Billeje i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp

Leder du efter billig biludlejning i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp? Søg her!

Oslo, Norge - Sandefjord, Torp (TRF)
17. aug. — 24. aug.
Samme aflevering
Oslo, Norge - Sandefjord, Torp (TRF)
ons. 17.8
Middag
ons. 24.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp herunder
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

133 kr./dag

5 okt. - 12 okt.
Nissan Qashqai
Peugeot 108
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-dørs køretøjer

53 kr./dag

5 okt. - 12 okt.
Peugeot 108
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

95 kr./dag

5 okt. - 12 okt.
Ford Focus Wagon
BMW 1 Series
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

78 kr./dag

5 okt. - 12 okt.
BMW 1 Series
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

61 kr./dag

5 okt. - 12 okt.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

56 kr./dag

5 okt. - 12 okt.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

87 kr./dag

5 okt. - 12 okt.
Hyundai i40
Peugeot 108
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-dørs køretøjer

72 kr./dag

5 okt. - 12 okt.
Peugeot 108
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

53 kr./dag

5 okt. - 12 okt.
Opel Corsa

Oplysninger om billeje i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp

Du skal naturligvis altid være i besiddelse af et gyldigt kørekort, når du skal låne en lejebil i Torp Sandefjord Lufthavn i Oslo. I Norge skal du være fyldt 19 år for at kunne leje en bil, og du skal have haft dit kørekort i mindst ét år. Du skal regne med, at der kan være ekstra gebyrer på nogle lejebiler, hvis du er under 25 år. Du behøver ikke et internationalt kørekort for at køre bil i Norge. Dit danske førerbevis gælder nemlig også her. Et biludlejningsbureau vil som regel forlange, at du betaler med et internationalt kreditkort udstedt til den primære fører af lejebilen. Her vil de reservere et beløb som depositum på forhånd, når du får bilen udleveret. Det er biludlejningsbureauets sikkerhed mod tyveri eller skader på bilen, ligesom de også modregner forbruget af brændstof på denne måde. Du bør desuden altid sikre dig, at dine forsikringer dækker, inden du lejer en bil i udlandet.

Det er ganske nemt at finde vej fra lufthavnen over til biludlejningscenteret, da det er godt skiltet. Det ligger umiddelbart uden for ankomsthallen ved udeparkeringen. Du kan sagtnes gå derhen. Her finder du filialer fra Avis, Budget, Sixt og Hertz i samme bygning. Ankommer du ikke i udlejningscenterets åbningstider, kan du benytte dig af lufthavnens mange faciliteter. Her kan du opholde dig på alle tider af døgnet. Lufthavnen byder på flere muligheder for shopping og lækre spisesteder, ligesom du kan benytte dig af den gratis wi-fi. De fleste af de udlejningsbureauer, der er repræsenteret i TORP Sandefjord Lufthavn i Oslo (TRF), har dog en døgnåben telefonservice, som du kan benytte, hvis der opstår problemer, når du skal hente din lejebil.


Find billig billeje i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp

Find den lejebil i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp, der passer til dine behov

Biler i Lille

260 kr. - 2.994 kr.

Alle biltyper

337 kr. - 1.708 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp er 723 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp er i februar. Prisen er 65% lavere end resten af året og ligger på kun 260 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 15% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp. I Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp er 700 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp er i november. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 255 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp. I Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp er 1.037 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp er i februar. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 666 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 19% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp. I Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp er 644 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp er i oktober. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 460 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp. I Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp er 1.048 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp er i december. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 756 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 19% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp. I Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp er 702 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp er i september. Prisen er 4% lavere end resten af året og ligger på kun 675 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp. I Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Peugeot 108
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-dørs køretøjer

53 kr./dag

5 okt. - 12 okt.
Peugeot 108
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

56 kr./dag

5 okt. - 12 okt.
Volkswagen Polo
Peugeot 108
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-dørs køretøjer

72 kr./dag

5 okt. - 12 okt.
Peugeot 108

Biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Oslo

Herunder vises de mest populære hoteller i Oslo

Billeje i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp, så du er klar til næste rejse

Hyundai Accent fra Budget er i øjeblikket den billigste bil, du kan leje i Lufthavn: Sandefjord ifølge vores data. Det koster i gennemsnit 956 kr./dag at leje dette køretøj fra Budget. Tilbud på Hyundai Accent hos Budget er også blevet set for helt ned til 663 kr./dag i de seneste 12 måneder. Der er større sandsynlighed for, at du finder de billigste lejebiler i Lufthavn: Sandefjord, hvis du booker på forhånd.

Det er bedst at reservere mere end 90 dage inden afhentningsdatoen, hvis du vil leje bil i Lufthavn: Sandefjord. Den daglige gennemsnitspris for at leje bil er 405 kr., hvis du lejer mere end 90 dage i forvejen. 517 kr./dag er den normale pris på billeje i weekenden i Lufthavn: Sandefjord, mens 429 kr./dag er den normale pris i hverdagen. Hvis din rejse er fleksibel, kan du finde de billigste biludlejningspriser i oktober måned, hvor de i gennemsnit ligger på 386 kr./dag.

Lufthavn: Sandefjords bedste biludlejningsfirma er Avis ifølge 2 anmeldelser på momondo, hvor det har fået 7 i gennemsnit. I det forgangne år har 7% af dem, der lejede bil i Lufthavn: Sandefjord, valgt Avis. Hertz er et andet biludlejningsfirma med godt ry og en vurdering på 6,4 ud fra 5 anmeldelser. 1 anmeldeler valgte at leje bil hos Europcar og bedømte oplevelsen med 6,4 i gennemsnit.

Gennemsnitsprisen pr. dag for at leje bil i Lufthavn: Sandefjord er 737 kr.. Hvis du skal leje bil i en uge, ligger prisen på 3.178 kr. i gennemsnit. Du kan forvente at betale 10.907 kr. for at leje bil en måned i Lufthavn: Sandefjord. Sørg for at sammenligne biludlejningspriserne på momondo, så du kan finde de bedste tilbud på kort- eller langtidsleje.


Leje af bil i andre byer i Norge


Se flere lejebiler i Oslo

Find billige udlejningsbiler i Oslo

Kom i gang med at planlægge din rejse til Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp.

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Lufthavn: Oslo Sandefjord, Torp.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.