De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Miami Beach, Florida

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Miami Beach, Florida

Chaufførens alder: 26-65
fre. 31.5
fre. 7.6

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Miami Beach, Florida

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Miami Beach, Florida
Lille mellemklasse254 kr./dag
Stor mellemklasse244 kr./dag
Standard258 kr./dag
Stor259 kr./dag
Lille varevogn424 kr./dag
Stor SUV445 kr./dag
Mellemstor SUV280 kr./dag
Standard SUV328 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Miami Beach

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Miami Beach

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Miami Beach?

De billigste udlejningsbiler i Miami Beach kan normalt findes gennem Miami Life Cars. Når du booker hos Miami Life Cars, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 147 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Miami Beach er 147 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Miami Beach har flest lokationer?

Hertz har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Miami Beach, med 6 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Miami Beach?

Når vores brugere lejer bil in Miami Beach, vælger de fleste en Ford Mustang Convertible til 619 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Hyundai Santa Fe til i gennemsnit 459 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Ford Mustang Convertible in Miami Beach for helt ned til 337 kr./dag og udlejning af Hyundai Santa Fe for helt ned til 202 kr./dag.

Find billig billeje i Miami Beach, Florida

Find den lejebil i Miami Beach, der passer til dine behov

Lille biler

153 kr. - 916 kr.

Alle biltyper

238 kr. - 652 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Miami Beach, USA er 275 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Miami Beach, USA er i januar. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 153 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 41% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Miami Beach. I Miami Beach kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Miami Beach, USA er 450 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Miami Beach, USA er i oktober. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 228 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Miami Beach. I Miami Beach kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Miami Beach.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Miami Beach, USA er 362 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Miami Beach, USA er i marts. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 183 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Miami Beach. I Miami Beach kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Miami Beach, USA er 327 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Miami Beach, USA er i oktober. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 214 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Miami Beach. I Miami Beach kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Miami Beach.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Miami Beach, USA er 526 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Miami Beach, USA er i oktober. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 312 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Miami Beach. I Miami Beach kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Miami Beach

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Miami Beach, Florida

Sixt

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

8,0

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,8

Value

7,6

Hertz

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,5

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,2

Value

7,8

Avis

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,7

Value

6,9

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

7,3

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

7,2

Value

6,8

Enterprise Rent-A-Car

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,2

Comfort

6,5

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

5,6

Value

6,2

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

5,8

Comfort

5,8

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,6

Value

5,6

Dollar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

3,8

Comfort

4,1

Samlet

3,6

Afhentning/aflevering

3,5

Value

4,0

GREEN MOTION

3 kontorer

Kørsel i lejebil i Miami Beach – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Miami Beach, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Miami Beach, Florida biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Miami Beach ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Miami Beach. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Miami Beach i juni måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 28 °C og nedbør på 196 mm i juni, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Miami Beach. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i juni måned og er et populært valg blandt Miami Beach rejsende. Leje af en Standard i Miami Beach koster 930 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Miami Beach, Florida?

Hastighedsbegrænsningen i Miami Beach er 40 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Miami Beach har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 120 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Miami Beach, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Hyundai Santa Fe in Miami Beach?

Hvordan er vejret i Miami Beach, FL i maj?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Miami Beach i maj måned, bør forvente temperaturer på omkring 26 °C og ca. 140 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Miami Beach om vejret i resten af Florida?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Miami Beach til et roadtrip til de omkringliggende områder i maj måned, er det vigtigt at vide, at resten af Florida normalt har en temperatur på 25 °C, og at du kan forvente 93,4 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Miami Beach?

Priser for biler i Miami Beach opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Miami Beach?

Fra maj 2024 er der 56 udbydere at vælge mellem for biler i Miami Beach.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Miami Beach?

Blandt forskellige lande, herunder Miami Beach, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Miami Beach?

For at leje en bil i Miami Beach, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Miami Beach?

Hvis du booker billeje i Miami Beach via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Miami Beach?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Miami Beach på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Miami Beach med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Miami Beach, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Miami Beach på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Miami Beach.

Kan jeg finde billeje i Miami Beach, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Miami Beach.

Kan jeg søge efter billeje i Miami Beach med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Miami Beach med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Miami Beach på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 31.5
Middag
fre. 7.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Miami Beach

Populære typer af udlejningsbiler i Miami Beach