Find billige flybilletter til Gibraltar

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 26.10
tir. 2.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Gibraltar.
Se nuværende rejserestriktioner for Gibraltar

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Gibraltar

Find de billigste fly til disse Gibraltar-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Gibraltar

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Gibraltar

København (CPH) til Gibraltar (GIB)

Fly til Gibraltar ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Gibraltar Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 2.366 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GIBRALTAR FRA KØBENHAVNmarts33% billigereAt flyve fra København til Gibraltar ​​koster i gennemsnit blot 1.585 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GIBRALTAR FRA KØBENHAVNjuli39% dyrereDet koster cirka 3.278 kr. at flyve til Gibraltar ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GIBRALTAR FRA KØBENHAVNseptember614% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Gibraltar fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Gibraltar?

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Gibraltar?

  Den billigste måned at flyve til Gibraltar fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.585 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Gibraltar i marts, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.732 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Gibraltar?

  Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Gibraltar fra Danmark er 37 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 2.366 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Gibraltar på?

  Ifølge vores data er onsdag den billigste dag at flyve til Gibraltar fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en onsdag var 2.359 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Gibraltar på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 3.332 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Gibraltar?

  Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Gibraltar på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Gibraltar om aftenen helt ned til 1.639 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 3.497 kr. i gennemsnit. Fly til Gibraltar fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Gibraltar?

På nuværende tidspunkt inkluderer Gibraltar rejserestriktioner rejser til Gibraltar. Indrejserestriktioner

En bestemt kategori af mennesker har i øjeblikket tilladelse til at rejse ind i Gibraltar med fly? disse inkluderer registrerede gibraltarer, beboere i Gibraltar, spanske statsborgere og beboere i transit til Spanien og dem, der arbejder i Gibraltar.

Indrejsekrav

Gibraltars regering kræver, at rejsende, der flyver til Gibraltar, udfylder en COVID-19 kontaktopsporingsformular. Denne formular udleveres til rejsende af flyselskaberne. Rejsende skal udfylde en Passagerlokaliseringsformular og rapportere til myndighederne, hvis de har befundet sig i et »relevant område« i de sidste 14 dage før deres ankomst til Gibraltar. Hvis dette ikke sker, er det en strafbar handling, der kan straffes med en bøde på op til £1000. Ved et relevant område forstås et land, område eller territorium uden for Den Europæiske Union, men ikke Storbritannien, Jersey, Guernsey, Isle of Man, Andorra, Monaco, San Marino og Vatikanet. Den omfatter heller ikke listen over lande, der er opført på listen (Island, Liechtenstein, Norge, Schweiz, Australien, Canada, Georgien, Japan, New Zealand, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunesien, Uruguay og Kina). Se den gibraltarske regerings presseslip for flere oplysninger.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra det "relevante område" fra de sidste 14 dage, er udsat for 5 dages selvisolation på et hotel og skal testes på dag 1 og dag 5. Rejsende, der ikke er registreret hos Gibraltars sundhedsmyndighed (GHA), skal arrangere en privat test.

Hvis du planlægger rejser til Gibraltar nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Gibraltar

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Gibraltar fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
20. nov.
CPH01:20København Kastrup
7t. 55min.
1 stop
GIB09:15Gibraltar Intl
23. nov.
GIB12:35Gibraltar Intl
18t. 10min.
2 stop
CPH06:45København Kastrup
3.163 kr.
Find lignende
British Airways
16. jan.
CPH01:55København Kastrup
7t. 20min.
1 stop
GIB09:15Gibraltar Intl
20. jan.
GIB12:30Gibraltar Intl
20t. 45min.
1 stop
CPH09:15København Kastrup
2.658 kr.
Find lignende
British Airways
20. nov.
CPH01:20København Kastrup
7t. 55min.
1 stop
GIB09:15Gibraltar Intl
23. nov.
GIB12:35Gibraltar Intl
28t. 05min.
1 stop
CPH16:40København Kastrup
2.901 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
20. nov.
CPH10:40København Kastrup
24t. 55min.
2 stop
GIB11:35Gibraltar Intl
23. nov.
GIB12:35Gibraltar Intl
21t. 25min.
2 stop
CPH10:00København Kastrup
4.147 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Gibraltar

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Gibraltar, så se nogle af vores tilbud herunder fra British Airways
British Airways
CPHKøbenhavn Kastrup
7t. 20min.
GIBGibraltar Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Gibraltar?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Gibraltar
 • Hvilke flyselskaber flyver til Gibraltar?

  For fly fra Danmark til Gibraltar, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som British Airways og easyJet. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Populære fly til Gibraltar

Find dine flybilletter til Gibraltar blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Gibraltar
Hurtigste flyvetid7t. 20min.
Laveste pris2.658 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Gibraltar