Hoteller i Como

Find de bedste tilbud på 773 hoteller i Como, Italien

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Como

Der er mange skønne hoteller i Como. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Como

Castel Baradello

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Castel Baradello?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Castel Baradello ligger på 941 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Castel Baradello er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Castel Baradello er normalt 43% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Como, som ligger på 530 kr..

Hoteller i nærheden af Castel Baradello

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Como

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Como
Lavsæson
januar
Højsæson
juni

Det billigste tidspunkt

59%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

41%

forventet prisstigning

Pris
593 kr. - 2.414 kr.
Dyreste dag på ugen
onsdag
Billigeste dag på ugen
torsdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.077 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.071 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Como er: 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
514 kr. - 576 kr.
3 stjerne
533 kr. - 663 kr.
4-5 stjerne
1.047 kr. - 1.462 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Como

Hvordan finder man et billigt hotel i Como?

En af de mange attraktive ting ved Como er, at den er mangfoldig og favner alle typer af turister. Her er plads til unge på SU, der er på gennemrejse og elsker vandsportsaktiviteter, børnefamilier som både vil bade og slappe af, samt ældre med smag for områdets lokale vin og rekreative lokation.

I Como slipper du for bombastiske skyskraberhoteller og kan i stedet nyde en charmende arkitektur med patina og vintage. Italien er generelt kendt for sine mange kroer, ferieboliger og bed & breakfasts, hvilket også gælder for den norditalienske by på Comosøens sydspids.

Klimaet er bedst fra omkring maj til september med juli og august som de varmeste. Byen byder stort set altid på billige overnatninger. Selv i højsæsonen behøver du ikke at betale en formue, så længe du blot holder dig til overnatningsstederne i oplandet og samtidig skruer ned for luksusparameteret. Nogle af de billige vandrehjem og kroer ca. et kvarters kørsel fra byen koster omkring 25 EUR (190 DKK) for en overnatning.

Kan man rejse på budget?

Selvom priserne er steget i de populære, italienske turistbyer, så får du stadig meget for pengene sammenlignet med danske priser. Como er mere gunstig end Rom og Milano, hvilket giver mulighed for at rejse på budget.

En klassisk, guidet gåtur med en lokal guide er den bedste start på ferien. Der kan vælges mellem flere ruter til en pris på ca. 4 EUR (30 DKK) og mødestedet er ved Duomo, Via Pretorio (ved Broletto). Du bør også begive dig hen i den ældste del af byen omkring via Vitani, via Olginati og via Muralto, der har overlevet nedrivning, og hvor du kan nyde cremet gelato på en af cafeerne. Generelt koster de fleste aktiviteter ikke mere end omkring 3-5 EUR (22-37 DKK). Så selvom naturen og udsigten er gratis, så er det til at overkomme med disse mindre beløb, som giver adgang til evige minder.

En cykeltur rundt i byen er også en speciel måde at opleve sceneriet på. Stop op ved Piazza Cavour, hvor du gratis kan tanke postevand op samt købe postkort, der kan skrives med udsigt til livet på søen. Cykler kan lejes ved Piazza Matteotti til en pris på ca. 1 EUR (7,5 DKK) for to timer.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Centrum i Como er bilfri, hvilket gør den perfekt for fodgængere. Området ved sø-kanten samt domkirken er lettest at opleve til fods, men ellers kan du supplere med offentlig transport. Der ligger masser af andre seværdige byer langs Comosøen, som du kan opleve med bus, hvor der kan vælges mellem linje 1-12 til en pris på ca. 2 EUR (15 DKK) for en 75-minutters billet.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Como?

Ligesom i de fleste andre europæiske byer skal du være fyldt 18 år, for at kunne checke ind på et hotel i Como.

Skal man lægge depositum?

Det er en fast del af de italienske indtjekningspolitikker, at du skal lægge et depositum. Mange steder er det stadig kutyme at tage imod garantien som kontanter, men oftest kan beløbet også reserveres på et kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Når du modtager en regning på en restaurant i Como, er der allerede inkluderet skatter og afgifter. Dermed er det i princippet ikke nødvendigt at lægge drikkepenge. Det er dog stadig god og almen kundestil at give 1-2 EUR (7,5-15 DKK) til stuepigen, tjeneren og lignende.

Hvor sikkert er der i Como?

Como er kendt for at være en sikker by at opholde sig i. Der hersker en afslappet stemning i byen, hvor det bilfri centrum også er med til at gøre det trygt at færdes rundt mellem de forskellige attraktioner.

Skal man medbringe adapter?

I de fleste italienske byer anvender man lignende stiktyper, som i Danmark (C og F), men det er klogt at tjekke med det specifikke hotel inden afrejse, da man nogle steder bruger modellerne med tre horisontale huller.


Hvad koster et hotel i Como pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Como
4 stjerner og op efter
Hilton Lake Como
#1 Mest populær

Hilton Lake Como

8,8

1.374 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Villa Flori
Mest for pengene

Hotel Villa Flori

8,8

1.430 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Como

Disse billige hoteller og vandrehjem i Como har gode priser til det lille rejsebudget
Respau Hostel

Respau Hostel

7,8

192 kr.

