Lej en bil i Orlando, Florida

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Orlando, FL

Orlando, FL, USA
29. jul — 5. aug
Samme aflevering
Orlando, FL, USA
tor 29.7
Middag
tor 5.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Orlando, Florida

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

151 kr. - 291 kr.

Alle biltyper

256 kr. - 401 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Orlando, USA, er 199 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Orlando, USA, er i oktober. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 151 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 37% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Orlando. I Orlando kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Orlando.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Orlando, USA, er 280 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Orlando, USA, er i november. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 206 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Orlando. I Orlando kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Orlando.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Orlando, USA, er 358 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Orlando, USA, er i september. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 245 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Orlando. I Orlando kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Orlando.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Orlando, USA, er 300 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Orlando, USA, er i november. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 236 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Orlando. I Orlando kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Orlando.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Orlando, USA, er 346 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Orlando, USA, er i november. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 195 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 9% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Orlando. I Orlando kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Orlando.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Orlando, USA, er 292 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Orlando, USA, er i juni. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 239 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Orlando. I Orlando kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Orlando.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Orlando, USA, er 352 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Orlando, USA, er i november. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 261 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Orlando. I Orlando kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Cabriolet i Orlando.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

166 kr./dag

26 aug – 16 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

166 kr./dag

26 aug – 16 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

177 kr./dag

26 aug – 16 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Orlando

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Orlando, FL
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

9,0

Samlet

8,9

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

8,7
16 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,4

Comfort

8,4

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

8,1

Valuta for pengerne

8,1
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,8

Comfort

7,9

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

7,4
15 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,1

Comfort

7,2

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

6,7
10 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,1

Comfort

7,2

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,3

Valuta for pengerne

6,6
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,1

Comfort

7,0

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,2

Valuta for pengerne

6,5
21 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,8

Comfort

6,7

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,3
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,8

Comfort

6,7

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,8

Valuta for pengerne

6,1

Information om din rejse til Orlando

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Orlando?

Amerikanerne er vilde med at køre bil, kørekortalderen er lav og der er masser af highways at køre på. Du kan blive en del af kørekulturen ved at foretage billeje i Orlando. Inden du sætter handling bag ordene, er det vigtigt at kende udlejningsfirmaernes alderskrav, som varierer alt afhængig af, hvem du vælger at leje hos. Hos Clubs Car Rental har de eksempelvis fastsat en minimumsalder på 21 år for folk, der ønsker at booke en udlejningsbil. Samtidig skal du betale et ekstra gebyr på ca. 13 USD (ca. 82 DKK) pr. dag, hvis du er under 25 år. Til sammenligning skal du hos Green Motion blot være fyldt 18 år, og firmaet udlejer til folk på maks. 99 år, så du kan nyde godt af lejebiler i mange år fremover. Selskabet arbejder ligeledes med et ung-fører-tillæg, som skal betales af alle chauffører mellem 18-25 år. Beløbet ligger på ca. 20 USD (ca. 127 DKK) pr. dag. Du kan naturligvis også sammenligne alderskravene hos andre selskaber, som eksempelvis Sixt, Hertz, Europcar, Avis, Budget og mange flere.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Billeje i Orlando kræver kendskab til trafik- og færdselsreglerne, som kan variere afhængig af stat. Biludlejning i Orlando betyder blandt andet, at du skal overholde fartgrænser, der ligger på maks. 48 km/t i byen samt på maks. 96 km/t på motorveje. Husk at holde øje med skiltningen, hvor fartgrænserne vises i miles. Ligesom i mange andre byer, er det også lovligt at foretage højresving for rødt lys i Orlando – hvis der er fri bane naturligvis. På motorveje med mange spor er det generelt tilladt at foretage overhalinger indenom, hvilket kræver opmærksomhed til både højre og venstre. Køresiden i USA er desuden til højre ligesom i Danmark.

