Hoteller i Ystad

Find de bedste tilbud på 79 hoteller i Ystad

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller i Ystad

Find et billigt hotel i Ystad, der opfylder dine rejsebehov.


Oplevelser i Ystad

Stortorget
St Maria Kyrka
Ales stenar

Er der ledige hoteller i nærheden af Stortorget?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Ystad, der er tættest på Stortorget. Gennemsnitsprisen i nærheden af Stortorget ligger på 813 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Stortorget minder meget om gennemsnitsprisen for hoteller i Ystad, som ligger på 805 kr..

Hoteller i nærheden af Stortorget

Er der ledige hoteller i nærheden af St Maria Kyrka?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Ystad tæt på St Maria Kyrka, bør du forvente at skulle betale omkring 813 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 813 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af St Maria Kyrka. Hoteller i nærheden af St Maria Kyrka minder meget om gennemsnitsprisen for hoteller i Ystad, som ligger på 805 kr..

Hoteller i nærheden af St Maria Kyrka

Er der ledige hoteller i nærheden af Ales stenar?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Ales stenar ligger på 1.286 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 2 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Ales stenar er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Ales stenar er normalt 37% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Ystad, som ligger på 805 kr..

Hoteller i nærheden af Ales stenar

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Ystad

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Ystad
Lavsæson
maj
Højsæson
august

Det billigste tidspunkt

13%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

26%

forventet prisstigning

Pris
751 kr. - 1.160 kr.
Dyreste dag på ugen
søndag
Billigeste dag på ugen
mandag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

832 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.279 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Ystad er: 1-2 stjerne, 47 dage før. 3 stjerne, 72 dage før. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
576 kr. - 759 kr.
3 stjerne
759 kr. - 980 kr.
4-5 stjerne
1.420 kr. - 2.412 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Ystad

Hvordan finder man et billigt hotel i Ystad?

Denne svenske kystby i Skåne huser relativt få indbyggere, hvilket også afspejler sig på hotelmulighederne. Derfor finder man få luksuriøse hoteller, men mange prisvenlige steder, som eksempelvis byens vandrehjem, ferielejligheder og bed & breakfast. Det er igen steder, hvor hygge og socialt samvær er i højsædet.

Byens idylliske atmosfære samt nærhed til vandet gør den mest attraktiv om sommeren, hvor sollyset tegner det perfekte, maleriske billede af de flotte facader og tage. Derfor er der yderligere penge at spare ved at bo billigt uden for højsæsonen.

Jo længere du tager ud af den kompakte byzone, desto billigere bliver hotelpriserne generelt. Den billigste overnatning koster fra ca. 550 SEK (400 DKK) – alt efter, hvornår på året, man holder ferie. Ystad er smuk, uanset om den er iklædt blomster, der springer ud om foråret, efterårets gyldne og varme nuancer eller tildækket af hvidt puddersne om vinteren. Så fokuser på disse tre årstider, når du og din samlever, kæreste eller ægtefælle samt eventuelt resten af familien vil bo billigt i Ystad.

Kan man rejse på budget?

Hoteludgifter er normalt en af de største poster på budgettet, når du rejser. Men da det er muligt at bo billigt i Ystad, har man et godt udgangspunkt for en budgetrejse i det hele taget. En ferie i byen er nemlig primært lig med gåture i midtbyen med de skæve huse og de store bygningsværker. Det koster ikke noget at hive kameraet frem og forevige minderne på moderne vis – mens du står midt i en middelalderby!

I den nordlige del af byen omkring klosteret Sankt Petri finder du en smuk sø samt grønne områder, der tager sig godt ud hele året rundt. Det er også en klassiker at se byen fra strandsiden, hvor du bliver blæst igennem på den dejlige måde – du skal blot huske den rette beklædning. Ystad er i det hele taget tid til fordybelse og afslapning, hvilket i de fleste henseender ikke koster noget. En tur i Scala – Sveriges ældste biograf – er også en oplagt idé. Du kan ligeledes lave en spilleaften hjemme på det bookede vandrehjem eller bed & breakfast.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Takket være sin charmerende størrelse er Ystad til at overskue, når du bruger en app over byen eller et klassisk papirkort. Derfor opleves byen lettest på gåben, da afstanden mellem centrum og strand ikke er længere, end man sagtens kan overkomme turen.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Ystad?

Minimumsalderen er 18 år, når du ønsker at checke ind på et hotel i Ystad. Det er nemlig myndighedsalderen i Sverige, som også tjekkes i form af ID-kontrol.

Skal man lægge depositum?

Hotellerne i Ystad opkræver et depositum, som dækning for eventuelle skader på interiør og lignende, der måtte opstå i forbindelse med dit ophold på det specifikke overnatningssted.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Drikkepenge er inkluderet i prisen i form af skatter og tillæg, når du køber en service i Ystad. Ligesom i de andre nordiske lande hersker der heller ikke en udpræget kultur med at give drikkepenge i Sverige.

Hvor sikkert er der i Ystad?

Du kan godt glæde dig til at besøge Ystad, da det er en tryg og sikker by at opholde sig i. Efter mørkets frembrud kan du også trygt opholde dig i centrum.

