Billeje i Orlando, Florida

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Orlando, Florida

Orlando, FL, USA
18. aug. — 25. aug.
Samme aflevering
Orlando, FL, USA
tor. 18.8
Middag
tor. 25.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Orlando, Florida

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Orlando, Florida
BMW X1
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

55 kr./dag

11 sep. - 25 sep.
BMW X1
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

50 kr./dag

2 sep. - 22 sep.
Audi Q3
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

45 kr./dag

25 sep. - 12 okt.
Mazda CX-3
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

43 kr./dag

3 sep. - 23 sep.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

37 kr./dag

25 sep. - 12 okt.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

37 kr./dag

11 sep. - 25 sep.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

36 kr./dag

9 sep. - 23 sep.
Opel Corsa
Audi Q7
eller lignende Stor SUV
Op til 5 passagerer
4-dørs køretøjer

61 kr./dag

11 sep. - 25 sep.
Audi Q7
Audi A3 Cabriolet
eller lignende Cabriolet
Op til 5 passagerer
2-dørs køretøjer

70 kr./dag

3 sep. - 23 sep.
Audi A3 Cabriolet

Vigtige oplysninger om billeje i Orlando

Amerikanerne er vilde med at køre bil, kørekortalderen er lav og der er masser af highways at køre på. Du kan blive en del af kørekulturen ved at foretage billeje i Orlando. Inden du sætter handling bag ordene, er det vigtigt at kende udlejningsfirmaernes alderskrav, som varierer alt afhængig af, hvem du vælger at leje hos. Hos Clubs Car Rental har de eksempelvis fastsat en minimumsalder på 21 år for folk, der ønsker at booke en udlejningsbil. Samtidig skal du betale et ekstra gebyr på ca. 13 USD (ca. 82 DKK) pr. dag, hvis du er under 25 år. Til sammenligning skal du hos Green Motion blot være fyldt 18 år, og firmaet udlejer til folk på maks. 99 år, så du kan nyde godt af lejebiler i mange år fremover. Selskabet arbejder ligeledes med et ung-fører-tillæg, som skal betales af alle chauffører mellem 18-25 år. Beløbet ligger på ca. 20 USD (ca. 127 DKK) pr. dag. Du kan naturligvis også sammenligne alderskravene hos andre selskaber, som eksempelvis Sixt, Hertz, Europcar, Avis, Budget og mange flere.

Billeje i Orlando kræver kendskab til trafik- og færdselsreglerne, som kan variere afhængig af stat. Biludlejning i Orlando betyder blandt andet, at du skal overholde fartgrænser, der ligger på maks. 48 km/t i byen samt på maks. 96 km/t på motorveje. Husk at holde øje med skiltningen, hvor fartgrænserne vises i miles. Ligesom i mange andre byer, er det også lovligt at foretage højresving for rødt lys i Orlando – hvis der er fri bane naturligvis. På motorveje med mange spor er det generelt tilladt at foretage overhalinger indenom, hvilket kræver opmærksomhed til både højre og venstre. Køresiden i USA er desuden til højre ligesom i Danmark.

Du kan med fordel undersøge parkeringsforholdene i Orlando hjemmefra, når du lejer en bil i byen. Der findes nemlig mange apps og hjemmesider med p-kort over Orlando. På korte ture ind til midtbyen er det ofte oplagt at parkere din lejebil langs gaderne, hvor der skal betales i nærliggende p-automater til en timepris på ca. 1 USD (ca. 6,5 DKK). Der findes også mange p-huse i byen, hvor udlejningsbilen kan holde overvåget i tørvejr. Det koster lidt mere at have sikkerhedsvagter på, og timeprisen ligger fra ca. 2 USD (ca. 13 DKK).

Orlando er forlystelsernes by, og du kan komme en tur i rummet – næsten da – ved at køre til Kennedy Space Center. Der kan hele familien boltre sig mellem astronauter, rumskibe, 4D-film og andre sjove ting. Walt Disney World Resort er naturligvis også et af de helt store højdepunkter, og ellers er det også værd at tage på en dagstur til Miami med de lækre strande.

Billeje i Orlando betyder ofte, at udlejningsfirmaerne byder på både ansvars-, kasko- og tyveriforsikring. Dermed får du en forsikringspakke med basisbeskyttelse, som ofte ikke er nok. Det betyder nemlig en høj selvrisiko samt en lav dækningsgrad af eventuelle stjålne ejendele. Derfor bør du eliminere selvrisikoen samt overveje tillægsforsikringer, der også dækker flere af de ydre dele, som glas, dæk, hjul og andre ting. Dermed kan du køre mere afslappet i din lejebil, velvidende om, at du ikke skal betale for eventuelle skader.

