Billeje i Oslo Gardermoen Lufthavn

Leder du efter billig biludlejning i Oslo Gardermoen Lufthavn? Søg her!

Oslo, Norge - Oslo Gardermoen (OSL)
5. okt. — 8. okt.
Samme aflevering
Oslo, Norge - Oslo Gardermoen (OSL)
tor. 5.10
Middag
søn. 8.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Oslo Gardermoen Lufthavn

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Oslo Gardermoen Lufthavn

Hvilken bil er der flest, som lejer at Oslo Gardermoen Lufthavn?

Til gennemsnitligt 439 kr./dag (og helt ned til 416 kr./dag) er udlejning af en Suzuki SX4 S-Cross at Oslo Gardermoen Lufthavn det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Toyota Yaris at Oslo Gardermoen Lufthavn for 331 kr./dag i gennemsnit (228 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Hvilken bil er mest populær at leje i Oslo Gardermoen Lufthavn?

41% af vores brugere har søgt efter Stor mellemklasse i Oslo Gardermoen Lufthavn, hvillket gør denne type køretøj til det mest populære. Thrifty er det mest populære udlejningsbureau i Oslo Gardermoen Lufthavn, der tilbyder udlejning af Stor mellemklasse. Vores brugere har fundet tilbud på Stor mellemklasse i Oslo Gardermoen Lufthavn fra Thrifty for helt ned til 385 kr./dag. Hvis du er på udkig efter Stor mellemklasse, er Suzuki SX4 S-Cross og Peugeot 5008 de mest populære bilmodeller.

Hvornår er det bedst at leje bil i Oslo Gardermoen Lufthavn?

Det bedste tidspunkt at booke en lejebil på er mere end 90 dage forud for din planlagte ankomst til Oslo Gardermoen Lufthavn. Når du reserverer bil mere end 90 dage i forvejen, kan du forvente, at priserne ligger på omkring 387 kr./dag. Ugedagen kan også påvirke biludlejningspriserne. Weekendpriserne i Oslo Gardermoen Lufthavn ligger f.eks. på 543 kr./dag, mens hverdagspriserne ligger på omkring 495 kr./dag i gennemsnit. Hvis du endnu ikke har booket din rejse, bør du vide, at det bedste tidspunkt på året at leje bil på i Oslo Gardermoen Lufthavn er oktober, hvor priserne i gennemsnit ligger på 307 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma er det bedste i Oslo Gardermoen Lufthavn?

Med en gennemsnitsvurdering på 7,4 ud fra 19 momondo-brugere er Budget det bedst bedømte biludlejningsfirma i Oslo Gardermoen Lufthavn. Brugerne overvejer også Hertz, som er et pålideligt biludlejningsfirma i Oslo Gardermoen Lufthavn, der har fået en gennemsnitsvurdering på 7,3 ud fra 20 anmeldelser.

Bedste tilbud på lejebiler i Oslo Gardermoen Lufthavn

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Oslo Gardermoen Lufthavn herunder
Volkswagen Passat Variant
eller lignende Middel stationcar
Op til 5 passagerer

193 kr./dag

19 dec. - 26 dec.
Volkswagen Passat Variant
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

198 kr./dag

26 sep. - 3 okt.
Ford Focus Wagon
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

142 kr./dag

16 okt. - 22 okt.
Kia Cee'd
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

151 kr./dag

16 okt. - 22 okt.
Ford Fiesta
Renault Kadjar
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

180 kr./dag

16 okt. - 22 okt.
Renault Kadjar
Toyota RAV4
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

195 kr./dag

26 sep. - 3 okt.
Toyota RAV4
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

141 kr./dag

16 okt. - 22 okt.
Hyundai i30
Renault Clio Estate
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

198 kr./dag

26 sep. - 3 okt.
Renault Clio Estate
Toyota Yaris
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

147 kr./dag

16 okt. - 22 okt.
Toyota Yaris

Oplysninger om billeje i Oslo Gardermoen Lufthavn

Hvilken dokumentation skal jeg bruge, for at leje en bil i Oslo Gardermoen Lufthavn (OSL)?

Hvordan man lejer en bil? For at benytte biludlejning i Oslo Gardermoen Lufthavn eller andre steder i Norge skal du være mindst 21 år gammel samt have haft dit kørekort i mere end 12 måneder. Du kan bruge dit danske kørekort eller et EU kørekort. De er gyldige i Norge, lige så lang tid som de er gyldige i hjemlandet. Er dit kørekort ikke fra et EU-land, skal du huske et internationalt kørekort. Det kan være en god idé at bestille en forsikring hjemmefra. Så slipper du for at skulle købe den dyre forsikring, når du henter din billige lejebil. Husk også at tjekke, at din udlejningsbil indeholder en advarselstrekant samt en refleksvest. Ellers får du en bøde, hvis du bliver standset af politiet.