Skal man medbringe adapter?

230 volt samt stiktyperne C og F anvendes i Sverige, hvilket svarer til det samme som i Danmark, så du slipper for at investere i en adapter.


Hvad koster et hotel i Ystad pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Ystad
4 stjerner og op efter
#1 Mest populær

Ystad Saltsjöbad

8,1

1.977 kr.

Se hoteltilbud
Mest for pengene

Continental du Sud

8,5

1.132 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Ystad

Disse hoteller og hostels er de billigste ledige overnatningsmuligheder i Ystad

Guest cottege

8,1

441 kr.

Se hoteltilbud

Beach House Ystad

6,0

466 kr.

Se hoteltilbud

Ystad Luxury Guesthouse

453 kr.

Se hoteltilbud

Österlens Gästhärbärge

8,3

472 kr.

Se hoteltilbud

Gästhus Nybrostrand

459 kr.

Se hoteltilbud

Hotell Tornväktaren

7,7

508 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Ystad

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Bed & Breakfast Vinkille

9,3

729 kr.

Se hoteltilbud

Österlens Karlsgård

8,7

619 kr.

Se hoteltilbud

Stora Herrestad Bed&breakfast

8,5

582 kr.

Se hoteltilbud

Hotell Tornväktaren

7,7

508 kr.

Se hoteltilbud

Hotell Bäckagården

9,0

692 kr.

Se hoteltilbud

Österlens Gästhärbärge

8,3

472 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Ystad?

Du kan godt forberede dig på nogle hyggelige nætter på hotel i Ystad, for byen er bygget op i romantiske kulisser med små, farverige huse samt brostensbelagte gader. Det er som at bo i en eventyr-by med stokroser og autentisk middelalderstemning.

Denne sydsvenske by er placeret helt ud til Østersøen, hvilket også gør den attraktiv, når du ønsker en aktiv ferie eller ren og skær velvære. De forskellige overnatningssteder ligger nemlig i skønne områder, hvad enten du ønsker at bo lige i centrum tæt på seværdighederne eller langs vandet i sanddyner med en frisk brise fra havet.

Er du til indkøbsoplevelser, skal du booke et hotel i nærheden af Stora Östergatan og Stortorget med alle de kendte butikker. Forretningsrejsende kan med fordel vælge et hotel omkring færgehavnen, erhvervsparken og banegården i den sydlige ende af byen omkring Österleden.

Ystad er byen, hvor børnefamilier tager hen for at opleve et feriested med nærvær og hygge. Der er rig mulighed for at bo børnevenligt blandt byens historiske bygninger, hvad enten det er tæt på Sankta Maria Kyrka eller Sankt Petri Kyrka. Området tæt på Ystad Arena Bad er også oplagt, så du har underholdning lige ved døren i form af et indendørs badeland.

Hvad enten du ønsker at slikke sol på stranden eller tager afsted som par eller single for at dyrke vandsport, så findes der hyggelige bed & breakfast langs vandet mod øst ud langs Strandvägen. Der finder du også store legepladser samt grill-områder.


Om Ystad

Når du besøger Ystad fornemmer du en blanding af noget velkendt og noget nyt. Nærheden til Danmark samt Skånes historie har skabt et bånd, og samtidig byder den sydsvenske by også på sin helt egen signatur. Du kan bo romantisk og autentisk i velbevarede og restaurerede huse, som følger kommunens love om kulturarv. Det er også muligt at bo på familievenlige vandrehjem eller tage et kurophold på et af spahotellerne ud til havet.

I de kolde måneder kan du nyde noget varmt at drikke på en af de mange hyggelige cafeer, og du kan med fordel også benytte sig af byens kendte biograf, teater eller Ystads Konstmuseum. Selvom sommermånederne er lidt dyrere, så bør du unde sig selv at spendere lidt ekstra for at opleve byen fra solsiden. Det giver mulighed for at bade samt smage de lækre is fra den populære Fritidsbaren.

Naturen omkring Ystad indbyder til vandreture og naturoplevelser af forskellig art hele året rundt. Ales Stenar er obligtorisk at besøge med den store stenopsætning, der ligger på en høj med en storslået udsigt. Du skal naturligvis også gå i Wallanders fodspor – detektivhistorien, der har udspillet sig på film med baggrund i Henning Mankells bøger. Der sejler også færger til og fra Bornholm og Polen, hvis du ønsker at kombinere en ferie med disse lokationer.

Priser er tjekket 06-02-2018.


Rejseinformation: Ystad

Hvor længe bor vores brugere i Ystad?

I gennemsnit overnatter vores brugere 1 nat i Ystad.

Hvad koster et hotel i Ystad?

Prisen for et hotel i Ystad afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 842 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Ystad?

I maj er priserne på et hotelværelse billigst i Ystad. Prisen på dit værelse kan være op til 13% billigere.

Hvilken dag er den billigste at bo i Ystad?

Prisen på et hotelværelse i Ystad varierer fra dag til dag, men generelt er søndag billigst, og lørdag er dyrest.

Hvad koster et hotel i Ystad?

Et hostel i Ystad koster i gennemsnit ca. 589 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 253 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Ystad pr. nat.


momondos favorithoteller

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Ystad