Lej en bil i Kota Kinabalu, Malaysia

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Kota Kinabalu, Malaysia

Kota Kinabalu, Malaysia
3. okt. — 10. okt.
Samme aflevering
Kota Kinabalu, Malaysia
søn. 3.10
Middag
søn. 10.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Kota Kinabalu

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Kota Kinabalu, Malaysia
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
28 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Kota Kinabalu, Malaysia til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Kota Kinabalus biludlejningsdisk

Biludlejning i Kota Kinabalu

1.591 brugere har søgt efter billeje i Kota Kinabalu med momondo i september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Kota Kinabalu for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Hertz er en af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Kota Kinabalu. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Kota Kinabalu, Malaysia?

Kota Kinabalus hastighedsbegrænsning er 70 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Kota Kinabalu er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 110 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Kota Kinabalu?

Leje af Hyundai Accent og Ford Focus in Kota Kinabalu er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Hyundai Accent in Kota Kinabalu kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 189 kr./dag og kan gå helt ned til 71 kr./dag. Priser på leje af en Ford Focus kan også variere, men plejer at ligge på omkring 227 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 90 kr./dag.

Hvordan er vejret i Kota Kinabalu, Malaysia i september?

Normalt er vejret i Kota Kinabalu i september måned 26 °C og den forventede nedbør er 310 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Temperaturerne i Kota Kinabalu i løbet af september er typisk højere end andre måneder, men der er stadig en betydelig sandsynlighed for regn. Det anbefales at leje en bil med aircondition.

Minder vejret i Kota Kinabalu om vejret i resten af Sabah?

Klimaet i Sabah i september er normalt 26 °C med en forventet nedbør på 275 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Kota Kinabalu til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Malaysia

Se vores biludlejningstilbud i byer som Kuala Lumpur, George Town og Langkawi i Malaysia

Kom i gang med at planlægge din rejse til Kota Kinabalu