Billeje i Bacău

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Bacău

Bacău, Rumænien
4. dec — 11. dec
Samme aflevering
Bacău, Rumænien
fre 4.12
Middag
fre 11.12
Middag

Afstanden fra Bacău til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Iașis biludlejningsdisk

Biludlejning i Bacău

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Bacău for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, Enterprise, og National er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Bacău. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Bacău, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Bacău biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Bacău opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Bacău så som Alamo, Enterprise og National der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Bacău?

Bacăus hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Bacău er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bacău

  • Få den seneste informatiom om fly til Bacău

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Bacău