Hoteller i Bologna, Italien

Find tilbud på 361 hoteller i Bologna, Italien

Bologna, Bologna, Italien
24. nov. — 25. nov.2
lør. 25.11
ons. 29.11

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Bologna

Find det perfekte hotel til dit ophold i Bologna
Pris
kr.246
kr.3585
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Bologna


Hvornår skal man booke et hotel i Bologna?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Bologna
LavsæsonaugustDet billigste tidspunkt
Højsæsonoktoberdet dyreste tidspunkt
27%forventet prisfald
28%forventet prisstigning

Rejsepriser

629 kr. - 1.206 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentirsdager den dyreste ugedag at booke på
729 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.829 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Bologna er: 1-2 stjerne, 86 dage før. 3 stjerne, 70 dage før. 4-5 stjerne, 57 dage før.

1-2 stjerne

397 kr. - 835 kr.

3 stjerne

520 kr. - 1.156 kr.

4-5 stjerne

602 kr. - 3.420 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Bologna

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Bologna

Laveste hotelpris

178 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Grand Hotel Majestic gia' Baglioni

Hoteller i nærheden af lufthavnen

10069

Gennemsnitslængde på ophold

2 dage
Den billigste pris for et værelse i Bologna, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 178 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Il Nosadillo, et 1-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Grand Hotel Majestic gia' Baglioni, det mest populære 5-stjernede hotel i Bologna(bedømmelse på 9,2/10 ud fra 860 anmeldelser).
Der er 10.069 hoteller i Bologna tæt på Venedig Marco Polo. Resting Pods - Zzzleepandgo Vce Venice Airport er det nærmeste og ligger 0,3 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 2 dage, når de overnatter på hoteller i Bologna. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 2 dage i Bologna lå i sidste uge på 1.892 kr..

Rejsetips til Bologna

Hvordan finder man et billigt hotel i Bologna?

Da Bologna er en storby, er der mange muligheder, når der skal bookes hotel i byen, og også mere prisvenlige alternativer. I august måned kan du eksempelvis bo pænt og godt for omkring 250 DKK per nat.

Kan man rejse til Bologna på budget?

Selvom Bologna er en forholdsvis dyr by, så er det muligt at holde ferie på budget. Der findes mange attraktioner i byen, hvor du f.eks. ikke behøver betale entré. En timelang gåtur op til Colle della Guardia og kirken San Luca på toppen er alle anstrengelser værd, da du derfra kan nyde den smukkeste udsigt. Biblioteket Sala Borsa er også en oplevelse værd med sit glasgulv og sin særprægede arkitektur. Bygningen har før huset en bank, et marked, en basketballbane og flere andre ting. Byens hemmelige vindue i Via Piella er en sjov lille perle, hvor du får et glimt af en af byens kanaler, der før i tiden blev brugt som transportvej.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Bologna?

Det er nemt at opleve Bologna centrum til fods, du skal dog være opmærksom på de mange scootere og motorcykler, der kommer drønende alle steder fra. Mange turister investerer i et Bologna Welcome Card, der giver gratis entré eller rabat på entré til mange seværdigheder i 48 timer, en guidet rundtur samt fri benyttelse af de offentlige transportmidler i 24 timer fra ca. 150 DKK.

Kan man booke hotel i Bologna uden kreditkort?

Det er muligt at booke hotel i Bologna uden kreditkort.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Bologna?

Du skal være minimum 18 år, når du tjekker ind på et hotel i Bologna.

Skal man lægge depositum på hoteller i Bologna?

Ved ankomst skal du stille en garanti i form af et depositum. De fleste hoteller tager både imod kontanter og kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Bologna?

Et servicetillæg er som regel inklusive på regningen, men ellers er det kutyme at lægge en euro eller to. Man kan også give omkring 10% ved en ekstraordinær betjening.

Hvor sikkert er der i Bologna?

Bologna er kendt som en ret sikker by, men som i andre storbyer bør du opbevare penge og personlige værdier et fornuftigt sted.

Skal man medbringe adapter til Bologna?

Det er ikke nødvendigt at medbringe en adapter, når du skal på ferie i Italien.


Hvad koster et hotel i Bologna pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Bologna

1-stjernede hoteller

Billigst 1.047 kr.

Gennemsnitlig 1.168 kr.

Dyrest 1.168 kr.

