Hoteller i Orlando, FL

Find tilbud på 819 hoteller i Orlando, FL

Orlando, FL, USA
29. sep. — 30. sep.2
lør. 30.9
ons. 4.10

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Orlando

Find det perfekte hotel til dit ophold i Orlando
Pris
kr.502
kr.2314
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Orlandos bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Orlando

Pris

928 kr. – 1.904 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I ORLANDOFlorida Center32% billigereHoteller i Florida Center er de billigste i Orlando med kun 928 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I ORLANDOLake Nona South28% dyrereLake Nona South har de højeste hotelpriser i Orlando med værelser til 1.904 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I ORLANDOFlorida Center88% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Florida Center end i andre områder i Orlando

Oplevelser i Orlando


Hoteller i populære bydele i Orlando

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Orlando og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Orlando?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Orlando
LavsæsonaugustDet billigste tidspunkt
Højsæsonaprildet dyreste tidspunkt
56%forventet prisfald
31%forventet prisstigning

Rejsepriser

513 kr. - 1.697 kr.

Billigeste dag på ugentorsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenlørdager den dyreste ugedag at booke på
302 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.339 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Orlando

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Orlando

Laveste hotelpris

297 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Waldorf Astoria Orlando

Hoteller i nærheden af lufthavnen

17497

Gennemsnitslængde på ophold

9 dage
Den billigste pris for et værelse i Orlando, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 297 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Garnet Inn & Suites, Orlando, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Waldorf Astoria Orlando, det mest populære 5-stjernede hotel i Orlando(bedømmelse på 8,2/10 ud fra 229 anmeldelser).
Der er 17.497 hoteller i Orlando tæt på Orlando Intl. 2 Connecting Suites at a 4️ Hotel er det nærmeste og ligger 0,0 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 9 dage, når de overnatter på hoteller i Orlando. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 9 dage i Orlando lå i sidste uge på 10.414 kr..

Rejsetips til Orlando

Hvordan finder man et billigt hotel i Orlando?

Du finder et varieret udbud af forskellige hoteltyper i Orlando, hvilket også gør det muligt at bo billigt. Byen er velsignet med et skønt klima stort set hele året rundt, og derfor er det ikke uden grund, at den har to sæsoner, der ironisk kaldes for varm og varmere. Det bliver aldrig for alvor koldt i byen, men det kan stadig være nødvendigt at medbringe noget lunt overtøj, hvis du besøger byen om vinteren eller det tidlige forår. Af samme grund er det også lettere at finde et billigt hotel i Orlando fra ca. november til marts. De fleste turister besøger byen fra juni til august, og dermed stiger priserne på de fleste overnatningssteder i denne periode. Heldigvis findes der mange forskellige moteller og budgethoteller til turister, der prioriterer et pænt værelse med komfortable senge, for de fleste skal alligevel kun bruge værelset om natten. De billigste overnatninger koster fra ca. 50 USD (300 DKK) og op til langt over 500 USD pr. nat (3000 DKK) for hoteller med luksuriøse faciliteter.

Kan man rejse på budget?

Som udgangspunkt kræver en klassisk ferie i Orlando godt med lommepenge, da det netop er forlystelsesparkerne, der driver værket. Men da denne type rejse måske er “once in a lifetime” for mange, så skal du naturligvis nyde oplevelserne. Du kan dog sagtens undlade at besøge alle underholdningsparkerne, men krydre turen med gratis eller billige attraktioner i byen. Lake Eola Park byder på fri adgang, hvor du med fordel kan holde en picnic samt leje en pedalbåd og tage en tur på søen. Nord for byen omkring Lake County kan du komme på en gratis vinsmagningstur og smage druerne, som er modnet under Orlandos dejlige klima. Hvis ungerne ikke har nok plastikklodser derhjemme, så er LEGO Imagination Center et must for børnefamilier. Et behageligt tilflugtssted fra solens hede finder du på Cornell Fine Arts Museum, der blandt andet byder på værker af Matisse og Picasso til et cirka-beløb på beskedne 5 USD (30 DKK).

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Da du mestendels vil opholde dig omkring Downtown, når du er i Orlando city, så er det nemmest at gå rundt. Er du lidt træt i benene, så spring på en af de gratis busser fra LYMMO, hvor den orange linje er den, der bevæger sig rundt i selve bykernen. På de lidt større afstande kan du tage med en af de mange LYNX-busser, der byder på ca. 60 ruter til en pris på omkring 2 USD pr. tur (12 DKK).

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Orlando?

På nogle hoteller er minimumsalderen 18 år, mens den på andre er 21 år, når du ønsker at checke ind på et hotel i Orlando. Derfor er det bedst at tjekke det specifikke hotels regler, inden du booker.

Skal man lægge depositum?

Størstedelen af hotellerne i Orlando kræver, at du lægger et depositum. Mange steder kan det udelukkende ske med kreditkort, mens du på nogle hoteller både kan stille garantien med kontanter eller kort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

I USA er man vant til at give forholdsvis store beløb i drikkepenge – men det skyldes, at der oftest ikke er inkluderet skatter på regningerne. Det er standard at give piccoloen ca. 1 USD (6 DKK) pr. taske og det samme gælder pr. drink, du bestiller hos en bartender. Tilmed er det kutyme at glæde tjeneren eller taxichaufføren med et beløb, der svarer til ca. 15-20 % af regningens samlede beløb.

Hvor sikkert er der i Orlando?

