Billeje i Bursa

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Bursa

Bursa, Tyrkiet
2. feb — 9. feb
Samme aflevering
Bursa, Tyrkiet
tir 2.2
Middag
tir 9.2
Middag

Biludlejningsfirmaer i Bursa

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bursa
Vurdering af udbyder: Middel 2.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Afstanden fra Bursa til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Istanbuls biludlejningsdisk

Biludlejning i Bursa

Vi har foretaget 9 søgninger på biludlejning i Bursa denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Bursa for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Bursa har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Enterprise, Avis, og Budget. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Bursa. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Bursa har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Bursa hos Avis, som har 1 udlejningssted i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 202 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Bursa gennem Avis er 203 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Bursa biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Bursa biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Bursa tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Bursa har flest biludlejningssteder?

Budget har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Bursa med 1 udlejningssted. Typisk finder momondo priser på omkring 360 kr./dag, når de lejer en bil fra Budget i Bursa.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Bursa?

Rejsende, som lejer en bil i Bursa, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Bursa ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Bursa, Tyrkiet i januar?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Bursa i januar måned, bør forvente temperaturer på omkring 5 °C og ca. 90 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

Vejret i Bursa i januar vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Bursa. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Bursa plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus og Opel Corsa.

Minder vejret i Bursa om vejret i resten af Bursa-provinsen?

Klimaet i Bursa-provinsen i januar er normalt 5 °C med en forventet nedbør på 90 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Bursa til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bursa

  • Få den seneste informatiom om fly til Bursa

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Bursa
  • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

    Få overblik over de bedste hoteller i Bursas mest populære områder

    Find hoteller in Bursa