Billeje i Oslo, Norge

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Oslo, Norge

Oslo, Norge
21. apr — 28. apr
Samme aflevering
Oslo, Norge
ons 21.4
Middag
ons 28.4
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Oslo?

Alle

159 kr. - 1.041 kr.

Familie

159 kr. - 788 kr.

Economy

158 kr. - 608 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Oslo, Norge er i april. Med en lejepris på kun 159 kr. pr. dag er prisen 52% lavere end resten af året. Den dyreste måned er august. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i april. Hvis du har brug for mere plads til din familie, er det typisk billigere at leje større køretøjer med mere end 6 pladser i april. I Oslo kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Oslo

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Oslo, Norge
Vurdering af udbyder: God 7.8

Vurdering baseret på 34 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.0

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.7

Vurdering baseret på 13 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.2

Vurdering baseret på 10 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Middel 3.8

Vurdering baseret på 3 anmeldelser


Information om din rejse til Oslo

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Oslo?

Du kan altid få tanken fyldt op i forbindelse med billeje i Oslo. Norge er nemlig rig på olie, så du skal ikke lede længe for at finde den nærmeste tankstation. Inden du når så vidt, skal du først have styr på alderskravene, der kan være forskellige fra selskab til selskab. Udlejningsfirmaet Avis har eksempelvis en minimumsalder på 19 år i forbindelse med biludlejning. Derudover skal du have været i besiddelse af et kørekort i mindst et år. Er du under 25 år, vil der yderligere blive opkrævet et ung-fører-gebyr på mellem ca. 162 og 196 NOK (ca. 127-153 DKK) pr. dag. Du kan også booke en udlejningsbil hos eksempelvis Hertz, som har fastsat en minimumsalder på 18 år for de mindste biler. Ønsker du at leje mellemklassebiler eller store biler, er minimumsalderen henholdsvis 19 og 25 år. Hertz opkræver også et ekstra tillæg for chauffører under 25 år på ca. 130 NOK (ca. 102 DKK) pr. dag. Du kan også vælge mellem andre udlejningsfirmaer, hvad enten det er Sixt, Europcar, Budget, Thrifty eller andre udbydere.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Sproget, flaget og historien – Danmark og Norge har mange lighedspunkter, hvilket også gælder i forhold til trafik- og færdselsregler. I Norge er de dog lidt strengere i forhold til alkohol, da promillegrænsen er på maks. 0,2. Når du benytter dig af billeje i Oslo, er det ikke tilladt at tale i håndholdt mobiltelefon. Til gengæld skal du huske at køre med lyset tændt om dagen på din lejebil, da det er et krav ligesom i Danmark. Du skal desuden være varsom med at trykke på speederen, da du i byområder maks. må køre 50 km/t. På motorvejene må du maks. køre 100 km/t.

Parkering

Når du lejer en bil, vil du ofte få brug for at parkere den. Inden du finder en p-plads, skal der først betales et miljøtillæg, hver gang du kommer fra ringvejen og skal ind i byen. Prisen er på ca. 55 NOK (ca. 43 DKK) i tidsrummene 6:30-9 og igen fra 15-17, samt på ca. 45 NOK (ca. 35 DKK) uden for de travle tidspunkter. Dieselbiler skal betale mere og elbiler er gratis. I forhold til parkering kan du vælge mellem den mest centrale og røde zone til en timepris på ca. 29 NOK (ca. 23 DKK), eller en gul zone til en timepris på ca. 16 NOK (ca. 13 DKK). Det er ofte kun tilladt at parkere maks. to timer i byen. Ellers skal du vælge et p-hus, hvor timeprisen er på mellem ca. 30-60 NOK (ca. 23-46 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Oslo

Billeje i Oslo giver dig mulighed for at se mere end blot centrum. En køretur til hyggelige Bærums Verk byder på noget for hele familien i form af skulpturpark, gallerier samt Norges ældste restaurant. Det otte km lange museum kaldet Blaafarveværket er også et hit, da du her kan komme på mine-tur, og der findes også en børnebondegård på stedet.

Hvilke forsikringer skal man have?

Billig billeje stiller krav til din forsikring – i hvert fald, hvis du vil have en ferie uden bekymringer i forhold til din udlejningsbil. Når du foretager billeje i Oslo, er der som udgangspunkt inkluderet en tyveriforsikring, skadesforsikring samt en ulykkesforsikring, hvis du skulle være uheldig at ramme andre. Der er dog en selvrisiko på disse forsikringer, og du kan med fordel betale ekstra for at den minimeres eller helt fjernes. Det giver mere ro i sindet, når du kører rundt i Oslo og omegn. Det er også klogt at vælge dækning på hjul, dæk, glas og hvad du ellers har mulighed for at lave skader på.

Kan man bruge sit danske kørekort i Oslo, eller skal man have et internationalt?

Da Norge er et af de såkaldte EØS-lande, kan du godt bruge dit danske kørekort i forbindelse med billeje i Oslo.

Hvor i Oslo kan man hente og aflevere sin lejebil?

Oslo Gardermoen Lufthavn er hovedlokationen, hvor du kan hente og aflevere din lejebil. Derudover findes der også udlejningscentraler i centrum. (Priser tjekket 27/09/2018).


Afstanden fra Oslo, Norge til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Oslo Gardermoens biludlejningsdisk

Biludlejning i Oslo

Vi har foretaget 154 søgninger på biludlejning i Oslo denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Oslo for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Oslo udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Avis, Sixt og Hertz. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Oslo, Norge i maj?

Biludlejning i Oslo for en weekend i maj fås i gennemsnit for 254 kr.. Billigere tilbud fås til 186 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Oslo i maj fandt en gennemsnitspris på 205 kr.. De fandt priser helt ned til 117 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Oslo har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Oslo hos Sixt, som har 4 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 140 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Oslo gennem Sixt er 684 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Oslo, Norge biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Oslo har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Avis, Sixt og Hertz er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Oslo, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Oslo i maj måned?

De fleste lejer en bil i økonomiklassen, når de rejser til Oslo i maj måned. Den kører langt på literen og kan håndtere våde vejforhold, hvilket gør en økonomibil til et god valg, når der er gennemsnitlig 80 mm nedbør og temperaturer omkring 15 °C. Leje af en Economy i Oslo koster 274 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Oslo har flest biludlejningssteder?

Hertz har flest udlejningssteder i Oslo, Norge med 9 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 552 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Oslo, Norge?

50 km/t. er fartgrænsen i Oslo, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Oslo er henholdsvis 90 km/t. og 110 km/t.. Hvis du lejer en bil i Oslo så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Oslo, Norge i april?

Normalt er vejret i Oslo i april måned 5 °C og den forventede nedbør er 40 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

Vejret i Oslo i april vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Oslo. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Oslo plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Opel Corsa, Volkswagen Polo og Ford Ka.

Minder vejret i Oslo om vejret i resten af Oslo?

Dem, der gerne vil leje bil i Oslo til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Oslo i april måned normalt er ca. 5 °C med 40 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Oslo