Lej en bil i Penang, Malaysia

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Penang, Malaysia

Penang, Malaysia
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Penang, Malaysia
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Penang

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Penang, Malaysia
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Penang, Malaysia til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Langkawis biludlejningsdisk

Biludlejning i Penang

Indtil videre har der i september været 25 søgninger på biludlejning i Penang på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Penang for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Thrifty er en af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Penang. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Penang, Malaysia?

Penangs hastighedsbegrænsning er 70 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Penang er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 110 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Penang?

De fleste momondo-brugere lejer en Hyundai Accent in Penang, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Ford Focus. Hvis du er interesseret i at leje en Hyundai Accent, er priserne i gennemsnit på 180 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Hyundai Accent in Penang på helt ned til 71 kr. om dagen. Leje af en Ford Focus in Penang ligger i gennemsnit på 239 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 98 kr. om dagen.

Hvordan er vejret i Penang, Malaysia i september?

I september er der normalt 355 mm nedbør i Penang og en gennemsnitstemperatur på 26 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Penang, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Temperaturerne i Penang i løbet af september er typisk højere end andre måneder, men der er stadig en betydelig sandsynlighed for regn. Det anbefales at leje en bil med aircondition.

Minder vejret i Penang om vejret i resten af Penang?

Klimaet i Penang i september er normalt 26 °C med en forventet nedbør på 356,5 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Penang til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Malaysia

Se vores biludlejningstilbud i byer som Kuala Lumpur, George Town og Langkawi i Malaysia

Kom i gang med at planlægge din rejse til Penang