Hoteller i Ystad, Sverige

Find tilbud på 13 hoteller i Ystad, Sverige

Ystad, Sverige
1. feb. — 2. feb.2
tor. 2.2
man. 6.2

Populære hoteller til en overnatning i Ystad

Find det perfekte hotel til dit ophold i Ystad
Pris
kr.348
kr.2114
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Ystad?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Ystad
LavsæsonmajDet billigste tidspunkt
Højsæsonnovemberdet dyreste tidspunkt
38%forventet prisfald
33%forventet prisstigning

Rejsepriser

1.162 kr. - 2.798 kr.

Billigeste dag på ugentorsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenlørdagis the most expensive day of the week to book
2.074 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
336 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Ystad er: 1-2 stjerne, 40 dage før.

1-2 stjerne

773 kr. - 862 kr.

3 stjerne

828 kr. - 889 kr.

4-5 stjerne

1.457 kr. - 2.258 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Ystad

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Ystad

Laveste hotelpris

281 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Villa Sommarro (S01240)

Hoteller i nærheden af lufthavnen

328

Gennemsnitslængde på ophold

1 dag
Den billigste pris for et værelse i Ystad, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 281 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Beautiful apartment in Ystad with.
Få en komfortabel rejse med en booking på Villa Sommarro (S01240), det mest populære 5-stjernede hotel i Ystad.
Der er 328 hoteller i Ystad tæt på Malmø Sturup. Sturup Airport Hotel er det nærmeste og ligger 1,1 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 1 dag, når de overnatter på hoteller i Ystad. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 1 dag i Ystad lå i sidste uge på 1.667 kr..

Rejsetips til Ystad

Denne svenske kystby i Skåne huser relativt få indbyggere, hvilket også afspejler sig på hotelmulighederne. Derfor finder man få luksuriøse hoteller, men mange prisvenlige steder, som eksempelvis byens vandrehjem, ferielejligheder og bed & breakfast. Det er igen steder, hvor hygge og socialt samvær er i højsædet. Byens idylliske atmosfære samt nærhed til vandet gør den mest attraktiv om sommeren, hvor sollyset tegner det perfekte, maleriske billede af de flotte facader og tage. Derfor er der yderligere penge at spare ved at bo billigt uden for højsæsonen. Jo længere du tager ud af den kompakte byzone, desto billigere bliver hotelpriserne generelt. Den billigste overnatning koster fra ca. 550 SEK (400 DKK) – alt efter, hvornår på året, man holder ferie. Ystad er smuk, uanset om den er iklædt blomster, der springer ud om foråret, efterårets gyldne og varme nuancer eller tildækket af hvidt puddersne om vinteren. Så fokuser på disse tre årstider, når du og din samlever, kæreste eller ægtefælle samt eventuelt resten af familien vil bo billigt i Ystad.

Hoteludgifter er normalt en af de største poster på budgettet, når du rejser. Men da det er muligt at bo billigt i Ystad, har man et godt udgangspunkt for en budgetrejse i det hele taget. En ferie i byen er nemlig primært lig med gåture i midtbyen med de skæve huse og de store bygningsværker. Det koster ikke noget at hive kameraet frem og forevige minderne på moderne vis – mens du står midt i en middelalderby! I den nordlige del af byen omkring klosteret Sankt Petri finder du en smuk sø samt grønne områder, der tager sig godt ud hele året rundt. Det er også en klassiker at se byen fra strandsiden, hvor du bliver blæst igennem på den dejlige måde – du skal blot huske den rette beklædning. Ystad er i det hele taget tid til fordybelse og afslapning, hvilket i de fleste henseender ikke koster noget. En tur i Scala – Sveriges ældste biograf – er også en oplagt idé. Du kan ligeledes lave en spilleaften hjemme på det bookede vandrehjem eller bed & breakfast.

Takket være sin charmerende størrelse er Ystad til at overskue, når du bruger en app over byen eller et klassisk papirkort. Derfor opleves byen lettest på gåben, da afstanden mellem centrum og strand ikke er længere, end man sagtens kan overkomme turen.

Minimumsalderen er 18 år, når du ønsker at checke ind på et hotel i Ystad. Det er nemlig myndighedsalderen i Sverige, som også tjekkes i form af ID-kontrol.

Hotellerne i Ystad opkræver et depositum, som dækning for eventuelle skader på interiør og lignende, der måtte opstå i forbindelse med dit ophold på det specifikke overnatningssted.

Drikkepenge er inkluderet i prisen i form af skatter og tillæg, når du køber en service i Ystad. Ligesom i de andre nordiske lande hersker der heller ikke en udpræget kultur med at give drikkepenge i Sverige.

Du kan godt glæde dig til at besøge Ystad, da det er en tryg og sikker by at opholde sig i. Efter mørkets frembrud kan du også trygt opholde dig i centrum.

230 volt samt stiktyperne C og F anvendes i Sverige, hvilket svarer til det samme som i Danmark, så du slipper for at investere i en adapter.


Hvad koster et hotel i Ystad pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Ystad

3-stjernede hoteller

Billigst 348 kr.

Gennemsnitlig 375 kr.

Dyrest 877 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Ystad

Disse billige hoteller og vandrehjem i Ystad har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Ystad

Disse Ystad hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Ystad

Du kan godt forberede dig på nogle hyggelige nætter på hotel i Ystad, for byen er bygget op i romantiske kulisser med små, farverige huse samt brostensbelagte gader. Det er som at bo i en eventyr-by med stokroser og autentisk middelalderstemning.

