Find billige fly til Asaba

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 1.2
ons. 8.2

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Asaba

Find de billigste fly til disse Asaba-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Port Harcourt

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Asaba

København (CPH) til Port Harcourt (PHC)

Fly til Asaba ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Port Harcourt, hvor den gennemsnitlige pris er 9.931 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Asaba

812 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Asaba. Dette fly er fra Abuja og er 80% billigere end de fleste andre flyrejser til Asaba. Hvis du vil finde den billigste pris til Asaba fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Lufthavn: Enugu, Lufthavn: Owerri Sam Mbakwe, Lufthavn: Warri, Lufthavn: Benin City eller Lufthavn: Port Harcourt kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Asaba.

Den billigste lufthavn i nærheden af Asaba er normalt Lufthavn: Asaba Intl med en gennemsnitspris på 844 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvilke flyselskaber flyver til Asaba?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Asaba

Hvilke flyselskaber flyver til Asaba?

Lufthansa og Ethiopian Air er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Asaba regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Asaba med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Asaba


Find billige flybilletter til andre byer i Nigeria

Nigeria er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Fly til Asaba med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Asaba.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Asaba. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.