Da Orlando er en stor turistby er kommunen opmærksom på lommetyve og andre risikofaktorer i omgivelserne, hvilket også betyder, at ordensmagten er synlig i gadebilledet. Generelt er byen dog sikker at færdes i.

Skal man medbringe adapter?

120 volt samt stiktype A og B med de smalle indgange betyder, at en rejse til Orlando kræver, at du medbringer en adapter.


Hvad koster et hotel i Orlando pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Orlando

5-stjernede hoteller

Billigst 2.142 kr.

Gennemsnitlig 2.420 kr.

Dyrest 2.877 kr.

Søg efter 5-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Orlando

Disse billige hoteller og vandrehjem i Orlando har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Orlando

Disse Orlando hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Orlando

Verdens forlystelseshovedstad nummer ét eller den smukke by – Orlando – har mange navne, og de passer alle til netop de karaktertræk, du også vil booke din ferie efter. Mange turister tager til denne hovedby i delstaten Florida, fordi de mange temaparker trækker. En ekstra bonus er naturligvis det dejlige vejr, der indgyder til smutture til paradisstrandene i både øst og vest, så du kan opleve, hvorfor hele staten har fået kaldenavnet The Sunshine State.

Hvis du ønsker at bo, der hvor bylivet foregår, så foregår det på hotellerne i Downtown Orlando. Et oplagt område er Central Business District, der både er for forretningsrejsende, men også for alle mulige andre segmenter. Der bugner det med teatre, gallerier, museer og butikker i et kulturelt miks af oplevelser. Orange Avenue er desuden stedet, hvor det meste natteliv foregår.

I Orlando finder du hoteller for alle rejsetyper. Hvis du ønsker lidt mere luft i grønne omgivelser, så er området omkring Eola Heights værd at overveje. Her finder du smukke alléer samt lækre restauranter og gode indkøbsmuligheder. Samtidig er du stadig tæt på Downtown samt på Eola-søen, hvor du kan indtage noget lækkert med udsigt til søen eller give den gas med løbeskoene på.

Bydistrikterne i Orlando er i øvrigt adskilt fra de store forlystelsesparker, der ligger spredt ud over store områder i oplandet. Rejser du med børn, så er hotellerne ved Bay Lake et klart hit. I denne sydvestlige del af byen finder du Walt Disney World, hvor hotelpriserne dog er noget dyrere grundet parkens kommercielle succes.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Orlando

Byen hvor hele familien kan more sig på bedste vis! Det er naturligvis destinationen Orlando, hvor verdenskendte turistattraktioner skal besøges på stribe. Walt Disney World er topprioritet for både børn og barnlige sjæle. Hvem vil ikke gerne bo på på hotel med udsigt til alle yndlingsfigurerne fra tegnefilmene. De fleste lejer en bil, for parken ligger ved Lake Buena Vista sydvest for Orlanda bymidte, men turen derned er det hele værd, når du står face to face med maskoterne fra Lion King, Star Wars og Frozen.

Du kan sagtens få et par uger til at gå i Orlando, for byen er naturligvis meget mere end Walt Disney World! Det er oplagt at kombinere opholdet med nogle dage på hotel ved selve forlystelsesparken, og så kan du eventuelt finde et billigt hotel til resten af dagene.

Når du har set nok af de forskellige underholdningsparkers fiktive univers i en fantasiverden af dimensioner, er det også tid til voksne interesser. Dem finder du blandt andet på Artegon Marketplace, hvor der både kan købes mad samt shoppes tøj og souvenirs. Både teenagers, voksne og seniorer vil alle nyde The Florida Mall samt The Mall at Millenia med alle de kendte mærker.


Information om overnatning i Orlando

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Orlando

Hvor længe bor vores brugere i Orlando?

Det gennemsnitlige ophold i Orlando varer 9 nights.

Hvad koster et hotel i Orlando?

Hoteller i Orlando tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 1.123 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Orlando?

I august er priserne på et hotelværelse billigst i Orlando. Prisen på dit værelse kan være op til 57% billigere.

Hvilken dag er den billigste at bo i Orlando?

onsdag er den billigste dag at bo på hotel i Orlando, og fredag er den dyreste.

Hvad koster et luksushotel i Orlando?

Et luksushotel i Orlando koster i gennemsnit 2.621 kr. pr. person pr. nat. Det er en prisforskel på 57%% sammenlignet med den gennemsnitlige pris for et hotel i Orlando (1.123 kr. pr. person pr. nat).

Hvor skal man bo i Orlando?

Folk booker ofte hoteller i Orlando International Airport, Downtown, Florida Center og Lake Nona South, når de besøger Orlando.

Hvis vi tager højde for vejret i Orlando, hvilke seværdigheder er så populære i oktober?

Gennemsnitstemperaturen i Orlando i oktober er på omkring 24 °C, så det er et perfekt tidspunkt at bruge tid på noget sjovt og se nogen nyt udenfor ved populære seværdigheder i området, herunder International Drive og Walt Disney World Resort.

Har Orlando ferieboliger?

Ja, der er 8.192 ferieboliger i Orlando. I øjeblikket er 1BR with King Bed - Near Disney - Pool and Hot Tub! den mest populære feriebolig i Orlando, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Orlando.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Orlando?

Fra september 2023 er der 7.081 udbydere at vælge mellem for hoteller i Orlando.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Orlando?

Priser for hoteller i Orlando opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Orlando

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Orlando

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Orlando gennem momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Orlando med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Orlando på ét samlet sted.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Orlando?

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Orlando.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Orlando på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.