Billeje i Miami Beach, Florida

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Miami Beach, Florida

Miami Beach, FL, USA
8. feb. — 15. feb.
Samme aflevering
Miami Beach, FL, USA
ons. 8.2
Middag
ons. 15.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Vigtige oplysninger om billeje i Miami Beach

Ved billeje i Miami Beach er det som udgangspunkt ikke tilladt at krydse en grænse i bilen. Hvis du spørger i forvejen, kan du få tilladelse til at krydse grænsen, men uden forudgående forespørgsel går det ikke. Der kan være særlige tillæg og gebyrer, hvis du har brug for at krydse en grænse, og husk det ikke kun gælder, hvis du lejer bil ét sted og afleverer den et andet sted. Man må heller ikke køre over en grænse og tilbage igen, selv om man kører i bil til Miami Beach for at aflevere den. Hos nogle udlejningsfirmaer er det slet ikke en mulighed at køre bilen over en grænse, så spørg i forvejen, hvis du ved, at du får brug for det.

Hos de fleste firmaer med billeje i Miami Beach kræves det, at du har et kreditkort i dit eget navn for at leje en bil hos dem. De accepterer de fleste større internationale kreditkort, men de fleste steder afviser debetkort, virtuelle kort, kort, der ikke er prægede og kontanter. Dette gør sig gældende for de fleste firmaer, som udlejer biler. Der kan være afvigelser i kravene til hvilke kreditkort, du kan anvende, men du skal have et kreditkort i dit eget navn, hvis du skal leje bil i USA. Både selve billejen og depositummet bliver reserveret på dit kreditkort, og det reserverede beløb svinger med den officielle vekselkurs.

Alle stater i USA har en vis frihed til at lave deres egne færdselsregler, men der er dog relativt bred enighed om de fleste, så i praksis er det ikke så kaotisk, som det lyder. Der er dog flere ting, du skal være opmærksom på. Flere af de store motorveje, tunneller og broer har afgifter – turnpikes og toll roads – men for det meste koster det ikke noget at køre på vejene. Du må ikke tale i håndholdt mobil, og du må heller ikke skrive sms’er. Og nu vi er ved restriktionerne, er promillegrænsen 0,8, med mindre du er under 21 år; så er grænsen 0, men så er det også svært at få lov til at leje en bil i første omgang. Er der ikke trafiklys ved et kryds, gælder reglen om højre vigepligt, og i forhold til hastighed gælder det, at de enkelte stater selv fastsætter begrænsningerne, så du skal være meget opmærksom på skiltningen. Går det alligevel for hurtigt, og du får en bøde, kan den ikke opkræves på stedet.

Du skal være i besiddelse af et kreditkort i dit eget navn for at leje en bil i Miami Beach. Og det samme gælder for eventuelle ekstra chauffører. Hos nogle firmaer skal du både vise dit nationale kørekort frem og et internationalt kørekort. Det internationale kørekort skal du nogle steder have, hvis dit eget kørekort ikke er udstedt i USA, mens andre blot kræver det internationale kørekort, hvis dit nationale kort ikke er skrevet med latinske bogstaver eller ikke umiddelbart kan genkendes som et kørekort. Hos nogle firmaer kræver de også, at du skal have haft kørekort i minimum et år for at måtte leje en bil i Miami Beach, men disse grænser varierer, så her er det godt at spørge i forvejen, så du undgår uventede problemer. Du skal også vise dit pas eller nationale ID-kort, og de fleste firmaer vil også se en bekræftelse på reservationen.


Find billig billeje i Miami Beach, Florida

Find den lejebil i Miami Beach, der passer til dine behov

Biler i Lille

191 kr. - 462 kr.

Alle biltyper

344 kr. - 730 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Miami Beach, USA er 201 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Miami Beach, USA er i oktober. Prisen er 6% lavere end resten af året og ligger på kun 191 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 62% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Miami Beach. I Miami Beach kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Miami Beach, USA er 532 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Miami Beach, USA er i januar. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 371 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Miami Beach. I Miami Beach kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Miami Beach, USA er 408 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Miami Beach, USA er i februar. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 198 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Miami Beach. I Miami Beach kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Miami Beach, USA er 441 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Miami Beach, USA er i december. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 334 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Miami Beach. I Miami Beach kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Miami Beach, USA er 556 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Miami Beach, USA er i januar. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 378 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Miami Beach. I Miami Beach kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Miami Beach

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Miami Beach, Florida

National

1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,2

Comfort

9,0

Samlet

8,8

Afhentning/aflevering

8,5

Value

8,7

Sixt

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,4

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

8,3

Value

8,3

Avis

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,2

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

6,9

Value

7,2

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

7,3

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,5

Value

7,5

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

7,2

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

7,1

Value

6,8

Enterprise

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

6,6

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,3

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

5,6

Comfort

5,7

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

5,7

Value

5,7

GREEN MOTION

2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Miami Beach

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Miami Beach

Det mest populære bureau

Alamo

Populære biltyper

SUV, Standard, Intermediate

Billigste lejebil

413 kr.

Den mest populære model

Ford Taurus
Det mest populære biludlejningsbureau i Miami Beach, der er fundet på momondo i denne måned, er Alamo. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Avis og Budget
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Miami Beach i de seneste 72 timer: SUV, Standard, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Miami Beach er 413 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 614 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Miami Beach i de seneste 7 dage er Ford Taurus.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Miami Beach

Nærliggende attraktioner:

Lincoln Road15,1 km
Miami Beach Architectural District15,3 km

Nærliggende attraktioner:

Lincoln Road31,2 km
Miami Beach Architectural District31,8 km

Nærliggende attraktioner:

Lincoln Road99,2 km
Miami Beach Architectural District99,8 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Miami Beach

Herunder vises de mest populære hoteller i Miami Beach

Kørsel i lejebil i Miami Beach – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Miami Beach, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Miami Beach kan normalt findes gennem ZigZag Rent A Car. Når du booker hos ZigZag Rent A Car, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 5,87/dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Miami Beach er 5,87/dag.

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Miami Beach ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Miami Beach. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

I marts måned i Miami Beach ligger temperaturerne omkring 24 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 74 mm i gennemsnit i marts måned i Miami Beach gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Miami Beach koster 403 kr./dag i gennemsnit.

Enterprise har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Miami Beach, med 6 lokationer.

Hastighedsbegrænsningen i Miami Beach er 40 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Miami Beach har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 120 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Miami Beach, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Miami Beach i februar måned, bør forvente temperaturer på omkring 20 °C og ca. 69 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvis du leder efter udlejningsbil i Miami Beach til et roadtrip til de omkringliggende områder i februar måned, er det vigtigt at vide, at resten af Florida normalt har en temperatur på 17 °C, og at du kan forvente 69,3 mm nedbør.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Miami Beach

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Miami Beach

Lejebiler der er populære i Miami Beach

Lej en af disse populære biltyper i Miami Beach

Udlejningsbiler i populære bydele i Miami Beach

Behøver du en udlejningsbil i et specifikt område af Miami Beach? Begræns din søgning ved at bruge mulighederne neden for

Se flere lejebiler i USA

Find billige udlejningsbiler i USA

Kom i gang med at planlægge din rejse til Miami Beach


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Miami Beach via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Miami Beach på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Miami Beach, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Miami Beach.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Miami Beach.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Miami Beach med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.