Find billige fly til Iași

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Iași

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Iași

Bedste pris på enkeltbillet

194 kr.

Bedste pris på returbillet

373 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 20min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Iași fra Danmark i de seneste 72 timer er 194 kr. (København Kastrup til Iasi).
Den bedste pris på en returbillet til Iași fra Danmark i de seneste 72 timer er 373 kr. (København Kastrup til Iasi).
Det hurtigste fly til Iași fra Danmark tager 2t. 20min. (København Kastrup til Iasi).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Iași, herunder Austrian Airlines og Wizz Air.

Indsigter og trends for flyrejser til Iași

Få indsigter om din flyrejse til Iași, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Iași?

Den billigste måned at flyve til Iași fra Danmark er i september. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.478 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Iași i september, så er det også billigt at flyve i februar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.493 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Iași?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Iași, lå på 101 kr./pr. person fra Bologna, hvilket er 93% billigere end gennemsnitsflyprisen til Iași. Hvis du vil finde de billigste priser til Iași fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Iași på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Iași er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Iași på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 1.450 kr.. På den anden side er mandag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.600 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Iași?

Rejsetiden fra Danmark til Iași afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Iasi tager det i gennemsnit 2t. 25min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Iasi. Iasi er den mest populære lufthavn i Iași.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Iași?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Iași er 55 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.006 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Iași

Find de billigste fly til disse Iași-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Iași

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Iași

København (CPH) til Suceava (SCV)

Fly til Iași ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Suceava Salcea, hvor den gennemsnitlige pris er 1.452 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL IAȘI FRA KØBENHAVNseptember26% billigereAt flyve fra København til Iași ​​koster i gennemsnit blot 1.478 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL IAȘI FRA KØBENHAVNdecember48% dyrereDet koster cirka 2.971 kr. at flyve til Iași ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL IAȘI FRA KØBENHAVNaugust247% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Iași fra København i august end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Iași

Rejsende, som flyver til Iași, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Bacau (89 km fra Iași centrum) eller Lufthavn: Suceava Salcea (110 km fra Iași centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Suceava Salcea for 1.262 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Iași

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Iași fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Iași

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Iași

Hvilke flyselskaber flyver til Iași?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Iași

Hvilke flyselskaber flyver til Iași?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Iași fra Danmark, Wizz Air, Austrian Airlines, Lufthansa og LOT. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

Austrian Airlines-fly til Iași

Austrian Airlines flyver til Iași ca. 5 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Austrian Airlines, men der er fundet priser på helt ned til 1.212 kr. fra København Kastrup til Iași. Austrian Airlines er blevet bedømt med 7,1/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Lufthansa-fly til Iași

Et andet populært valg for fly til Iași er Lufthansa (7,1/10, 445 anmeldelser). De fleste Lufthansa-fly, der lander i Iași, kommer fra Wien-Schwechat, men der er 5 Lufthansa-fly til Iași fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Lufthansa, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 2.027 kr. (Billund til Iași, returrejse).


Populære fly til Iași

Find dine flybilletter til Iași blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Iași
Hurtigste flyvetid2t. 25min.
Laveste pris373 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Iași


Find billige flybilletter til andre byer i Rumænien

Rumænien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Iași.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Iași, som overholder denne regel.

Når alle potentielle fly til Iași vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Iași, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Iași spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.