Se hoteltilbud
Appartamento Via Milano

Appartamento Via Milano

9,0

285 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Tre Rose

Hotel Tre Rose

8,1

267 kr.

Se hoteltilbud
In Riva al Lago

In Riva al Lago

8,7

291 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Il Nibbio

Hotel Il Nibbio

8,6

285 kr.

Se hoteltilbud
Gira Guest House

Gira Guest House

8,1

316 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Como

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Hotel Tre Rose

Hotel Tre Rose

8,1

267 kr.

Se hoteltilbud
Best Western Albavilla Hotel & Co.

Best Western Albavilla Hotel & Co.

8,3

496 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Delle Fiere

Hotel Delle Fiere

8,2

329 kr.

Se hoteltilbud
Albergo Le Due Corti

Albergo Le Due Corti

7,9

471 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Pallanza

Hotel Pallanza

8,8

448 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Engadina

Hotel Engadina

8,2

360 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Como?

Byen har tiltrukket rige og berømte i århundreder, hvor de første var royale, mens nutidens husejere i området inkluderer Hollywood-stjerner og andre travle jetsettere, som har brug for et pusterum fra den røde løber. Byen er dog også velbesøgt af folk med noget lavere budgetter, for et hotel i Como kan være mange ting.

Det helt store trækplaster er Comosøen, som selve byen er bygget op omkring, hvilket giver dig mulighed for at bo med panoramaudsigt. Hotellerne omkring Lungo Lario Trento og Passeggiata Vila Olmo ligger helt perfekt med udsigt til søen, alle dens aktiviteter i front samt de smukkeste alpebjerge i baggrunden. Et andet oplagt sted med en central placering er hotellerne omkring byens hjerte – Cattedrale di Como, hvis kuppeltårn kan ses fra det meste af byen.

Områderne langs søen og katedralen er de mest attraktive for langt de fleste turister, da det er der, du har byliv og natur i perfekt forening. Byens størrelse er dog til at overskue, og dermed bor du centralt nærmest uanset hvad. Selvom der er sø og natur i forbindelse med midtbyen, så byder Como også på større, grønne områder lidt mere tilbagetrukket fra det turistprægede hotspot i centrum.

Området i nordvest ved Cordano og Parco Regionale Spina Verde er populære steder, hvor du også kan bruge skoven til at dyrke sport i samtidig med, at du stadig har et kig til søen og centrum.


Om Como

Como har levet en relativt stille tilværelse i mange år, hvor silkeproduktion var hovedindtægten. Men konkurrencen fra andre lande blev for stor, og heldigvis har turismen taget over, da byens beliggenhed i bunden af Comosøens vestlige gren er helt unik.

Du bør aflægge Museo della Seta et besøg – byens silkemuseum, der giver et indblik i byens historie. Derefter foregår det meste udendørs, hvor udsigt og velvære er nøgleordene. Den bedste udsigt får du fra fyrtårnet Faro Voltiano i Brunate. Turen derop foregår med svævebane, hvor synet blot bliver bedre og bedre, jo længere du kommer op, inden du når toppen og Alpernes balkon til en pris på ca. 3 EUR (22 DKK).

Når du har oplevet Como fra oven, så er det naturligvis tid til at se byen fra sø-siden. Masser af andre italienske byer ligger som perler på en snor hele vejen rundt, og dem kan du besøge ved at tage en bådtur. Der er afgang fra søens bådehavn neden for domkirken, og du skal regne med en billetpris på ca. 6 EUR (45 DKK). Como er kendt for sine mange pasta- og pizzaretter, men et besøg i byen inkluderer naturligvis også favoritretten polenta.

Det er majsmel, som laves til en slags kartofelmos-lignende konsistens, der oftest kombineres med ost eller kød. Husk at skylle maden ned med lokalproduceret vin, der også er en af byens eksportvarer. Como har taget verdens turister med storm takket være idylliske rammer, Comosøen, et mildt klima samt hoteller i alle prisklasser, hvad enten du bor højt eller lavt.

Priser er tjekket 11-02-2018.


Rejseinformation: Como

Hvor længe bor vores brugere i Como?

Et ophold på 4 nætter er mest populært for personer, der besøger Como.

Hvad koster et hotel i Como?

I gennemsnit koster værelser omkring 941 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Como; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Como?

Den billigste måned at booke et hotel i Como er januar. Prisen på dit værelse kan være helt op til 59% billigere end i de dyreste måneder.

Hvilken dag er den billigste at bo i Como?

onsdag er den billigste dag at bo på hotel i Como, og tirsdag er den dyreste.

Hvad koster et hotel i Como?

Hoteller i Como (inklusiv hoteller med to stjerner og ned) koster i gennemsnit 587 kr. pr. person pr. nat. Det er 354 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Como pr. nat.

Hvis vi tager højde for vejret i Como, hvilke seværdigheder er så populære i april?

Med en gennemsnitstemperatur på 12 °C og en ret lav chance for nedbør (110 mm) er april en god måned til at udforske omegnen omkring Como.