Lej en bil i Timisoara, Rumænien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Timisoara, Rumænien

Timisoara, Rumænien
27. okt. — 3. nov.
Samme aflevering
Timisoara, Rumænien
ons. 27.10
Middag
ons. 3.11
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Timisoara, Rumænien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

24 kr. - 165 kr.

Alle biltyper

24 kr. - 236 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Timisoara, Rumænien, er 44 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Timisoara, Rumænien, er i februar. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 24 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Timisoara. I Timisoara kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Timisoara.


Biludlejningsfirmaer i Timisoara

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Timisoara, Rumænien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Afstanden fra Timisoara, Rumænien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Timisoaras biludlejningsdisk

Biludlejning i Timisoara

Indtil videre har der i oktober været 4 søgninger på biludlejning i Timisoara på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Timisoara for at reducere spredningen af COVID-19?

Budget er ét ud af mange biludlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Timisoara som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Timisoara. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Timisoara har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos Payless når du besøger Timisoara. Med gennemsnitspriser på 69 kr./dag tilgængelige gennem deres udlejningskontor, er Payless et super udlejningsfirma at leje fra.

Er der et afbestillingsgebyr på min Timisoara, Rumænien biludlejning?

Alle biludlejningsfirmaer i Timisoara har forskellige afbestillingsregler. Hos momondo viser vi altid, hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr, i søgeresultaterne. Budget, Klass Wagen og Payless er blandt de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Timisoara, så det er værd at tjekke, om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Timisoara har flest biludlejningssteder?

Payless har flest udlejningssteder i Timisoara, Rumænien med 1 location. Hos dette udlejningssted kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 69 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Timisoara, Rumænien?

Hvis du lejer en bil i Timisoara, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Timisoara er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Timisoara er hastighedsbegrænsningen 130 km/t..

Hvordan er vejret i Timisoara, Rumænien i oktober?

Normalt er vejret i Timisoara i oktober måned 12 °C og den forventede nedbør er 50 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Vejret i Timisoara i oktober vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Timisoara. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Timisoara plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Et eksempel på en lille lejebil er Fiat Panda.

Minder vejret i Timisoara om vejret i resten af Timiș?

Klimaet i Timiș i oktober er normalt 12 °C med en forventet nedbør på 50 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Timisoara til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Rumænien


Biludlejning i lufthavne i Timisoara

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Timisoara

Kom i gang med at planlægge din rejse til Timisoara