Hoteller i Como, Italien

Find tilbud på 74 hoteller i Como, Italien

Como, Como, Italien
13. aug. — 14. aug.2
søn. 14.8
tor. 18.8

Populære hoteller til en overnatning i Como

Find det perfekte hotel til dit ophold i Como
Pris
kr.230
kr.5999
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Como?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Como
LavsæsondecemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonmajdet dyreste tidspunkt
77%forventet prisfald
70%forventet prisstigning

Rejsepriser

392 kr. - 5.636 kr.

Dyreste dag på ugensøndagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugentirsdagis the cheapest day of the week to book
45.107 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
8.725 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Como er: 3 stjerne, 52 dage før.

1-2 stjerne

721 kr. - 880 kr.

3 stjerne

735 kr. - 894 kr.

4-5 stjerne

1.377 kr. - 2.105 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Como

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Como

Laveste hotelpris

375 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Modern Apartment Como

Hoteller i nærheden af lufthavnen

164
Den billigste pris for et værelse i Como, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 375 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Volta Apartment.
Få en komfortabel rejse med en booking på Modern Apartment Como, det mest populære 5-stjernede hotel i Como.
Der er 164 hoteller i Como tæt på Milano Malpensa. Zzzleepandgo Mxp er det nærmeste og ligger 1,3 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Como

En af de mange attraktive ting ved Como er, at den er mangfoldig og favner alle typer af turister. Her er plads til unge på SU, der er på gennemrejse og elsker vandsportsaktiviteter, børnefamilier som både vil bade og slappe af, samt ældre med smag for områdets lokale vin og rekreative lokation.I Como slipper du for bombastiske skyskraberhoteller og kan i stedet nyde en charmende arkitektur med patina og vintage. Italien er generelt kendt for sine mange kroer, ferieboliger og bed & breakfasts, hvilket også gælder for den norditalienske by på Comosøens sydspids.Klimaet er bedst fra omkring maj til september med juli og august som de varmeste. Byen byder stort set altid på billige overnatninger. Selv i højsæsonen behøver du ikke at betale en formue, så længe du blot holder dig til overnatningsstederne i oplandet og samtidig skruer ned for luksusparameteret. Nogle af de billige vandrehjem og kroer ca. et kvarters kørsel fra byen koster omkring 25 EUR (190 DKK) for en overnatning.

Selvom priserne er steget i de populære, italienske turistbyer, så får du stadig meget for pengene sammenlignet med danske priser. Como er mere gunstig end Rom og Milano, hvilket giver mulighed for at rejse på budget.En klassisk, guidet gåtur med en lokal guide er den bedste start på ferien. Der kan vælges mellem flere ruter til en pris på ca. 4 EUR (30 DKK) og mødestedet er ved Duomo, Via Pretorio (ved Broletto). Du bør også begive dig hen i den ældste del af byen omkring via Vitani, via Olginati og via Muralto, der har overlevet nedrivning, og hvor du kan nyde cremet gelato på en af cafeerne. Generelt koster de fleste aktiviteter ikke mere end omkring 3-5 EUR (22-37 DKK). Så selvom naturen og udsigten er gratis, så er det til at overkomme med disse mindre beløb, som giver adgang til evige minder.En cykeltur rundt i byen er også en speciel måde at opleve sceneriet på. Stop op ved Piazza Cavour, hvor du gratis kan tanke postevand op samt købe postkort, der kan skrives med udsigt til livet på søen. Cykler kan lejes ved Piazza Matteotti til en pris på ca. 1 EUR (7,5 DKK) for to timer.

Centrum i Como er bilfri, hvilket gør den perfekt for fodgængere. Området ved sø-kanten samt domkirken er lettest at opleve til fods, men ellers kan du supplere med offentlig transport. Der ligger masser af andre seværdige byer langs Comosøen, som du kan opleve med bus, hvor der kan vælges mellem linje 1-12 til en pris på ca. 2 EUR (15 DKK) for en 75-minutters billet.

