Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Fox i Orlando

Find og sammenlign gode tilbud på Fox udlejningsbiler i Orlando

Chaufførens alder: 26-65
fre. 31.5
fre. 7.6
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Fox biludlejningstilbud i Orlando, Florida

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

164 kr. - 498 kr.

Alle biltyper

249 kr. - 424 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Fox i Orlando, Florida er i april når priserne er 164 kr. per dag i gennemsnit. 164 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 304 kr. for en Fox Lille udlejningsbil i Orlando. Mens april nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Fox i Orlando, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Lille udlejningsbiler fra Fox alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Fox i Orlando, Florida er i marts når priserne er 236 kr. per dag i gennemsnit. 236 kr. per dag er 16% lavere end den gennemsnitlige årspris på 282 kr. for en Fox Mellemstor udlejningsbil i Orlando. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Fox i Orlando, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Fox alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Fox i Orlando, Florida er i marts når priserne er 263 kr. per dag i gennemsnit. 263 kr. per dag er 24% lavere end den gennemsnitlige årspris på 346 kr. for en Fox Stor udlejningsbil i Orlando. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Fox i Orlando, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Stor udlejningsbiler fra Fox alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Fox i Orlando, Florida er i marts når priserne er 255 kr. per dag i gennemsnit. 255 kr. per dag er 23% lavere end den gennemsnitlige årspris på 333 kr. for en Fox SUV udlejningsbil i Orlando. Mens marts nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Fox i Orlando, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på SUV udlejningsbiler fra Fox alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Fox i Orlando, Florida er i maj når priserne er 210 kr. per dag i gennemsnit. 210 kr. per dag er 33% lavere end den gennemsnitlige årspris på 314 kr. for en Fox Varevogn udlejningsbil i Orlando. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Fox i Orlando, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Varevogn udlejningsbiler fra Fox alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Fox

113 kr./dag

31 maj – 7 juni
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Fox

117 kr./dag

31 maj – 7 juni
Chevrolet Sonic Sedan

Orlando Fox lokationer

Herunder kan du finde information om alle Fox biludlejningssteder i Orlando, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Fox

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,1

Comfort

6,2

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

5,5

Value

5,7

Information om Fox udlejningsbiler i Orlando

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Fox i Orlando koste i juni?

160 kr. per dag i Orlando er den billigste pris for en udlejningsbil fra Fox i juni. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Fox er tættere på 261 kr. per dag i juni, eller 1.828 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste juni, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Har Fox en lokation i Orlando Intl Lufthavn?

Fox har 1 lokation i Orlando Intl Lufthavn. Du vil finde Fox beliggende på 5757 Semoran Boulevard.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Fox når man er i Orlando i juni?

Ifølge vores data er SUV biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Fox mens de besøgte Orlando i juni. Baseret på Fox biludlejningspriser i juni sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for SUV på 365 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 190 kr./dag sidste juni, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Fox i Orlando?

Til en gennemsnitspris på 163 kr. per dag, er en Lille mellemklasse udlejningsbil fra Fox i Orlando det billigste valg. 10% af vores brugere som lejede en bil i Orlando fra Fox valgte at reservere en Lille mellemklasse i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 163 kr. per dag for en Lille mellemklasse er nemlig også 1% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Fox har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Orlando?

Priser for biler i Orlando opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Orlando?

Fra maj 2024 er der 213 udbydere at vælge mellem for biler i Orlando.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Orlando?

Blandt forskellige lande, herunder Orlando, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Orlando?

For at leje en bil i Orlando, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Orlando på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 31.5
Middag
fre. 7.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Orlando

Populære typer af udlejningsbiler i Orlando