Du skal et smut forbi Borgerservice og have lavet et internationalt kørekort til en pris på ca. 25 DKK. Dit danske kørekort er nemlig kun brugbart i EU.

Når du benytter dig af billig billeje, skal du naturligvis hente og aflevere din udlejningsbil. Det foregår primært i Orlando International Airport samt i Orlando Sanford International Airport. Der findes også kontorer rundt omkring i centrum.


Find billig billeje i Orlando, Florida

Find den lejebil i Orlando, der passer til dine behov

Biler i Lille

243 kr. - 578 kr.

Alle biltyper

388 kr. - 773 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Orlando, USA er 377 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Orlando, USA er i februar. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 243 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Orlando. I Orlando kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Orlando.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Orlando, USA er 463 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Orlando, USA er i januar. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 327 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Orlando. I Orlando kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Orlando.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Orlando, USA er 555 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Orlando, USA er i november. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 413 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Orlando. I Orlando kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Orlando, USA er 524 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Orlando, USA er i november. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 394 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 1% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Orlando. I Orlando kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Orlando.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Orlando, USA er 600 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Orlando, USA er i november. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 224 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Orlando. I Orlando kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Orlando.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Orlando, USA er 622 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Orlando, USA er i december. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 366 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Orlando. I Orlando kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Orlando, USA er 583 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Orlando, USA er i januar. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 363 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Orlando. I Orlando kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Cabriolet i Orlando.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

36 kr./dag

9 sep. - 23 sep.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

37 kr./dag

25 sep. - 12 okt.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Orlando

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Orlando, Florida
8,7
Enestående
1 anmeldelse3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,8

Comfort

8,9

Samlet

8,8

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,4
16 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

8,0

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,3
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,9

Comfort

6,1

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,6

Value

5,8
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

6,6

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0
10 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,3

Comfort

6,5

Samlet

5,4

Afhentning/aflevering

5,5

Value

5,5
23 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,9

Comfort

6,0

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,2

Value

5,4
7 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

6,4

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,2

Value

6,0
15 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,6

Comfort

5,9

Samlet

4,8

Afhentning/aflevering

5,0

Value

4,8

Hurtige fakta om biludlejning i Orlando

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Orlando

Det mest populære bureau

Hertz

Populære biltyper

SUV, Full-size, Intermediate

Billigste lejebil

320 kr.

Den mest populære model

Hyundai Santa Fe
Det mest populære biludlejningsbureau i Orlando, der er fundet på momondo i denne måned, er Hertz. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er GREEN MOTION og Alamo
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Orlando i de seneste 72 timer: SUV, Full-size, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Orlando er 320 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 473 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Orlando i de seneste 7 dage er Hyundai Santa Fe. Vores brugere foretrækker også Hyundai Accent som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Orlando

Nærliggende attraktioner:

Walt Disney World Resort26,1 km

Nærliggende attraktioner:

Walt Disney World Resort55,4 km

Nærliggende attraktioner:

Walt Disney World Resort5,7 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Orlando

Herunder vises de mest populære hoteller i Orlando

Kørsel i lejebil i Orlando – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Orlando, så du er klar til næste rejse.

Biludlejning i Orlando for en weekend i september fås helt ned til 454 kr.. Gennemsnitsprisen er 465 kr.. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 359 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 423 kr..

Du kan forvente at finde de bedste priser hos Horspower Car Rental når du besøger Orlando. Med gennemsnitspriser på 121 kr./dag tilgængelige gennem deres udlejningskontor, er Horspower Car Rental et super udlejningsfirma at leje fra.

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Orlando ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Orlando. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

En standardbil er ideel at leje på rejser til Orlando i september. I Orlando kommer der igennemsnit 84 mm nedbør og med temperaturer omkring 24 °C i september måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Orlando koster 399 kr./dag i gennemsnit.

Hertz har 23 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 408 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Orlandos hastighedsbegrænsning er 40 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Orlando er hastighedsbegrænsningen 120 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

I august måned er gennemsnitstemperaturen i Orlando 29 °C, og den forventede nedbør er 198 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Orlando.

Dem, der gerne vil leje bil i Orlando til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Florida i august måned normalt er ca. 28 °C med 185,9 mm mulig regn.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Orlando

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Orlando

Populære udlejningsbiler i Orlando

Lej en af disse populære biltyper i Orlando

Se flere lejebiler i USA

Find billige udlejningsbiler i USA

Kom i gang med at planlægge din rejse til Orlando


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Orlando via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Orlando. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Ja, uanset om det er for biler i Orlando eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Orlando.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Orlando.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Orlando.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.