Hoteller i Orlando, FL

Find tilbud på 854 hoteller i Orlando, FL

Orlando, FL, USA
13. aug. — 14. aug.2
søn. 14.8
tor. 18.8

Populære hoteller til en overnatning i Orlando

Find det perfekte hotel til dit ophold i Orlando
Pris
kr.475
kr.1695
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Orlandos bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Orlando

Pris

876 kr. – 1.790 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I ORLANDOFlorida Center33% billigereHoteller i Florida Center er de billigste i Orlando med kun 876 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I ORLANDOOrlando International Airport27% dyrereOrlando International Airport har de højeste hotelpriser i Orlando med værelser til 1.790 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I ORLANDOFlorida Center89% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Florida Center end i andre områder i Orlando

Oplevelser i Orlando


Hoteller i populære bydele i Orlando

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Orlando og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Orlando?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Orlando
LavsæsondecemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonmartsdet dyreste tidspunkt
85%forventet prisfald
85%forventet prisstigning

Rejsepriser

350 kr. - 15.465 kr.

Dyreste dag på ugentorsdagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugenonsdagis the cheapest day of the week to book
9.988 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
2.130 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Orlando er: 3 stjerne, 82 dage før.

1-2 stjerne

649 kr. - 728 kr.

3 stjerne

887 kr. - 952 kr.

4-5 stjerne

1.644 kr. - 1.795 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Orlando

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Orlando

Laveste hotelpris

87 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Four Seasons Resort Orlando at Walt Disney World Resort

Hoteller i nærheden af lufthavnen

260

Gennemsnitslængde på ophold

3 dage
Den billigste pris for et værelse i Orlando, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 87 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Nuovo - Universal Studios Area, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Four Seasons Resort Orlando at Walt Disney World Resort, det mest populære 5-stjernede hotel i Orlando(bedømmelse på 9,3/10 ud fra 157 anmeldelser).
Der er 260 hoteller i Orlando tæt på Orlando Intl. Hyatt Regency Orlando International Airport er det nærmeste og ligger 0,2 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 3 dage, når de overnatter på hoteller i Orlando. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 3 dage i Orlando lå i sidste uge på 4.759 kr..

Rejsetips til Orlando

Du finder et varieret udbud af forskellige hoteltyper i Orlando, hvilket også gør det muligt at bo billigt. Byen er velsignet med et skønt klima stort set hele året rundt, og derfor er det ikke uden grund, at den har to sæsoner, der ironisk kaldes for varm og varmere.Det bliver aldrig for alvor koldt i byen, men det kan stadig være nødvendigt at medbringe noget lunt overtøj, hvis du besøger byen om vinteren eller det tidlige forår. Af samme grund er det også lettere at finde et billigt hotel i Orlando fra ca. november til marts.De fleste turister besøger byen fra juni til august, og dermed stiger priserne på de fleste overnatningssteder i denne periode. Heldigvis findes der mange forskellige moteller og budgethoteller til turister, der prioriterer et pænt værelse med komfortable senge, for de fleste skal alligevel kun bruge værelset om natten. De billigste overnatninger koster fra ca. 50 USD (300 DKK) og op til langt over 500 USD pr. nat (3000 DKK) for hoteller med luksuriøse faciliteter.

Som udgangspunkt kræver en klassisk ferie i Orlando godt med lommepenge, da det netop er forlystelsesparkerne, der driver værket. Men da denne type rejse måske er “once in a lifetime” for mange, så skal du naturligvis nyde oplevelserne.Du kan dog sagtens undlade at besøge alle underholdningsparkerne, men krydre turen med gratis eller billige attraktioner i byen. Lake Eola Park byder på fri adgang, hvor du med fordel kan holde en picnic samt leje en pedalbåd og tage en tur på søen. Nord for byen omkring Lake County kan du komme på en gratis vinsmagningstur og smage druerne, som er modnet under Orlandos dejlige klima.Hvis ungerne ikke har nok plastikklodser derhjemme, så er LEGO Imagination Center et must for børnefamilier. Et behageligt tilflugtssted fra solens hede finder du på Cornell Fine Arts Museum, der blandt andet byder på værker af Matisse og Picasso til et cirka-beløb på beskedne 5 USD (30 DKK).

Da du mestendels vil opholde dig omkring Downtown, når du er i Orlando city, så er det nemmest at gå rundt. Er du lidt træt i benene, så spring på en af de gratis busser fra LYMMO, hvor den orange linje er den, der bevæger sig rundt i selve bykernen. På de lidt større afstande kan du tage med en af de mange LYNX-busser, der byder på ca. 60 ruter til en pris på omkring 2 USD pr. tur (12 DKK).

