Hoteller i Kota Kinabalu, Malaysia

Find tilbud på 373 hoteller i Kota Kinabalu, Malaysia

Kota Kinabalu, Malaysia
7. juli — 8. juli2
Kota Kinabalu, Malaysia
tor. 7.7
fre. 8.7

Populære hoteller til en overnatning i Kota Kinabalu

Find det perfekte hotel til dit ophold i Kota Kinabalu
Pris
kr.108
kr.649
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Kota Kinabalu


Hvornår skal man booke et hotel i Kota Kinabalu?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Kota Kinabalu
LavsæsonaugustDet billigste tidspunkt
Højsæsonfebruardet dyreste tidspunkt
52%forventet prisfald
64%forventet prisstigning

Rejsepriser

241 kr. - 1.377 kr.

Dyreste dag på ugentorsdagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugenonsdagis the cheapest day of the week to book
8.859 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
1.847 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Kota Kinabalu er: 1-2 stjerne, 59 dage før. 3 stjerne, 56 dage før.

1-2 stjerne

122 kr. - 166 kr.

3 stjerne

180 kr. - 195 kr.

4-5 stjerne

447 kr. - 677 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Kota Kinabalu

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Kota Kinabalu

Laveste hotelpris

50 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Gaya Island Resort

Hoteller i nærheden af lufthavnen

325

Gennemsnitslængde på ophold

5 dage
Den billigste pris for et værelse i Kota Kinabalu, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 50 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Escape Backpackers Kk, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Gaya Island Resort, det mest populære 5-stjernede hotel i Kota Kinabalu(bedømmelse på 8,6/10 ud fra 123 anmeldelser).
Der er 325 hoteller i Kota Kinabalu tæt på Kota Kinabalu. Survivor Lodge Pulau Tiga er det nærmeste og ligger 0,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 5 dage, når de overnatter på hoteller i Kota Kinabalu. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 5 dage i Kota Kinabalu lå i sidste uge på 2.413 kr..

Rejsetips til Kota Kinabalu

Der ligger mere end 500 hoteller i Kota Kinabalu, så der skulle være gode muligheder for at finde flere prisvenlige af slagsen. Du kan bo på et godt og centralt hotel i Kota Kinabalu for 65 MYR (ca. 100 DKK) per nat. Der ligger også tæt på 30 vandrerhjem i Kota Kinabalu. Her kan du booke en køjeseng for 23 MYR (ca. 35 DKK), hvis du vælger at bo ca. 1,5 km uden for centrum, og ca. 30 MYR for en seng inde i byen.

Ja, det er generelt billigt at være på ferie i Kota Kinabalu, når du sammenligner med danske priser. Du kan blandt andet få en jungleoplevelse i storbyen ved at gå på en decideret junglevandring – turen starter på vejen ved Jesseltol Hotellet i byen. Jungleruten fører dig til Signal Hill, som er et udsigtsdæk, hvor du kan se ud over byen. Du kan blandt andet nyde en kop kaffe eller en frisk kold drink, mens du ser ud over det sydkinesiske hav mod Sepangar-øen.Af andre smukke område kan nævnes Sembulan River Park og Tanjung Aru Stranden. Du kan tage bus 16C fra Court Condos Marinaen til stranden. Det bør ikke koste mere end ca. 3 MYR (ca. 5 DKK) i bus eller ca. 15 MYR (ca. 25 DKK) i taxa. På vejen til stranden ligger den familievenlige Perdana Park, som også kan anbefales. Der er blandt andet et springsvandshow med musik og farver hver aften kl. 19.

Det er nemt at gå rundt i centrum af Kota Kinabalu, hvor det tager ca. en halv time at gå fra den ende til den anden ende. Der er både minibusser og bybusser i byen. Du kan forvente en pris på mellem ca. 0,50 og 2 MYR (mellem ca. 1-3 DKK) for en tur med minibus alt efter afstanden, mens det koster ca. 0,50 MYR (ca. 1 DKK) for en busbillet i Kota Kinabalu. Du kan også rejse med taxa i byen og spare penge ved at rejse med Uber eller Grap, som er en malaysisk udgave af Uber. En kort tur bør koste ca. 10 MYR (ca. 15 DKK) og en længere tur bør koste ca. 20 MYR (ca. 30 DKK).

