Find billige flybilletter til Nuuk

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Nuuk (GOH)
tir.. 2.3.
tir.. 9.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Nuuk. De nuværende restriktioner til Nuuk er baseret på Grønland rejserestriktioner.

Se nuværende Grønland rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Nuuk

Find de billigste fly til disse Nuuk-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Nuuk

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Nuuk

København (CPH) til Nuuk (GOH)

Fly til Nuuk ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Nuuk, hvor den gennemsnitlige pris er 6.395 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NUUK FRA KØBENHAVNapril10% billigereAt flyve fra København til Nuuk ​​koster i gennemsnit blot 5.739 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NUUK FRA KØBENHAVNaugust10% dyrereDet koster cirka 7.063 kr. at flyve til Nuuk ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NUUK FRA KØBENHAVNjuli284% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Nuuk fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Nuuk?

Der er spændende i Nuuk på alle årstider. Således er der altid god grund til at rejse med fly til Nuuk. I sommermånederne kan du blandt andet se midnatssol. Sommeren er også ideel til sejlture og vandring. Om vinteren kan du opleve nordlys på himlen og ture i hundeslæde. Du kan som regel finde billige flybilletter til Nuuk på alle årstider. Der er ikke de store udsving i prisen for en flybillet.

Hvilket er det absolut billigste fly til Nuuk?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Nuuk for 2.247 kr./person, hvilket er 56% billigere end gennemsnitsflyprisen til Nuuk. Hvis du vil finde den billigste pris til Nuuk fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Nuuk?

Den billigste måned at flyve til Nuuk fra Danmark er i april. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 5.739 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Nuuk i april, så rejs fra Danmark i juli, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 6.053 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Nuuk?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Nuuk 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Nuuk for 6.395 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Nuuk på?

Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Nuuk på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 5.926 kr.. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en søndag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Nuuk på en søndag på 7.035 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Nuuk?

Det billigste tidspunkt at flyve til Nuuk på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 5.495 kr.. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Nuuk, så priserne er ofte dyrere på omkring 8.182 kr. pr. billet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Nuuk?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Nuuk. Hvis du har planer om at flyve til Nuuk, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Maniitsoq Sukkertoppen (148 km fra Nuuk centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Nuuk på?

Med en gennemsnitspris på 5.095 kr. pr. person er Lufthavn: Maniitsoq Sukkertoppen den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Nuuk. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Nuuk?

På nuværende tidspunkt inkluderer Grønland rejserestriktioner rejser til Nuuk. Indrejserestriktioner

Grønlands rejserestriktioner er fastsat af den danske regering. Rejsende fra åbne lande – som klassificeret af Danmark – kan rejse til Grønland, hvis de har et negativt COVID-19-testresultat taget i et nordisk land (Danmark, Norge, Sverige, Finland) højst fem dage før rejsen. Rejseforbuddet gælder fortsat for rejsende fra andre lande, medmindre den rejsende har et "værdigt" formål med at rejse som klassificeret af Danmark. Disse rejsende skal sættes i karantæne ved ankomsten. Den fuldstændige liste over rejseundtagelser (dvs. værdige formål) findes på den danske regerings Infoside COVID-19.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal udfylde en Sumut-formular før ankomst, som indeholder deres rejseplan og oplysninger om indkvartering i Grønland. Denne formular findes på Grønlands regerings Infoside COVID-19.

Karantænekrav

Rejsende er ikke forpligtet til selv at gå i karantæne ved ankomsten til Grønland eller til at teste for COVID-19 efter ankomsten. Der kan dog være behov for yderligere COVID-19-test, afhængigt af hvor i Grønland du agter at rejse. Besøg Grønlands regering Side med oplysninger om COVID-19 for detaljeret information.

Hvis du planlægger rejser til Nuuk nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Nuuk

