Billeje i Oslo

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Oslo

Oslo, Norge
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Oslo, Norge
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Oslo

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Oslo

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Oslo?

De billigste udlejningsbiler i Oslo kan normalt findes gennem Budget. Når du booker hos Budget, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 152 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Oslo er 287 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Oslo har flest lokationer?

Hertz har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Oslo, med 9 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Oslo?

De fleste momondo-brugere lejer en Toyota Yaris in Oslo, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Suzuki SX4 S-Cross. Hvis du er interesseret i at leje en Toyota Yaris, er priserne i gennemsnit på 401 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Toyota Yaris in Oslo på helt ned til 173 kr. om dagen. Leje af en Suzuki SX4 S-Cross in Oslo ligger i gennemsnit på 500 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 309 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Oslo

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Oslo
Economy126 kr./dag
Lille mellemklasse152 kr./dag
Stor mellemklasse231 kr./dag
Mini140 kr./dag
Standard SUV165 kr./dag
Mellemstor SUV180 kr./dag
Middel stationcar196 kr./dag
Kompakt SUV224 kr./dag
Premium stationcar302 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Oslo

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Oslo?

Du kan altid få tanken fyldt op i forbindelse med billeje i Oslo. Norge er nemlig rig på olie, så du skal ikke lede længe for at finde den nærmeste tankstation. Inden du når så vidt, skal du først have styr på alderskravene, der kan være forskellige fra selskab til selskab. Udlejningsfirmaet Avis har eksempelvis en minimumsalder på 19 år i forbindelse med biludlejning. Derudover skal du have været i besiddelse af et kørekort i mindst et år. Er du under 25 år, vil der yderligere blive opkrævet et ung-fører-gebyr på mellem ca. 162 og 196 NOK (ca. 127-153 DKK) pr. dag. Du kan også booke en udlejningsbil hos eksempelvis Hertz, som har fastsat en minimumsalder på 18 år for de mindste biler. Ønsker du at leje mellemklassebiler eller store biler, er minimumsalderen henholdsvis 19 og 25 år. Hertz opkræver også et ekstra tillæg for chauffører under 25 år på ca. 130 NOK (ca. 102 DKK) pr. dag. Du kan også vælge mellem andre udlejningsfirmaer, hvad enten det er Sixt, Europcar, Budget, Thrifty eller andre udbydere.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Sproget, flaget og historien – Danmark og Norge har mange lighedspunkter, hvilket også gælder i forhold til trafik- og færdselsregler. I Norge er de dog lidt strengere i forhold til alkohol, da promillegrænsen er på maks. 0,2. Når du benytter dig af billeje i Oslo, er det ikke tilladt at tale i håndholdt mobiltelefon. Til gengæld skal du huske at køre med lyset tændt om dagen på din lejebil, da det er et krav ligesom i Danmark. Du skal desuden være varsom med at trykke på speederen, da du i byområder maks. må køre 50 km/t. På motorvejene må du maks. køre 100 km/t.

Parkering

Når du lejer en bil, vil du ofte få brug for at parkere den. Inden du finder en p-plads, skal der først betales et miljøtillæg, hver gang du kommer fra ringvejen og skal ind i byen. Prisen er på ca. 55 NOK (ca. 43 DKK) i tidsrummene 6:30-9 og igen fra 15-17, samt på ca. 45 NOK (ca. 35 DKK) uden for de travle tidspunkter. Dieselbiler skal betale mere og elbiler er gratis. I forhold til parkering kan du vælge mellem den mest centrale og røde zone til en timepris på ca. 29 NOK (ca. 23 DKK), eller en gul zone til en timepris på ca. 16 NOK (ca. 13 DKK). Det er ofte kun tilladt at parkere maks. to timer i byen. Ellers skal du vælge et p-hus, hvor timeprisen er på mellem ca. 30-60 NOK (ca. 23-46 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Oslo

Billeje i Oslo giver dig mulighed for at se mere end blot centrum. En køretur til hyggelige Bærums Verk byder på noget for hele familien i form af skulpturpark, gallerier samt Norges ældste restaurant. Det otte km lange museum kaldet Blaafarveværket er også et hit, da du her kan komme på mine-tur, og der findes også en børnebondegård på stedet.

Hvilke forsikringer skal man have?

Billig billeje stiller krav til din forsikring – i hvert fald, hvis du vil have en ferie uden bekymringer i forhold til din udlejningsbil. Når du foretager billeje i Oslo, er der som udgangspunkt inkluderet en tyveriforsikring, skadesforsikring samt en ulykkesforsikring, hvis du skulle være uheldig at ramme andre. Der er dog en selvrisiko på disse forsikringer, og du kan med fordel betale ekstra for at den minimeres eller helt fjernes. Det giver mere ro i sindet, når du kører rundt i Oslo og omegn. Det er også klogt at vælge dækning på hjul, dæk, glas og hvad du ellers har mulighed for at lave skader på.

