Hoteller i Kota Kinabalu

Find de bedste tilbud på 1.223 hoteller i Kota Kinabalu, Malaysia

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Kota Kinabalu

Der er mange skønne hoteller i Kota Kinabalu. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Kota Kinabalu

Taman Negara Tunku Abdul Rahman
St. Michael's Church
Masjid Negeri Sabah

Er der ledige hoteller i nærheden af Taman Negara Tunku Abdul Rahman?

Hoteller i nærheden af Taman Negara Tunku Abdul Rahman er normalt 13% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Kota Kinabalu, som ligger på 219 kr..

Hoteller i nærheden af Taman Negara Tunku Abdul Rahman

Er der ledige hoteller i nærheden af St. Michael's Church?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af St. Michael's Church ligger på 255 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da St. Michael's Church er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af St. Michael's Church er normalt 13% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Kota Kinabalu, som ligger på 219 kr..

Hoteller i nærheden af St. Michael's Church

Er der ledige hoteller i nærheden af Masjid Negeri Sabah?

Hoteller i nærheden af Masjid Negeri Sabah er normalt 13% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Kota Kinabalu, som ligger på 219 kr..

Hoteller i nærheden af Masjid Negeri Sabah

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Kota Kinabalu

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Kota Kinabalu
Lavsæson
oktober
Højsæson
januar

Det billigste tidspunkt

29%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

25%

forventet prisstigning

Pris
405 kr. - 753 kr.
Dyreste dag på ugen
søndag
Billigeste dag på ugen
fredag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

326 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

388 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Kota Kinabalu er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
111 kr. - 136 kr.
3 stjerne
198 kr. - 271 kr.
4-5 stjerne
641 kr. - 770 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Kota Kinabalu

Hvordan finder man et billigt hotel i Kota Kinabalu?

Der ligger mere end 500 hoteller i Kota Kinabalu, så der skulle være gode muligheder for at finde flere prisvenlige af slagsen. Du kan bo på et godt og centralt hotel i Kota Kinabalu for 65 MYR (ca. 100 DKK) per nat. Der ligger også tæt på 30 vandrerhjem i Kota Kinabalu. Her kan du booke en køjeseng for 23 MYR (ca. 35 DKK), hvis du vælger at bo ca. 1,5 km uden for centrum, og ca. 30 MYR for en seng inde i byen.

Kan man rejse på budget?

Ja, det er generelt billigt at være på ferie i Kota Kinabalu, når du sammenligner med danske priser. Du kan blandt andet få en jungleoplevelse i storbyen ved at gå på en decideret junglevandring – turen starter på vejen ved Jesseltol Hotellet i byen. Jungleruten fører dig til Signal Hill, som er et udsigtsdæk, hvor du kan se ud over byen. Du kan blandt andet nyde en kop kaffe eller en frisk kold drink, mens du ser ud over det sydkinesiske hav mod Sepangar-øen.

Af andre smukke område kan nævnes Sembulan River Park og Tanjung Aru Stranden. Du kan tage bus 16C fra Court Condos Marinaen til stranden. Det bør ikke koste mere end ca. 3 MYR (ca. 5 DKK) i bus eller ca. 15 MYR (ca. 25 DKK) i taxa. På vejen til stranden ligger den familievenlige Perdana Park, som også kan anbefales. Der er blandt andet et springsvandshow med musik og farver hver aften kl. 19.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Det er nemt at gå rundt i centrum af Kota Kinabalu, hvor det tager ca. en halv time at gå fra den ende til den anden ende. Der er både minibusser og bybusser i byen. Du kan forvente en pris på mellem ca. 0,50 og 2 MYR (mellem ca. 1-3 DKK) for en tur med minibus alt efter afstanden, mens det koster ca. 0,50 MYR (ca. 1 DKK) for en busbillet i Kota Kinabalu. Du kan også rejse med taxa i byen og spare penge ved at rejse med Uber eller Grap, som er en malaysisk udgave af Uber. En kort tur bør koste ca. 10 MYR (ca. 15 DKK) og en længere tur bør koste ca. 20 MYR (ca. 30 DKK).

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Kota Kinabalu?

Det varierer, om du skal være minimum 18 eller 21 år gammel for at checke ind alene på et hotel i Kota Kinabalu. Det kan være, at du har behov for en skriftlig tilladelse fra en forælder eller en værge, hvis du er mellem 18 og 21 år gammel og ønsker at checke ind alene på et hotel i byen. Derfor er det bedst at tjekke reglerne for det specifikke hotel, som du overvejer at overnatte på.

Skal man lægge depositum?

Ja, der er hoteller, som beder om et depositum på ca. 50 MYR (ca. 78 DKK). Depositummet har til formål at dække eventuelle skader, som kan opstå i forbindelse med dit ophold.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

I Malayasia er der ikke kutyme for at give drikkepenge på barer, men der er tradition for at give ca. 10 % i drikkepenge til taxachauffører og tjenere på restauranter. Derudover giver de fleste turister ca. 5 MYR (ca. 8 DKK) til stuepigerne.

Hvor sikkert er der i Kota Kinabalu?