Hvilke faciliteter tilbyder biludlejningsfirmaerne i Oslo Gardermoen Lufthavn (OSL)?

De fleste udlejningsfirmaer i Oslo Gardermoen Lufthavn tilbyder de samme eller tilsvarende valgfrie muligheder for at leje ekstra udstyr til din billige lejebil. Der kan dog være forskelle de enkelte firmaer imellem, så husk at forhøre dig om mulighederne hvis det er vigtigt for dig. Hvis du er taget til Norge for at stå på ski, kan du hos de fleste biludlejningsfirmaer leje en skiboks til din lejebil. Det er dog kun muligt for stationcar og andre kategorier af større biler. Lejer du en mindre bil, er dette ikke muligt. Er I flere afsted, kan I bestille en ekstra chauffør mod gebyr. Det samme gælder for barnesæde, GPS-navigation og mobilt wifi. Hvis du forlader Norge i din udlejningsbil, skal du betale et gebyr, der ofte er højere end selve gebyret for at leje bilen.


Find billig billeje i Oslo Gardermoen Lufthavn

Find den lejebil i Oslo Gardermoen Lufthavn, der passer til dine behov

Biler i Lille

250 kr. - 851 kr.

Alle biltyper

307 kr. - 855 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Oslo Gardermoen Lufthavn er 473 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Oslo Gardermoen Lufthavn er i januar. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 250 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 15% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Oslo Gardermoen Lufthavn. I Oslo Gardermoen Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Oslo Gardermoen Lufthavn.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Oslo Gardermoen Lufthavn er 642 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Oslo Gardermoen Lufthavn er i november. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 317 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Oslo Gardermoen Lufthavn. I Oslo Gardermoen Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Oslo Gardermoen Lufthavn.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Oslo Gardermoen Lufthavn er 801 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Oslo Gardermoen Lufthavn er i juli. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 502 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 31% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Oslo Gardermoen Lufthavn. I Oslo Gardermoen Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Oslo Gardermoen Lufthavn er 589 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Oslo Gardermoen Lufthavn er i oktober. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 331 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Oslo Gardermoen Lufthavn. I Oslo Gardermoen Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Oslo Gardermoen Lufthavn.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Oslo Gardermoen Lufthavn er 586 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Oslo Gardermoen Lufthavn er i oktober. Prisen er 9% lavere end resten af året og ligger på kun 540 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Oslo Gardermoen Lufthavn. I Oslo Gardermoen Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Oslo Gardermoen Lufthavn er 645 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Oslo Gardermoen Lufthavn er i september. Prisen er 71% lavere end resten af året og ligger på kun 1.109 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Oslo Gardermoen Lufthavn. I Oslo Gardermoen Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

141 kr./dag

16 okt. - 22 okt.
Volkswagen Polo
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

142 kr./dag

16 okt. - 22 okt.
Ford Focus
Peugeot 108
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-dørs køretøjer

143 kr./dag

16 okt. - 22 okt.
Peugeot 108

Biludlejningsfirmaer i Oslo Gardermoen Lufthavn

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Oslo Gardermoen Lufthavn

National

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

7,5

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,5

Value

6,8
Oversigt

Rengøring

9,2

Comfort

8,1

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,6
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,1

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,4

Value

7,3
Oversigt

Rengøring

5,3

Comfort

4,6

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

4,6

Value

4,6

Sunnycars

3 kontorer

Alamo

1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Oslo

Herunder vises de mest populære hoteller i Oslo

Billeje i Oslo Gardermoen Lufthavn

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Oslo Gardermoen Lufthavn, så du er klar til næste rejse

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Oslo Gardermoen Lufthavn?

Priser for biler i Oslo Gardermoen Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Oslo Gardermoen Lufthavn?

Fra september 2023 er der 16 udbydere at vælge mellem for biler i Oslo Gardermoen Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Oslo Gardermoen Lufthavn?

Blandt forskellige lande, herunder Oslo Gardermoen Lufthavn, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Oslo Gardermoen Lufthavn?

For at leje en bil i Oslo Gardermoen Lufthavn, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Se flere lejebiler i Oslo

Find billige udlejningsbiler i Oslo

Kom i gang med at planlægge din rejse til Oslo Gardermoen Lufthavn


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Oslo Gardermoen Lufthavn?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Oslo Gardermoen Lufthavn, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Oslo Gardermoen Lufthavn?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Oslo Gardermoen Lufthavn. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Oslo Gardermoen Lufthavn med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Oslo Gardermoen Lufthavn med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Oslo Gardermoen Lufthavn på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Oslo Gardermoen Lufthavn på momondo.

Kan jeg finde billeje i Oslo Gardermoen Lufthavn, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Oslo Gardermoen Lufthavn med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Oslo Gardermoen Lufthavn med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Oslo Gardermoen Lufthavn på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Oslo Gardermoen Lufthavn på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.