Kan man bruge sit danske kørekort i Oslo, eller skal man have et internationalt?

Da Norge er et af de såkaldte EØS-lande, kan du godt bruge dit danske kørekort i forbindelse med billeje i Oslo.

Hvor i Oslo kan man hente og aflevere sin lejebil?

Oslo Gardermoen Lufthavn er hovedlokationen, hvor du kan hente og aflevere din lejebil. Derudover findes der også udlejningscentraler i centrum.


Find billig billeje i Oslo

Find den lejebil i Oslo, der passer til dine behov

Biler i Lille

237 kr. - 884 kr.

Alle biltyper

356 kr. - 1.472 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Oslo, Norge er 428 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Oslo, Norge er i november. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 237 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 48% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Oslo. I Oslo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Oslo.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Oslo, Norge er 647 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Oslo, Norge er i november. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 372 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Oslo. I Oslo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Oslo.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Oslo, Norge er 1.210 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Oslo, Norge er i november. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 423 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 33% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Oslo. I Oslo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Oslo, Norge er 568 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Oslo, Norge er i oktober. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 362 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Oslo. I Oslo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Oslo.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Oslo, Norge er 1.454 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Oslo, Norge er i oktober. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 540 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 44% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Oslo. I Oslo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Oslo, Norge er 1.016 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Oslo, Norge er i juli. Prisen er 14% lavere end resten af året og ligger på kun 875 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 20% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Oslo. I Oslo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Oslo.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

126 kr./dag

27 sep. - 4 okt.
Volkswagen Polo
Toyota Yaris
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

148 kr./dag

27 sep. - 4 okt.
Toyota Yaris

Biludlejningsfirmaer i Oslo

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Oslo

Sixt

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,2

Comfort

9,2

Samlet

9,6

Afhentning/aflevering

9,6

Value

6,8

Europcar

2 kontorer

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

8,6

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

6,6

Value

7,3

Hertz

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,6

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

6,8

Value

7,4

Sunnycars

8 kontorer

Dollar

3 kontorer

keddy by Europcar

3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Oslo

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Oslo

Det mest populære bureau

Hertz

Populære biltyper

Economy, Compact, Mini

Billigste lejebil

199 kr.

Den mest populære model

Toyota Yaris
Det mest populære biludlejningsbureau i Oslo, der er fundet på momondo i denne måned, er Hertz. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Europcar og Avis
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Oslo i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Oslo er 199 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 424 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Oslo i de seneste 7 dage er Toyota Yaris. Vores brugere foretrækker også Suzuki SX4 S-Cross som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Oslo

Herunder vises de mest populære hoteller i Oslo

Kørsel i lejebil i Oslo – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Oslo, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Oslo, Norge i oktober?

Biludlejning i Oslo for en weekend i oktober fås i gennemsnit for 351 kr.. Billigere tilbud fås til 197 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Oslo i oktober fandt en gennemsnitspris på 604 kr.. De fandt priser helt ned til 178 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Er der et afbestillingsgebyr på min Oslo, Norge biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Oslo har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Budget, Avis og Hertz er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Oslo, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Oslo i oktober måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 1 °C og nedbør på 70 mm i oktober, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Oslo. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i oktober måned og er et populært valg blandt Oslo rejsende. Leje af en Standard i Oslo koster 533 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Oslo, Norge?

50 km/t. er fartgrænsen i Oslo, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Oslo er henholdsvis 90 km/t. og 110 km/t.. Hvis du lejer en bil i Oslo så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Oslo, Norge i september?

Normalt er vejret i Oslo i september måned 11 °C og den forventede nedbør er 70 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Oslo om vejret i resten af Oslo?

Dem, der gerne vil leje bil i Oslo til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Oslo i september måned normalt er ca. 11 °C med 70 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Oslo?

Priser for biler i Oslo opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Oslo?

Antallet af udbydere for biler i Oslo er 36 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Oslo?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Oslo. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Oslo?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Oslo. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Oslo

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Oslo

Lejebiler der er populære i Oslo

Lej en af disse populære biltyper i Oslo

Udlejningsbiler i populære bydele i Oslo

Behøver du en udlejningsbil i et specifikt område af Oslo? Begræns din søgning ved at bruge mulighederne neden for

Kom i gang med at planlægge din rejse til Oslo


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Oslo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Oslo, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Oslo?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Oslo ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Oslo med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Oslo og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Oslo på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Oslo med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Oslo, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Oslo.

Kan jeg søge efter billeje i Oslo med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Oslo på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Oslo på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.