Find billige fly til Baia Mare

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Baia Mare

Få indsigter om din flyrejse til Baia Mare, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Baia Mare?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Baia Mare for 60 kr./person, hvilket er 97% billigere end gennemsnitsflyprisen til Baia Mare. Hvis du vil finde den billigste pris til Baia Mare fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:


De billigste fly til lufthavne i nærheden af Baia Mare

Find de billigste fly til disse Baia Mare-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Cluj

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Baia Mare

København (CPH) til Cluj (CLJ)

Fly til Baia Mare ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Cluj Napoca, hvor den gennemsnitlige pris er 1.753 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Baia Mare

Lufthavn: Satu Mare, Lufthavn: Cluj Napoca, Lufthavn: Oradea eller Lufthavn: Tirgu Mures kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Baia Mare.

Den billigste lufthavn i nærheden af Baia Mare er normalt Lufthavn: Oradea med en gennemsnitspris på 1.391 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Baia Mare

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Baia Mare

Hvilke flyselskaber flyver til Baia Mare?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Baia Mare

Hvilke flyselskaber flyver til Baia Mare?

For fly fra Danmark til Baia Mare, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Wizz Air, Lufthansa, LOT og Austrian Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Baia Mare


Find billige flybilletter til andre byer i Rumænien

Rumænien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Baia Mare.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Baia Mare, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Baia Mare, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Baia Mare lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Baia Mare og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.