Hoteller i Kota Kinabalu, Malaysia

Find tilbud på 427 hoteller i Kota Kinabalu, Malaysia

Kota Kinabalu, Malaysia
26. sep. — 27. sep.2
ons. 27.9
søn. 1.10

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Kota Kinabalu

Find det perfekte hotel til dit ophold i Kota Kinabalu
Pris
kr.188
kr.1512
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Kota Kinabalu


Hvornår skal man booke et hotel i Kota Kinabalu?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Kota Kinabalu
LavsæsonmajDet billigste tidspunkt
Højsæsonnovemberdet dyreste tidspunkt
67%forventet prisfald
24%forventet prisstigning

Rejsepriser

233 kr. - 937 kr.

Billigeste dag på ugentirsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenlørdager den dyreste ugedag at booke på
233 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
937 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Kota Kinabalu

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Kota Kinabalu

Laveste hotelpris

49 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Hyatt Centric Kota Kinabalu

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1952

Gennemsnitslængde på ophold

6 dage
Den billigste pris for et værelse i Kota Kinabalu, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 49 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Lavender Lodge.
Få en komfortabel rejse med en booking på Hyatt Centric Kota Kinabalu, det mest populære 5-stjernede hotel i Kota Kinabalu(bedømmelse på 9,2/10 ud fra 605 anmeldelser).
Der er 1.952 hoteller i Kota Kinabalu tæt på Kota Kinabalu. Survivor Lodge Pulau Tiga er det nærmeste og ligger 0,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 6 dage, når de overnatter på hoteller i Kota Kinabalu. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 6 dage i Kota Kinabalu lå i sidste uge på 3.547 kr..

Rejsetips til Kota Kinabalu

Hvordan finder man et billigt hotel i Kota Kinabalu?

Der ligger mere end 500 hoteller i Kota Kinabalu, så der skulle være gode muligheder for at finde flere prisvenlige af slagsen. Du kan bo på et godt og centralt hotel i Kota Kinabalu for 65 MYR (ca. 100 DKK) per nat. Der ligger også tæt på 30 vandrerhjem i Kota Kinabalu. Her kan du booke en køjeseng for 23 MYR (ca. 35 DKK), hvis du vælger at bo ca. 1,5 km uden for centrum, og ca. 30 MYR for en seng inde i byen.

Kan man rejse på budget?

Ja, det er generelt billigt at være på ferie i Kota Kinabalu, når du sammenligner med danske priser. Du kan blandt andet få en jungleoplevelse i storbyen ved at gå på en decideret junglevandring – turen starter på vejen ved Jesseltol Hotellet i byen. Jungleruten fører dig til Signal Hill, som er et udsigtsdæk, hvor du kan se ud over byen. Du kan blandt andet nyde en kop kaffe eller en frisk kold drink, mens du ser ud over det sydkinesiske hav mod Sepangar-øen. Af andre smukke område kan nævnes Sembulan River Park og Tanjung Aru Stranden. Du kan tage bus 16C fra Court Condos Marinaen til stranden. Det bør ikke koste mere end ca. 3 MYR (ca. 5 DKK) i bus eller ca. 15 MYR (ca. 25 DKK) i taxa. På vejen til stranden ligger den familievenlige Perdana Park, som også kan anbefales. Der er blandt andet et springsvandshow med musik og farver hver aften kl. 19.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Det er nemt at gå rundt i centrum af Kota Kinabalu, hvor det tager ca. en halv time at gå fra den ende til den anden ende. Der er både minibusser og bybusser i byen. Du kan forvente en pris på mellem ca. 0,50 og 2 MYR (mellem ca. 1-3 DKK) for en tur med minibus alt efter afstanden, mens det koster ca. 0,50 MYR (ca. 1 DKK) for en busbillet i Kota Kinabalu. Du kan også rejse med taxa i byen og spare penge ved at rejse med Uber eller Grap, som er en malaysisk udgave af Uber. En kort tur bør koste ca. 10 MYR (ca. 15 DKK) og en længere tur bør koste ca. 20 MYR (ca. 30 DKK).

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Kota Kinabalu?

Det varierer, om du skal være minimum 18 eller 21 år gammel for at checke ind alene på et hotel i Kota Kinabalu. Det kan være, at du har behov for en skriftlig tilladelse fra en forælder eller en værge, hvis du er mellem 18 og 21 år gammel og ønsker at checke ind alene på et hotel i byen. Derfor er det bedst at tjekke reglerne for det specifikke hotel, som du overvejer at overnatte på.

Skal man lægge depositum?

Ja, der er hoteller, som beder om et depositum på ca. 50 MYR (ca. 78 DKK). Depositummet har til formål at dække eventuelle skader, som kan opstå i forbindelse med dit ophold.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

I Malayasia er der ikke kutyme for at give drikkepenge på barer, men der er tradition for at give ca. 10 % i drikkepenge til taxachauffører og tjenere på restauranter. Derudover giver de fleste turister ca. 5 MYR (ca. 8 DKK) til stuepigerne.

Hvor sikkert er der i Kota Kinabalu?