Ligesom i de fleste andre europæiske byer skal du være fyldt 18 år, for at kunne checke ind på et hotel i Como.

Det er en fast del af de italienske indtjekningspolitikker, at du skal lægge et depositum. Mange steder er det stadig kutyme at tage imod garantien som kontanter, men oftest kan beløbet også reserveres på et kreditkort.

Når du modtager en regning på en restaurant i Como, er der allerede inkluderet skatter og afgifter. Dermed er det i princippet ikke nødvendigt at lægge drikkepenge. Det er dog stadig god og almen kundestil at give 1-2 EUR (7,5-15 DKK) til stuepigen, tjeneren og lignende.

Como er kendt for at være en sikker by at opholde sig i. Der hersker en afslappet stemning i byen, hvor det bilfri centrum også er med til at gøre det trygt at færdes rundt mellem de forskellige attraktioner.

I de fleste italienske byer anvender man lignende stiktyper, som i Danmark (C og F), men det er klogt at tjekke med det specifikke hotel inden afrejse, da man nogle steder bruger modellerne med tre horisontale huller.


Hvad koster et hotel i Como pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Como

4-stjernede hoteller

Billigst 599 kr.

Gennemsnitlig 2.863 kr.

Dyrest 7.094 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Como

Disse billige hoteller og vandrehjem i Como har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Como

Disse Como hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Como

Byen har tiltrukket rige og berømte i århundreder, hvor de første var royale, mens nutidens husejere i området inkluderer Hollywood-stjerner og andre travle jetsettere, som har brug for et pusterum fra den røde løber. Byen er dog også velbesøgt af folk med noget lavere budgetter, for et hotel i Como kan være mange ting.

Det helt store trækplaster er Comosøen, som selve byen er bygget op omkring, hvilket giver dig mulighed for at bo med panoramaudsigt. Hotellerne omkring Lungo Lario Trento og Passeggiata Vila Olmo ligger helt perfekt med udsigt til søen, alle dens aktiviteter i front samt de smukkeste alpebjerge i baggrunden. Et andet oplagt sted med en central placering er hotellerne omkring byens hjerte – Cattedrale di Como, hvis kuppeltårn kan ses fra det meste af byen.

Områderne langs søen og katedralen er de mest attraktive for langt de fleste turister, da det er der, du har byliv og natur i perfekt forening. Byens størrelse er dog til at overskue, og dermed bor du centralt nærmest uanset hvad. Selvom der er sø og natur i forbindelse med midtbyen, så byder Como også på større, grønne områder lidt mere tilbagetrukket fra det turistprægede hotspot i centrum.

Området i nordvest ved Cordano og Parco Regionale Spina Verde er populære steder, hvor du også kan bruge skoven til at dyrke sport i samtidig med, at du stadig har et kig til søen og centrum.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Como

Como har levet en relativt stille tilværelse i mange år, hvor silkeproduktion var hovedindtægten. Men konkurrencen fra andre lande blev for stor, og heldigvis har turismen taget over, da byens beliggenhed i bunden af Comosøens vestlige gren er helt unik.

Du bør aflægge Museo della Seta et besøg – byens silkemuseum, der giver et indblik i byens historie. Derefter foregår det meste udendørs, hvor udsigt og velvære er nøgleordene. Den bedste udsigt får du fra fyrtårnet Faro Voltiano i Brunate. Turen derop foregår med svævebane, hvor synet blot bliver bedre og bedre, jo længere du kommer op, inden du når toppen og Alpernes balkon til en pris på ca. 3 EUR (22 DKK).

Når du har oplevet Como fra oven, så er det naturligvis tid til at se byen fra sø-siden. Masser af andre italienske byer ligger som perler på en snor hele vejen rundt, og dem kan du besøge ved at tage en bådtur. Der er afgang fra søens bådehavn neden for domkirken, og du skal regne med en billetpris på ca. 6 EUR (45 DKK). Como er kendt for sine mange pasta- og pizzaretter, men et besøg i byen inkluderer naturligvis også favoritretten polenta.

