Hoteller i Polen

Find tilbud på 7.276 hoteller i Polen

Polen
22. sep. — 23. sep.2
lør. 23.9
ons. 27.9

Populære hoteller til en overnatning i Polen

Find det perfekte hotel til dit ophold i Polen
Pris
kr.313
kr.2203
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Polens bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Polen

Pris

358 kr. – 639 kr.

BILLIGSTE BY I POLENLublin25% billigereHoteller i Lublin er de billigste i Polen med kun 358 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I POLENZakopane25% dyrereZakopane har de højeste hotelpriser i Polen med værelser til 639 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I POLENWarszawa65% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Warszawa end i andre byer i Polen

Oplevelser i Polen


Hoteller i populære byer i Polen

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Polen og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Polen?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Polen
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsonoktoberdet dyreste tidspunkt
34%forventet prisfald
12%forventet prisstigning

Rejsepriser

456 kr. - 782 kr.

Billigeste dag på ugentirsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenonsdager den dyreste ugedag at booke på
616 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
751 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Polen

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Polen

Laveste hotelpris

181 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Booking Hotel Crown Piast & Spa

Hoteller i nærheden af lufthavnen

7688

Gennemsnitslængde på ophold

5 dage
Den billigste pris for et værelse i Polen, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 181 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Amen Aparthotel Curie 8, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Booking Hotel Crown Piast & Spa, det mest populære 5-stjernede hotel i Polen(bedømmelse på 7,9/10 ud fra 1.101 anmeldelser).
Der er 7.688 hoteller i Polen tæt på Warszawa Chopin. Courtyard by Marriott Warsaw Airport er det nærmeste og ligger 0,7 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 5 dage, når de overnatter på hoteller i Polen. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 5 dage i Polen lå i sidste uge på 3.635 kr..

Information om overnatning i Polen

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Polen

Hvilke byer i Polen skal man overnatte i?

Gdansk ved Østersøkysten byder på en henrivende beliggenhed, smukke badestrande på strækningen op mod Gdynia og en charmerende gammel bydel. Und også dig selv som minimum en gåtur langs Motlawafloden i byen, hvor du finder Gdansks helt egen Nyhavn. Det lange marked er et andet sted, du bør tage en slentretur og nyde de smukke, farverige gamle bygninger. Det europæiske Solidaritetsmuseum bør også besøges. Det er et ret ungt museum, men med stor betydning for Polen og det polske folk. Her kan du lære om solidaritetsbevægelsen, der voksede i Polen i 1980’erne, såvel som anden antikommunistisk opposition i Europa. Museet for anden verdenskrig med sin meget effektive beskrivelse af krigens udvikling og de lidelser, den førte med sig, bør også besøges. Book hoteller i Polen via momondo, så finder du de bedste priser og hoteller. I Gdansk kunne et godt hotel være Komturia Old Town by Fahrenheit.

Hvad er nogle populære attraktioner i Polen?

Polens hovedstad Warszawa byder på en lang række af landets populære attraktioner, trods den er en relativt ung hovedstad. Byen har dog stadig en utroligt smuk gammel bydel, der i øvrigt er blevet genopført siden 1945, hvor den lå helt i ruiner. Midt i en utroligt smuk park i byen finder man også det smukke, gamle kongelige sommerresidens Łazienki Królewskie w Warszawie. Begge dele er bestemt et besøg værd. PKiN, der er kultur- og videnskabspaladset, er også bogstaveligt talt svært at overse. Det var en venskabsgave fra Sovjetunionen og er byens næsthøjeste bygning. Oplev den utrolige udsigt fra 30. sal, hvor der er en udsigtsplatform. Regent Warsaw Hotel er et hotel i den bedre ende af polske hoteller med atmosfære, god beliggenhed og høj service og komfort.

Hvilke byer i Polen har det bedste natteliv?

Warszawa er også noget af en partyhovedstad i Polen. Her går du bestemt ikke galt, hvis du skal opleve natteliv og til billigere penge end herhjemme. Bunkier Club er et af byens bedste steder at gå ud. Det kan være en idé kontakte dem i forvejen og sikre plads, da man ellers kan være uheldig, at der er fyldt. Warsaw Boat Party er en anden måde at opleve nattelivet på. Her får du en bådcruise på Vistulafloden med leg, konkurrencer, dans og fri bar i to timer. Efter turen tilbydes prioriteret entre til flere af byens natklubber, så festen kan fortsætte. Billige hoteller i Polen er ikke svære at finde med en søgning via momondo. P&O Apartments Plac Zbawiciela tilbyder overnatning i lejlighedshotel med god en beliggenhed i byen.

I hvilke polske byer finder man mest historie og kunst?

Krakow er nok en af de byer i Polen, hvor du finder mest historie og kultur inden for et så begrænset område. Herfra er det dog også muligt at opleve et af historiens mørke kapitler, da mindesmærket of museet Auschwitz-Birkenau ligger ikke så langt fra byen. Her er det også muligt at få en rundvisning på Oskar Schindlers fabrik. Men ellers er både den gamle jødiske bydel samt Wavel-slottet optaget på UNESCOs verdenskulturarvsliste og virkelig en stor oplevelse. Krakow har et veludbygget bus- og sporvognsnet, men meget af byen kan opleves til fods. Til de længere ture eller endagsudflugter er der både sightseeingbusser og de nationale jernbaner, der også har et godt og effektivt jernbanenet rundt i landet. Hotel Europejski kunne være dit udgangspunkt her i byen. Hoteller i Polen kan du naturligvis søge efter her på momondo.

Hvornår er det billigst at overnatte i Polen?

Hvis du ønsker at spare penge på dine hotelovernatninger i Polen, kan du overveje at besøge landet i februar måned, da hotelovernatninger i denne måned kun koster i gennemsnit 361 kr. pr. nat. Og hvis du leder efter et godt tilbud, så undgå at bestille dit hotelværelse i december måned, da dette i gennemsnit er den dyreste måned at bo på hotel.

Hvor i Polen vælger de fleste at overnatte?

Som mange ville forvente, besøger flere mennesker Krakow end nogen anden by, når de rejser til Polen.

Hvilken by i Polen har de dyreste hotelværelser?

Du kan regne med en gennemsnitspris på 513 kr. pr. nat for et hotelværelse i Świnoujście. Dette er ca. 27% dyrere end alle andre byer i Polen.

Hvilken by i Polen har de billigste hotelværelser?

Krakow er den billigste by at overnatte i, i Polen. Med en gennemsnitspris på 76 kr. pr. nat, er Krakow ca. 75% billigere end andre byer i Polen.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Polen?

Fra september 2023 er der 92.365 udbydere at vælge mellem for hoteller i Polen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Polen?

Priser for hoteller i Polen opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Polen

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Polen