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Nuuk fundet af momondos brugere for nylig
Air Greenland
17. jul.
06:00
København Kastrup
9t. 05min.
1 stop
15:05
Nuuk
10. aug.
04:30
Nuuk
8t. 30min.
1 stop
13:00
København Kastrup
8.744 kr.
Find lignende
Air Greenland
21. jul.
06:00
København Kastrup
9t. 05min.
1 stop
15:05
Nuuk
7. aug.
04:20
Nuuk
8t. 40min.
1 stop
13:00
København Kastrup
8.516 kr.
Find lignende
Air Greenland
17. jul.
06:00
København Kastrup
9t. 05min.
1 stop
15:05
Nuuk
7. aug.
04:20
Nuuk
8t. 40min.
1 stop
13:00
København Kastrup
8.738 kr.
Find lignende
Air Greenland
20. jul.
06:00
København Kastrup
9t. 30min.
1 stop
15:30
Nuuk
10. aug.
04:30
Nuuk
8t. 30min.
1 stop
13:00
København Kastrup
7.944 kr.
Find lignende
Air Greenland
20. jul.
06:00
København Kastrup
9t. 30min.
1 stop
15:30
Nuuk
7. aug.
04:20
Nuuk
8t. 40min.
1 stop
13:00
København Kastrup
8.085 kr.
Find lignende
Air Greenland
20. jul.
06:00
København Kastrup
9t. 30min.
1 stop
15:30
Nuuk
3. aug.
03:10
Nuuk
9t. 50min.
1 stop
13:00
København Kastrup
7.728 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Nuuk?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Nuuk

Fra København er der flyafgange til Nuuk med Iceland Air og Air Greenland. Prislejet for flybilletter til Nuuk er typisk ca. 3.600–5.500 DKK.

Hvem flyver direkte til Nuuk?

Der er ingen direkte fly fra København til Nuuk. Du skal mellemlande i for eksempel Søndre Strømfjord eller Reykjavik afhængigt af, hvilket flyselskab du vælger.

Hvor lang tid tager det at flyve til Nuuk?

Den hurtigste rute med fly til Nuuk fra København tager ca. 6 t og 10 min med Air Greenland. Det er inklusiv en mellemlanding på ca. 35 min i Søndre Strømfjord.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Nuuk samt afstand til centrum

Nuuk Lufthavn, Mittarfeqarfiit, har 64.000 passagerer årligt. Den ligger kun ca. 3.5 km fra Nuuk centrum. Bus nummer 3 kører en gang i timen til Nuuk og koster ca. 17 DKK. Alternativt kan du tage en taxi eller spadsere til Nuuk fra lufthavnen.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Nuuk?

Mange vælger at udforske Nuuk til fods. Byen har også et velfungerende bussystem. En busbillet koster ca. 17 DKK og købes direkte i bussen. Et klippekort med 11 klip koster ca. 122 DKK. Foretrækker du ski, er det også en populær måde at komme omkring i Nuuk. Der er indrettet stier til ski i byen.


Kan man rejse til Nuuk uden pas eller visum?

Som dansker skal du ikke have visum for at rejse med fly til Nuuk. Du er heller ikke forpligtet til at medbringe dit pas, men du skal medbringe gyldig billedlegitimation.


Tips og gode råd til Nuuk

Hvad skal man se i Nuuk?

Der er storslået natur og nok af seværdigheder i Nuuk, som på én gang er en moderne og højkulturel storby samt en by fuld af historie, traditioner og natur. Der er tre spændende museer i Nuuk, hvor du blandt andet kan se grønlandsk kunst eller lære mere om byen og landets historie. Der er talrige udflugtsmuligheder ud af byen. For eksempel kan du snuppe dig en bådtur på fjorden eller besøge det nærtliggende landskab. Oplevelserne afhænger af årstiden.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Nuuk er et sandt paradis, hvis du rejser med børn. I Kulturhuset Katuaq serveres anderledes, men børnevenlig mad, såsom hotdogs med moskusokse og rensdyrburger. Inviter hele familien med på Kunstwalk, hvor I kan udforske dyrelivet og de grønlandske myter på en interaktiv måde, der samtidig bringer jer billigt rundt i Nuuk. Rejser du om vinteren, vil børnene elske en tur med hundeslæde på isen.

Skal man købe rejseforsikring?

I Grønland er du dækket af dit gule sygesikringskort. Du behøver derfor ingen rejseforsikring, så længe du rejser på ferie i mindre end en måned. Dog kan det være en god idé at tjekke, om din ulykkesforsikring gælder på rejsen.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vandkvaliteten er høj i Grønland. Vandet kommer primært fra søer og elve, hvorefter det renses til drikkebrug. Du kan derfor trygt drikke vand fra hanen under din rejse til Nuuk.

Giver man drikkepenge i Nuuk?

Det er ikke nødvendigt at give drikkepenge i Grønland. En god service kan belønnes med lidt mønter eller ved at runde op.

Hvor er der gode shoppingområder?

I Nuuk kan du finde et væld af håndlavede smykker og grønlandsk kunsthåndværk i perler, ben og keramik. Gå på jagt efter souvenirs på hovedgaden, hvor der ligeledes ligger restauranter med lokal mad eller kig forbi Grønlands første indkøbscenter Nuuk Center. (Priser checket: 17/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class