Denne sydsvenske by er placeret helt ud til Østersøen, hvilket også gør den attraktiv, når du ønsker en aktiv ferie eller ren og skær velvære. De forskellige overnatningssteder ligger nemlig i skønne områder, hvad enten du ønsker at bo lige i centrum tæt på seværdighederne eller langs vandet i sanddyner med en frisk brise fra havet.

Er du til indkøbsoplevelser, skal du booke et hotel i nærheden af Stora Östergatan og Stortorget med alle de kendte butikker. Forretningsrejsende kan med fordel vælge et hotel omkring færgehavnen, erhvervsparken og banegården i den sydlige ende af byen omkring Österleden.

Ystad er byen, hvor børnefamilier tager hen for at opleve et feriested med nærvær og hygge. Der er rig mulighed for at bo børnevenligt blandt byens historiske bygninger, hvad enten det er tæt på Sankta Maria Kyrka eller Sankt Petri Kyrka. Området tæt på Ystad Arena Bad er også oplagt, så du har underholdning lige ved døren i form af et indendørs badeland.

Hvad enten du ønsker at slikke sol på stranden eller tager afsted som par eller single for at dyrke vandsport, så findes der hyggelige bed & breakfast langs vandet mod øst ud langs Strandvägen. Der finder du også store legepladser samt grill-områder.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Ystad

Når du besøger Ystad fornemmer du en blanding af noget velkendt og noget nyt. Nærheden til Danmark samt Skånes historie har skabt et bånd, og samtidig byder den sydsvenske by også på sin helt egen signatur. Du kan bo romantisk og autentisk i velbevarede og restaurerede huse, som følger kommunens love om kulturarv. Det er også muligt at bo på familievenlige vandrehjem eller tage et kurophold på et af spahotellerne ud til havet.

I de kolde måneder kan du nyde noget varmt at drikke på en af de mange hyggelige cafeer, og du kan med fordel også benytte sig af byens kendte biograf, teater eller Ystads Konstmuseum. Selvom sommermånederne er lidt dyrere, så bør du unde sig selv at spendere lidt ekstra for at opleve byen fra solsiden. Det giver mulighed for at bade samt smage de lækre is fra den populære Fritidsbaren.

Naturen omkring Ystad indbyder til vandreture og naturoplevelser af forskellig art hele året rundt. Ales Stenar er obligtorisk at besøge med den store stenopsætning, der ligger på en høj med en storslået udsigt. Du skal naturligvis også gå i Wallanders fodspor – detektivhistorien, der har udspillet sig på film med baggrund i Henning Mankells bøger. Der sejler også færger til og fra Bornholm og Polen, hvis du ønsker at kombinere en ferie med disse lokationer.


Information about staying in Ystad

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Ystad

I gennemsnit overnatter vores brugere 1 nat i Ystad.

Prisen for et hotel i Ystad afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 992 kr. pr. nat.

I maj er priserne på et hotelværelse billigst i Ystad. Prisen på dit værelse kan være op til 38% billigere.

Prisen på et hotelværelse i Ystad varierer fra dag til dag, men generelt er onsdag billigst, og fredag er dyrest.

Et hostel i Ystad koster i gennemsnit ca. 807 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 185 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Ystad pr. nat.


momondos yndlingshoteller i Ystad

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Ystad
3 Bedroom Accommodation In Ystad

3 Bedroom Accommodation In Ystad

Ystad, Skåne, Sverige

1.286 kr.
Awesome apartment in Ystad with

Awesome apartment in Ystad with

Ystad, Skåne, Sverige

4,3
342 kr.

Ystad Camping

Ystad, Skåne, Sverige

7,6
725 kr.

Karlsborg Rum och Frukost

Vallösavägen 110, Ystad, Skane Lan, Sweden

10,0
623 kr.

Red Bird Farm

Killebackevägen 77:11, Borrie, Ystad, Skane Lan, Sweden

8,9
1.012 kr.

Kåseberga Byhus

Ystad, Skåne, Sverige

8,1
527 kr.

Beautiful apartment in Ystad with

Ystad, Skåne, Sverige

5,3
281 kr.

Gäststuga i centrala Ystad

Ystad, Skåne, Sverige

9,2
486 kr.

La Torre - Apartment - 360° Ystad

Ystad, Skåne, Sverige

9,6
1.616 kr.

Backadal Gård Bnb

118-15 Öja Byaväg, Ystad, Skane Lan, Sweden

9,1
922 kr.

Stuga nära havet

Ystad, Skåne, Sverige

8,8
876 kr.

Charming townhouse

Ystad, Skåne, Sverige

8,6
1.343 kr.

Guest cottege by the sea.

Ystad, Skåne, Sverige

664 kr.

Awesome apartment in Ystad with

Ystad, Skåne, Sverige

4,0
281 kr.

Apartments in Svarte

Ystad, Skåne, Sverige

8,8
971 kr.

Stallet på Skårby

Ystad, Skåne, Sverige

9,6
1.327 kr.

1 bedroom accommodation in Ystad

Ystad, Skåne, Sverige

8,0
670 kr.

3 bedroom accommodation in Ystad

Ystad, Skåne, Sverige

10,0
1.909 kr.

Two-Bedroom Holiday Home in Ystad

Ystad, Skåne, Sverige

828 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Ystad


Hvorfor vælge momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Ystad med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Ystad på ét samlet sted.

Du kan finde et godt sted at overnatte i Ystad ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.