Find billige fly til Lagos, Lagos

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Lagos, Lagos

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Lagos, Lagos

Bedste pris på returbillet

4.700 kr.

Hurtigste flyvetid

11t. 15min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Lagos fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.700 kr. (København Kastrup til Lagos Murtala Muhammed).
Det hurtigste fly til Lagos fra Danmark tager 11t. 15min. (København Kastrup til Lagos Murtala Muhammed).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Lagos, herunder Air France, KLM og Egypt Air.

Indsigter og trends for flyrejser til Lagos, Lagos

Få indsigter om din flyrejse til Lagos, Lagos, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Lagos, Lagos?

Den billigste måned at flyve til Lagos, Lagos fra Danmark er i oktober. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 5.375 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Lagos, Lagos i oktober, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Lagos, Lagos i november har en gennemsnitlig pris på omkring 5.447 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Lagos, Lagos på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Lagos, Lagos er på en lørdag hvor priserne kan findes helt ned til 5.829 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en mandag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Lagos, Lagos på en mandag på 6.862 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Lagos, Lagos?

Det billigste tidspunkt at flyve til Lagos, Lagos på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 5.657 kr.. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Lagos, Lagos, så priserne er ofte dyrere på omkring 6.616 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Lagos, Lagos?

Rejsetiden fra Danmark til Lagos, Lagos varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Lagos Murtala Muhammed (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 10t. 50min.. En anden populær rute fra Danmark til Lagos, Lagos er at flyve fra Billund til Lagos Murtala Muhammed, hvilket tager ca. 33t. 05min.. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Lagos, Lagos?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Lagos, Lagos fra Danmark er 32 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 6.161 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Lagos, Lagos

Find de billigste fly til disse Lagos, Lagos-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lagos, Lagos

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Lagos

København (CPH) til Lagos, Lagos (LOS)

Fly til Lagos ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Lagos Murtala Muhammed, hvor den gennemsnitlige pris er 6.161 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LAGOS, LAGOS FRA KØBENHAVNoktober13% billigereAt flyve fra København til Lagos, Lagos ​​koster i gennemsnit blot 5.375 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LAGOS, LAGOS FRA KØBENHAVNdecember32% dyrereDet koster cirka 8.131 kr. at flyve til Lagos, Lagos ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LAGOS, LAGOS FRA KØBENHAVNdecember686% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Lagos, Lagos fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Lagos, Lagos

Flyver du fra København Lufthavn (CPH) til Murtala Muhammed Internationale Lufthavn (LOS), i Lagos, Nigeria, skal du regne med en rejsetid på typisk 11 til 16 timer. Det samme er tilfældet med afgang fra Billund Lufthavn (BLL). Er din afrejse derimod fra Aalborg (AAL), skal du forberede dig på en noget længere rejsetid – typisk mellem 12 til 21 timer. De fleste afgange fra Aalborg har to mellemlandinger, mens du fra København og Billund kan nøjes med en enkelt mellemlanding. Rejsetiden er altså meget afhængig af hvilken lufthavn du rejser fra og hvilken rute, du vælger. En søgning på momondo hjælper dig med at finde de bedste muligheder.

Det er ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Lagos, Nigeria. Flyver du fra København, vil du oftest mellemlande i Dubai (DBX), Istanbul (IST), Amsterdam (AMS) eller London (LHR). Fra Billund kan du flyve til Lagos med et enkelt stop i Amsterdam eller Paris (CDG). Flyver du via Paris, så vær opmærksom på, at det er Charles de Gaulle Lufthavnen, du flyver til. Flyver du derimod via den noget mindre Paris-Orly lufthavn (ORY), skal du selv skifte til CDG, hvis du vil nøjes med en enkelt mellemlanding. Det er også muligt at flyve via ORY og Casablanca (CMN) og herefter til Lagos. Fra Aalborg er det muligt at vælge en flyrejse med en enkelt mellemlanding i Amsterdam. For de fleste øvrige ruter skal du først mellemlande i København, efterfulgt af Doha (DOH), Dubai, Istanbul eller lignende.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Lagos, Lagos. Hvis du har planer om at flyve til Lagos, Lagos, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Ibadan (115 km fra Lagos, Lagos centrum).


