Find billige fly til Bacău

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Bacău

Få indsigter om din flyrejse til Bacău, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Bacău?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Bacău, lå på 100 kr./pr. person fra Bologna, hvilket er 93% billigere end gennemsnitsflyprisen til Bacău. Hvis du vil finde de billigste priser til Bacău fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvor lang tid tager det at flyve til Bacău?

Rejsetiden fra Danmark til Bacău afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Iasi tager det i gennemsnit 2t. 25min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Iasi. Iasi er den mest populære lufthavn i Bacău.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bacău

Find de billigste fly til disse Bacău-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bacău

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bacău

København (CPH) til Suceava (SCV)

Fly til Bacău ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Suceava Salcea, hvor den gennemsnitlige pris er 1.437 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BACĂU FRA KØBENHAVNnovember64% billigereAt flyve fra København til Bacău ​​koster i gennemsnit blot 689 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BACĂU FRA KØBENHAVNjuli137% dyrereDet koster cirka 4.603 kr. at flyve til Bacău ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BACĂU FRA KØBENHAVNapril900% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bacău fra København i april end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Bacău

Hvis du ikke vil rejse til Bacău i november, så bør du vente til februar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 845 kr..

Lufthavn: Iasi eller Lufthavn: Suceava Salcea kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Bacău.

Lufthavn: Suceava Salcea har en gennemsnitspris på 1.249 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Bacău. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Andre kabineklasser på fly til Bacău

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Bacău

Hvilke flyselskaber flyver til Bacău?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Bacău

Hvilke flyselskaber flyver til Bacău?

Wizz Air er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Bacău. Austrian Airlines, Lufthansa og LOT er også populære valg på flyrejser til Bacău fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Bacău, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bacău


Find billige flybilletter til andre byer i Rumænien

Rumænien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Bacău på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Bacău, der passer dig bedst.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Bacău, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Bacău, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Bacău. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.