På nogle hoteller er minimumsalderen 18 år, mens den på andre er 21 år, når du ønsker at checke ind på et hotel i Orlando. Derfor er det bedst at tjekke det specifikke hotels regler, inden du booker.

Størstedelen af hotellerne i Orlando kræver, at du lægger et depositum. Mange steder kan det udelukkende ske med kreditkort, mens du på nogle hoteller både kan stille garantien med kontanter eller kort.

I USA er man vant til at give forholdsvis store beløb i drikkepenge – men det skyldes, at der oftest ikke er inkluderet skatter på regningerne. Det er standard at give piccoloen ca. 1 USD (6 DKK) pr. taske og det samme gælder pr. drink, du bestiller hos en bartender. Tilmed er det kutyme at glæde tjeneren eller taxichaufføren med et beløb, der svarer til ca. 15-20 % af regningens samlede beløb.

Da Orlando er en stor turistby er kommunen opmærksom på lommetyve og andre risikofaktorer i omgivelserne, hvilket også betyder, at ordensmagten er synlig i gadebilledet. Generelt er byen dog sikker at færdes i.

120 volt samt stiktype A og B med de smalle indgange betyder, at en rejse til Orlando kræver, at du medbringer en adapter.


Hvad koster et hotel i Orlando pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Orlando

2-stjernede hoteller

Billigst 322 kr.

Gennemsnitlig 330 kr.

Dyrest 345 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Orlando

Disse billige hoteller og vandrehjem i Orlando har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Orlando

Disse Orlando hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Orlando

Verdens forlystelseshovedstad nummer ét eller den smukke by – Orlando – har mange navne, og de passer alle til netop de karaktertræk, du også vil booke din ferie efter. Mange turister tager til denne hovedby i delstaten Florida, fordi de mange temaparker trækker. En ekstra bonus er naturligvis det dejlige vejr, der indgyder til smutture til paradisstrandene i både øst og vest, så du kan opleve, hvorfor hele staten har fået kaldenavnet The Sunshine State.

Hvis du ønsker at bo, der hvor bylivet foregår, så foregår det på hotellerne i Downtown Orlando. Et oplagt område er Central Business District, der både er for forretningsrejsende, men også for alle mulige andre segmenter. Der bugner det med teatre, gallerier, museer og butikker i et kulturelt miks af oplevelser. Orange Avenue er desuden stedet, hvor det meste natteliv foregår.

I Orlando finder du hoteller for alle rejsetyper. Hvis du ønsker lidt mere luft i grønne omgivelser, så er området omkring Eola Heights værd at overveje. Her finder du smukke alléer samt lækre restauranter og gode indkøbsmuligheder. Samtidig er du stadig tæt på Downtown samt på Eola-søen, hvor du kan indtage noget lækkert med udsigt til søen eller give den gas med løbeskoene på.

Bydistrikterne i Orlando er i øvrigt adskilt fra de store forlystelsesparker, der ligger spredt ud over store områder i oplandet. Rejser du med børn, så er hotellerne ved Bay Lake et klart hit. I denne sydvestlige del af byen finder du Walt Disney World, hvor hotelpriserne dog er noget dyrere grundet parkens kommercielle succes.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Orlando

Byen hvor hele familien kan more sig på bedste vis! Det er naturligvis destinationen Orlando, hvor verdenskendte turistattraktioner skal besøges på stribe. Walt Disney World er topprioritet for både børn og barnlige sjæle. Hvem vil ikke gerne bo på på hotel med udsigt til alle yndlingsfigurerne fra tegnefilmene. De fleste lejer en bil, for parken ligger ved Lake Buena Vista sydvest for Orlanda bymidte, men turen derned er det hele værd, når du står face to face med maskoterne fra Lion King, Star Wars og Frozen.

Du kan sagtens få et par uger til at gå i Orlando, for byen er naturligvis meget mere end Walt Disney World! Det er oplagt at kombinere opholdet med nogle dage på hotel ved selve forlystelsesparken, og så kan du eventuelt finde et billigt hotel til resten af dagene.

Når du har set nok af de forskellige underholdningsparkers fiktive univers i en fantasiverden af dimensioner, er det også tid til voksne interesser. Dem finder du blandt andet på Artegon Marketplace, hvor der både kan købes mad samt shoppes tøj og souvenirs. Både teenagers, voksne og seniorer vil alle nyde The Florida Mall samt The Mall at Millenia med alle de kendte mærker.


Information about staying in Orlando

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Orlando

Det gennemsnitlige ophold i Orlando varer 3 nights.

Hoteller i Orlando tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 1.015 kr. pr. nat.

I december er priserne på et hotelværelse billigst i Orlando. Prisen på dit værelse kan være op til 85% billigere.

tirsdag er den billigste dag at bo på hotel i Orlando, og onsdag er den dyreste.

