Hoteller i Holland

Find tilbud på 4.279 hoteller i Holland

Holland
30. sep. — 1. okt.2
søn. 1.10
tor. 5.10

Populære hoteller til en overnatning i Holland

Find det perfekte hotel til dit ophold i Holland
Pris
kr.226
kr.1798
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hollands bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Holland

Pris

733 kr. – 1.029 kr.

BILLIGSTE BY I HOLLANDEindhoven12% billigereHoteller i Eindhoven er de billigste i Holland med kun 733 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I HOLLANDAmsterdam19% dyrereAmsterdam har de højeste hotelpriser i Holland med værelser til 1.029 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I HOLLANDAmsterdam90% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Amsterdam end i andre byer i Holland

Oplevelser i Holland


Hoteller i populære byer i Holland

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Holland og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Holland?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Holland
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonoktoberdet dyreste tidspunkt
34%forventet prisfald
26%forventet prisstigning

Rejsepriser

766 kr. - 1.557 kr.

Billigeste dag på ugenmandager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenonsdager den dyreste ugedag at booke på
1.057 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.399 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Holland

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Holland

Laveste hotelpris

226 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Europarcs Spaarnwoude

Hoteller i nærheden af lufthavnen

5384

Gennemsnitslængde på ophold

6 dage
Den billigste pris for et værelse i Holland, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 226 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Via Amsterdam, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Europarcs Spaarnwoude, det mest populære 5-stjernede hotel i Holland(bedømmelse på 7,6/10 ud fra 1.000 anmeldelser).
Der er 5.384 hoteller i Holland tæt på Amsterdam Schiphol. YOTELAIR Amsterdam Airport Schiphol er det nærmeste og ligger 0,5 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 6 dage, når de overnatter på hoteller i Holland. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 6 dage i Holland lå i sidste uge på 8.096 kr..

Information om overnatning i Holland

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Holland

Hvilke byer i Holland bør jeg besøge?

I Holland finder du en lang række interessante byer og feriedestinationer. For eksempel kan du finde billige hoteller i Holland i hovedstaden Amsterdam. Denne attraktive storby er forbundet af god, pålidelig offentlig transport. Blandt andet kan du indlogere dig hos Ibis Amsterdam Centre, hvorved du vil komme til at bo side om side med byens store hovedbanegård. Fra Amsterdam Centraal Station er der regelmæssige forbindelser til mange attraktive destinationer i og uden for Amsterdam. Eksempelvis kan du tage toget herfra til byens lufthavn, mens der ligeledes afgår mange sporvogne fra stoppestederne foran stationsbygningen. Du kan også vælge at booke hoteller i Holland i byer som Maastricht, Rotterdam eller Utrecht. Disse byer topper ligeledes listen over Hollands mest eftertragtede byer.

Hvilke populære attraktioner findes der i Holland?

Vil du bo nær mange store attraktioner, kan det svare sig at søge efter hoteller i Holland i hovedstaden Amsterdam. Et hotelophold i den hollandske hovedstad vil give dig let adgang til byens hyggelige kanaler samt store attraktioner som Anne Franks Hus, den botaniske have og den enorme Vondelpark. Eventuelt kan du indlogere dig hos Amsterdam Jewel Canal Apartments, der ligger i centrum af Amsterdam nær Anne Franks Hus og det hyggelige Jordaan-kvarter, som i sig selv udgør en stor attraktion. Du kan også vælge at søge efter hoteller i Holland andre steder end i Amsterdam. I Keukenhof kan du se tulipaner i fuldt flor, i Kinderdijk kan du opleve ikoniske vindmøller, og i De Hoge Veluwe National Park kan du snuppe et par givende timer i naturen.

Hvilke byer i Holland har det bedste natteliv?

Det kan svare sig at søge efter billige hoteller i Holland i Amsterdam, hvis du foretrækker en ferie centreret om et livligt aften- og natteliv. Du kan med fordel se dig om efter et hotel i centrum af byen nær pladserne Leidseplein og Rembrandtplein. Ved disse pladser finder du mange barer, diskoteker og restauranter. For eksempel kan du booke et ophold hos Eden Hotel Amsterdam, der ligger side om side med meget af Amsterdams aften- og natteliv. Har du mod på at smage på de lokale og kulinariske specialiteter under dit besøg i Amsterdam, bør du uden tvivl prøve haring, som er en hollandsk fisk og delikatesse. Af søde sager er de hollandske vafler et must.

Hvilke byer i Holland har mest for de historie- og kunstinteresserede?

Amsterdam byder på noget for enhver smag. Også de historie- og kunstinteresserede vil finde sig til rette på et hotel i Amsterdam. Den hollandske storby byder på mange interessante museer. Blandt andet kan du i Amsterdam opleve Rijksmuseum samt Van Gogh Museum. Vil du bo nær disse to populære museer, kan du med fordel booke dit ophold hos Hotel Cornelisz. Fra dette trestjernede hotel kan du spadsere til de to museer på relativ kort tid. Historieinteresserede kan med fordel booke et hotelophold i Valkenburg, der byder på et historisk slot fra Middelalderen. I Utrecht ligger endnu et historisk slot: Kasteel De Haar, som uden tvivl er et besøg værd.

Hvornår er det billigst at overnatte i Holland?

Når du vil til Holland, er det bedst at rejse omkring januar måned, da priserne er markant lavere end i april - og du kan således rejse for kun 766 kr. i gennemsnit pr. nat.

Hvor i Holland vælger de fleste at overnatte?

Ud af alle turistmålene i Holland viser vores data, at rejsende har en tendens til at besøge Amsterdam oftere end alle andre byer.

Hvor meget koster det at overnatte på et luksushotel i Holland?

Forvent at skulle betale omkring 392 kr. pr. nat, når du bestiller et luksushotelværelse i Holland. Prisen på luksushotelværelser er typisk ca. 56% mere end for et standard hotelværelse i Holland, som koster i gennemsnit 892 kr. pr. nat.

Hvilken by i Holland har de dyreste hotelværelser?

Vores data viser, at hotelværelser i Amsterdam, der i gennemsnit koster 927 kr. pr. nat, er ca. 19% dyrere i gennemsnit, end hotelværelser i resten af Holland.

Hvilken by i Holland har de billigste hotelværelser?

Hvis du rejser til Holland på budget, så overvej at overnatte i Zaandam, som i gennemsnit har landets billigste hotelværelser. Hotelpriserne i Zaandam ligger ca. 69% under landets gennemsnitspriser, og koster typisk ca. 270 kr. pr. nat.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Holland?

Fra september 2023 er der 31.382 udbydere at vælge mellem for hoteller i Holland.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Holland?

Priser for hoteller i Holland opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Holland

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Holland

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Holland gennem momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Holland, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Holland?

Når alle dine muligheder for overnatning i Holland er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Holland på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.