Søg efter 1-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Bologna

Disse billige hoteller og vandrehjem i Bologna har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Bologna

Hoteller med mest værdi for pengene i Bologna

Disse Bologna hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Bologna

Den belærte, den tykke eller den røde – Bologna har mange navne, hvad enten det er forbundet med byens universiteter, madkultur eller farven på byens tage. Bologna er et godt alternativ når du allerede har besøgt mange af de andre store italienske byer, og især arkitekturen og de lokales gæstfrihed er værd at rejse efter. Det er i selve byens kompakte centrum, at de fleste attraktioner ligger, og mange vælger at bo tæt på en af hovedseværdighederne, Le due Torri (byens to skæve tårne) hvoraf det højeste tårn let kan bruges som pejlemærke når man skal finde tilbage til sit hotel. Lidt uden for centrum mod nordøst finder du byens gamle universitet, og vil dubo på hotel i Bologna tæt på de studerende og et rigt caféliv, så er dette et udmærket område at indlogere sig i.

Har du planer om at besøge Bolognas yderområder kan det være praktisk at bo i den nordlige del af centrum, hvor hovedbanegården Bologna Centrale ligger. Bologna har også en lufthavn tæt på, så har du brug for at rejse tidligt eller sent på dagen, så kan der også bookes et hotel i Bologna i nordvestlig retning lige ved lufthavnen. Hvis du vil bo i mere grønne omgivelser lidt væk fra byens støj, så kan du med fordel bo omkring Parco della Montagnola eller i syd ved parken Giardini Margherita.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Bologna

Bologna er en populær by blandt italienere fra hele landet, men også turister fra alverdens steder lokkes hertil for at opleve de mange restauranter, historiske attraktioner og underskønne klima.  Bologna huser verdens ældste universitet fra 1088, hvilket også betyder der er mange studerende, som skaber liv og glade dage i byen. Når du befinder dig i Bologna bør du også smage en af de klassiske egnsretter, nemlig spaghetti bolognese – hvis ikke her, hvor så? Byen er også kendt for sine forskellige typer af pålæg, vin, ost og mange varianter af pasta, som du kan gå ombord i på restauranter og markeder.

Bologna er en alsidig by, hvor du også kan besøge et sted fyldt med hestekræfter – nemlig byens Lamborghini-museum. For fodboldentusiasterne er det oplagt at besøge byens bedste hold i Serie A, hvor du kan se en kamp eller blot opleve arkitekturen og fanshoppen samme sted. Piazza Maggiore er hovedtorvet, som du med sikkerhed vil komme forbi mange gange i løbet af ferien. På torvet kan du slå dig ned på en af de mange beværtninger i historiske rammer ved San Petronio-kirken og rådhuset. Et af Bolognas ikoniske symboler skal også opleves – Fontana di Nettuno, også kendt som Neptun-fontænen fra 1563.


Information om overnatning i Bologna

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Bologna

Hvor længe bor vores brugere i Bologna?

I gennemsnit overnatter vores brugere 2 nætter i Bologna.

Hvad koster et hotel i Bologna?

Et hotelværelse i Bologna vil normalvis koste ca. 973 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Bologna?

Værelsespriser for hoteller i Bologna kan være helt op til 28% lavere i august, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Bologna?

Hotelværelser i Bologna er generelt billigst lørdag og dyrest mandag.

Hvad koster et luksushotel i Bologna?

Et luksushotel i Bologna koster ca. 1.187 kr. pr. nat pr. person. Til sammenligning koster et gennemsnitligt hotel i Bologna 973 kr. pr. nat pr. person. Det svarer til en prisforskel på 26%% mellem et gennemsnitligt hotel og et luksus hotel.

Hvis vi tager højde for vejret i Bologna, hvilke seværdigheder er så populære i november?

Med en gennemsnitstemperatur på 8 °C og en ret lav chance for nedbør (81 mm) er november en god måned til at udforske omegnen omkring Bologna.

Har Bologna ferieboliger?

Byen Bologna har både ledige ferieboliger og hoteller, hvis du leder efter forskellige opholdsmuligheder. I øjeblikket er der 1.856 ferieboliger i byen. Vi anbefaler at booke Farolfi Apartments Emilia til dit ophold, som er den mest populære feriebolig i Bologna. Søg efter tilbud på ferieboliger i Bologna.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Bologna?

Fra november 2023 er der 3.306 udbydere at vælge mellem for hoteller i Bologna.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Bologna?

Priser for hoteller i Bologna opdateres hver dag.


momondos yndlingshoteller i Bologna

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Bologna

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Bologna gennem momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Bologna. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Bologna?

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Bologna med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bologna på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.