Det varierer, om du skal være minimum 18 eller 21 år gammel for at checke ind alene på et hotel i Kota Kinabalu. Det kan være, at du har behov for en skriftlig tilladelse fra en forælder eller en værge, hvis du er mellem 18 og 21 år gammel og ønsker at checke ind alene på et hotel i byen. Derfor er det bedst at tjekke reglerne for det specifikke hotel, som du overvejer at overnatte på.

Ja, der er hoteller, som beder om et depositum på ca. 50 MYR (ca. 78 DKK). Depositummet har til formål at dække eventuelle skader, som kan opstå i forbindelse med dit ophold.

I Malayasia er der ikke kutyme for at give drikkepenge på barer, men der er tradition for at give ca. 10 % i drikkepenge til taxachauffører og tjenere på restauranter. Derudover giver de fleste turister ca. 5 MYR (ca. 8 DKK) til stuepigerne.

Der er generelt sikkert i Kota Kinabalu, hvor der ikke er mange problemer med lommetyveri. Folk plejer trygt at lægge sine ting på stranden, mens de bader.

Ja, på din ferie i Kota Kinabalu får du brug for en adapter til G-stik med 240 volt.


Hvad koster et hotel i Kota Kinabalu pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Kota Kinabalu
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Kota Kinabalu

Disse billige hoteller og vandrehjem i Kota Kinabalu har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Kota Kinabalu

Hoteller med mest værdi for pengene i Kota Kinabalu

Disse Kota Kinabalu hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Kota Kinabalu

Hvis du gerne vil bo på et centralt hotel i Kota Kinabalu, bør du vælge at bo tæt på Jesselton Point, som er et område ved havnen, der byder på gode spisesteder og masser af butikker. I området kan du også se byens klokketårn, som er den ældste bygning i byen. Ikke langt derfra ligger indkøbscentret Imago, som har næsten 300 butikker samt en masse restauranter og cafeer.

Hvis du har planer om at tage på strandferie til Kota Kinabalu, kan det anbefales at finde indkvartering i nærheden af stranden Tanjung Aru, som ligger på den nordøstlige side af Borneo, omkring 10 minutter fra centrum af byen. Her kan du nyde synet af en romantisk solnedgang på stranden, kulturelle danseshows eller aktive oplevelser med jetski, windsurfing eller kajak.

Der ligger også hoteller på Gaya Island, som er en af de såkaldte bounty-øer i Malaysia, der ligger i Kota Kinabalu-området. Her på øen med de hvide sandstrande og det krystalklare hav lige uden for døren, vil du være langt fra støj og stress. En af de mest populære strande på øen er Police Beach, som kaldes for den fineste strand i Kota Kinabalu.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Kota Kinabalu

Med det tidligere navn Jesselton eller kælenavnet KK, er der nok mange som tænker: hvor ligger det? Her er der tale om byen Kota Kinabalu, som ligger på nordvestkysten af øen Borneo. Byen strækker sig mange kilometer langs kysten og længere ind i landet. Når det kommer til overnatning og mad, er Borneo både billig og god.

Der en mange ting at se og opleve i Kota Kinabalu. Du kan blandt andet tage i Tunku Abdul Rahman Nationalpark, hvor der er mulighed for snorkling i det varme vand. Du kan også besøge Atkinsons klokketårn, som giver et indblik i, hvordan den oprindelige by så ud. Derudover kan du besøge de to moskéer statsmoskéen Masjid Negeri Sabah og bymoskéen Masjid Bandaraya Kota Kinabalu.

Hvis du har mod på mere krævende oplevelser, kan du tage på en udflugt til Mt. Kinabaly (på UNESCOs Verdensarvsliste), hvor du vil opleve en fantastiske udsigt, et vandfald samt varme kilder lige til at hoppe i.


Information about staying in Kota Kinabalu

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Kota Kinabalu

Det gennemsnitlige ophold i Kota Kinabalu varer 5 nights.

Hoteller i Kota Kinabalu tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 237 kr. pr. nat.

Værelsespriser for hoteller i Kota Kinabalu kan være helt op til 52% lavere i august, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Prisen på et hotelværelse i Kota Kinabalu varierer fra dag til dag, men generelt er tirsdag billigst, og onsdag er dyrest.

Et hostel i Kota Kinabalu koster i gennemsnit ca. 124 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 113 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Kota Kinabalu pr. nat.

