Hoteller i Sverige

Find tilbud på 2.787 hoteller i Sverige

Sverige
22. sep. — 23. sep.2
lør. 23.9
ons. 27.9

Populære hoteller til en overnatning i Sverige

Find det perfekte hotel til dit ophold i Sverige
Pris
kr.230
kr.1869
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Sveriges bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Sverige

Pris

619 kr. – 1.032 kr.

BILLIGSTE BY I SVERIGEArlanda23% billigereHoteller i Arlanda er de billigste i Sverige med kun 619 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I SVERIGEGöteborg22% dyrereGöteborg har de højeste hotelpriser i Sverige med værelser til 1.032 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I SVERIGEStockholm81% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Stockholm end i andre byer i Sverige

Oplevelser i Sverige


Hoteller i populære byer i Sverige

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Sverige og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Sverige?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Sverige
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsonmajdet dyreste tidspunkt
15%forventet prisfald
15%forventet prisstigning

Rejsepriser

770 kr. - 1.066 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentirsdager den dyreste ugedag at booke på
860 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
988 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Sverige

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Sverige

Laveste hotelpris

188 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Sheraton Stockholm Hotel

Hoteller i nærheden af lufthavnen

182

Gennemsnitslængde på ophold

12 dage
Den billigste pris for et værelse i Sverige, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 188 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Rut & Ragnars Vandrarhem, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Sheraton Stockholm Hotel, det mest populære 5-stjernede hotel i Sverige(bedømmelse på 8/10 ud fra 4.695 anmeldelser).
Der er 182 hoteller i Sverige tæt på Stockholm Arlanda (ARN). Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal er det nærmeste og ligger 0,3 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 12 dage, når de overnatter på hoteller i Sverige. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 12 dage i Sverige lå i sidste uge på 11.073 kr..

Information om overnatning i Sverige

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Sverige

Hvilke byer i Sverige skal man overnatte i?

Sveriges hovedstad Stockholm er unægtelig svær komme udenom. Shopping, kulinariske oplevelser, underholdning og natur er alt sammen lige uden for døren, når du er i Stockholm. Sheraton Stockholm Hotel er et godt udgangspunkt lige ved hovedbanegården og med mulighed for et værelse med udsigt til floden og smukke Gamla Stan. Byen har sporvogne, undergrundsbane og færger til de mange skærgårdsøer. Kollektivtrafikken tilbyder fordelagtige billetter til busser, sporvogne og tog for et døgn eller mere. Göteborg er den næststørste by og ligger på den modsatte kyst over mod Danmark. Her finder du varieret natur, historie, spændende museer, gallerier og underholdning. Byen bindes sammen af busser og sporvogne med regionaltog mellem de større bydele, forstæder og fjernere omgivelser. Her tilbyder Västtrafik også fordelagtige billetter til kollektivtrafikken til et døgn eller mere.

Hvad er nogle populære attraktioner i Sverige?

Sveriges mest populære attraktion finder du i Stockholm: Vasamuseet. Her kan du opleve det fantastiske skib, som sank, kort efter det var lagt fra kaj i Stockholm, og du kan lære årsagen til, hvorfor det sank så hurtigt samt se hele historien om, hvordan man fandt hende og til sidst fik hende hævet op i dagslyset igen. Museet ligger i øvrigt lige over for en anden af Sveriges mest populære attraktioner: friluftsmuseet og dyreparken Skansen. Pop House Hotel er typisk for svenske hoteller og ligger i gåafstand fra både Vasamuseet og Skansen. Forlystelsespark Liseberg er også populær og ligger næsten midt i Göteborg. Gothia Towers er et lækkert hotel over for parken og tæt på centrum med en helt utrolig udsigt fra de øvre etager.

Hvilke byer i Sverige har det bedste natteliv?

Uppsala, som du finder nord for Stockholm, er måske en af de byer, som tilbyder det mest alsidige natteliv – ud over Stockholm. Hovedårsagen er nok, at Uppsala er en stor universitetsby, så byen har mange unge med forskellige krav til tilbud i nattelivet og samtidig nok til at holde et stort udvalg i gang, byens størrelse taget i betragtning. Billige hoteller i Sverige finder du også typisk uden for de største par byer. Uppsala City Hostel kan tilbyde enkel og billig overnatning centralt i byen. I byen kommer du rundt med bybusser, hvor der også er fordelagtige døgnbilletter, som dog er lidt dyrere, hvis du først køber billetten, når du står på bussen. Byen har i øvrigt gode togforbindelser til Stockholm, så man lige kan tage en smuttur derned. Hoteller i Sverige er i øvrigt typisk billigere i weekender og ferier.

I hvilke svenske byer finder man mest historie og kunst?

Visby, der er hovedbyen på øen Gotland ud for Sveriges østkyst, er på UNESCOs liste over verdens kulturarv og er en hel unik oplevelse med sin overraskende intakte bymur og store dele af den gamle bykerne bevaret. Her kan man vandre rundt og opleve historiens vingesus på gader og torve, mens byen også byder på kunst på for eksempel Gotlands Museum, hvor du kan opleve skiftende udstillinger af nyere og ældre kunst fra og om øen. Øen er naturligvis også hjemsted for en del kunsthåndværkere, hvor du kan finde en del af produkterne i netop Visby. Du kommer rundt med bus her ligesom på resten af Gotland. Du kan opleve hele øen med en 24 timers billet til kollektivtrafikken til rimelige priser. For anderledes overnatning kan du indlogere dig i Visbys gamle fængsel, Visby Fängelse, med central beliggenhed.

Hvornår er det billigst at overnatte i Sverige?

Når du vil til Sverige, er det bedst at rejse omkring november måned, da priserne er markant lavere end i maj - og du kan således rejse for kun 725 kr. i gennemsnit pr. nat.

Hvor i Sverige vælger de fleste at overnatte?

Der er ingen tvivl om, at rejsende nyder mange forskellige byer i Sverige, men flertallet af rejsende, der besøger Sverige, har en tendens til at tilbringe mest tid i Malmø.

Hvilken by i Sverige har de dyreste hotelværelser?

Overnatning i Falkenberg vil koste dig mere end i andre byer i Sverige. Forvent at skulle betale i gennemsnit 932 kr. pr. nat, hvilket er 23% højere end landets gennemsnit for hotelovernatninger.

Hvilken by i Sverige har de billigste hotelværelser?

Til kun 147 kr. pr. nat i gennemsnit, kan man i Stockholm finde hotelpriser, der koster 68% mindre end i andre byer i Sverige.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Sverige?

Fra september 2023 er der 18.214 udbydere at vælge mellem for hoteller i Sverige.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Sverige?

Priser for hoteller i Sverige opdateres hver dag.


momondos yndlingshoteller i Sverige

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Sverige

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Sverige gennem momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Sverige kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Sverige?

Når alle dine muligheder for overnatning i Sverige er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


Spar penge, når du booker hotel med momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sverige