Lej en bil i Haifa, Israel

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Haifa, Israel

Haifa, Israel
4. nov. — 11. nov.
Samme aflevering
Haifa, Israel
tor. 4.11
Middag
tor. 11.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Haifa

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Haifa, Israel
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,5

Comfort

7,5

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

7,5
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,0

Comfort

6,0

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

5,0

Valuta for pengerne

4,5
1 kontor
Oversigt

Renlighed

3,4

Comfort

4,0

Samlet

3,7

Afhentning/aflevering

2,8

Valuta for pengerne

3,7
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Haifa, Israel til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Tel Aviv Ben Gurion Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Haifa

I oktober til og med i dag 208 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Haifa.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Haifa for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Haifa. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er den bedste type bil at leje i Haifa i november måned?

På rejser til Haifa i november måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Haifa i november måned, når temperaturer er på omkring 15 °C og der er 136 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Haifa koster 180 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Haifa, Israel?

Når du lejer en bil i Haifa, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Haifa er henholdsvis 90 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Haifa.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Haifa?

Leje af Hyundai Accent og Opel Corsa in Haifa er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Hyundai Accent in Haifa kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 140 kr./dag og kan gå helt ned til 38 kr./dag. Priser på leje af en Opel Corsa kan også variere, men plejer at ligge på omkring 79 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 36 kr./dag.

Hvordan er vejret i Haifa, Israel i oktober?

Normalt er vejret i Haifa i oktober måned 23 °C og den forventede nedbør er 28 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Temperaturerne i Haifa er normalt høje i oktober, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Haifa om vejret i resten af Híefa (Haifa)?

Klimaet i Híefa (Haifa) i oktober er normalt 23 °C med en forventet nedbør på 28 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Haifa til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Israel

Se vores biludlejningstilbud i byer som Tel Aviv, Jerusalem og Eilat i Israel

Biludlejning i lufthavne i Haifa

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Haifa

Kom i gang med at planlægge din rejse til Haifa