Selvom temperaturerne normalt er meget høje i Kota Kinabalu i juli, er der større chance for regn, da månedsgennemsnittet er på omkring 258 mm. Hvis vi tager højde for større mulighed for regn i juli, bør rejsende, der bor på et hotel i Kota Kinabalu planlægge at besøge populære seværdigheder indendørs.

Kota Kinabalu har 139 hostels, hvis du ikke er interesseret i at opholde dig på et hotel. Promenade Service Apartments er det mest populære, baseret på vores brugerdata. Sammenlign hostels i Kota Kinabalu.


momondos yndlingshoteller i Kota Kinabalu

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Kota Kinabalu
Tune Hotel - 1Borneo Kota Kinabalu

Tune Hotel - 1Borneo Kota Kinabalu

Unit No. G-803,1 Borneo Hypermall, Kota Kinabalu, Malaysia

7,8
144 kr.
Hotel 7 Suria

Hotel 7 Suria

7th Floor Suria Sabah Shopping Mall, Kota Kinabalu, Malaysia

8,7
195 kr.
The Klagan Hotel

The Klagan Hotel

Unit 25-28, Ground Floor, Block D, Kota Kinabalu, Malaysia

8,4
288 kr.
Hotel No.5

Hotel No.5

Hotel No.1, Kota Kinabalu, Malaysia

8,5
159 kr.
Oceania Hotel

Oceania Hotel

Lot 60-64, Lorong Ikan Juara 5, Kota Kinabalu, Malaysia

7,7
195 kr.
Spot On 89936 Sutera Inn

Spot On 89936 Sutera Inn

19-2, Lot 58, Block H, Tingkat 2, Inanam Terminal Bus, Kota Kinabalu, Kota Kinabalu, Malaysia

6,6
58 kr.
ibis Styles Kota Kinabalu Inanam

ibis Styles Kota Kinabalu Inanam

No 1 Jalan Taipan 28 Inanam, Kota Kinabalu, Malaysia

8,6
202 kr.
KK Times Square Hotel

KK Times Square Hotel

C-16-G, Signature Office, Kota Kinabalu, Malaysia

8,1
180 kr.
The Luma Hotel

The Luma Hotel

Lot 2-5, Block A, Sutera Avenue, Kota Kinabalu, Malaysia

8,7
356 kr.
Hotel Iskandar

Hotel Iskandar

Lot 14, Jalan Perpaduan, Kampung Air, Kota Kinabalu, Malaysia

6,8
108 kr.
Putatan Platinum Hotel

Putatan Platinum Hotel

Lorong Hussin, Jalan Putatan, Kota Kinabalu, Malaysia

8,2
166 kr.
Hotel Sixty3

Hotel Sixty3

63 Jalan Gaya, Kota Kinabalu, Malaysia

8,9
216 kr.
OYO 89847 Switz Paradise Hotel

OYO 89847 Switz Paradise Hotel

Unit 3-11, Kompleks Asia City, Kota Kinabalu, Malaysia

7,0
65 kr.
OYO 90108 Hotel Kaya

OYO 90108 Hotel Kaya

15, Ground Floor, Block D, Inanam Plaza, Kota Kinabalu, Malaysia

5,7
65 kr.

The Seraya Hotel

Lot 36 & 38 Jalan Pantai, Kota Kinabalu, Malaysia

8,4
195 kr.
Impiana Mutiara Hotel @ Kampung Air

Impiana Mutiara Hotel @ Kampung Air

Lot 12 Lorong Perpaduan, Kg. Air, Kota Kinabalu, Malaysia

6,2
79 kr.
Inhotel

Inhotel

No. 1, Off Jalan Nounton, Lorong Inanam, Kota Kinabalu, Malaysia

7,8
151 kr.
OYO 89864 Hotel Holiday Park

OYO 89864 Hotel Holiday Park

Mile 3.5, Jalan Penampang, Kota Kinabalu, Malaysia

6,6
65 kr.
Step-In Lodge

Step-In Lodge

Kota Kinabalu, Malaysia

7,7
50 kr.
KK Waterfront Hotel

KK Waterfront Hotel

Blk B, Unit 2&3, Warisan Square, Kota Kinabalu, Malaysia

7,1
238 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Kota Kinabalu


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Kota Kinabalu, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Kota Kinabalu med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.