Billeje i Oslo, Oslo

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Oslo, Oslo

Oslo, Norge
15. aug. — 22. aug.
Samme aflevering
Oslo, Norge
man. 15.8
Middag
man. 22.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Oslo, Oslo

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Oslo, Oslo
Volkswagen Tiguan
eller lignende Premium SUV
Op til 5 passagerer

80 kr./dag

12 okt. - 19 okt.
Volkswagen Tiguan
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

50 kr./dag

12 okt. - 19 okt.
Ford Focus Wagon
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

50 kr./dag

12 okt. - 19 okt.
Mazda CX-3
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

56 kr./dag

12 okt. - 19 okt.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

45 kr./dag

12 okt. - 19 okt.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

51 kr./dag

12 okt. - 19 okt.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

45 kr./dag

12 okt. - 19 okt.
Opel Corsa
Audi Q7
eller lignende Stor SUV
Op til 5 passagerer
4-dørs køretøjer

72 kr./dag

12 okt. - 19 okt.
Audi Q7
BMW X1
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

64 kr./dag

12 okt. - 19 okt.
BMW X1

Vigtige oplysninger om billeje i Oslo

Du kan altid få tanken fyldt op i forbindelse med billeje i Oslo. Norge er nemlig rig på olie, så du skal ikke lede længe for at finde den nærmeste tankstation. Inden du når så vidt, skal du først have styr på alderskravene, der kan være forskellige fra selskab til selskab. Udlejningsfirmaet Avis har eksempelvis en minimumsalder på 19 år i forbindelse med biludlejning. Derudover skal du have været i besiddelse af et kørekort i mindst et år. Er du under 25 år, vil der yderligere blive opkrævet et ung-fører-gebyr på mellem ca. 162 og 196 NOK (ca. 127-153 DKK) pr. dag. Du kan også booke en udlejningsbil hos eksempelvis Hertz, som har fastsat en minimumsalder på 18 år for de mindste biler. Ønsker du at leje mellemklassebiler eller store biler, er minimumsalderen henholdsvis 19 og 25 år. Hertz opkræver også et ekstra tillæg for chauffører under 25 år på ca. 130 NOK (ca. 102 DKK) pr. dag. Du kan også vælge mellem andre udlejningsfirmaer, hvad enten det er Sixt, Europcar, Budget, Thrifty eller andre udbydere.

Sproget, flaget og historien – Danmark og Norge har mange lighedspunkter, hvilket også gælder i forhold til trafik- og færdselsregler. I Norge er de dog lidt strengere i forhold til alkohol, da promillegrænsen er på maks. 0,2. Når du benytter dig af billeje i Oslo, er det ikke tilladt at tale i håndholdt mobiltelefon. Til gengæld skal du huske at køre med lyset tændt om dagen på din lejebil, da det er et krav ligesom i Danmark. Du skal desuden være varsom med at trykke på speederen, da du i byområder maks. må køre 50 km/t. På motorvejene må du maks. køre 100 km/t.

Når du lejer en bil, vil du ofte få brug for at parkere den. Inden du finder en p-plads, skal der først betales et miljøtillæg, hver gang du kommer fra ringvejen og skal ind i byen. Prisen er på ca. 55 NOK (ca. 43 DKK) i tidsrummene 6:30-9 og igen fra 15-17, samt på ca. 45 NOK (ca. 35 DKK) uden for de travle tidspunkter. Dieselbiler skal betale mere og elbiler er gratis. I forhold til parkering kan du vælge mellem den mest centrale og røde zone til en timepris på ca. 29 NOK (ca. 23 DKK), eller en gul zone til en timepris på ca. 16 NOK (ca. 13 DKK). Det er ofte kun tilladt at parkere maks. to timer i byen. Ellers skal du vælge et p-hus, hvor timeprisen er på mellem ca. 30-60 NOK (ca. 23-46 DKK).

Billeje i Oslo giver dig mulighed for at se mere end blot centrum. En køretur til hyggelige Bærums Verk byder på noget for hele familien i form af skulpturpark, gallerier samt Norges ældste restaurant. Det otte km lange museum kaldet Blaafarveværket er også et hit, da du her kan komme på mine-tur, og der findes også en børnebondegård på stedet.

