Hoteller i Riva del Garda, Italien

Find tilbud på 87 hoteller i Riva del Garda, Italien

Riva del Garda, Trento, Italien
9. aug. — 10. aug.2
Riva del Garda, Trento, Italien
tir. 9.8
ons. 10.8

Populære hoteller til en overnatning i Riva del Garda

Find det perfekte hotel til dit ophold i Riva del Garda
Pris
kr.314
kr.1579
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Riva del Garda


Hvornår skal man booke et hotel i Riva del Garda?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Riva del Garda
LavsæsondecemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonaugustdet dyreste tidspunkt
71%forventet prisfald
35%forventet prisstigning

Rejsepriser

277 kr. - 1.474 kr.

Dyreste dag på ugentirsdagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugenfredagis the cheapest day of the week to book
14.072 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
3.652 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Riva del Garda

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Riva del Garda

Laveste hotelpris

314 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Lido Palace - The Leading Hotels of the World

Hoteller i nærheden af lufthavnen

133
Den billigste pris for et værelse i Riva del Garda, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 314 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hotel Al Maso, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Lido Palace - The Leading Hotels of the World, det mest populære 5-stjernede hotel i Riva del Garda(bedømmelse på 9,3/10 ud fra 572 anmeldelser).
Der er 133 hoteller i Riva del Garda tæt på Venedig Marco Polo. Zzzleepandgo Venice Airport er det nærmeste og ligger 0,2 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Riva del Garda

Riva del Garda er en forholdsvis lille by med omkring 15.000 indbyggere, og byens hoteller ligger relativt kompakt og godt beskyttet nede i en dal. Hotellerne er kendetegnet ved hyggelige bygninger i begrænset højde samt med masser af historie og autenticitet – helt som resten af området, der er et glansbillede rent arkitektonisk og naturmæssigt.Du skal uden for centrum og på hotellerne ved søbredden for at bo billigt. Vælg et af budgethotellerne, hvor en overnatning koster ca. 40 EUR (300 DKK). Sommeren er den mest besøgte sæson, så der kan være endnu billigere overnatninger i de koldere sæsoner, hvor der stadig er smukt, men hvor der også kan falde sne.

Natur og arkitektur er de største attraktioner i og omkring denne attraktive italienske by. Det betyder også, at du kan nyde mange gratis oplevelser, når du bor på hotel i Riva del Garda. Du kan passende starte en gåtur ved byens Rocca – fortet ved havnen – hvor der i dag også er museum. Der kan du sagtens spendere nogle timer ved at betragte de forskellige udsigter og nyde en is undervejs.Fortsæt langs lystbådehavnen og op i nordbyen til Varone-vandfaldet, hvor du med fordel kan nyde en madpakke til lyden af det rislende vand. Byens gamle distrikt Città Vecchia skal naturligvis også opleves, hvor du bør tage turen til de to byporte: Porta-Torre San Michele og Porta San Marco.

Byens beskedne størrelse gør det optimalt at begive sig rundt til fods mellem promenaden og de små gader. Det er også oplagt at leje en cykel til en pris på ca. 16 EUR (120 DKK) pr. dag. De findes omkring på hovedgaden Viale Rovereto og ved udlejningsterminalerne.

Minimumsalderen ved indtjekning på hotel i Riva del Garda er 18 år, så husk at medbringe legitimation, der skal forevises i receptionen.

Et depositum vil blive opkrævet ved ankomst, så det er klogt at have nogle kontanter klar, medmindre du ønsker at stille garantien på kreditkort.

De italienske restauranter har for det meste inkluderet ca. 20 % på regningen, når du modtager den. Ønsker du alligevel at give drikkepenge, så læg 1-2 EUR (7.5-15 DKK). Det samme cirkabeløb kan du lægge til stuepigen pr. dag.

Riva del Garda er en sikker, mindre by, der ånder fred og idyl. På trods af det bør du dog altid tage de gængse forholdsregler, som du vil gøre på enhver anden ferie.

Stiktype C og F er de gængse i Italien, men i nogle byer kan du støde på type L. Derfor er det en god idé at tjekke med det specifikke hotel.


Hvad koster et hotel i Riva del Garda pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Riva del Garda

3-stjernede hoteller

Billigst 693 kr.

Gennemsnitlig 1.201 kr.

Dyrest 2.506 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Riva del Garda

Disse billige hoteller og vandrehjem i Riva del Garda har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Riva del Garda

Disse Riva del Garda hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Riva del Garda

Riva del Garda – ordene ligger godt og afrundet i munden, og du kan godt glæde dig til en ferie i denne smukke eventyrby, som fortryller med sit magiske sceneri. Beliggenheden ved Gardasøen tiltrækker generelt masser af danske turister, og der er flere steder at vælge imellem, når du vil bo på hotel i Riva del Garda. Byen ligger helt ud til Gardasøen og dermed er der mulighed for at bo med udsigt, så kaffen kan nydes fra første parket.

Området omkring Rocca di Riva er attraktivt grundet beliggenheden tæt på både fort, bymidte og sø. Lidt grønnere områder med større afstand mellem hotellerne finder du øst for byen omkring Via Giancarlo Maroni og det gamle forsvarsværk Forte San Nicolò.

