Find billige fly til Gibraltar

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Gibraltar

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Gibraltar

Bedste pris på returbillet

2.956 kr.

Hurtigste flyvetid

6t. 05min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Gibraltar fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.956 kr. (København Kastrup til Gibraltar Intl).
Det hurtigste fly til Gibraltar fra Danmark tager 6t. 05min. (København Kastrup til Gibraltar Intl).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Gibraltar, herunder Qatar Airways og easyJet.

Indsigter og trends for flyrejser til Gibraltar

Få indsigter om din flyrejse til Gibraltar, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Gibraltar?

Den billigste måned at flyve til Gibraltar fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.560 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Gibraltar i november, så er det også billigt at flyve i februar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.639 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Gibraltar på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Gibraltar fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 2.522 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Gibraltar på en onsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 3.247 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Gibraltar?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Gibraltar på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Gibraltar om aftenen helt ned til 2.418 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 4.355 kr. i gennemsnit. Fly til Gibraltar fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til Gibraltar?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Gibraltar du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 6t. 05min. at flyve fra København Kastrup til Gibraltar Intl. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Gibraltar Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Gibraltar?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Gibraltar fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 2.747 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Gibraltar

Find de billigste fly til disse Gibraltar-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Gibraltar

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Gibraltar

København (CPH) til Gibraltar (GIB)

Fly til Gibraltar ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Gibraltar Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 2.747 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GIBRALTAR FRA KØBENHAVNnovember43% billigereAt flyve fra København til Gibraltar ​​koster i gennemsnit blot 1.560 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GIBRALTAR FRA KØBENHAVNmaj31% dyrereDet koster cirka 3.593 kr. at flyve til Gibraltar ​​fra København i maj
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GIBRALTAR FRA KØBENHAVNjuli579% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Gibraltar fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Gibraltar

Der er mange muligheder for at finde et godt flytilbud til Gibraltar By. De forskellige afgange svinger meget i rejsetid, da turens længde og varighed afhænger af mellemlandingernes placering og varighed. Hvis du flyver fra Københavns Lufthavn (CPH) til Gibraltar Internationale Lufthavn (GIB), kan turen tage alt fra cirka 7 til 11 timer. Vælger du at booke en flyrejse til Gibraltar By fra Aarhus Lufthavn (AAR), tager turen gennemsnitligt omkring 15 timer, da du først har en mellemlanding i København, hvorefter du fortsætter din rejse. Det samme gør sig gældende med afgange fra Aalborg Lufthavn (AAL).

Hvis du vil flyve direkte til Gibraltar By, kan du desværre ikke gøre det fra København, Aarhus eller Aalborg. Den typiske tur fra Danmark kræver mellem en og to mellemlandinger, hvoraf den første er i en anden europæisk lufthavn, såsom London-Stansted (STN), London Gatwick (LGW), London Heathrow (LHR), Palma de Mallorca (PMI), Bristol (BRS) eller Malaga (AGP). Herfra går turen typisk direkte videre til Gibraltar By. Da de fleste direkte afgange til Gibraltar By afgår fra England, er det også her, at du finder de fleste direkte flyvninger.


Gode tilbud på fly til Gibraltar

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Gibraltar fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Gibraltar

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Gibraltar

Hvilke flyselskaber flyver til Gibraltar?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Gibraltar

Hvilke flyselskaber flyver til Gibraltar?

For fly fra Danmark til Gibraltar, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som British Airways og easyJet. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

easyJet-fly til Gibraltar

Der er 4 fly med easyJet til Gibraltar på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er London Gatwick, og den bedste pris på en easyJet-billet, der er set på momondo, er 1.215 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Gibraltar). easyJet har en bedømmelse på 6,9 fra 322 brugeranmeldelser på momondo.

British Airways-fly til Gibraltar

British Airways flyver normalt til Gibraltar 4 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Gibraltar fra London Heathrow. British Airways (bedømmelse: 6,5, 1.089 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Gibraltar, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en British Airways-billet, der er fundet på momondo til Gibraltar, var fra Billund (2.055 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Gibraltar

Neden for finder du alle lufthavne i Gibraltar samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Gibraltar By?

Når du har valgt de helt rigtige flybilletter til Gibraltar By og er ankommet i lufthavnen, har du mange muligheder for transport indtil centrum. Et populært valg er at leje en bil. Det anbefales, at du gør dette inden afgangen, så du er sikker på, at der står en bil klar til dig ved ankomst. Hvis du ønsker at benytte dig af den offentlige transport, kan du tage bus nummer 5 uden for ankomsthallen. Den kører dig direkte ind til Market Place, hvor du har mulighed for videre transport til områder i og uden for Gibraltar By. Lufthavnens busholdeplads finder du ved Winston Churchill Avenue i kort afstand til ankomsthallen. Under en kilometer væk fra lufthavnen finder du bustoppet La Linda på gaden Calle San Felipe. Her kan du tage flere lokale busser, der forbinder dig med centrum og de omkringliggende havnebyer i regionen. Det er selvfølgeligt også muligt at praje en taxa. Dem finder du uden for ankomsthallerne i lufthavnens åbningstider.


Populære fly til Gibraltar

Find dine flybilletter til Gibraltar blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Gibraltar
Hurtigste flyvetid6t. 05min.
Laveste pris3.872 kr.

Visumkrav for Gibraltar

Når du rejser til Gibraltar By, er du ikke underlagt visumpligt de første 90 dage. Hvis du tænker, at din ferie skal vare længere end dette, skal du søge om visum inden afrejsen. Du skal medbringe et gyldigt pas samt et international kørekort, hvis du ønsker at leje en bil.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Gibraltar


De bedste oplevelser og seværdigheder i Gibraltar

En flybillet til Gibraltar By er din adgangsbillet til masser af oplevelser for hele familien. Hvis du er på jagt efter de helt smukke sandstrande, så bør du besøge både Catalan Bay, Sandy Bay og Weaster Beach. I den sydøstlige ende af Gibraltar By finder du Camp Bay og Little Bay. Dette er en kombination af saltvandspool og strand, der er perfekt for dig som rejser med børn. Gibraltar By er lille, og det er faktisk muligt at nå fra den ene ende til den anden til fods. Denne gåtur er en attraktion i sig selv, da du får mulighed for at tage byens billedskønne landskab ind. Ingen tur til byen er dog fuldendt uden et smut for den ikoniske klippe Rock of Gibraltar. Herfra får du byens bedste udsigtspunkt, hvorfra du kan se både havnen og byen. I nærheden af stranden finder du nogle af byens mest populære barer, men hvis du vil nyde lokal mad, finder du de mest autentiske spisesteder omkring den gamle bydel.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Gibraltar, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Gibraltar, så du sparer tid og penge.

Fly til Gibraltar med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når du har udført en søgning efter fly til Gibraltar, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Gibraltar, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Gibraltar spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.