Lej en bil i Orlando, Florida

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Orlando, FL

Orlando, FL, USA
22. maj — 29. maj
Samme aflevering
Orlando, FL, USA
lør 22.5
Middag
lør 29.5
Middag
Chaufførens alder:

Hvornår er det billigst at leje en bil i Orlando?

Alle

136 kr. - 424 kr.

Familie

148 kr. - 286 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Orlando, Florida er i november. Med en lejepris på kun 197 kr. pr. dag er prisen 22% lavere end resten af året. Den dyreste måned er april. Hvis du har brug for mere plads til din familie, er det typisk billigere at leje større køretøjer med mere end 6 pladser i juni. I Orlando kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Orlando

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Orlando, FL
8,6
Fantastisk
467 anmeldelser4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,8

Comfort

8,8

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,6

Valuta for pengerne

8,3
7,5
God
332 anmeldelser16 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,8

Comfort

7,8

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

7,4
6,9
God
320 anmeldelser4 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,4

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,4

Valuta for pengerne

6,8
6,0
God
360 anmeldelser10 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,5

Comfort

6,7

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,3

Valuta for pengerne

6,0
5,8
Okay
593 anmeldelser4 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,6

Comfort

6,4

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

5,3

Valuta for pengerne

5,8
5,5
Okay
489 anmeldelser20 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

5,0

Valuta for pengerne

5,5
5,4
Okay
416 anmeldelser4 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,2

Comfort

6,1

Samlet

5,1

Afhentning/aflevering

4,9

Valuta for pengerne

5,5
5,3
Okay
160 anmeldelser5 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,7

Comfort

5,7

Samlet

4,9

Afhentning/aflevering

4,9

Valuta for pengerne

5,3

Information om din rejse til Orlando

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Orlando?

Amerikanerne er vilde med at køre bil, kørekortalderen er lav og der er masser af highways at køre på. Du kan blive en del af kørekulturen ved at foretage billeje i Orlando. Inden du sætter handling bag ordene, er det vigtigt at kende udlejningsfirmaernes alderskrav, som varierer alt afhængig af, hvem du vælger at leje hos. Hos Clubs Car Rental har de eksempelvis fastsat en minimumsalder på 21 år for folk, der ønsker at booke en udlejningsbil. Samtidig skal du betale et ekstra gebyr på ca. 13 USD (ca. 82 DKK) pr. dag, hvis du er under 25 år. Til sammenligning skal du hos Green Motion blot være fyldt 18 år, og firmaet udlejer til folk på maks. 99 år, så du kan nyde godt af lejebiler i mange år fremover. Selskabet arbejder ligeledes med et ung-fører-tillæg, som skal betales af alle chauffører mellem 18-25 år. Beløbet ligger på ca. 20 USD (ca. 127 DKK) pr. dag. Du kan naturligvis også sammenligne alderskravene hos andre selskaber, som eksempelvis Sixt, Hertz, Europcar, Avis, Budget og mange flere.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Billeje i Orlando kræver kendskab til trafik- og færdselsreglerne, som kan variere afhængig af stat. Biludlejning i Orlando betyder blandt andet, at du skal overholde fartgrænser, der ligger på maks. 48 km/t i byen samt på maks. 96 km/t på motorveje. Husk at holde øje med skiltningen, hvor fartgrænserne vises i miles. Ligesom i mange andre byer, er det også lovligt at foretage højresving for rødt lys i Orlando – hvis der er fri bane naturligvis. På motorveje med mange spor er det generelt tilladt at foretage overhalinger indenom, hvilket kræver opmærksomhed til både højre og venstre. Køresiden i USA er desuden til højre ligesom i Danmark.

Parkering

Du kan med fordel undersøge parkeringsforholdene i Orlando hjemmefra, når du lejer en bil i byen. Der findes nemlig mange apps og hjemmesider med p-kort over Orlando. På korte ture ind til midtbyen er det ofte oplagt at parkere din lejebil langs gaderne, hvor der skal betales i nærliggende p-automater til en timepris på ca. 1 USD (ca. 6,5 DKK). Der findes også mange p-huse i byen, hvor udlejningsbilen kan holde overvåget i tørvejr. Det koster lidt mere at have sikkerhedsvagter på, og timeprisen ligger fra ca. 2 USD (ca. 13 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Orlando

Orlando er forlystelsernes by, og du kan komme en tur i rummet – næsten da – ved at køre til Kennedy Space Center. Der kan hele familien boltre sig mellem astronauter, rumskibe, 4D-film og andre sjove ting. Walt Disney World Resort er naturligvis også et af de helt store højdepunkter, og ellers er det også værd at tage på en dagstur til Miami med de lækre strande.

Hvilke forsikringer skal man have?

Billeje i Orlando betyder ofte, at udlejningsfirmaerne byder på både ansvars-, kasko- og tyveriforsikring. Dermed får du en forsikringspakke med basisbeskyttelse, som ofte ikke er nok. Det betyder nemlig en høj selvrisiko samt en lav dækningsgrad af eventuelle stjålne ejendele. Derfor bør du eliminere selvrisikoen samt overveje tillægsforsikringer, der også dækker flere af de ydre dele, som glas, dæk, hjul og andre ting. Dermed kan du køre mere afslappet i din lejebil, velvidende om, at du ikke skal betale for eventuelle skader.

Kan man bruge sit danske kørekort i Orlando, eller skal man have et internationalt?

Du skal et smut forbi Borgerservice og have lavet et internationalt kørekort til en pris på ca. 25 DKK. Dit danske kørekort er nemlig kun brugbart i EU.

Hvor i Orlando kan man hente og aflevere sin lejebil?

Når du benytter dig af billig billeje, skal du naturligvis hente og aflevere din udlejningsbil. Det foregår primært i Orlando International Airport samt i Orlando Sanford International Airport. Der findes også kontorer rundt omkring i centrum. (Priser tjekket 26/09/2018).


Afstanden fra Orlando, FL til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Orlandos biludlejningsdisk

Biludlejning i Orlando

377 brugere har søgt efter billeje i Orlando med momondo i maj.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Orlando for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Orlando udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Alamo, Enterprise og Avis. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Orlando, Florida i juni?

Biludlejning i Orlando for en weekend i juni fås helt ned til 104 kr.. Gennemsnitsprisen er 213 kr.. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 87 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 158 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Orlando har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos Horspower Car Rental når du besøger Orlando. Med gennemsnitspriser på 102 kr./dag tilgængelige gennem deres udlejningskontor, er Horspower Car Rental et super udlejningsfirma at leje fra.

Er der et afbestillingsgebyr på min Orlando, FL biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Orlando ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Orlando. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Orlando i juni måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Orlando i juni. I Orlando kommer der igennemsnit 180 mm nedbør og med temperaturer omkring 29 °C i juni måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Orlando koster 383 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Orlando har flest biludlejningssteder?

Hertz har 20 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 311 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Orlando, FL?

Orlandos hastighedsbegrænsning er 40 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Orlando er hastighedsbegrænsningen 120 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Orlando, FL i maj?

I maj måned er gennemsnitstemperaturen i Orlando 25 °C, og den forventede nedbør er 84 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Orlando.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

I betragtning af, at temperaturerne i Orlando typisk er høje i løbet af maj, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Orlando om vejret i resten af Florida?

Dem, der gerne vil leje bil i Orlando til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Florida i maj måned normalt er ca. 25 °C med 100,1 mm mulig regn.


Se flere lejebiler i Florida

Se vores biludlejningstilbud i byer som Boca Raton, Fort Lauderdale og Fort Myers i Florida

Kom i gang med at planlægge din rejse til Orlando