Find billige fly til Tunis fra 1.068 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 11.12
man. 18.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Tunis

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Tunis

Bedste pris på enkeltbillet

1.068 kr.

Bedste pris på returbillet

1.275 kr.

Hurtigste flyvetid

7t. 10min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Tunis fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.068 kr. (København Kastrup til Tunis Carthage).
Den bedste pris på en returbillet til Tunis fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.275 kr. (København Kastrup til Tunis Carthage).
Det hurtigste fly til Tunis fra Danmark tager 7t. 10min. (København Kastrup til Tunis Carthage).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Tunis, herunder Lufthansa, Air France og KLM.

Indsigter og trends for flyrejser til Tunis

Få indsigter om din flyrejse til Tunis, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Tunis?

Den billigste måned at flyve til Tunis fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.916 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Tunis i januar, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Tunis i november har en gennemsnitlig pris på omkring 1.923 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Tunis?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Tunis for 1.448 kr./person, hvilket er 51% billigere end gennemsnitsflyprisen til Tunis. Hvis du vil finde den billigste pris til Tunis fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Tunis på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Tunis er på en mandag. Rejsende, som vælger at rejse til Tunis på en mandag kan finde billetter helt ned til 2.808 kr.. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.940 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Tunis?

Det billigste tidspunkt at flyve til Tunis på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 2.688 kr.. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Tunis, så priserne er ofte dyrere på omkring 3.118 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Tunis?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Tunis du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 3t. 10min. at flyve fra København Kastrup til Tunis Carthage. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Tunis Carthage. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Tunis?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Tunis på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 2.596 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Tunis

Find de billigste fly til disse Tunis-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Tunis

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Tunis

København (CPH) til Tunis (TUN)

Fly til Tunis ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Tunis Carthage, hvor den gennemsnitlige pris er 2.596 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TUNIS FRA KØBENHAVNjanuar27% billigereAt flyve fra København til Tunis ​​koster i gennemsnit blot 1.916 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TUNIS FRA KØBENHAVNjuli53% dyrereDet koster cirka 3.997 kr. at flyve til Tunis ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TUNIS FRA KØBENHAVNjuli257% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Tunis fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Tunis

Hvor lang tid tager det at flyve til Tunis fra Danmark?

Via momondo kan du finde flyrejser fra Københavns Lufthavn (CPH) i Kastrup til Tunis-Carhtage Internationale Lufthavn (TUN) i Tunesien med en rejsetid på ca. fem timer. Det er også muligt at finde flytilbud, som indeholder en længere rejsetid. Her kan rejsetiden for eksempel være ca. ni timer eller mere. Den endelige rejsetid afhænger i høj grad af varigheden af layovers på din rejse. Jo længere du skal vente på at komme med næste fly, jo længere vil rejsetiden være. Fra Billund Lufthavn (BLL) i Jylland kan du normalt flyve til Tunis i Tunesien på ca. otte til ni timer, mens du fra Aalborg Lufthavn (AAL) i Nordjylland kan finde flybilletter til Tunis, som har en rejsetid på ca. syv timer eller mere. Sidstnævnte indebærer som regel et ekstra flyskift i Københavns Lufthavn.

Hvorfra i Danmark kan du flyve direkte til Tunis?

Du har desværre ikke mulighed for at flyve direkte fra Danmark til Tunis-Carhtage Lufthavn. Størstedelen af flyvninger fra Danmark til Tunis indeholder minimum et flyskift. Det gælder uanset, om du flyver fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn. Flyver du til Tunis Lufthavn fra Aalborg, skal du som oftest forvente to flyskift undervejs på rejsen til Tunis. Flyskift foretages som oftest i store europæiske lufthavne som blandt andet Paris Charles de Gaulle (CDG), Frankfurt Intl (FRA) eller Bruxelles-National (BRU). Flyver du fra Aalborg, har du som oftest også et flyskift i Københavns Lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Tunis?

Enfidha Lufthavn eller Monastir Habib Bourguiba In Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Tunis.

Findes der en billigere måde at flyve til Tunis på?

Du kan finde tilbud til Monastir Habib Bourguiba In Lufthavn for 2.979 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Tunis Carthage Lufthavn?

Priser for fly til Tunis Carthage Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Tunis Carthage Lufthavn?

