Billeje i Oslo

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Oslo

Oslo, Norge
28. jan — 4. feb
Samme aflevering
Oslo, Norge
tor 28.1
Middag
tor 4.2
Middag

Biludlejningsfirmaer i Oslo

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Oslo
Vurdering af udbyder: God 7.8

Vurdering baseret på 34 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.3

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.7

Vurdering baseret på 13 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.2

Vurdering baseret på 10 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Middel 3.8

Vurdering baseret på 3 anmeldelser


Hvornår er det billigst at leje en bil i Oslo?

Alle

156 kr. - 864 kr.

Economy

185 kr. - 523 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Oslo er i november. Med en lejepris på kun 186 kr. pr. dag er prisen 48% lavere end resten af året. Den dyreste måned er august. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i januar. I Oslo kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Find billig billeje i Oslo

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Mindre biler er typisk kategoriseret som økonomi biler, kompakt biler og intermediate biler. Du kan forvente at skulle betale 480 kr. pr. dag for at leje en lille bil i Oslo. Herunder er de bedste priser fundet på momondo den sidste uge.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
2/4-dørs køretøjer
232 kr./dag
20. feb - 22. feb
Oslo
Holbergsgaten 30
Chevrolet Sonic Sedan
232 kr./dag
20. feb - 22. feb
Find lignende
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
232 kr./dag
20. feb - 22. feb
Oslo
Holbergsgaten 30
Citroen C2
232 kr./dag
20. feb - 22. feb
Find lignende
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
256 kr./dag
20. feb - 22. feb
Oslo
Holbergsgaten 30
Chevrolet Sonic Sedan
256 kr./dag
20. feb - 22. feb
Find lignende
Ford Focus
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
276 kr./dag
20. feb - 22. feb
Oslo
Holbergsgaten 30
Ford Focus
276 kr./dag
20. feb - 22. feb
Find lignende
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
343 kr./dag
20. feb - 22. feb
Oslo
Oslo Airport
Kia Rio Hatchback
343 kr./dag
20. feb - 22. feb
Find lignende
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
350 kr./dag
20. feb - 22. feb
Oslo
Oslo Airport
Chevrolet Sonic Sedan
350 kr./dag
20. feb - 22. feb
Find lignende

Information om din rejse til Oslo

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Oslo?

Du kan altid få tanken fyldt op i forbindelse med billeje i Oslo. Norge er nemlig rig på olie, så du skal ikke lede længe for at finde den nærmeste tankstation. Inden du når så vidt, skal du først have styr på alderskravene, der kan være forskellige fra selskab til selskab. Udlejningsfirmaet Avis har eksempelvis en minimumsalder på 19 år i forbindelse med biludlejning. Derudover skal du have været i besiddelse af et kørekort i mindst et år. Er du under 25 år, vil der yderligere blive opkrævet et ung-fører-gebyr på mellem ca. 162 og 196 NOK (ca. 127-153 DKK) pr. dag. Du kan også booke en udlejningsbil hos eksempelvis Hertz, som har fastsat en minimumsalder på 18 år for de mindste biler. Ønsker du at leje mellemklassebiler eller store biler, er minimumsalderen henholdsvis 19 og 25 år. Hertz opkræver også et ekstra tillæg for chauffører under 25 år på ca. 130 NOK (ca. 102 DKK) pr. dag. Du kan også vælge mellem andre udlejningsfirmaer, hvad enten det er Sixt, Europcar, Budget, Thrifty eller andre udbydere.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Sproget, flaget og historien – Danmark og Norge har mange lighedspunkter, hvilket også gælder i forhold til trafik- og færdselsregler. I Norge er de dog lidt strengere i forhold til alkohol, da promillegrænsen er på maks. 0,2. Når du benytter dig af billeje i Oslo, er det ikke tilladt at tale i håndholdt mobiltelefon. Til gengæld skal du huske at køre med lyset tændt om dagen på din lejebil, da det er et krav ligesom i Danmark. Du skal desuden være varsom med at trykke på speederen, da du i byområder maks. må køre 50 km/t. På motorvejene må du maks. køre 100 km/t.

