Lej en bil i Bursa, Tyrkiet

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Bursa, Tyrkiet

Bursa, Tyrkiet
24. maj — 31. maj
Samme aflevering
Bursa, Tyrkiet
man 24.5
Middag
man 31.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Bursa

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bursa, Tyrkiet
2,0
Middel
1 anmeldelse1 kontor
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor

Afstanden fra Bursa, Tyrkiet til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Istanbuls biludlejningsdisk

Biludlejning i Bursa

Vi har foretaget 9 søgninger på biludlejning i Bursa denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Bursa for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Bursa har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Enterprise, Avis, og Budget. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Bursa. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Bursa har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Bursa hos Avis, som har 1 udlejningssted i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 202 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Bursa gennem Avis er 203 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Bursa, Tyrkiet biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Bursa biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Bursa tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Bursa har flest biludlejningssteder?

Budget har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Bursa, Tyrkiet med 1 udlejningssted. Typisk finder momondo priser på omkring 360 kr./dag, når de lejer en bil fra Budget i Bursa, Tyrkiet.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Bursa, Tyrkiet?

Rejsende, som lejer en bil i Bursa, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Bursa ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Bursa, Tyrkiet i maj?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Bursa i maj måned, bør forvente temperaturer på omkring 17 °C og ca. 40 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

I betragtning af, at temperaturerne i Bursa typisk er høje i løbet af maj, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Bursa om vejret i resten af Bursa-provinsen?

Klimaet i Bursa-provinsen i maj er normalt 17 °C med en forventet nedbør på 40 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Bursa til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Bursa

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Bursa

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bursa