Billeje i Orlando, Florida

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Orlando, Florida

Orlando, FL, USA
3. dec. — 10. dec.
Orlando, FL, USA
søn. 3.12
Middag
søn. 10.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Orlando

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Orlando

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Orlando?

De billigste udlejningsbiler i Orlando kan normalt findes gennem Horspower Car Rental. Når du booker hos Horspower Car Rental, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 86 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Orlando er 113 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Orlando har flest lokationer?

Hertz har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Orlando, med 24 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Orlando?

En Toyota RAV4 er den mest populære bil at leje in Orlando ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Toyota RAV4 på helt ned til 221 kr./dag in Orlando, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 385 kr./dag. En anden populær bil at leje in Orlando er en Ford Mustang Convertible, der i gennemsnit koster 612 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 420 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Orlando, Florida

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Orlando, Florida
Economy70 kr./dag
Lille mellemklasse70 kr./dag
Stor mellemklasse106 kr./dag
Standard202 kr./dag
Stor206 kr./dag
Lille varevogn266 kr./dag
Stor SUV312 kr./dag
Cabriolet416 kr./dag
Mellemstor SUV205 kr./dag
Standard SUV214 kr./dag
Kompakt SUV234 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Orlando

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Orlando?

Amerikanerne er vilde med at køre bil, kørekortalderen er lav og der er masser af highways at køre på. Du kan blive en del af kørekulturen ved at foretage billeje i Orlando. Inden du sætter handling bag ordene, er det vigtigt at kende udlejningsfirmaernes alderskrav, som varierer alt afhængig af, hvem du vælger at leje hos. Hos Clubs Car Rental har de eksempelvis fastsat en minimumsalder på 21 år for folk, der ønsker at booke en udlejningsbil. Samtidig skal du betale et ekstra gebyr på ca. 13 USD (ca. 82 DKK) pr. dag, hvis du er under 25 år. Til sammenligning skal du hos Green Motion blot være fyldt 18 år, og firmaet udlejer til folk på maks. 99 år, så du kan nyde godt af lejebiler i mange år fremover. Selskabet arbejder ligeledes med et ung-fører-tillæg, som skal betales af alle chauffører mellem 18-25 år. Beløbet ligger på ca. 20 USD (ca. 127 DKK) pr. dag. Du kan naturligvis også sammenligne alderskravene hos andre selskaber, som eksempelvis Sixt, Hertz, Europcar, Avis, Budget og mange flere.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Billeje i Orlando kræver kendskab til trafik- og færdselsreglerne, som kan variere afhængig af stat. Biludlejning i Orlando betyder blandt andet, at du skal overholde fartgrænser, der ligger på maks. 48 km/t i byen samt på maks. 96 km/t på motorveje. Husk at holde øje med skiltningen, hvor fartgrænserne vises i miles. Ligesom i mange andre byer, er det også lovligt at foretage højresving for rødt lys i Orlando – hvis der er fri bane naturligvis. På motorveje med mange spor er det generelt tilladt at foretage overhalinger indenom, hvilket kræver opmærksomhed til både højre og venstre. Køresiden i USA er desuden til højre ligesom i Danmark.

Parkering

Du kan med fordel undersøge parkeringsforholdene i Orlando hjemmefra, når du lejer en bil i byen. Der findes nemlig mange apps og hjemmesider med p-kort over Orlando. På korte ture ind til midtbyen er det ofte oplagt at parkere din lejebil langs gaderne, hvor der skal betales i nærliggende p-automater til en timepris på ca. 1 USD (ca. 6,5 DKK). Der findes også mange p-huse i byen, hvor udlejningsbilen kan holde overvåget i tørvejr. Det koster lidt mere at have sikkerhedsvagter på, og timeprisen ligger fra ca. 2 USD (ca. 13 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Orlando

Orlando er forlystelsernes by, og du kan komme en tur i rummet – næsten da – ved at køre til Kennedy Space Center. Der kan hele familien boltre sig mellem astronauter, rumskibe, 4D-film og andre sjove ting. Walt Disney World Resort er naturligvis også et af de helt store højdepunkter, og ellers er det også værd at tage på en dagstur til Miami med de lækre strande.

Hvilke forsikringer skal man have?

Billeje i Orlando betyder ofte, at udlejningsfirmaerne byder på både ansvars-, kasko- og tyveriforsikring. Dermed får du en forsikringspakke med basisbeskyttelse, som ofte ikke er nok. Det betyder nemlig en høj selvrisiko samt en lav dækningsgrad af eventuelle stjålne ejendele. Derfor bør du eliminere selvrisikoen samt overveje tillægsforsikringer, der også dækker flere af de ydre dele, som glas, dæk, hjul og andre ting. Dermed kan du køre mere afslappet i din lejebil, velvidende om, at du ikke skal betale for eventuelle skader.

