Hoteller i Sverige

Find tilbud på 15.083 hoteller i Sverige

Sverige
10. aug. — 11. aug.2
Sverige
ons. 10.8
tor. 11.8

Populære hoteller til en overnatning i Sverige

Find det perfekte hotel til dit ophold i Sverige
Pris
kr.335
kr.2271
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Sveriges bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Sverige

Pris

674 kr. – 1.305 kr.

BILLIGSTE BY I SVERIGEArlanda26% billigereHoteller i Arlanda er de billigste i Sverige med kun 674 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I SVERIGEAbisko30% dyrereAbisko har de højeste hotelpriser i Sverige med værelser til 1.305 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I SVERIGEStockholm82% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Stockholm end i andre byer i Sverige

Oplevelser i Sverige


Hoteller i populære byer i Sverige

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Sverige og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Sverige?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Sverige
LavsæsonseptemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonfebruardet dyreste tidspunkt
16%forventet prisfald
18%forventet prisstigning

Rejsepriser

790 kr. - 1.142 kr.

Dyreste dag på ugenmandagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugensøndagis the cheapest day of the week to book
7.189 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
5.973 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Sverige

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Sverige

Laveste hotelpris

110 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Treehotel

Hoteller i nærheden af lufthavnen

18

Gennemsnitslængde på ophold

8 dage
Den billigste pris for et værelse i Sverige, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 110 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Acco Hostel, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Treehotel, det mest populære 5-stjernede hotel i Sverige(bedømmelse på 9,2/10 ud fra 96 anmeldelser).
Der er 18 hoteller i Sverige tæt på Stockholm Arlanda (ARN). Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal er det nærmeste og ligger 0,3 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 8 dage, når de overnatter på hoteller i Sverige. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 8 dage i Sverige lå i sidste uge på 7.458 kr..

Information about staying in Sverige

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Sverige

Sveriges hovedstad Stockholm er unægtelig svær komme udenom. Shopping, kulinariske oplevelser, underholdning og natur er alt sammen lige uden for døren, når du er i Stockholm. Sheraton Stockholm Hotel er et godt udgangspunkt lige ved hovedbanegården og med mulighed for et værelse med udsigt til floden og smukke Gamla Stan. Byen har sporvogne, undergrundsbane og færger til de mange skærgårdsøer. Kollektivtrafikken tilbyder fordelagtige billetter til busser, sporvogne og tog for et døgn eller mere. Göteborg er den næststørste by og ligger på den modsatte kyst over mod Danmark. Her finder du varieret natur, historie, spændende museer, gallerier og underholdning. Byen bindes sammen af busser og sporvogne med regionaltog mellem de større bydele, forstæder og fjernere omgivelser. Her tilbyder Västtrafik også fordelagtige billetter til kollektivtrafikken til et døgn eller mere.

Sveriges mest populære attraktion finder du i Stockholm: Vasamuseet. Her kan du opleve det fantastiske skib, som sank, kort efter det var lagt fra kaj i Stockholm, og du kan lære årsagen til, hvorfor det sank så hurtigt samt se hele historien om, hvordan man fandt hende og til sidst fik hende hævet op i dagslyset igen. Museet ligger i øvrigt lige over for en anden af Sveriges mest populære attraktioner: friluftsmuseet og dyreparken Skansen. Pop House Hotel er typisk for svenske hoteller og ligger i gåafstand fra både Vasamuseet og Skansen. Forlystelsespark Liseberg er også populær og ligger næsten midt i Göteborg. Gothia Towers er et lækkert hotel over for parken og tæt på centrum med en helt utrolig udsigt fra de øvre etager.

Uppsala, som du finder nord for Stockholm, er måske en af de byer, som tilbyder det mest alsidige natteliv – ud over Stockholm. Hovedårsagen er nok, at Uppsala er en stor universitetsby, så byen har mange unge med forskellige krav til tilbud i nattelivet og samtidig nok til at holde et stort udvalg i gang, byens størrelse taget i betragtning. Billige hoteller i Sverige finder du også typisk uden for de største par byer. Uppsala City Hostel kan tilbyde enkel og billig overnatning centralt i byen. I byen kommer du rundt med bybusser, hvor der også er fordelagtige døgnbilletter, som dog er lidt dyrere, hvis du først køber billetten, når du står på bussen. Byen har i øvrigt gode togforbindelser til Stockholm, så man lige kan tage en smuttur derned. Hoteller i Sverige er i øvrigt typisk billigere i weekender og ferier.

Visby, der er hovedbyen på øen Gotland ud for Sveriges østkyst, er på UNESCOs liste over verdens kulturarv og er en hel unik oplevelse med sin overraskende intakte bymur og store dele af den gamle bykerne bevaret. Her kan man vandre rundt og opleve historiens vingesus på gader og torve, mens byen også byder på kunst på for eksempel Gotlands Museum, hvor du kan opleve skiftende udstillinger af nyere og ældre kunst fra og om øen. Øen er naturligvis også hjemsted for en del kunsthåndværkere, hvor du kan finde en del af produkterne i netop Visby. Du kommer rundt med bus her ligesom på resten af Gotland. Du kan opleve hele øen med en 24 timers billet til kollektivtrafikken til rimelige priser. For anderledes overnatning kan du indlogere dig i Visbys gamle fængsel, Visby Fängelse, med central beliggenhed.

Når du vil til Sverige, er det bedst at rejse omkring februar måned, da priserne er markant lavere end i december - og du kan således rejse for kun 537 kr. i gennemsnit pr. nat.

Der er ingen tvivl om, at rejsende nyder mange forskellige byer i Sverige, men flertallet af rejsende, der besøger Sverige, har en tendens til at tilbringe mest tid i Malmø.

Overnatning i Falkenberg vil koste dig mere end i andre byer i Sverige. Forvent at skulle betale i gennemsnit 1.069 kr. pr. nat, hvilket er 32% højere end landets gennemsnit for hotelovernatninger.

Til kun 123 kr. pr. nat i gennemsnit, kan man i Stockholm finde hotelpriser, der koster 75% mindre end i andre byer i Sverige.


momondos yndlingshoteller i Sverige

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Sverige
Quality Hotel Waterfront Goteborg

Quality Hotel Waterfront Goteborg

Adolf Edelsvards gata 10, Gothenburg, Västra Götaland, Sweden

8,3
891 kr.
Vadstena Klosterhotel

Vadstena Klosterhotel

Lasarettsgatan 5, Vadstena, Ostergotlands Lan, Sweden

8,1
861 kr.

Liahof

106 Obbhult, Ullared, Hallands Lan, Sweden

8,2
526 kr.
Sweet Dreams B&B Ullared

Sweet Dreams B&B Ullared

Marknadsvägen 4, Ullared, Hallands Lan, Sweden

7,9
577 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sverige


Hvorfor vælge momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Sverige kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Når alle dine muligheder for overnatning i Sverige er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.