Hoteller i Marbella, Spanien

Find tilbud på 222 hoteller i Marbella, Spanien

Marbella, Andalusien, Spanien
6. juli — 7. juli2
Marbella, Andalusien, Spanien
ons. 6.7
tor. 7.7

Populære hoteller til en overnatning i Marbella

Find det perfekte hotel til dit ophold i Marbella
Pris
kr.349
kr.8078
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Marbella


Hvornår skal man booke et hotel i Marbella?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Marbella
LavsæsonnovemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonmajdet dyreste tidspunkt
54%forventet prisfald
44%forventet prisstigning

Rejsepriser

527 kr. - 2.024 kr.

Dyreste dag på ugenfredagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugenmandagis the cheapest day of the week to book
19.431 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
6.756 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Marbella

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Marbella

Laveste hotelpris

209 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Vincci Seleccion Estrella del Mar

Hoteller i nærheden af lufthavnen

663

Gennemsnitslængde på ophold

6 dage
Den billigste pris for et værelse i Marbella, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 209 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hostel Bohemia, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Vincci Seleccion Estrella del Mar, det mest populære 5-stjernede hotel i Marbella(bedømmelse på 8,6/10 ud fra 2.209 anmeldelser).
Der er 663 hoteller i Marbella tæt på Malaga. La Macarena Airport er det nærmeste og ligger 1,0 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 6 dage, når de overnatter på hoteller i Marbella. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 6 dage i Marbella lå i sidste uge på 7.319 kr..

Rejsetips til Marbella

Puerto Banus tiltrækker kendisser og rigmænd med store yachts og dyre Ferrari biler og derfor er hotelpriserne også på et højere niveau i havneområdet. I resten af Marbella er det som sådan ikke et spørgsmål om hvilket område, der er mere billigt end et andet. Hotelpriserne afhænger mere af, hvor stor en pool du gerne vil have samt dine krav til hotellets indretning.Du kan dog bo billigt på hotel i Marbella ved at rejse på det rigtige tidspunkt. De fleste spaniere holder sommerferie i hele august måned og derfor kan priserne på hotellerne stige i denne periode. Hvis du derimod rejser i maj måned, kan du bo centralt på et godt hotel for omkring 500-1000 DKK pr. nat, mens backpackere kan bo billigt for mellem 150-200 DKK pr. nat på vandrehjemmene i byen.

De fleste oplevelser i Marbella er gratis. Du kan besøge Museos Ralli (Ralli Museum), som byder på sydamerikansk og europæisk kunst, men også på lokal, spansk kunst fra den modernistiske kunster Joan Miró og den surrealistiske maler Salvador Dali. Museet har åbent tirsdag til lørdag fra kl. 10 til 15 og der er gratis entré.Du kan også tage turen forbi det unikke Museo del Grabados (Print Museum), som ligger i en renæssance bygning, der tidligere var et hospital. Her kan du nyde værker af mange anerkendte kunstnere, som f.eks. Pablo Picasso, der blev i født i Malaga – ca. 60 km fra Marbella. Du kan også dase på strandene i Marbella eller tage en tur til Nikke Beach, som byder på strandfest med fed lounge musik.

Det er nemt at komme rundt i Marbella centrum på gåben og så ellers tage en taxa til de længere ture. I kan også tage en tur med det lille, hyggelige turisttog, som blandt andet kommer forbi Malagabroen, strandpromenaden og den gamle bydel. Togturen koster kun ca. 30 DKK og børn under 5 år kører gratis med toget.Det kan også anbefales at leje en bil, hvis du gerne vil køre til andre populære byer i omegnen som f.eks. Torremolinos, Fuengirola, Malaga eller Gibraltar, som kun ligger 1,5 times kørsel fra Marbella. Leje af en lille bil bør ikke have en samlet pris på mere end ca. 1000 DKK for en uges tid i lavsæsonen.

Du skal være mindst 18 år for at kunne tjekke ind på et hotel i Marbella og du skal stort set altid vise billedlegitimation i receptionen. Børn under 18 år skal tjekke ind sammen med en forælder eller værge med en skriftlig autorisation.