Parkering

Du kan med fordel undersøge parkeringsforholdene i Orlando hjemmefra, når du lejer en bil i byen. Der findes nemlig mange apps og hjemmesider med p-kort over Orlando. På korte ture ind til midtbyen er det ofte oplagt at parkere din lejebil langs gaderne, hvor der skal betales i nærliggende p-automater til en timepris på ca. 1 USD (ca. 6,5 DKK). Der findes også mange p-huse i byen, hvor udlejningsbilen kan holde overvåget i tørvejr. Det koster lidt mere at have sikkerhedsvagter på, og timeprisen ligger fra ca. 2 USD (ca. 13 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Orlando

Orlando er forlystelsernes by, og du kan komme en tur i rummet – næsten da – ved at køre til Kennedy Space Center. Der kan hele familien boltre sig mellem astronauter, rumskibe, 4D-film og andre sjove ting. Walt Disney World Resort er naturligvis også et af de helt store højdepunkter, og ellers er det også værd at tage på en dagstur til Miami med de lækre strande.

Hvilke forsikringer skal man have?

Billeje i Orlando betyder ofte, at udlejningsfirmaerne byder på både ansvars-, kasko- og tyveriforsikring. Dermed får du en forsikringspakke med basisbeskyttelse, som ofte ikke er nok. Det betyder nemlig en høj selvrisiko samt en lav dækningsgrad af eventuelle stjålne ejendele. Derfor bør du eliminere selvrisikoen samt overveje tillægsforsikringer, der også dækker flere af de ydre dele, som glas, dæk, hjul og andre ting. Dermed kan du køre mere afslappet i din lejebil, velvidende om, at du ikke skal betale for eventuelle skader.

Kan man bruge sit danske kørekort i Orlando, eller skal man have et internationalt?

Du skal et smut forbi Borgerservice og have lavet et internationalt kørekort til en pris på ca. 25 DKK. Dit danske kørekort er nemlig kun brugbart i EU.

Hvor i Orlando kan man hente og aflevere sin lejebil?

Når du benytter dig af billig billeje, skal du naturligvis hente og aflevere din udlejningsbil. Det foregår primært i Orlando International Airport samt i Orlando Sanford International Airport. Der findes også kontorer rundt omkring i centrum. (Priser tjekket 26/09/2018).


Afstanden fra Orlando, FL til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Orlandos biludlejningsdisk

Biludlejning i Orlando

377 brugere har søgt efter billeje i Orlando med momondo i juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Orlando for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Orlando udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Alamo, Enterprise og Avis. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Orlando, Florida i august?

Biludlejning i Orlando for en weekend i august fås helt ned til 107 kr.. Gennemsnitsprisen er 220 kr.. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 89 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 162 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Orlando har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos Horspower Car Rental når du besøger Orlando. Med gennemsnitspriser på 105 kr./dag tilgængelige gennem deres udlejningskontor, er Horspower Car Rental et super udlejningsfirma at leje fra.

Er der et afbestillingsgebyr på min Orlando, FL biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i Orlando ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Orlando. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Orlando i august måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Orlando i august. I Orlando kommer der igennemsnit 152 mm nedbør og med temperaturer omkring 28 °C i august måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Orlando koster 394 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Orlando har flest biludlejningssteder?

Hertz har 21 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 320 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Orlando, FL?

Orlandos hastighedsbegrænsning er 40 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Orlando er hastighedsbegrænsningen 120 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Orlando, FL i juli?

I juli måned er gennemsnitstemperaturen i Orlando 29 °C, og den forventede nedbør er 180 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Orlando.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Orlando i løbet af juli er typisk højere end andre måneder, men der er stadig en betydelig sandsynlighed for regn. Det anbefales at leje en bil med aircondition.

Minder vejret i Orlando om vejret i resten af Florida?

Dem, der gerne vil leje bil i Orlando til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Florida i juli måned normalt er ca. 28 °C med 168,2 mm mulig regn.


Se flere lejebiler i Florida

Se vores biludlejningstilbud i byer som Boca Raton, Fort Lauderdale og Fort Myers i Florida

Kom i gang med at planlægge din rejse til Orlando