Lej en bil i Tromsø, Norge

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Tromsø, Norge

Tromsø, Norge
30. jul — 6. aug
Samme aflevering
Tromsø, Norge
fre 30.7
Middag
fre 6.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Tromsø, Norge

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

303 kr. - 836 kr.

Alle biltyper

366 kr. - 1.209 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Tromsø, Norge, er 376 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Tromsø, Norge, er i september. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 303 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tromsø. I Tromsø kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Tromsø.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Tromsø, Norge, er 545 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Tromsø, Norge, er i juni. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 578 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 9% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tromsø. I Tromsø kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Tromsø.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Thrifty

678 kr./dag

9 aug – 16 aug
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Thrifty

727 kr./dag

9 aug – 16 aug
Chevrolet Sonic Sedan
Ford Focus
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Thrifty

778 kr./dag

9 aug – 16 aug
Ford Focus

Biludlejningsfirmaer i Tromsø

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Tromsø, Norge
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

9,2

Samlet

9,2

Afhentning/aflevering

8,7

Valuta for pengerne

8,2
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,3

Comfort

8,0

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

7,3
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,6

Comfort

7,4

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

5,6

Valuta for pengerne

5,8
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,3

Comfort

5,6

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

4,0

Valuta for pengerne

5,6
3 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Afstanden fra Tromsø, Norge til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Tromsø Langness biludlejningsdisk

Biludlejning i Tromsø

40 brugere har søgt efter billeje i Tromsø med momondo i juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Tromsø for at reducere spredningen af COVID-19?

Europcar, Hertz, og Budget er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Tromsø. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Tromsø, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Tromsø har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Tromsø er Sixt med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 836 kr. fra dens 2 beliggenheder i Tromsø. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Sixt i Tromsø er 263 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Tromsø, Norge biludlejning?

Alle biludlejningsfirmaer i Tromsø har forskellige afbestillingsregler. Hos momondo viser vi altid, hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr, i søgeresultaterne. Europcar, Hertz og Budget er blandt de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Tromsø, så det er værd at tjekke, om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Tromsø i august måned?

De fleste lejer en bil i økonomiklassen, når de rejser til Tromsø i august måned. Den kører langt på literen og kan håndtere våde vejforhold, hvilket gør en økonomibil til et god valg, når der er gennemsnitlig 100 mm nedbør og temperaturer omkring 7 °C. Leje af en Economy i Tromsø koster 1.216 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Tromsø har flest biludlejningssteder?

Hertz har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Tromsø, Norge med 3 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 633 kr./dag, når de lejer en bil fra Hertz i Tromsø, Norge.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Tromsø, Norge?

Tromsøs hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Tromsø er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 110 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Tromsø, Norge i juli?

Normalt er vejret i Tromsø i juli måned 12 °C og den forventede nedbør er 73 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Vejret i Tromsø i juli vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Tromsø. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Tromsø plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Opel Corsa, Volkswagen Golf og Ford Focus.

Minder vejret i Tromsø om vejret i resten af Troms?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Tromsø til et roadtrip til de omkringliggende områder i juli måned, er det vigtigt at vide, at resten af Troms normalt har en temperatur på 12 °C, og at du kan forvente 65 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Norge

Se vores biludlejningstilbud i byer som Oslo, Bergen og Trondheim i Norge

Biludlejning i lufthavne i Tromsø

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Tromsø

Kom i gang med at planlægge din rejse til Tromsø