Find billige fly til Nuuk

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Nuuk

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Nuuk

Bedste pris på enkeltbillet

1.546 kr.

Bedste pris på returbillet

3.013 kr.

Hurtigste flyvetid

6t. 30min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Nuuk fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.546 kr. (København Kastrup til Nuuk).
Den bedste pris på en returbillet til Nuuk fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.013 kr. (København Kastrup til Nuuk).
Det hurtigste fly til Nuuk fra Danmark tager 6t. 30min. (København Kastrup til Nuuk).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Nuuk, herunder Icelandair og Air Greenland.

Indsigter og trends for flyrejser til Nuuk

Få indsigter om din flyrejse til Nuuk, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Nuuk?

Generelt er oktober den billigste måned at flyve fra Danmark til Nuuk på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 6.700 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i oktober, kan du booke flyrejser til Nuuk fra Danmark i januar i stedet. Fly til Nuuk i januar, selvom de ikke er helt så billige som dem i oktober, har stadig kun et gennemsnit på omkring 6.828 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Nuuk?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Nuuk for 2.433 kr./person, hvilket er 54% billigere end gennemsnitsflyprisen til Nuuk. Hvis du vil finde den billigste pris til Nuuk fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Nuuk på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Nuuk er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 6.992 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 8.747 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Nuuk?

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Nuuk på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Nuuk om morgenen helt ned til 7.207 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Nuuk på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 9.341 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Nuuk?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Nuuk afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Nuuk (den mest populære lufthavn i Nuuk), så tager det 10t. 15min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Nuuk, er den gennemsnitlige rejsetid .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Nuuk?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Nuuk fra Danmark, når du booker 41 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Nuuk for omkring 7.677 kr., når du søger 41 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Nuuk

Find de billigste fly til disse Nuuk-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Nuuk

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Nuuk

København (CPH) til Nuuk (GOH)

Fly til Nuuk ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Nuuk, hvor den gennemsnitlige pris er 7.677 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NUUK FRA KØBENHAVNoktober13% billigereAt flyve fra København til Nuuk ​​koster i gennemsnit blot 6.700 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NUUK FRA KØBENHAVNaugust14% dyrereDet koster cirka 8.747 kr. at flyve til Nuuk ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NUUK FRA KØBENHAVNjuli407% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Nuuk fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Nuuk

Der er spændende i Nuuk på alle årstider. Således er der altid god grund til at rejse med fly til Nuuk. I sommermånederne kan du blandt andet se midnatssol. Sommeren er også ideel til sejlture og vandring. Om vinteren kan du opleve nordlys på himlen og ture i hundeslæde. Du kan som regel finde billige flybilletter til Nuuk på alle årstider. Der er ikke de store udsving i prisen for en flybillet.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Nuuk. Hvis du har planer om at flyve til Nuuk, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Maniitsoq Sukkertoppen (148 km fra Nuuk centrum).

Med en gennemsnitspris på 5.331 kr. pr. person er Lufthavn: Maniitsoq Sukkertoppen den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Nuuk. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Gode tilbud på fly til Nuuk

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Nuuk fundet af momondos brugere for nylig
Air Greenland
20. apr.
CPH06:00København Kastrup
14t. 10min.
1 stop
GOH20:10Nuuk
24. apr.
GOH11:30Nuuk
25t. 30min.
1 stop
CPH13:00København Kastrup
3.013 kr.
Find lignende
Air Greenland
12. jan.
CPH05:00København Kastrup
27t. 40min.
1 stop
GOH08:40Nuuk
16. jan.
GOH07:15Nuuk
28t. 45min.
1 stop
CPH12:00København Kastrup
3.185 kr.
Find lignende
Air Greenland
9. feb.
CPH05:00København Kastrup
27t. 40min.
1 stop
GOH08:40Nuuk
13. feb.
GOH10:15Nuuk
25t. 45min.
1 stop
CPH12:00København Kastrup
3.192 kr.
Find lignende
Air Greenland
20. apr.
CPH06:00København Kastrup
37t. 40min.
2 stop
GOH19:40Nuuk
24. apr.
GOH11:30Nuuk
25t. 30min.
1 stop
CPH13:00København Kastrup
4.295 kr.
Find lignende
Air Greenland
27. dec.
CPH05:00København Kastrup
10t. 15min.
1 stop
GOH15:15Nuuk
3. jan.
GOH08:00Nuuk
27t. 45min.
1 stop
CPH11:45København Kastrup
4.516 kr.
Find lignende
Air Greenland
27. dec.
CPH05:00København Kastrup
37t. 15min.
2 stop
GOH18:15Nuuk
3. jan.
GOH07:15Nuuk
28t. 30min.
1 stop
CPH11:45København Kastrup
4.710 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Nuuk