Kan man bruge sit danske kørekort i Orlando, eller skal man have et internationalt?

Du skal et smut forbi Borgerservice og have lavet et internationalt kørekort til en pris på ca. 25 DKK. Dit danske kørekort er nemlig kun brugbart i EU.

Hvor i Orlando kan man hente og aflevere sin lejebil?

Når du benytter dig af billig billeje, skal du naturligvis hente og aflevere din udlejningsbil. Det foregår primært i Orlando International Airport samt i Orlando Sanford International Airport. Der findes også kontorer rundt omkring i centrum.


Find billig billeje i Orlando, Florida

Find den lejebil i Orlando, der passer til dine behov

Lille cars

294 kr. - 457 kr.

Alle biltyper

417 kr. - 603 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Orlando, USA er 355 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Orlando, USA er i november. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 294 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Orlando. I Orlando kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Orlando.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Orlando, USA er 425 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Orlando, USA er i januar. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 334 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Orlando. I Orlando kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Orlando.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Orlando, USA er 480 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Orlando, USA er i maj. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 388 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Orlando. I Orlando kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor car i Orlando.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Orlando, USA er 438 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Orlando, USA er i oktober. Prisen er 17% lavere end resten af året og ligger på kun 368 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Orlando. I Orlando kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Orlando.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Orlando, USA er 685 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Orlando, USA er i september. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 406 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 29% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Orlando. I Orlando kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Orlando.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Orlando, USA er 527 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Orlando, USA er i december. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 344 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Orlando. I Orlando kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Orlando, USA er 584 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Orlando, USA er i november. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 416 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Orlando. I Orlando kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for cabriolet i Orlando.

Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

70 kr./dag

1 dec. - 9 dec.
Volkswagen Golf
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

70 kr./dag

1 dec. - 9 dec.
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Orlando

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Orlando, Florida

Alamo

8,8
Meget god
2 anmeldelser5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,9

Comfort

9,0

Samlet

8,8

Afhentning/aflevering

8,8

Value

8,5

Enterprise Rent-A-Car

16 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

8,3

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,8

Value

7,8

Sixt

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,7

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,9

Avis

15 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

7,0

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,4

Value

6,3

Budget

6,3
Okay
2 anmeldelser10 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,9

Comfort

7,1

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,3

Value

6,3

Hertz

24 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

6,5

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,9

Value

5,9

Thrifty

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

6,4

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

5,3

Value

5,6

Dollar

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

6,2

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

4,9

Value

5,5

Hurtige fakta om biludlejning i Orlando

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Orlando

Det mest populære bureau

Budget

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Full-size

Billigste lejebil

231 kr.

Den mest populære model

Toyota RAV4
Det mest populære biludlejningsbureau i Orlando, der er fundet på momondo i denne måned, er Budget. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Avis og Dollar
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Orlando i de seneste 72 timer: SUV, Intermediate, Full-size.
Den laveste pris for en lejebil i Orlando er 231 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 336 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Orlando i de seneste 7 dage er Toyota RAV4. Vores brugere foretrækker også Ford Mustang Convertible som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Orlando

Nærliggende attraktioner:

International Drive15,9 km
Walt Disney World Resort26,1 km

Nærliggende attraktioner:

International Drive44,2 km
Walt Disney World Resort55,4 km

Nærliggende attraktioner:

Walt Disney World Resort5,7 km
International Drive6,7 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Orlando

Herunder vises de mest populære hoteller i Orlando

Kørsel i lejebil i Orlando – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Orlando, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Orlando, Florida i december?

Biludlejning i Orlando for en weekend i december fås helt ned til 170 kr.. Gennemsnitsprisen er 324 kr.. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 283 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 407 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Orlando, Florida biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Orlando ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Orlando. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Orlando, Florida?

Orlandos hastighedsbegrænsning er 40 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Orlando er hastighedsbegrænsningen 120 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mazda CX-5 in Orlando?

Hvordan er vejret i Orlando, FL i november?

I november måned er gennemsnitstemperaturen i Orlando 21 °C, og den forventede nedbør er 61 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Orlando.

Minder vejret i Orlando om vejret i resten af Florida?

Dem, der gerne vil leje bil i Orlando til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Florida i november måned normalt er ca. 20 °C med 75,4 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Orlando?

Priser for biler i Orlando opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Orlando?

Fra november 2023 er der 205 udbydere at vælge mellem for biler i Orlando.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Orlando?

Blandt forskellige lande, herunder Orlando, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Orlando?

For at leje en bil i Orlando, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Orlando?

Hvis du booker billeje i Orlando via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Orlando?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Orlando. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Orlando med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Orlando eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Orlando på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Orlando.

Kan jeg finde billeje i Orlando, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Orlando.

Kan jeg søge efter billeje i Orlando med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Orlando.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Orlando på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.