Find billige fly til Oradea

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Oradea

Få indsigter om din flyrejse til Oradea, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Oradea?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Oradea, lå på 59 kr./pr. person fra London, hvilket er 98% billigere end gennemsnitsflyprisen til Oradea. Hvis du vil finde de billigste priser til Oradea fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:


De billigste fly til lufthavne i nærheden af Oradea

Find de billigste fly til disse Oradea-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Timisoara

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Oradea

København (CPH) til Cluj (CLJ)

Fly til Oradea ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Cluj Napoca, hvor den gennemsnitlige pris er 1.735 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Oradea

Flyvningen til Oradea i den nordvestlige del af Rumænien fra en dansk lufthavn tager længere tid, end man nok havde forventet. Det skyldes hovedsageligt flere mellemlandinger og med tilhørende ventetid i lufthavnene. Det betyder desværre, at de fleste afgange har en rejsetid på over 20 timer, uanset om du rejser fra Københavns Lufthavn (CPH), Billund Lufthavn (BLL) eller Aalborg Lufthavn (AAL). Der er dog enkelte flytilbud på en del forskellige datoer, hvor du kun er på farten i lidt mere end 11 timer. Her er det gerne lavprisselskabet Ryanair, du flyver med, og da disse afgange mere er undtagelsen end reglen, bør du være ude i god tid for at være sikker på at kunne få fat på de bedste flybilletter.

Der findes i øjeblikket ikke nogen direkte flyrejser til Oradea fra danske lufthavne, og typisk skal du mellemlande to gange, inden du kan sætte fod på rumænsk jord. Det svinger lidt mellem, hvilke lufthavne du skifter fly i, men lufthavnene i London Stansted (STN), Edinburgh (EDI) og Bergamo (BHY) er som regel gode bud. Som sagt bør du dog kigge efter de afgange, der kun kræver et enkelt stop undervejs og derfor ofte har en noget kortere rejsetid. Disse flytilbud finder du hovedsageligt i Københavns Lufthavn (CPH) og Billund Lufthavn (BLL), og du mellemlander i de fleste tilfælde i London eller Bergamo. I nogle tilfælde kan du finde flytilbud, der trods to flyskift er nogenlunde lige så hurtigt fremme i Oradea.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Oradea. Hvis du har planer om at flyve til Oradea, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Satu Mare (101 km fra Oradea centrum), Lufthavn: Baia Mare (133 km fra Oradea centrum), Lufthavn: Cluj Napoca (137 km fra Oradea centrum) eller Lufthavn: Timisoara (147 km fra Oradea centrum).

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Oradea Lufthavn: Oradea, hvor gennemsnitsprisen er 1.377 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Oradea

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Oradea

Hvilke flyselskaber flyver til Oradea?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Oradea

Hvilke flyselskaber flyver til Oradea?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Oradea fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Lufthansa, Wizz Air, LOT og Ryanair. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Oradea, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Lufthavne i nærheden af Oradea

Neden for finder du alle lufthavne i Oradea samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra Oradea Lufthavn?

Skal du til centrum med offentlig transport, har du en enkelt mulighed, når du ankommer til Oradea Lufthavn (OMR). Bus 28 afgår på flere faste tidspunkter hver dag, men en del af skemaet skifter, alt efter hvilken ugedag der er tale om. Derfor bør du tjekke skemaet på forhånd for at se, om det passer med dit tidspunkt for ankomst. Ellers kan du tage en taxa, som selvfølgelig er lidt dyrere, men da lufthavnen ligger meget tæt på byen, er der ikke tale om det store beløb. Det tager kun lidt mere end fem minutter at køre i taxa ind til Oradeas centrum, og det er nærmest så tæt på, at en frisk gåtur også er en mulighed, hvis bagagen tillader det.


Visumkrav for Oradea

Rumænien er ligesom Danmark medlem af EU, og derfor behøver du som udgangspunkt ikke visum for at rejse til Oradea. Det er kun, hvis du opholder dig i landet i mere end 90 dage, at det er nødvendigt. Du skal til gengæld huske at have dit pas med dig, som skal være gyldigt i tre måneder fra den dato, du forlader Rumænien igen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Oradea


De bedste oplevelser og seværdigheder i Oradea

Oradea har en rig historie, og hvis du er interesseret i kultur og arkitektur, kan du få mange timer til at gå med at vandre rundt i byen. Blandt de mange stop på listen bør du helt bestemt finde plads til det gamle kastel fra 1200-tallet, Moskovits Miksa-paladset, Måne-kirken og statsteatret. Hvis du vil have det hele med, kan du reservere plads på en rundtur sammen mad andre, hvor guiden vil fortælle om byens historie. Når du er et nyt sted, er det selvfølgelig også en overvejelse værd at smage på det lokale køkken, og i Oradea finder du mange forskellige retter, som har sin oprindelse i både Rumænien og Ungarn. Hvis du har mod på at transportere dig et par timer væk fra byen, finder du blandt andet naturparken Apuseni, der byder på flotte vandreture og muligheden for at opleve et af områdets kendetegn, nemlig hulen der går under navnet Ponor-fæstningen.


Find billige flybilletter til andre byer i Rumænien

Rumænien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Oradea. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Oradea, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Oradea.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Oradea lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Oradea og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.