Fra december 2023 er der 10 udbydere at vælge mellem for fly til Tunis Carthage Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Tunis Carthage Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Tunis Carthage Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Tunis Carthage Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Tunis Carthage Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Gode tilbud på fly til Tunis

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Tunis fundet af momondos brugere for nylig
Air France
26. jan.
CPH17:55København Kastrup
8t. 00min.
1 stop
TUN01:55Tunis Carthage
30. jan.
TUN03:05Tunis Carthage
6t. 15min.
1 stop
CPH09:20København Kastrup
1.275 kr.
Find lignende
Air France
13. mar.
CPH06:55København Kastrup
8t. 35min.
1 stop
TUN15:30Tunis Carthage
20. mar.
TUN16:30Tunis Carthage
24t. 30min.
1 stop
CPH17:00København Kastrup
1.282 kr.
Find lignende
Air France
14. jan.
CPH10:15København Kastrup
15t. 40min.
1 stop
TUN01:55Tunis Carthage
21. jan.
TUN17:45Tunis Carthage
17t. 30min.
1 stop
CPH11:15København Kastrup
1.385 kr.
Find lignende
Air France
26. jan.
CPH17:55København Kastrup
8t. 00min.
1 stop
TUN01:55Tunis Carthage
30. jan.
TUN16:30Tunis Carthage
6t. 45min.
1 stop
CPH23:15København Kastrup
1.420 kr.
Find lignende
Lufthansa
14. jan.
CPH14:25København Kastrup
10t. 00min.
1 stop
TUN00:25Tunis Carthage
20. jan.
TUN02:45Tunis Carthage
6t. 35min.
1 stop
CPH09:20København Kastrup
1.427 kr.
Find lignende
Air France
1. mar.
CPH17:55København Kastrup
15t. 55min.
1 stop
TUN09:50Tunis Carthage
9. mar.
TUN16:30Tunis Carthage
16t. 50min.
1 stop
CPH09:20København Kastrup
1.509 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Tunis

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Tunis, så se nogle af vores tilbud herunder fra KLM og Transavia France
Flere flyselskaber
8. apr.
CPH09:40København Kastrup
9t. 25min.
1 stop
TUN18:05Tunis Carthage
1.068 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
8. apr.
CPH19:50København Kastrup
23t. 55min.
2 stop
TUN18:45Tunis Carthage
1.220 kr.
Find lignende
Transavia France
11. dec.
CPH19:15København Kastrup
13t. 40min.
1 stop
TUN08:55Tunis Carthage
1.468 kr.
Find lignende

Visumkrav for Tunis

Hvilke pas- og visumregler gælder for Tunis?

Danske statsborgere kan rejse til Tunis i Tunesien uden visum, hvis opholdet ikke overskrider 90 dage. Ved rejser på mere end 90 dage skal der ansøges om visum til landet. Det er vigtigt, at du sørger for, at dit pas er gyldigt under hele dit ophold i Tunis. Det er altid en god idé at tjekke op på de gældende pas- og visumregler hos de lokale myndigheder, inden du rejser til Tunesien. På den måde er du sikker på, at alt forløber uden problemer, når du besøger Tunis.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Tunis

Hvilke store attraktioner findes i Tunis?

Der venter dig en lang række spændende seværdigheder efter at være ankommet med fly til Tunis i Tunesien. Blandt andet byder byen på mange historiske seværdigheder. Heriblandt de interessante Karthago-ruiner. Her bliver historien for alvor vækket til live, når du spadserer rundt i den gamle forhistoriske by. Historieinteresserede kan også besøge Bardo Museum, som udstiller flotte gamle mosaikker fra fortiden. I centrum af Tunis kan du lægge vejen forbi Medina, som udgør den gamle bydel. Et besøg til den nyere del af byen (Ville Nouvelle) er også et must under din rejse til Tunis. Sidi Mahrez-moskeen samt Dar Hussein Palads er andre smukke bygninger og seværdigheder, der gør en rejse til Tunis interessant. Ligeledes kan du lægge vejen forbi La Goulette, som konstituerer byens havn. På denne havn finder du et forhistorisk fort.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Tunis?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Tunis.

Kan jeg finde fly til Tunis med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Tunis på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Tunis?

Når alle potentielle fly til Tunis vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Tunis lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Tunis. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Tunis på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.