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Nuuk, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air Greenland
Air Greenland
8. dec.
CPH05:00København Kastrup
27t. 40min.
1 stop
GOH08:40Nuuk
1.546 kr.
Find lignende
Air Greenland
20. apr.
CPH06:00København Kastrup
14t. 10min.
1 stop
GOH20:10Nuuk
1.560 kr.
Find lignende
Air Greenland
15. maj
CPH05:00København Kastrup
28t. 05min.
1 stop
GOH09:05Nuuk
1.589 kr.
Find lignende

Andre kabineklasser på fly til Nuuk

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Nuuk

Hvilke flyselskaber flyver til Nuuk?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Nuuk

Hvilke flyselskaber flyver til Nuuk?

Air Greenland og Icelandair er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Nuuk regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Nuuk med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Lufthavne i nærheden af Nuuk

Neden for finder du alle lufthavne i Nuuk samt deres afstand til centrum

Nuuk Lufthavn, Mittarfeqarfiit, har 64.000 passagerer årligt. Den ligger kun ca. 3.5 km fra Nuuk centrum. Bus nummer 3 kører en gang i timen til Nuuk og koster ca. 17 DKK. Alternativt kan du tage en taxi eller spadsere til Nuuk fra lufthavnen.


Populære fly til Nuuk

Find dine flybilletter til Nuuk blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Nuuk
Hurtigste flyvetid10t. 15min.
Laveste pris3.056 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Nuuk

Mange vælger at udforske Nuuk til fods. Byen har også et velfungerende bussystem. En busbillet koster ca. 17 DKK og købes direkte i bussen. Et klippekort med 11 klip koster ca. 122 DKK. Foretrækker du ski, er det også en populær måde at komme omkring i Nuuk. Der er indrettet stier til ski i byen.


Visumkrav for Nuuk

Som dansker skal du ikke have visum for at rejse med fly til Nuuk. Du er heller ikke forpligtet til at medbringe dit pas, men du skal medbringe gyldig billedlegitimation.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Nuuk


De bedste oplevelser og seværdigheder i Nuuk

Der er storslået natur og nok af seværdigheder i Nuuk, som på én gang er en moderne og højkulturel storby samt en by fuld af historie, traditioner og natur. Der er tre spændende museer i Nuuk, hvor du blandt andet kan se grønlandsk kunst eller lære mere om byen og landets historie. Der er talrige udflugtsmuligheder ud af byen. For eksempel kan du snuppe dig en bådtur på fjorden eller besøge det nærtliggende landskab. Oplevelserne afhænger af årstiden.

I Grønland er du dækket af dit gule sygesikringskort. Du behøver derfor ingen rejseforsikring, så længe du rejser på ferie i mindre end en måned. Dog kan det være en god idé at tjekke, om din ulykkesforsikring gælder på rejsen.

Vandkvaliteten er høj i Grønland. Vandet kommer primært fra søer og elve, hvorefter det renses til drikkebrug. Du kan derfor trygt drikke vand fra hanen under din rejse til Nuuk.

Det er ikke nødvendigt at give drikkepenge i Grønland. En god service kan belønnes med lidt mønter eller ved at runde op.

I Nuuk kan du finde et væld af håndlavede smykker og grønlandsk kunsthåndværk i perler, ben og keramik. Gå på jagt efter souvenirs på hovedgaden, hvor der ligeledes ligger restauranter med lokal mad eller kig forbi Grønlands første indkøbscenter Nuuk Center.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Nuuk. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Nuuk, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Nuuk ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Nuuk og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.