Der er generelt sikkert i Kota Kinabalu, hvor der ikke er mange problemer med lommetyveri. Folk plejer trygt at lægge sine ting på stranden, mens de bader.

Skal man medbringe adapter?

Ja, på din ferie i Kota Kinabalu får du brug for en adapter til G-stik med 240 volt.


Hvad koster et hotel i Kota Kinabalu pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Kota Kinabalu

3-stjernede hoteller

Billigst 236 kr.

Gennemsnitlig 282 kr.

Dyrest 500 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Kota Kinabalu

Disse billige hoteller og vandrehjem i Kota Kinabalu har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Kota Kinabalu

Hoteller med mest værdi for pengene i Kota Kinabalu

Disse Kota Kinabalu hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Kota Kinabalu

Hvis du gerne vil bo på et centralt hotel i Kota Kinabalu, bør du vælge at bo tæt på Jesselton Point, som er et område ved havnen, der byder på gode spisesteder og masser af butikker. I området kan du også se byens klokketårn, som er den ældste bygning i byen. Ikke langt derfra ligger indkøbscentret Imago, som har næsten 300 butikker samt en masse restauranter og cafeer.

Hvis du har planer om at tage på strandferie til Kota Kinabalu, kan det anbefales at finde indkvartering i nærheden af stranden Tanjung Aru, som ligger på den nordøstlige side af Borneo, omkring 10 minutter fra centrum af byen. Her kan du nyde synet af en romantisk solnedgang på stranden, kulturelle danseshows eller aktive oplevelser med jetski, windsurfing eller kajak.

Der ligger også hoteller på Gaya Island, som er en af de såkaldte bounty-øer i Malaysia, der ligger i Kota Kinabalu-området. Her på øen med de hvide sandstrande og det krystalklare hav lige uden for døren, vil du være langt fra støj og stress. En af de mest populære strande på øen er Police Beach, som kaldes for den fineste strand i Kota Kinabalu.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Kota Kinabalu

Med det tidligere navn Jesselton eller kælenavnet KK, er der nok mange som tænker: hvor ligger det? Her er der tale om byen Kota Kinabalu, som ligger på nordvestkysten af øen Borneo. Byen strækker sig mange kilometer langs kysten og længere ind i landet. Når det kommer til overnatning og mad, er Borneo både billig og god.

Der en mange ting at se og opleve i Kota Kinabalu. Du kan blandt andet tage i Tunku Abdul Rahman Nationalpark, hvor der er mulighed for snorkling i det varme vand. Du kan også besøge Atkinsons klokketårn, som giver et indblik i, hvordan den oprindelige by så ud. Derudover kan du besøge de to moskéer statsmoskéen Masjid Negeri Sabah og bymoskéen Masjid Bandaraya Kota Kinabalu.

Hvis du har mod på mere krævende oplevelser, kan du tage på en udflugt til Mt. Kinabaly (på UNESCOs Verdensarvsliste), hvor du vil opleve en fantastiske udsigt, et vandfald samt varme kilder lige til at hoppe i.


Information om overnatning i Kota Kinabalu

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Kota Kinabalu

Hvor længe bor vores brugere i Kota Kinabalu?

Det gennemsnitlige ophold i Kota Kinabalu varer 6 nights.

Hvad koster et hotel i Kota Kinabalu?

Hoteller i Kota Kinabalu tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 713 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Kota Kinabalu?

Værelsespriser for hoteller i Kota Kinabalu kan være helt op til 68% lavere i maj, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Kota Kinabalu?

Prisen på et hotelværelse i Kota Kinabalu varierer fra dag til dag, men generelt er mandag billigst, og fredag er dyrest.

Hvad koster et luksushotel i Kota Kinabalu?

Den gennemsnitlige pris for et luksushotel i Kota Kinabalu er 882 kr. pr. person pr. nat. Til sammenligning koster et hotel i Kota Kinabalu 713 kr. pr. person pr. nat, hvilket svarer til en prisforskel på ca. 27%% for at bo på et luksushotel.

Hvis vi tager højde for vejret i Kota Kinabalu, hvilke seværdigheder er så populære i oktober?

Selvom temperaturerne normalt er meget høje i Kota Kinabalu i oktober, er der større chance for regn, da månedsgennemsnittet er på omkring 351 mm. Hvis vi tager højde for større mulighed for regn i oktober, bør rejsende, der bor på et hotel i Kota Kinabalu planlægge at besøge populære seværdigheder indendørs.

Har Kota Kinabalu hostels?

Kota Kinabalu har 59 hostels, hvis du ikke er interesseret i at opholde dig på et hotel. OYO Home 90372 Greybirds Hostel er det mest populære, baseret på vores brugerdata. Sammenlign hostels i Kota Kinabalu.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Kota Kinabalu?

Fra september 2023 er der 1.862 udbydere at vælge mellem for hoteller i Kota Kinabalu.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Kota Kinabalu?

Priser for hoteller i Kota Kinabalu opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Kota Kinabalu

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Kota Kinabalu

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Kota Kinabalu gennem momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Kota Kinabalu, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Kota Kinabalu?

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Kota Kinabalu med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kota Kinabalu på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.