Der er generelt sikkert i Kota Kinabalu, hvor der ikke er mange problemer med lommetyveri. Folk plejer trygt at lægge sine ting på stranden, mens de bader.

Skal man medbringe adapter?

Ja, på din ferie i Kota Kinabalu får du brug for en adapter til G-stik med 240 volt.


Hvad koster et hotel i Kota Kinabalu pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Kota Kinabalu
3 stjerner
Mest for pengene

Grand Borneo Hotel

8,0

135 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Kota Kinabalu

Disse billige hoteller og vandrehjem i Kota Kinabalu har gode priser til det lille rejsebudget

Skypod Hostel

9,2

37 kr.

Se hoteltilbud

Vibrant Hostel

9,5

56 kr.

Se hoteltilbud

Space Capsule Hotel

8,3

50 kr.

Se hoteltilbud

Tune Hotels - 1 Borneo, Kota Kinabalu

8,0

74 kr.

Se hoteltilbud

Masada Bed & Breakfast

8,9

56 kr.

Se hoteltilbud

Escape Backpackers Kk

9,0

74 kr.

Se hoteltilbud
Find populære hostels i Kota Kinabalu

Hoteller med mest værdi for pengene i Kota Kinabalu

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Kota Kinabalu Marriott Hotel

8,6

321 kr.

Se hoteltilbud

The Palace Hotel Kota Kinabalu

8,0

173 kr.

Se hoteltilbud

Promenade Hotel Kota Kinabalu

8,2

191 kr.

Se hoteltilbud

Hyatt Regency Kinabalu

8,3

388 kr.

Se hoteltilbud

Tune Hotels - 1 Borneo, Kota Kinabalu

8,0

74 kr.

Se hoteltilbud

Ming Garden Hotel And Residences

7,9

185 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Kota Kinabalu?

Hvis du gerne vil bo på et centralt hotel i Kota Kinabalu, bør du vælge at bo tæt på Jesselton Point, som er et område ved havnen, der byder på gode spisesteder og masser af butikker. I området kan du også se byens klokketårn, som er den ældste bygning i byen. Ikke langt derfra ligger indkøbscentret Imago, som har næsten 300 butikker samt en masse restauranter og cafeer.

Hvis du har planer om at tage på strandferie til Kota Kinabalu, kan det anbefales at finde indkvartering i nærheden af stranden Tanjung Aru, som ligger på den nordøstlige side af Borneo, omkring 10 minutter fra centrum af byen. Her kan du nyde synet af en romantisk solnedgang på stranden, kulturelle danseshows eller aktive oplevelser med jetski, windsurfing eller kajak.

Der ligger også hoteller på Gaya Island, som er en af de såkaldte bounty-øer i Malaysia, der ligger i Kota Kinabalu-området. Her på øen med de hvide sandstrande og det krystalklare hav lige uden for døren, vil du være langt fra støj og stress. En af de mest populære strande på øen er Police Beach, som kaldes for den fineste strand i Kota Kinabalu.


Om Kota Kinabalu

Med det tidligere navn Jesselton eller kælenavnet KK, er der nok mange som tænker: hvor ligger det? Her er der tale om byen Kota Kinabalu, som ligger på nordvestkysten af øen Borneo. Byen strækker sig mange kilometer langs kysten og længere ind i landet. Når det kommer til overnatning og mad, er Borneo både billig og god.

Der en mange ting at se og opleve i Kota Kinabalu. Du kan blandt andet tage i Tunku Abdul Rahman Nationalpark, hvor der er mulighed for snorkling i det varme vand. Du kan også besøge Atkinsons klokketårn, som giver et indblik i, hvordan den oprindelige by så ud. Derudover kan du besøge de to moskéer statsmoskéen Masjid Negeri Sabah og bymoskéen Masjid Bandaraya Kota Kinabalu.

Hvis du har mod på mere krævende oplevelser, kan du tage på en udflugt til Mt. Kinabaly (på UNESCOs Verdensarvsliste), hvor du vil opleve en fantastiske udsigt, et vandfald samt varme kilder lige til at hoppe i. Priser er tjekket den 05-03-2018.


Rejseinformation: Kota Kinabalu

Hvor længe bor vores brugere i Kota Kinabalu?

Det gennemsnitlige ophold i Kota Kinabalu varer 5 nights.

Hvad koster et hotel i Kota Kinabalu?

Hoteller i Kota Kinabalu tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 473 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Kota Kinabalu?

Værelsespriser for hoteller i Kota Kinabalu kan være helt op til 29% lavere i oktober, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Kota Kinabalu?

Prisen på et hotelværelse i Kota Kinabalu varierer fra dag til dag, men generelt er torsdag billigst, og lørdag er dyrest.

Hvad koster et hotel i Kota Kinabalu?

Et hostel i Kota Kinabalu koster i gennemsnit ca. 92 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 381 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Kota Kinabalu pr. nat.

Hvis vi tager højde for vejret i Kota Kinabalu, hvilke seværdigheder er så populære i marts?

Temperaturerne i Kota Kinabalu er normalt på omkring 26 °C i marts og chancen for regn er lav, så marts er det perfekte tidspunkt at bruge noget tid udenfor ved populære seværdigheder i området.


momondos favorithoteller

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Kota Kinabalu