Parkering

Når du lejer en bil, vil du ofte få brug for at parkere den. Inden du finder en p-plads, skal der først betales et miljøtillæg, hver gang du kommer fra ringvejen og skal ind i byen. Prisen er på ca. 55 NOK (ca. 43 DKK) i tidsrummene 6:30-9 og igen fra 15-17, samt på ca. 45 NOK (ca. 35 DKK) uden for de travle tidspunkter. Dieselbiler skal betale mere og elbiler er gratis. I forhold til parkering kan du vælge mellem den mest centrale og røde zone til en timepris på ca. 29 NOK (ca. 23 DKK), eller en gul zone til en timepris på ca. 16 NOK (ca. 13 DKK). Det er ofte kun tilladt at parkere maks. to timer i byen. Ellers skal du vælge et p-hus, hvor timeprisen er på mellem ca. 30-60 NOK (ca. 23-46 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Oslo

Billeje i Oslo giver dig mulighed for at se mere end blot centrum. En køretur til hyggelige Bærums Verk byder på noget for hele familien i form af skulpturpark, gallerier samt Norges ældste restaurant. Det otte km lange museum kaldet Blaafarveværket er også et hit, da du her kan komme på mine-tur, og der findes også en børnebondegård på stedet.

Hvilke forsikringer skal man have?

Billig billeje stiller krav til din forsikring – i hvert fald, hvis du vil have en ferie uden bekymringer i forhold til din udlejningsbil. Når du foretager billeje i Oslo, er der som udgangspunkt inkluderet en tyveriforsikring, skadesforsikring samt en ulykkesforsikring, hvis du skulle være uheldig at ramme andre. Der er dog en selvrisiko på disse forsikringer, og du kan med fordel betale ekstra for at den minimeres eller helt fjernes. Det giver mere ro i sindet, når du kører rundt i Oslo og omegn. Det er også klogt at vælge dækning på hjul, dæk, glas og hvad du ellers har mulighed for at lave skader på.

Kan man bruge sit danske kørekort i Oslo, eller skal man have et internationalt?

Da Norge er et af de såkaldte EØS-lande, kan du godt bruge dit danske kørekort i forbindelse med billeje i Oslo.

Hvor i Oslo kan man hente og aflevere sin lejebil?

Oslo Gardermoen Lufthavn er hovedlokationen, hvor du kan hente og aflevere din lejebil. Derudover findes der også udlejningscentraler i centrum. (Priser tjekket 27/09/2018).


Afstanden fra Oslo til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Oslo Gardermoens biludlejningsdisk

Biludlejning i Oslo

Vi har foretaget 154 søgninger på biludlejning i Oslo denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Oslo for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Oslo udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Avis, Sixt og Hertz. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Oslo har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Oslo hos Sixt, som har 4 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 138 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Oslo gennem Sixt er 673 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Oslo biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Oslo har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Avis, Sixt og Hertz er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Oslo, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Oslo i februar måned?

Oslo har gennemsnitlige temperaturer på 0 °C og omkring 60 mm nedbør i februar måned. For at være bedst muligt forberedt til din rejse til Oslo bør du leje en SUV. Når du lejer en SUV sikrer du, at du sikkert og nemt kan køre igennem de sne- og isbelagte gader i Oslo. Leje af en SUV i Oslo koster 280 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Oslo har flest biludlejningssteder?

Hertz har flest udlejningssteder i Oslo med 9 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 543 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Oslo?

50 km/t. er fartgrænsen i Oslo, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Oslo er henholdsvis 90 km/t. og 110 km/t.. Hvis du lejer en bil i Oslo så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Oslo, Norge i januar?

Normalt er vejret i Oslo i januar måned -3 °C og den forventede nedbør er 50 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

januar i Oslo er typisk under frysepunktet, og der er sandsynlighed for sne og is. Det er en god idé at leje en SUV med firehjulstræk under din tur til Oslo.

Minder vejret i Oslo om vejret i resten af Oslo?

Dem, der gerne vil leje bil i Oslo til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Oslo i januar måned normalt er ca. -3 °C med 50 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Oslo

 • Få den seneste informatiom om fly til Oslo

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Oslo
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Oslos mest populære områder

  Find hoteller in Oslo
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Oslo