Billig billeje stiller krav til din forsikring – i hvert fald, hvis du vil have en ferie uden bekymringer i forhold til din udlejningsbil. Når du foretager billeje i Oslo, er der som udgangspunkt inkluderet en tyveriforsikring, skadesforsikring samt en ulykkesforsikring, hvis du skulle være uheldig at ramme andre. Der er dog en selvrisiko på disse forsikringer, og du kan med fordel betale ekstra for at den minimeres eller helt fjernes. Det giver mere ro i sindet, når du kører rundt i Oslo og omegn. Det er også klogt at vælge dækning på hjul, dæk, glas og hvad du ellers har mulighed for at lave skader på.

Da Norge er et af de såkaldte EØS-lande, kan du godt bruge dit danske kørekort i forbindelse med billeje i Oslo.

Oslo Gardermoen Lufthavn er hovedlokationen, hvor du kan hente og aflevere din lejebil. Derudover findes der også udlejningscentraler i centrum.


Find billig billeje i Oslo, Oslo

Find den lejebil i Oslo, der passer til dine behov

Biler i Lille

261 kr. - 3.531 kr.

Alle biltyper

338 kr. - 2.194 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Oslo, Norge er 742 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Oslo, Norge er i februar. Prisen er 65% lavere end resten af året og ligger på kun 261 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Oslo. I Oslo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Oslo.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Oslo, Norge er 704 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Oslo, Norge er i november. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 256 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Oslo. I Oslo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Oslo.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Oslo, Norge er 1.040 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Oslo, Norge er i februar. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 668 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 15% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Oslo. I Oslo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Oslo.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Oslo, Norge er 607 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Oslo, Norge er i september. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 466 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 32% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Oslo. I Oslo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Oslo.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Oslo, Norge er 1.051 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Oslo, Norge er i december. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 758 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Oslo. I Oslo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Oslo, Norge er 704 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Oslo, Norge er i september. Prisen er 4% lavere end resten af året og ligger på kun 677 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Oslo. I Oslo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Oslo.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

45 kr./dag

12 okt. - 19 okt.
Opel Corsa
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

50 kr./dag

12 okt. - 19 okt.
Ford Focus Wagon
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

45 kr./dag

12 okt. - 19 okt.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Oslo

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Oslo, Oslo
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

9,3

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

9,3

Value

8,6
9 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,6

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,2
15 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Oslo

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Oslo

Det mest populære bureau

Budget

Populære biltyper

Mini, Compact, SUV

Billigste lejebil

401 kr.

Den mest populære model

Volkswagen Polo
Det mest populære biludlejningsbureau i Oslo, der er fundet på momondo i denne måned, er Budget. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Hertz og Europcar
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Oslo i de seneste 72 timer: Mini, Compact, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Oslo er 401 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 787 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Oslo i de seneste 7 dage er Volkswagen Polo. Vores brugere foretrækker også Volkswagen Passat som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Oslo

Herunder vises de mest populære hoteller i Oslo

Kørsel i lejebil i Oslo – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Oslo, så du er klar til næste rejse.

Biludlejning i Oslo for en weekend i september fås i gennemsnit for 1.620 kr.. Billigere tilbud fås til 876 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Oslo i september fandt en gennemsnitspris på 442 kr.. De fandt priser helt ned til 259 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Oslo hos Budget, som har 2 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 259 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Oslo gennem Budget er 704 kr./dag.

Hvert udlejningsfirma i Oslo har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Budget, Hertz og Avis er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Oslo, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

De fleste lejer en bil i økonomiklassen, når de rejser til Oslo i september måned. Den kører langt på literen og kan håndtere våde vejforhold, hvilket gør en økonomibil til et god valg, når der er gennemsnitlig 90 mm nedbør og temperaturer omkring 6 °C. Leje af en Economy i Oslo koster 1.010 kr./dag i gennemsnit.

Hertz har flest udlejningssteder i Oslo, Norge med 9 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 696 kr./dag.

50 km/t. er fartgrænsen i Oslo, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Oslo er henholdsvis 90 km/t. og 110 km/t.. Hvis du lejer en bil i Oslo så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Normalt er vejret i Oslo i august måned 16 °C og den forventede nedbør er 90 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Dem, der gerne vil leje bil i Oslo til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Oslo i august måned normalt er ca. 16 °C med 90 mm mulig regn.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Oslo

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Oslo

Populære udlejningsbiler i Oslo

Lej en af disse populære biltyper i Oslo

Kom i gang med at planlægge din rejse til Oslo


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Oslo, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Oslo ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Oslo og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Oslo med fair brændstofregler.

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Oslo.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Oslo på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.