air France, Turkish Airlines og TAP AIR PORTUGAL. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Turkish Airlines-fly til Tunis

Turkish Airlines flyver omkring 12 fly til Tunis om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Istanbul, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Turkish Airlines var på 1.811 kr. (Billund til Tunis). Brugerne har bedømt Turkish Airlines med 8,0/10 i over 158 anmeldelser på momondo.

Lufthansa-fly til Tunis

Lufthansa (7,1/10, 445 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Tunis med tilbud fra helt ned til 1.396 kr. retur fra Aalborg. Med 3 Lufthansa-fly til Tunis om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Tunis

Neden for finder du alle lufthavne i Tunis samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til byens centrum fra Tunis Lufthavn?

En god og billig løsning er at benytte dig af offentlig transport, når du vil fra Tunis Lufthavn til centrum af Tunis. Buslinje 35 og buslinje 635 kører mellem lufthavnen og byens centrum fra tidlig morgen til sidst på eftermiddagen. Du finder et busstoppested placeret foran ankomstterminalen. Ankommer du i de sene aften- eller nattetimer, eller ønsker du mere komfort på rejsen, kan du gøre brug af en taxi, når du vil fra lufthavnen til centrum. Disse transporterer passagerer på alle tider af døgnet og har som regel en kortere rejsetid til centrum sammenlignet med busserne. Du har også mulighed for at booke en privat transfer, som for eksempel fragter dig fra lufthavnen direkte til dit hotel. Disse kan bookes online og på forhånd.


Populære fly til Tunis

Find dine flybilletter til Tunis blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Tunis
Hurtigste flyvetid6t. 40min.
Laveste pris1.350 kr.
Fly fra Aalborg til Tunis
Hurtigste flyvetid40t. 00min.
Laveste pris1.897 kr.

Visumkrav for Tunis

Danske statsborgere kan rejse til Tunis i Tunesien uden visum, hvis opholdet ikke overskrider 90 dage. Ved rejser på mere end 90 dage skal der ansøges om visum til landet. Det er vigtigt, at du sørger for, at dit pas er gyldigt under hele dit ophold i Tunis. Det er altid en god idé at tjekke op på de gældende pas- og visumregler hos de lokale myndigheder, inden du rejser til Tunesien. På den måde er du sikker på, at alt forløber uden problemer, når du besøger Tunis.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Tunis


De bedste oplevelser og seværdigheder i Tunis

Der venter dig en lang række spændende seværdigheder efter at være ankommet med fly til Tunis i Tunesien. Blandt andet byder byen på mange historiske seværdigheder. Heriblandt de interessante Karthago-ruiner. Her bliver historien for alvor vækket til live, når du spadserer rundt i den gamle forhistoriske by. Historieinteresserede kan også besøge Bardo Museum, som udstiller flotte gamle mosaikker fra fortiden. I centrum af Tunis kan du lægge vejen forbi Medina, som udgør den gamle bydel. Et besøg til den nyere del af byen (Ville Nouvelle) er også et must under din rejse til Tunis. Sidi Mahrez-moskeen samt Dar Hussein Palads er andre smukke bygninger og seværdigheder, der gør en rejse til Tunis interessant. Ligeledes kan du lægge vejen forbi La Goulette, som konstituerer byens havn. På denne havn finder du et forhistorisk fort.


Find billige flybilletter til andre byer i Tunesien

Tunesien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Tunis.

Ja. Alle fly til Tunis på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Tunis vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Tunis. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.