Det er majsmel, som laves til en slags kartofelmos-lignende konsistens, der oftest kombineres med ost eller kød. Husk at skylle maden ned med lokalproduceret vin, der også er en af byens eksportvarer. Como har taget verdens turister med storm takket være idylliske rammer, Comosøen, et mildt klima samt hoteller i alle prisklasser, hvad enten du bor højt eller lavt.


Information about staying in Como

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Como

I gennemsnit koster værelser omkring 1.177 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Como; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Den billigste måned at booke et hotel i Como er december. Prisen på dit værelse kan være helt op til 78% billigere end i de dyreste måneder.

mandag er den billigste dag at bo på hotel i Como, og lørdag er den dyreste.

Hoteller i Como (inklusive hoteller med 2 stjerner og derunder) koster i gennemsnit 669 kr. pr. person pr. nat. Det er 509 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Como pr. nat.

Gennemsnitstemperaturen i Como i august er på omkring 22 °C, så det er et perfekt tidspunkt at bruge tid på noget sjovt og se nogen nyt udenfor ved populære seværdigheder i området.

Yes, Como does have vacation rentals. Of the 200 vacation rentals in Como, Il Vicolo is the most popular among our users. Find vacation rentals in Como.


momondos yndlingshoteller i Como

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Como
Hotel Tre Re

Hotel Tre Re

Via Boldoni 20, Como, Como, Italy

7,8
678 kr.
Alessia's Place

Alessia's Place

24 Via Giuseppe Garibaldi, Como, Como, Italy

8,9
1.031 kr.
Villa Platamone

Villa Platamone

Via Zezio 33, Como, Como, Italy

9,4
3.064 kr.
Il Vicolo

Il Vicolo

Como, Como, Italy

9,1
1.190 kr.

La Perla by Sedar

Viale Fratelli Rosselli 1, Como, Como, Italy

8,9
1.009 kr.
Hotel Borgo Antico

Hotel Borgo Antico

Via Borgovico 47, Como, Como, Italy

8,7
1.118 kr.
Hotel Borgovico

Hotel Borgovico

Via Borgovico 91, Como, Como, Italy

8,4
743 kr.
Le Stanze del Lago Suites & Pool

Le Stanze del Lago Suites & Pool

Via Francesco Crispi 10, Como, Como, Italy

9,4
1.276 kr.

B&B La Casa di Trizzi

Via Davide Bertolatti, 15, Como, Como, Italy

9,4
404 kr.
Hotel Quarcino

Hotel Quarcino

Via Salita Quarcino 4, Como, Como, Italy

8,7
671 kr.

Baita Bondella

Via Bel Paese 9, Como, Como, Italy

7,7
577 kr.
Lizard Hotel

Lizard Hotel

Via Francesco Anzani, 12/C, Como, Como, Italy

7,9
800 kr.
Gira Guest House

Gira Guest House

Via Dei Partigiani, 4, Como, Como, Italy

7,9
512 kr.
Victoria Hotels Royal Garden

Victoria Hotels Royal Garden

Viale Innocenzo Xi 75b, Como, Como, Italy

7,3
1.161 kr.
Villa Liberty - Lake Como Rooms & Spa

Villa Liberty - Lake Como Rooms & Spa

1 Via Gaspare Rosales, Como, Como, Italy

9,3
1.161 kr.

Hotel Milano

Via Canturina 19, Como, Como, Italy

8,2
447 kr.
Bello!Lake Como Suites

Bello!Lake Como Suites

Via Fratelli Cairoli 12, Como, Como, Italy

8,8
793 kr.
camping no-stress international

camping no-stress international

Como, Como, Italy

6,2
490 kr.
Bed & Breakfast La Villa & spa

Bed & Breakfast La Villa & spa

Via Rienza 59, Como, Como, Italy

8,8
1.204 kr.
B&b Vista Lago

B&b Vista Lago

Via Massardi 28, Como, Como, Italy

9,0
1.031 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Como


Hvorfor vælge momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Como, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Como.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.