Billeje i Orlando

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Orlando

Orlando, FL, Estados Unidos8. okt — 11. okt
Orlando, FL, Estados Unidos
tor 10/8
Middag
søn 10/11
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Orlando?

Alle

141 kr. - 427 kr.

Economy

109 kr. - 211 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Orlando er i november. Med en lejepris på kun 185 kr. pr. dag er prisen 28% lavere end resten af året. Den dyreste måned er august. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i maj. I Orlando kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Orlando

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Orlando
Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.8

Vurdering baseret på 1348 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.3

Vurdering baseret på 1066 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.2

Vurdering baseret på 806 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.6

Vurdering baseret på 613 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.3

Vurdering baseret på 229 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.1

Vurdering baseret på 725 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.1

Vurdering baseret på 673 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.9

Vurdering baseret på 921 anmeldelser


Information om din rejse til Orlando

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Orlando?

Amerikanerne er vilde med at køre bil, kørekortalderen er lav og der er masser af highways at køre på. Du kan blive en del af kørekulturen ved at foretage billeje i Orlando. Inden du sætter handling bag ordene, er det vigtigt at kende udlejningsfirmaernes alderskrav, som varierer alt afhængig af, hvem du vælger at leje hos. Hos Clubs Car Rental har de eksempelvis fastsat en minimumsalder på 21 år for folk, der ønsker at booke en udlejningsbil. Samtidig skal du betale et ekstra gebyr på ca. 13 USD (ca. 82 DKK) pr. dag, hvis du er under 25 år. Til sammenligning skal du hos Green Motion blot være fyldt 18 år, og firmaet udlejer til folk på maks. 99 år, så du kan nyde godt af lejebiler i mange år fremover. Selskabet arbejder ligeledes med et ung-fører-tillæg, som skal betales af alle chauffører mellem 18-25 år. Beløbet ligger på ca. 20 USD (ca. 127 DKK) pr. dag. Du kan naturligvis også sammenligne alderskravene hos andre selskaber, som eksempelvis Sixt, Hertz, Europcar, Avis, Budget og mange flere.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Billeje i Orlando kræver kendskab til trafik- og færdselsreglerne, som kan variere afhængig af stat. Biludlejning i Orlando betyder blandt andet, at du skal overholde fartgrænser, der ligger på maks. 48 km/t i byen samt på maks. 96 km/t på motorveje. Husk at holde øje med skiltningen, hvor fartgrænserne vises i miles. Ligesom i mange andre byer, er det også lovligt at foretage højresving for rødt lys i Orlando – hvis der er fri bane naturligvis. På motorveje med mange spor er det generelt tilladt at foretage overhalinger indenom, hvilket kræver opmærksomhed til både højre og venstre. Køresiden i USA er desuden til højre ligesom i Danmark.

Parkering

Du kan med fordel undersøge parkeringsforholdene i Orlando hjemmefra, når du lejer en bil i byen. Der findes nemlig mange apps og hjemmesider med p-kort over Orlando. På korte ture ind til midtbyen er det ofte oplagt at parkere din lejebil langs gaderne, hvor der skal betales i nærliggende p-automater til en timepris på ca. 1 USD (ca. 6,5 DKK). Der findes også mange p-huse i byen, hvor udlejningsbilen kan holde overvåget i tørvejr. Det koster lidt mere at have sikkerhedsvagter på, og timeprisen ligger fra ca. 2 USD (ca. 13 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Orlando

Orlando er forlystelsernes by, og du kan komme en tur i rummet – næsten da – ved at køre til Kennedy Space Center. Der kan hele familien boltre sig mellem astronauter, rumskibe, 4D-film og andre sjove ting. Walt Disney World Resort er naturligvis også et af de helt store højdepunkter, og ellers er det også værd at tage på en dagstur til Miami med de lækre strande.

Hvilke forsikringer skal man have?

Billeje i Orlando betyder ofte, at udlejningsfirmaerne byder på både ansvars-, kasko- og tyveriforsikring. Dermed får du en forsikringspakke med basisbeskyttelse, som ofte ikke er nok. Det betyder nemlig en høj selvrisiko samt en lav dækningsgrad af eventuelle stjålne ejendele. Derfor bør du eliminere selvrisikoen samt overveje tillægsforsikringer, der også dækker flere af de ydre dele, som glas, dæk, hjul og andre ting. Dermed kan du køre mere afslappet i din lejebil, velvidende om, at du ikke skal betale for eventuelle skader.