De fleste hoteller i Marbella beder ikke om depositum. Det kan dog være at de beder om dine betalingskortoplysninger. Det er altid bedst at tjekke reglerne hos det specifikke hotel.

I forbindelse med tips og gode råd til drikkepenge, vil du de fleste steder læse, at det er normalt at give 10 % i drikkepenge på restauranter, men de lokale spaniere følger sjældent dette. Det er mere typisk at give et symbolsk beløb, som du selv mener er passende. Taxachauffører vil blive glædeligt overraskede ved at få drikkepenge på 1-2 EUR (7-15 DKK).

Det er meget sikkert at rejse rundt i Marbella. Dog skal du være opmærksom på lommetyve – på samme vis som i andre turistbyer. Hvis dit hotel har en sikkerhedsboks, så er det bedst at lægge pas og dyre smykker i boksen og undgå at bære for mange kontanter af gangen.

Rejseadapter er ikke nødvendig i Marbella, hvor hotellerne har den samme form for stikkontakter som i Danmark.


Hvad koster et hotel i Marbella pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Marbella

2-stjernede hoteller

Billigst 506 kr.

Gennemsnitlig 608 kr.

Dyrest 893 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Marbella

Disse billige hoteller og vandrehjem i Marbella har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Marbella

Disse Marbella hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Marbella

Marbella er en lille, hyggelig by med omkring 140.000 indbyggere, og der er omkring 800.000 turister, som tager på ferie i byen hvert år.

Denne spanske kystby var oprindeligt en fiskerby og det er stadigvæk muligt at smage på frisk fisk ved Puerto de Marina la Bajadilla, som er sportshavnen i byen, der ligger ved Playa Padre (Faderstranden). Her kan strandløver bo tæt på det gyldne sand og strandpromenaden, hvor der ligger hoteller med enestående udsigt ud over Middelhavet. Ikke langt derfra ligger Casco Antiguo, som betyder “den gamle bydel” på spansk.

Bydelen er det mest magiske område i Marbella med hvidkalkede bygninger, smalle gader med små, eksklusive butikker og hyggelige cafeer. De fleste vandrerhjem, som især backpackere bor på, ligger i den gamle bydel, som består af to historiske områder Barrio Alto (den høje bydel) og Barrio Nuevo (den nye bydel). Dette område er også spækket med moderne restauranter til madelskere, der er vilde efter at prøve de bedste tapas, og skylle det ned med Rioja-rødvin eller frisk sangria.

Havnen ved navn Puerto Banus er et af de mest eksklusive områder i Spanien og du kan bo på et af de mange fine boutique hoteller i det fornemme område, som også byder på designershopping med eksklusive butikker som fx Dior, Gucci, Jimmy Choo, Versace og mange flere. Havneområdet, som ligger ca. 7 km fra centrum af Marbella, byder også på det bedste natteliv med VIP-diskoteker som eksempelvis det velkendte Tibu Banus.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Marbella

Du kan nærmest ikke komme mere sydpå i Europa end Marbella. Derfor er Marbella den perfekte destination for afslappede strandferier, da byen næsten aldrig er proppet med turister og de smukke bystrande Playa de La Fontanilla og Plata Bajadilla ligger i gåafstand. Marbella har noget for alle slags turister og derfor er det en populær destination for familier, backpackere og luksusturister. Der er rig mulighed for at feste hele natten lang på de eksklusive natklubber, som tiltrækker alt fra Hollywood-kendisser til Mellemøstens konger. Du kan lade batterierne op ved havet dagen derpå.

Kystbyen byder også på noget af den bedste gastronomi med fisk og skaldyr, og foodies nyder at prøve sig frem, mens de bestemmer hvilken restaurant der er deres yndlings. La Lonja er et populært valg blandt de lokale. Puerto Playa restauranten i fiskerområdet samt de små strandrestauranter, hvor de steger fisk med åben ild kan også anbefales.

