Lej en bil i Oslo, Norge

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Oslo, Norge

Oslo, Norge
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Oslo, Norge
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Oslo, Norge

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

183 kr. - 3.730 kr.

Alle biltyper

230 kr. - 2.608 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Oslo, Norge, er 627 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Oslo, Norge, er i marts. Prisen er 71% lavere end resten af året og ligger på kun 183 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Oslo. I Oslo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Oslo.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Oslo, Norge, er 490 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Oslo, Norge, er i november. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 220 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 36% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Oslo. I Oslo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Oslo.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Oslo, Norge, er 636 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Oslo, Norge, er i juli. Prisen er 17% lavere end resten af året og ligger på kun 531 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Oslo. I Oslo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Oslo.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Oslo, Norge, er 579 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Oslo, Norge, er i marts. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 391 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Oslo. I Oslo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Oslo.


Biludlejningsfirmaer i Oslo

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Oslo, Norge
9 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,8

Comfort

8,8

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

8,4
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,3

Comfort

8,0

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,6

Valuta for pengerne

7,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,2

Comfort

7,7

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

6,2
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
15 kontorer
3 kontorer
3 kontorer

Information om din rejse til Oslo

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Oslo?

Du kan altid få tanken fyldt op i forbindelse med billeje i Oslo. Norge er nemlig rig på olie, så du skal ikke lede længe for at finde den nærmeste tankstation. Inden du når så vidt, skal du først have styr på alderskravene, der kan være forskellige fra selskab til selskab. Udlejningsfirmaet Avis har eksempelvis en minimumsalder på 19 år i forbindelse med biludlejning. Derudover skal du have været i besiddelse af et kørekort i mindst et år. Er du under 25 år, vil der yderligere blive opkrævet et ung-fører-gebyr på mellem ca. 162 og 196 NOK (ca. 127-153 DKK) pr. dag. Du kan også booke en udlejningsbil hos eksempelvis Hertz, som har fastsat en minimumsalder på 18 år for de mindste biler. Ønsker du at leje mellemklassebiler eller store biler, er minimumsalderen henholdsvis 19 og 25 år. Hertz opkræver også et ekstra tillæg for chauffører under 25 år på ca. 130 NOK (ca. 102 DKK) pr. dag. Du kan også vælge mellem andre udlejningsfirmaer, hvad enten det er Sixt, Europcar, Budget, Thrifty eller andre udbydere.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Sproget, flaget og historien – Danmark og Norge har mange lighedspunkter, hvilket også gælder i forhold til trafik- og færdselsregler. I Norge er de dog lidt strengere i forhold til alkohol, da promillegrænsen er på maks. 0,2. Når du benytter dig af billeje i Oslo, er det ikke tilladt at tale i håndholdt mobiltelefon. Til gengæld skal du huske at køre med lyset tændt om dagen på din lejebil, da det er et krav ligesom i Danmark. Du skal desuden være varsom med at trykke på speederen, da du i byområder maks. må køre 50 km/t. På motorvejene må du maks. køre 100 km/t.

Parkering

Når du lejer en bil, vil du ofte få brug for at parkere den. Inden du finder en p-plads, skal der først betales et miljøtillæg, hver gang du kommer fra ringvejen og skal ind i byen. Prisen er på ca. 55 NOK (ca. 43 DKK) i tidsrummene 6:30-9 og igen fra 15-17, samt på ca. 45 NOK (ca. 35 DKK) uden for de travle tidspunkter. Dieselbiler skal betale mere og elbiler er gratis. I forhold til parkering kan du vælge mellem den mest centrale og røde zone til en timepris på ca. 29 NOK (ca. 23 DKK), eller en gul zone til en timepris på ca. 16 NOK (ca. 13 DKK). Det er ofte kun tilladt at parkere maks. to timer i byen. Ellers skal du vælge et p-hus, hvor timeprisen er på mellem ca. 30-60 NOK (ca. 23-46 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Oslo

Billeje i Oslo giver dig mulighed for at se mere end blot centrum. En køretur til hyggelige Bærums Verk byder på noget for hele familien i form af skulpturpark, gallerier samt Norges ældste restaurant. Det otte km lange museum kaldet Blaafarveværket er også et hit, da du her kan komme på mine-tur, og der findes også en børnebondegård på stedet.

Hvilke forsikringer skal man have?

Billig billeje stiller krav til din forsikring – i hvert fald, hvis du vil have en ferie uden bekymringer i forhold til din udlejningsbil. Når du foretager billeje i Oslo, er der som udgangspunkt inkluderet en tyveriforsikring, skadesforsikring samt en ulykkesforsikring, hvis du skulle være uheldig at ramme andre. Der er dog en selvrisiko på disse forsikringer, og du kan med fordel betale ekstra for at den minimeres eller helt fjernes. Det giver mere ro i sindet, når du kører rundt i Oslo og omegn. Det er også klogt at vælge dækning på hjul, dæk, glas og hvad du ellers har mulighed for at lave skader på.

Kan man bruge sit danske kørekort i Oslo, eller skal man have et internationalt?

Da Norge er et af de såkaldte EØS-lande, kan du godt bruge dit danske kørekort i forbindelse med billeje i Oslo.

Hvor i Oslo kan man hente og aflevere sin lejebil?

Oslo Gardermoen Lufthavn er hovedlokationen, hvor du kan hente og aflevere din lejebil. Derudover findes der også udlejningscentraler i centrum. (Priser tjekket 27/09/2018).


Afstanden fra Oslo, Norge til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Oslo Gardermoens biludlejningsdisk

Biludlejning i Oslo

Vi har foretaget 154 søgninger på biludlejning i Oslo denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Oslo for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Oslo udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Hertz, Budget og Avis. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Oslo, Norge i august?

Biludlejning i Oslo for en weekend i august fås i gennemsnit for 256 kr.. Billigere tilbud fås til 188 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Oslo i august fandt en gennemsnitspris på 207 kr.. De fandt priser helt ned til 118 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Oslo har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Oslo hos Sixt, som har 4 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 141 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Oslo gennem Sixt er 690 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Oslo, Norge biludlejning?

Alle biludlejningsfirmaer i Oslo har forskellige afbestillingsregler. Hos momondo viser vi altid, hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr, i søgeresultaterne. Hertz, Budget og Avis er blandt de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Oslo, så det er værd at tjekke, om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Oslo i august måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 11 °C og nedbør på 70 mm i august, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Oslo. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i august måned og er et populært valg blandt Oslo rejsende. Leje af en Standard i Oslo koster 1.075 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Oslo har flest biludlejningssteder?

Hertz har flest udlejningssteder i Oslo, Norge med 9 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 557 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Oslo, Norge?

50 km/t. er fartgrænsen i Oslo, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Oslo er henholdsvis 90 km/t. og 110 km/t.. Hvis du lejer en bil i Oslo så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Oslo, Norge i juli?

Normalt er vejret i Oslo i juli måned 17 °C og den forventede nedbør er 70 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

I betragtning af, at temperaturerne i Oslo typisk er høje i løbet af juli, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Oslo om vejret i resten af Oslo?

Dem, der gerne vil leje bil i Oslo til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Oslo i juli måned normalt er ca. 17 °C med 70 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Oslo