Kan man bruge sit danske kørekort i Orlando, eller skal man have et internationalt?

Du skal et smut forbi Borgerservice og have lavet et internationalt kørekort til en pris på ca. 25 DKK. Dit danske kørekort er nemlig kun brugbart i EU.

Hvor i Orlando kan man hente og aflevere sin lejebil?

Når du benytter dig af billig billeje, skal du naturligvis hente og aflevere din udlejningsbil. Det foregår primært i Orlando International Airport samt i Orlando Sanford International Airport. Der findes også kontorer rundt omkring i centrum. (Priser tjekket 26/09/2018).


Afstanden fra Orlando til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Orlando Intls biludlejningsdisk

Universal's Cabana Bay Beach Resort

6550 Adventure Way

16.7 km fra lufthavnen

Universal's Loews Royal Pacific Resort

6300 Hollywood Way

16.1 km fra lufthavnen

DoubleTree by Hilton at the Entrance to Universal Orlando

5780 Major Boulevard

15.5 km fra lufthavnen

Universal's Cabana Bay Beach Resort

6550 Adventure Way

16.7 km fra lufthavnen

Universal's Loews Royal Pacific Resort

6300 Hollywood Way

16.1 km fra lufthavnen

DoubleTree by Hilton at the Entrance to Universal Orlando

5780 Major Boulevard

15.5 km fra lufthavnen

Caribe Royale Orlando

8101 World Center Drive

19.9 km fra lufthavnen

Universal's Hard Rock Hotel

5800 Universal Boulevard

16.2 km fra lufthavnen

Coco Key Hotel & Water Park Resort

7400 International Drive

16.2 km fra lufthavnen

Hyatt Regency Orlando

9801 International Drive

15.8 km fra lufthavnen

Universal's Loews Sapphire Falls Resort

6601 Adventure Way

16.6 km fra lufthavnen

Rosen Centre Hotel

9840 International Drive

15.3 km fra lufthavnen

Hilton Orlando

6001 Destination Parkway

14.7 km fra lufthavnen

Rosen Inn at Pointe Orlando

9000 International Drive

16.1 km fra lufthavnen

Waldorf Astoria Orlando

14200 Bonnet Creek Resort Lane

23.7 km fra lufthavnen

Westgate Lakes Resort & Spa Universal Studios Area

9500 Turkey Lake Road

16.4 km fra lufthavnen

Sheraton Vistana Resort Villas, Lake Buena Vista/Orlando

8800 Vistana Centre Drive

20.5 km fra lufthavnen

Hyatt Regency Orlando International Airport

9300 Jeff Fuqua Boulevard

0.1 km fra lufthavnen

Sheraton Vistana Villages Resort Villas, I-Drive/Orlando

12401 International Drive

17.3 km fra lufthavnen

Hyatt Regency Grand Cypress

1 Grand Cypress Boulevard

20.5 km fra lufthavnen

Hilton Orlando Bonnet Creek

14100 Bonnet Creek Resort Lane

23.6 km fra lufthavnen


Biludlejning i Orlando

377 brugere har søgt efter billeje i Orlando med momondo i september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Orlando for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Orlando udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Alamo, Enterprise og Avis. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Orlando har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos Horspower Car Rental når du besøger Orlando. Med gennemsnitspriser på 106 kr./dag tilgængelige gennem deres udlejningskontor, er Horspower Car Rental et super udlejningsfirma at leje fra.

Er der et afbestillingsgebyr på min Orlando biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Orlando ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Orlando. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Orlando i oktober måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 21 °C og nedbør på 61 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i oktober måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Orlando er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Orlando koster 404 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Orlando har flest biludlejningssteder?

Hertz har 20 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 323 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Orlando?

Orlandos hastighedsbegrænsning er 40 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Orlando er hastighedsbegrænsningen 120 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.


Leje af bil i andre byer i USA


Kom i gang med at planlægge din rejse til Orlando

 • Få den seneste informatiom om fly til Orlando

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Orlando
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Orlandos mest populære områder

  Find hoteller in Orlando
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Orlando