Det er primært i selve bymidten samt øst for centrum langs Gardasøen, at der er rigtigt gode muligheder for at bo på hotel i Riva del Garda. Foretrækker du at bo i et mere urbant område omgivet af smalle gader og cafeer, så ryk lidt op i den nordlige del af byen omkring byporten Porta San Marco, hvor du også kommer i nærheden af den sydligste del af alperne samt tæt på bjergkæden Dolomitterne. Det tager kun 3-4 minutter at gå derfra og ned til en af byens andre seværdigheder i form af bytårnet Torre Apponale.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Riva del Garda

Gardasøen har været et rejsemål for rigtig mange danskere gennem mange årtier med kør-selv-ferier, men derefter stod det lidt stille med populariteten. Nu har søen og hele området omkring igen fået en renæssance. Så skynd dig afsted til eventyrlige Riva del Garda, der er den første officielle by – og dermed den ældste – omkring søen.

Hvis du rejser om sommeren, skal du naturligvis bade i den smukke sø, hvor strandene Sabbioni Beach og Pini Beach er de oplagte steder tæt på byen. At bo på hotel i Riva del Garda behøver ikke udelukkende at være lig med gelato- og pasta-smovseri samt afslapning ved havnen og strandene. Byens beliggenhed indbyder også til vandsportsaktiviteter, hvad enten det er surfing, kanosejlads eller andet sjov.

Det er ikke blot vandet som bringer stor glæde ved Gardasøen; det rå bjerglandskab omkring Dolomitterne giver også anledning til at få rørt kroppen. Du kan tage en trekkingtur til eksempelvis søerne Lake Tenno eller Lake di Ledro, eller du kan klatre eller køre på MTB.

En bådtur til Torbole eller nogle af de andre byer langs bredden er ligeledes et must til en pris på ca. 3 EUR (22 DKK) – afhængig af turens længde. Seværdighederne i selve Riva by skal også ses, hvor Museo Civico ved Rocca di Riva byder på en historisk indsigt. Den gudesmukke barokkirke Chiesa dell’Inviolata samt klokketårnet Torre Apponale er ligeledes nogle af signaturbygningerne i byen. Der er mulighed for at se det hele, inden det går løs med god mad og afslapning.


Information about staying in Riva del Garda

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Riva del Garda

Prisen for et hotel i Riva del Garda afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 788 kr. pr. nat.

Den billigste måned at booke et hotel i Riva del Garda er december. Prisen på dit værelse kan være helt op til 72% billigere end i de dyreste måneder.

Prisen på et hotelværelse i Riva del Garda varierer fra dag til dag, men generelt er torsdag billigst, og mandag er dyrest.

Hoteller i Riva del Garda (inklusive hoteller med 2 stjerner og derunder) koster i gennemsnit 620 kr. pr. person pr. nat. Det er 168 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Riva del Garda pr. nat.

Der er i øjeblikket 200 ferieboliger ledige i Riva del Garda. De fleste af vores brugere vælger at opholde sig på Agricampeggio Agri-Camping Relax, som er den mest populære feriebolig i Riva del Garda. Sammenlign ferieboliger i Riva del Garda.


momondos yndlingshoteller i Riva del Garda

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Riva del Garda

Albergo Varone

Via Delle Cartiere 86, Riva del Garda, Trento, Italy

7,8
577 kr.

Hotel Benacus Panoramic

Via Monte Brione 19, Riva del Garda, Trento, Italy

8,7
760 kr.
Antiche Mura

Antiche Mura

Via Bastione 19, Riva del Garda, Trento, Italy

8,3
840 kr.
Hotel Centrale

Hotel Centrale

Piazza 3 Novembre 27, Riva del Garda, Trento, Italy

8,2
497 kr.
Hotel Gabry

Hotel Gabry

Via Longa, 6, Riva del Garda, Trento, Italy

8,6
665 kr.
Hotel Garda - Tonellihotels

Hotel Garda - Tonellihotels

Viale Rovereto 71, Riva del Garda, Trento, Italy

8,5
1.060 kr.
Hotel Villa Enrica

Hotel Villa Enrica

Via Brione 1, Riva del Garda, Trento, Italy

9,6
1.578 kr.
Hotel Luise

Hotel Luise

Viale Rovereto 9, Riva del Garda, Trento, Italy

9,2
665 kr.
Albergo Gardesana

Albergo Gardesana

Via Brione 1, Riva del Garda, Trento, Italy

8,1
504 kr.

Hotel Alberello

Via Ballino, 40, Riva del Garda, Trento, Italy

7,7
636 kr.

Apartments Garda Lake

Riva del Garda, Trento, Italy

9,2
745 kr.
Garda Life

Garda Life

Via Gorizia, 5, Riva del Garda, Trento, Italy

9,4
512 kr.
Athos Hotel

Athos Hotel

Via Fontanella, 8, Riva del Garda, Trento, Italy

8,3
702 kr.

Hotel Rivamia

Via Montanara 2, Riva del Garda, Trento, Italy

8,8
787 kr.
Vittoria

Vittoria

Viale Dante 39, Riva del Garda, Trento, Italy

8,7
438 kr.
Ecohotel Primavera

Ecohotel Primavera

Via Brione 23, Riva del Garda, Trento, Italy

9,1
1.067 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Riva del Garda


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Riva del Garda, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Når alle dine muligheder for overnatning i Riva del Garda er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.