Find billige fly til Gibraltar

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Gibraltar

Få indsigter om din flyrejse til Gibraltar, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Gibraltar?

Den billigste måned at flyve til Gibraltar fra Danmark er i februar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.573 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Gibraltar i februar, så er det også billigt at flyve i maj. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 2.547 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Gibraltar på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Gibraltar fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 2.458 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Gibraltar på en fredag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 3.603 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Gibraltar?

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Gibraltar på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Gibraltar om morgenen helt ned til 3.070 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om aftenen, hvor priserne ligger på 3.226 kr. i gennemsnit. Fly til Gibraltar fra Danmark om aftenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til Gibraltar?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Gibraltar du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 7t. 55min. at flyve fra København Kastrup til Gibraltar Intl. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Gibraltar Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Gibraltar

Find de billigste fly til disse Gibraltar-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Gibraltar

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Gibraltar

København (CPH) til Gibraltar (GIB)

Fly til Gibraltar ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Gibraltar Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 3.326 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GIBRALTAR FRA KØBENHAVNfebruar53% billigereAt flyve fra København til Gibraltar ​​koster i gennemsnit blot 1.573 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GIBRALTAR FRA KØBENHAVNoktober65% dyrereDet koster cirka 5.502 kr. at flyve til Gibraltar ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GIBRALTAR FRA KØBENHAVNmaj566% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Gibraltar fra København i maj end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Gibraltar

Hvor lang tid tager det at flyve til Gibraltar By?

Der er mange muligheder for at finde et godt flytilbud til Gibraltar By. De forskellige afgange svinger meget i rejsetid, da turens længde og varighed afhænger af mellemlandingernes placering og varighed. Hvis du flyver fra Københavns Lufthavn (CPH) til Gibraltar Internationale Lufthavn (GIB), kan turen tage alt fra cirka 7 til 11 timer. Vælger du at booke en flyrejse til Gibraltar By fra Aarhus Lufthavn (AAR), tager turen gennemsnitligt omkring 15 timer, da du først har en mellemlanding i København, hvorefter du fortsætter din rejse. Det samme gør sig gældende med afgange fra Aalborg Lufthavn (AAL).

Hvorfra flyver man direkte til Gibraltar By?

Hvis du vil flyve direkte til Gibraltar By, kan du desværre ikke gøre det fra København, Aarhus eller Aalborg. Den typiske tur fra Danmark kræver mellem en og to mellemlandinger, hvoraf den første er i en anden europæisk lufthavn, såsom London-Stansted (STN), London Gatwick (LGW), London Heathrow (LHR), Palma de Mallorca (PMI), Bristol (BRS) eller Malaga (AGP). Herfra går turen typisk direkte videre til Gibraltar By. Da de fleste direkte afgange til Gibraltar By afgår fra England, er det også her, at du finder de fleste direkte flyvninger.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Gibraltar Intl Lufthavn?

Priser for fly til Gibraltar Intl Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Gibraltar Intl Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Gibraltar Intl Lufthavn er 2 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Gibraltar Intl Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Gibraltar Intl Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Gibraltar Intl Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Gibraltar Intl Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Gibraltar Intl Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Gibraltar

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Gibraltar fundet af momondos brugere for nylig
British Airways
CPHKøbenhavn Kastrup
7t. 55min.
GIBGibraltar Intl

Find de billigste enkeltbilletter til Gibraltar

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Gibraltar, så se nogle af vores tilbud herunder fra British Airways
British Airways
CPHKøbenhavn Kastrup
7t. 55min.
GIBGibraltar Intl

Visumkrav for Gibraltar

Er der krav til pas og visum for at komme til Gibraltar By?

Når du rejser til Gibraltar By, er du ikke underlagt visumpligt de første 90 dage. Hvis du tænker, at din ferie skal vare længere end dette, skal du søge om visum inden afrejsen. Du skal medbringe et gyldigt pas samt et international kørekort, hvis du ønsker at leje en bil.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Gibraltar

Hvad kan man se i Gibraltar By?

En flybillet til Gibraltar By er din adgangsbillet til masser af oplevelser for hele familien. Hvis du er på jagt efter de helt smukke sandstrande, så bør du besøge både Catalan Bay, Sandy Bay og Weaster Beach. I den sydøstlige ende af Gibraltar By finder du Camp Bay og Little Bay. Dette er en kombination af saltvandspool og strand, der er perfekt for dig som rejser med børn. Gibraltar By er lille, og det er faktisk muligt at nå fra den ene ende til den anden til fods. Denne gåtur er en attraktion i sig selv, da du får mulighed for at tage byens billedskønne landskab ind. Ingen tur til byen er dog fuldendt uden et smut for den ikoniske klippe Rock of Gibraltar. Herfra får du byens bedste udsigtspunkt, hvorfra du kan se både havnen og byen. I nærheden af stranden finder du nogle af byens mest populære barer, men hvis du vil nyde lokal mad, finder du de mest autentiske spisesteder omkring den gamle bydel.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Gibraltar?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Gibraltar, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Gibraltar, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Gibraltar med fleksibel booking på momondo?

Fly til Gibraltar med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Gibraltar?

Når du har udført en søgning efter fly til Gibraltar, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Gibraltar lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Gibraltar, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Gibraltar spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Gibraltar på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.