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Orlando er i gennemsnit 956 kr. pr. nat. Du kan spare 59 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Orlando.

Folk booker ofte hoteller i Central Business District, Orlando International Airport, Florida Center og Lake Nona South, når de besøger Orlando.

Selvom temperaturerne normalt er meget høje i Orlando i august, er der større chance for regn, da månedsgennemsnittet er på omkring 198 mm. Hvis vi tager højde for større mulighed for regn i august, bør rejsende, der bor på et hotel i Orlando planlægge at besøge populære seværdigheder indendørs som f.eks. Kennedy Space Center og Westfield Broward.

Ja, der er 183 ferieboliger i Orlando. I øjeblikket er Kissimmee Maingate Area Pool Homes By Svv den mest populære feriebolig i Orlando, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Orlando.


momondos yndlingshoteller i Orlando

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Orlando
Comfort Inn & Suites Near Universal Orlando Resort-Convention Ctr

Comfort Inn & Suites Near Universal Orlando Resort-Convention Ctr

7495 Canada Avenue, Orlando, FL, United States

7,6
598 kr.
Garnet Inn & Suites, Orlando

Garnet Inn & Suites, Orlando

8820 South Orange Blossom Trail, Orlando, Orlando, FL, United States

6,1
483 kr.
SpringHill Suites by Marriott Orlando Theme Parks/Lake Buena Vista

SpringHill Suites by Marriott Orlando Theme Parks/Lake Buena Vista

8040 Palm Parkway, Orlando, FL, United States

8,8
750 kr.
Castle Hotel Autograph Collection

Castle Hotel Autograph Collection

8629 International Drive, Orlando, FL, United States

8,3
771 kr.
Aloft Orlando Downtown

Aloft Orlando Downtown

500 South Orange Avenue, Orlando, FL, United States

8,3
1.168 kr.
Aloft Orlando Lake Buena Vista

Aloft Orlando Lake Buena Vista

7950 Palm Parkway, Orlando, FL, United States

9,1
685 kr.
Enclave Hotel & Suites Orlando, A Staysky Hotel & Resort

Enclave Hotel & Suites Orlando, A Staysky Hotel & Resort

6165 Carrier Drive, Orlando, FL, United States

6,4
606 kr.
The Eo Inn - Downtown

The Eo Inn - Downtown

227 North Eola Drive, Orlando, FL, United States

7,0
822 kr.
Element Orlando Universal Blvd.

Element Orlando Universal Blvd.

8278 Universal Boulevard, Orlando, FL, United States

8,7
793 kr.
Days Inn by Wyndham Orlando Near Millenia Mall

Days Inn by Wyndham Orlando Near Millenia Mall

2500 West 33rd Street, Orlando, FL, United States

5,0
389 kr.
Homewood Suites by Hilton Orlando-UCF Area

Homewood Suites by Hilton Orlando-UCF Area

3028 North Alafaya Trail, Orlando, FL, United States

8,6
937 kr.
Bposhtels Orlando Florida Mall

Bposhtels Orlando Florida Mall

8820 South Orange Blossom Trail B, Orlando, FL, United States

6,9
195 kr.
SpringHill Suites by Marriott Orlando Airport

SpringHill Suites by Marriott Orlando Airport

5828 Hazeltine National Drive, Orlando, FL, United States

8,2
959 kr.
SpringHill Suites by Marriott Convention Center/I-drive

SpringHill Suites by Marriott Convention Center/I-drive

8840 Universal Boulevard, Orlando, FL, United States

8,3
771 kr.
Sonesta Es Suites Orlando International Drive

Sonesta Es Suites Orlando International Drive

8480 International Drive, Orlando, FL, United States

8,4
865 kr.
Cambria Hotel Orlando Airport

Cambria Hotel Orlando Airport

7986 Conway Road, Orlando, FL, United States

8,9
800 kr.
Hampton Inn & Suites Orlando/East UCF Area, FL

Hampton Inn & Suites Orlando/East UCF Area, FL

3450 Quadrangle Boulevard, Orlando, FL, United States

9,0
779 kr.
Near Disney,1BR Suite with Two Queen Beds - Pool and Hot Tub!

Near Disney,1BR Suite with Two Queen Beds - Pool and Hot Tub!

Orlando, FL, USA

7,0
656 kr.
1br Suite With Two Queens - Near Disney - Pool And Hot Tub!

1br Suite With Two Queens - Near Disney - Pool And Hot Tub!

Orlando, FL, USA

6,4
685 kr.
Marriott's Grande Vista

Marriott's Grande Vista

5925 Avenida Vista, Orlando, FL, United States

1.038 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Orlando


Hvorfor vælge momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Orlando med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Orlando på ét samlet sted.

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Orlando.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.