Gode tilbud på fly til Lagos, Lagos

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Lagos, Lagos fundet af momondos brugere for nylig
Egypt Air
27. jan.
CPH09:45København Kastrup
23t. 00min.
1 stop
LOS08:45Lagos Murtala Muhammed
5. feb.
LOS09:45Lagos Murtala Muhammed
23t. 00min.
1 stop
CPH08:45København Kastrup
4.700 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. feb.
CPH04:50København Kastrup
11t. 15min.
1 stop
LOS16:05Lagos Murtala Muhammed
25. feb.
LOS17:45Lagos Murtala Muhammed
19t. 25min.
1 stop
CPH13:10København Kastrup
5.059 kr.
Find lignende
Air France
10. feb.
CPH01:25København Kastrup
14t. 40min.
1 stop
LOS16:05Lagos Murtala Muhammed
25. feb.
LOS17:45Lagos Murtala Muhammed
24t. 40min.
2 stop
CPH18:25København Kastrup
5.188 kr.
Find lignende
Air France
27. jan.
CPH01:25København Kastrup
14t. 15min.
2 stop
LOS15:40Lagos Murtala Muhammed
5. feb.
LOS18:30Lagos Murtala Muhammed
23t. 55min.
1 stop
CPH18:25København Kastrup
5.260 kr.
Find lignende
Air France
10. feb.
CPH10:00København Kastrup
29t. 40min.
2 stop
LOS15:40Lagos Murtala Muhammed
25. feb.
LOS17:45Lagos Murtala Muhammed
24t. 40min.
2 stop
CPH18:25København Kastrup
5.318 kr.
Find lignende
Air France
27. jan.
CPH01:25København Kastrup
14t. 15min.
2 stop
LOS15:40Lagos Murtala Muhammed
5. feb.
LOS18:30Lagos Murtala Muhammed
23t. 55min.
1 stop
CPH18:25København Kastrup
5.354 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Lagos, Lagos

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Lagos, Lagos, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France
Air France
CPHKøbenhavn Kastrup
10t. 50min.
LOSLagos Murtala Muhammed
Air France
BLLBillund
33t. 05min.
LOSLagos Murtala Muhammed

Hvilke flyselskaber flyver til Lagos, Lagos?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Lagos, Lagos

Hvilke flyselskaber flyver til Lagos, Lagos?

For fly fra Danmark til Lagos, Lagos, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som KLM, Turkish Airlines, Egypt Air og Qatar Airways. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Turkish Airlines-fly til Lagos, Lagos

Turkish Airlines flyver omkring 4 fly til Lagos, Lagos om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Istanbul, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Turkish Airlines var på 4.808 kr. (København Kastrup til Lagos, Lagos). Brugerne har bedømt Turkish Airlines med 8,0/10 i over 158 anmeldelser på momondo.

Qatar Airways-fly til Lagos, Lagos

Flytilbud med Qatar Airways til Lagos, Lagos begynder fra 5.277 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra København Kastrup. I en normal uge er flypriserne med Qatar Airways oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Doha Hamad Intl er det mest populære afgangssted med Qatar Airways til Lagos, Lagos, så generelt er der større tilgængelighed. Qatar Airways har fået en bedømmelse på 7,9/10 i 336 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Lagos, Lagos

Neden for finder du alle lufthavne i Lagos, Lagos samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man fra Lagos Lufthavn til centrum?

Der er flere muligheder for at komme fra lufthavnen til centrum af Lagos. De fleste hoteller ligger i området Victoria Island, som typisk er op til tre timers kørsel fra lufthavnen. Det sikreste valg, er at få hotellet til at arrangere transporten. Det er også muligt at bestille en taxa, men det anbefales ikke at benytte sig af dette sent på aftenen og om natten. Delebilsservices som Uber og Hopp er også i Lagos. Har du downloadet deres applikation, kan du herigennem bestille en bil til at køre dig direkte til dit hotel. Endelig er det også muligt at leje din egen bil. Der er flere internationale biludlejningsbureauer repræsenteret i Lagos lufthavn. Dem finder du i afdeling ’D’ og ’E’ i ankomstterminalen.


Populære fly til Lagos, Lagos

Find dine flybilletter til Lagos, Lagos blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Lagos, Lagos
Hurtigste flyvetid10t. 50min.
Laveste pris4.894 kr.
Fly fra Billund til Lagos, Lagos
Hurtigste flyvetid33t. 05min.
Laveste pris10.219 kr.

Visumkrav for Lagos, Lagos

For at besøge Nigeria skal du søge om et visum. Et turistvisum er gyldigt for ét ophold i op til 30 dage inden for tre måneder fra udstedelsesdato. Det er også muligt at søge om multi-indrejse visum for flere rejser med ophold i 30 dage per indrejse. I Nigeria skal du altid kunne fremvise dit pas, eller en kopi af dit pas. Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder fra indrejsedatoen. Forlængede danske pas kan benyttes til både ind- og udrejse, mens provisoriske pas kun kan benyttes til udrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lagos, Lagos


De bedste oplevelser og seværdigheder i Lagos, Lagos

Lagos er den største by i Afrika med mere end 23 millioner indbyggere i hovedstadsområdet. De fleste besøgende søger mod Victoria Island, der udover at huse de fleste hoteller også er Afrikas største finanscentrum og hjemsted for flere restauranter, samt kultur- og natteliv. Mange besøgende er glade for at besøge Lekki – et naturreservat midt i Lagos. Her finder du forskellige abearter, krokodiller, slanger og meget mere. Det er også i trætoppene her, at du finder Afrikas længste gangbro. Efter en tur i bymidtens jungle, kan du tage en vandtaxa fra Tarzan Marina til Tarkwa Beach Bay. En kunstig strand tæt på havnen i Lagos, hvor folk nyder en afslappet atmosfære blandt surfere og svømmere.


Find billige flybilletter til andre byer i Nigeria

Nigeria er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Lagos, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Lagos.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Lagos. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.