Hoteller i Nyborg

Find de bedste tilbud på 39 hoteller i Nyborg, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Nyborg

Der er mange skønne hoteller i Nyborg. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Nyborg

Vor Frue Kirke
Torvet
Nyborg Slot

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Vor Frue Kirke?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Nyborg tæt på Vor Frue Kirke, bør du forvente at skulle betale omkring 654 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 654 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Vor Frue Kirke. Hoteller i nærheden af Vor Frue Kirke er normalt 12% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Nyborg, som ligger på 747 kr..

Hoteller i nærheden af Vor Frue Kirke

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Torvet?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Torvet ligger på 638 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 9 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Torvet er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Torvet er normalt 14% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Nyborg, som ligger på 747 kr..

Hoteller i nærheden af Torvet

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Nyborg Slot?

momondo-brugere har anbefalet 8 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Nyborg Slot. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 717 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Nyborg Slot er normalt 4% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Nyborg, som ligger på 747 kr..

Hoteller i nærheden af Nyborg Slot

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Nyborg

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Nyborg
Lavsæson
september
Højsæson
november

Det billigste tidspunkt

25%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

29%

forventet prisstigning

Pris
602 kr. - 1.101 kr.
Dyreste dag på ugen
mandag
Billigeste dag på ugen
fredag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

793 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

749 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger


Rejsetips til Nyborg

Vores bedste tips til Nyborg

Hvad koster et hotel i Nyborg?

Bed & Breakfast med masser af charme og idyl eller vandkantshoteller med udsigt og alle tænkelige faciliteter? Eller måske noget midt imellem? I Nyborg kan du vælge vidt og bredt blandt byens overnatningssteder, og priserne ligger fra ca. 500 DKK til ca. 1500 DKK for en overnatning. Der er hoteller i Nyborg for enhver rejsetype og ethvert budget.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Nyborg?

Badevandet ved Nyborg er varmest om sommeren, der også er den mest attraktive sæson. I højsæsonen er der mange aktiviteter for børn, hvad enten det er udendørsskak på Torvet, minigolf eller andre sjove ting. Er du vinterbader, eller elsker du sæsonernes særpræg, kan de andre tre årstider dog også anbefales, hvor der er mulighed for at vandre i naturen og nyde byens museer.

Kan man rejse til Nyborg på budget?

Det er muligt at finde et billigt hotel i Nyborg. Især hvis du vælger at rejse i lavsæsonen, er der gode priser at få. Du kan booke et hotel i Nyborg i udkanten af byen og fravælge de mere luksuriøse faciliteter. Der findes også billige spisesteder i uformelle rammer, og mange hoteller i byen kører med særlige tilbud i løbet af året.

De bedste transportmidler i Nyborg

Nyborg kan sagtens opleves til fods – i hvert fald byens centrum. Du kan også begive dig nemt, hurtig og billigt rundt på en lejecykel, som mange hoteller i Nyborg tilbyder. Det er muligt at kontakte VisitNyborg, som også udlejer cykler til ca. 100 DKK om dagen.

Parkering i Nyborg

Flere hoteller i Nyborg tilbyder gratis parkering i forbindelse med dit ophold. Det er også muligt at parkere tæt på midtbyen, hvor blandt andet området ved Vesterhavnen og Strandvejen er gratis. Det samme er området ved Gasværksgade og Toldbodgade. Vil du helt tæt på centrum inde omkring Torvet eller eksempelvis Kirkegade, må du maks. parkere der i to timer. Husk at følge skiltningen og stille p-skiven.


Hvad koster et hotel i Nyborg pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Nyborg
2 eller færre stjerner
Hotel Villa Gulle
Mest for pengene

Hotel Villa Gulle

8,4

892 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Nyborg

Disse billige hoteller og vandrehjem i Nyborg har gode priser til det lille rejsebudget
B&b Nyborg. 41 Euro +

B&b Nyborg. 41 Euro +

6,5

539 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Villa Gulle

Hotel Villa Gulle

8,4

892 kr.

Se hoteltilbud
Nyborg Bed & Breakfast

Nyborg Bed & Breakfast

7,0

558 kr.

Se hoteltilbud
Kildegaarden Bed & Breakfast

Kildegaarden Bed & Breakfast

8,7

1.196 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Villa Gulle Apartment

Hotel Villa Gulle Apartment

8,6

812 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Nyborg

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Hotel Villa Gulle

Hotel Villa Gulle

8,4

892 kr.

Se hoteltilbud
B&b Nyborg. 41 Euro +

B&b Nyborg. 41 Euro +

6,5

539 kr.

Se hoteltilbud
Nyborg Bed & Breakfast

Nyborg Bed & Breakfast

7,0

558 kr.

Se hoteltilbud
Kildegaarden Bed & Breakfast

Kildegaarden Bed & Breakfast

8,7

1.196 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Villa Gulle Apartment

Hotel Villa Gulle Apartment

8,6

812 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo i Nyborg?

Fyn er fin! Det er noget, som både fynboer og turister er enige om. Danmarks tredjestørste ø huser mange byer med charme og historie. Ikke mindst Nyborg, som forfører med sit hyggelige bymiljø samt sin status som middelalderby. Det er også i centrum, du skal bo på hotel i Nyborg, hvis du er til caféliv, restauranter og butiksliv. Kongegade og Nørregade er de to hovedstrøg, du kan bo i nærheden af for at være centralt indkvarteret. Du kommer naturligvis heller ikke udenom byens beliggenhed ud til Storebælt, som betyder overnatning i Nyborg med udsigt. Det gælder lige fra området i den nordøstlige del ved Østersøvej og til havneområdet i syd ved smukke Nyborg Fjord. Vil du bo romantisk men stadig tæt på centrum, så er området ved Nyborg Slot ikke til at komme udenom.


Om Nyborg

Der er mange fordele ved at besøge Nyborg samt nyde en overnatning eller flere på et af byens hoteller. Det er først og fremmest nemt at komme til byen grundet trafikknudepunktet med en central jernbaneforbindelse samtidig med, at byen også ligger tæt på motorvejen. Så snart du har indlogeret dig, kan du nyde godt af byens beliggenhed tæt på strand og skov, som giver anledning til dejlige naturoplevelser, hvad enten det er fisketure, bådture, cykelture eller svømmeture ved Storebælt. Der er fint sand og blåt vand samtidig med, at byens lystbådehavn er kåret som årets havn. Byen er familievenlig takket være disse skønne omgivelser, men den er også romantisk. Ikke mindst takket være kongeslottet Nyborg Slot, der er et stort fæstningsanlæg i bymidten. Den velbevarede købmandsgård Borgmestergården er også en af byens hovedattraktioner sammen med byens midte og alle butikkerne. Dermed vil du opleve en by, der både byder på friluftsliv og et aktivt handelsliv med et varieret hoteludbud. (Priser tjekket: 04/03/2019).


Rejseinformation: Nyborg

Hvor længe bor vores brugere i Nyborg?

Det gennemsnitlige ophold i Nyborg varer 1 night.

Hvad koster et hotel i Nyborg?

Prisen for et hotelværelse i Nyborg vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 881 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Nyborg?

september er den billigste måned at booke et hotel i Nyborg. Priserne kan være 25% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Nyborg?

Hotelværelser i Nyborg er billigst torsdag og dyrest søndag.


momondos favorithoteller

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Nyborg