Marbella er også et sandt shopping-paradis og det er muligvis det bedste i hele Sydspanien. Fashionistas tilbringer mange timer i de klassiske butikker i den gamle bydel, som sælger tøj og smykker, samt håndlavede gaver og souvenirs. De mode-entusiastiske turister må heller ikke gå glip af en tur langs kajen i Puerto Banus med high-fashion i lange baner.


Information about staying in Marbella

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Marbella

Det gennemsnitlige ophold i Marbella varer 6 nights.

Prisen for et hotel i Marbella afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 1.565 kr. pr. nat.

Den billigste måned at booke et hotel i Marbella er november. Prisen på dit værelse kan være helt op til 54% billigere end i de dyreste måneder.

Hotelværelser i Marbella er billigst søndag og dyrest torsdag.

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Marbella koster ca. 550 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 1.015 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Marbella.

Temperaturerne i Marbella er normalt på omkring 24 °C i juli og chancen for regn er lav, så juli er det perfekte tidspunkt at bruge noget tid udenfor ved populære seværdigheder i området.

Der er 90 ferieboliger i Marbella, og Guadalpin Suites er den mest populære blandt momondos brugere. Find tilbud på ferieboliger i Marbella.


momondos yndlingshoteller i Marbella

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Marbella
Hostal El Caprichito Marbella

Hostal El Caprichito Marbella

San Cristobal, 19, Marbella, Andalusia, Spain

8,9
371 kr.
Apartamentos Coronado

Apartamentos Coronado

Marbella, Andalusia, Spain

7,4
378 kr.
Aparthotel Monarque Sultán

Aparthotel Monarque Sultán

Marbella, Andalusia, Spain

8,3
1.191 kr.
Boho Club

Boho Club

Urb. Lomas de Rio Verde 144, Marbella, Andalusia, Spain

9,0
3.686 kr.
Hotel Boutique Princesa

Hotel Boutique Princesa

Calle Princesa, 1, Marbella, Andalusia, Spain

7,4
706 kr.

Selin Star Light Pb

Marbella, Andalusia, Spain

6,9
677 kr.
Banana Beach

Banana Beach

Marbella, Andalusia, Spain

8,1
813 kr.
Marbella Beach Resort at Club Playa Real

Marbella Beach Resort at Club Playa Real

Club Playa Real, Marbella, Andalusia, Spain

8,4
1.027 kr.
Hostal Paco Marbella

Hostal Paco Marbella

Calle Peral 16, Marbella, Andalusia, Spain

7,5
449 kr.
The Monkey Room

The Monkey Room

Calle Mesoncillo, 4, Marbella, Andalusia, Spain

6,8
442 kr.
Hostal Berlin

Hostal Berlin

Calle San Ramón, 21, Marbella, Andalusia, Spain

8,2
342 kr.
Hotel Daos

Hotel Daos

Calle Pirita 32, Marbella, Andalusia, Spain

6,9
499 kr.
Coral Beach Aparthotel

Coral Beach Aparthotel

Carretera Nacional 340, Km 176, Marbella, Andalusia, Spain

8,9
1.904 kr.
Apartamentos Mediterraneo

Apartamentos Mediterraneo

Marbella, Andalusia, Spain

8,0
813 kr.
The Marbella Heights Boutique Hotel

The Marbella Heights Boutique Hotel

Urb. Rio Real, Parcela 97, Marbella, Andalusia, Spain

9,2
1.590 kr.

Hostal Alisol Boutique San Pedro

Calle Diecinueve de Octubre n12, Marbella, Andalusia, Spain

8,9
385 kr.

Skol Apartments Marbella

Marbella, Andalusia, Spain

8,1
1.041 kr.
Apartamentos El Toro

Apartamentos El Toro

Marbella, Andalusia, Spain

7,6
542 kr.
Hostal La Pilarica

Hostal La Pilarica

Calle San Cristobal, 31, Marbella, Andalusia, Spain

8,7
356 kr.
Albergue Inturjoven Marbella

Albergue Inturjoven Marbella

Trapiche, 2 Y 4, Marbella, Andalusia, Spain

7,6
285 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Marbella


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Marbella, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Når alle dine muligheder for overnatning i Marbella er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.