Billeje i Tromsø, Troms

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Tromsø, Troms

Tromsø, Norge
6. juli — 13. juli
Samme aflevering
Tromsø, Norge
ons. 6.7
Middag
ons. 13.7
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Tromsø, Troms

Find den lejebil i Tromsø, der passer til dine behov

Biler i Lille

378 kr. - 1.116 kr.

Alle biltyper

415 kr. - 1.182 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Tromsø, Norge er 665 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Tromsø, Norge er i oktober. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 378 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tromsø. I Tromsø kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Tromsø, Norge er 625 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Tromsø, Norge er i oktober. Prisen er 7% lavere end resten af året og ligger på kun 584 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tromsø. I Tromsø kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Tromsø, Norge er 556 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Tromsø, Norge er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 668 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 34% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tromsø. I Tromsø kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Tromsø, Norge er 622 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Tromsø, Norge er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 668 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tromsø. I Tromsø kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Tromsø

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Tromsø, Troms
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

8,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

4,0

Value

6,0
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Tromsø

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Tromsø

Det mest populære bureau

Hertz

Populære biltyper

Compact, Intermediate, Economy

Billigste lejebil

730 kr.

Den mest populære model

Hyundai Accent
Det mest populære biludlejningsbureau i Tromsø, der er fundet på momondo i denne måned, er Hertz. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Europcar og Avis
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Tromsø i de seneste 72 timer: Compact, Intermediate, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Tromsø er 730 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 1.025 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Tromsø i de seneste 7 dage er Hyundai Accent. Vores brugere foretrækker også Toyota Yaris som alternativ.

Vigtige oplysninger om billeje i Tromsø

Det er muligt at finde gode tilbud på billeje i Tromsø, hvor det også er tilladt at krydse landegrænser. Det betyder, at du bekymringsfrit kan krydse grænsen til Sverige lige så mange gange, som du har lyst til. De fleste biludlejningsfirmaer har nemlig gode muligheder for envejsbilleje. Det giver endnu mere frihed på din bilferie, da du sagtens kan vælge en biludlejning i Tromsø, men derefter aflevere lejebilen i en helt anden by. Tromsø er dog et glimrende start- og slutpunkt for en ferie i Norge. Det er takket være det glimrende udvalg af biludlejningsfirmaer i byens overskuelige lufthavn. Her kan du nemt afhente eller bestille en bil til Tromsø, så du hurtigt kan begynde din rejse videre rundt i Norge. Det er selvfølgelig også nemt at aflevere en bil i lufthavnen, hvor du uden besvær kan parkere og returnere dine bilnøgler. Du er derfor aldrig i fare for at bruge lang tid på hverken at finde eller afslutte din biludlejning i den norske lufthavn.

Det er sjældent, at du kan leje en bil til Tromsø uden først som minimum at fremvise et internationalt kreditkort. Det skyldes, at de fleste biludlejningsfirmaer bruger kortet, når de reserverer et depositum på din konto. Derudover findes der i Norge også en del automatiske betalingsanlæg, som kræver, at du har registreret et kreditkort på forhånd. Registreringen betyder, at du nemt og bekymringsfrit kan køre igennem de såkaldte AutoPASS-stationer helt uden at skulle stoppe, og det gør rejsen en anelse nemmere. De fleste biludlejningsfirmaer har dog allerede eksisterende betalingsmuligheder eller gode råd angående de norske betalingsanlæg. Det kan derfor godt svare sig, at undersøge eller bestille biludlejning i Tromsø, før du tager hjemmefra. Du kan altid besøge momondo, hvor vi har samlet et stort udvalg af gode muligheder for billeje Tromsø.

De norske færdselsregler ligner til forveksling de danske. Du kan derfor trygt vælge iblandt et af de mange gode tilbud på biludlejning i Tromsø. Der er dog enkelte ting, som du bør være opmærksom på. I Norge er der blandt andet flere betalingsanlæg, som du kan støde på ved tunneller eller på store veje. Det er derfor nemmest at tjekke de forskellige betalingsmuligheder, inden du tager afsted på ferie. Vælger du at leje en bil til Tromsø eller muligvis finde en udlejningsbil i Tromsø Lufthavn, bør du altid tjekke vejrforholdene. Området og vejene omkring byen kan nemlig af og til være sneet til, og isslag samt lave temperaturer er langt fra en sjældenhed i de norske fjelde. Det er dog ikke et krav, at din udlejningsbil har snedæk på, men i dårlig vejr skal du dog have huske at have snekæder på.

Det er nemt at leje en bil i Norge, men selvfølgelig skal du medbringe forskellige former for identifikation. Du skal først og fremmest have dit kørekort med, og det skal have været gyldigt i minimum et år. Derudover skal du kunne fremvise et internationalt kreditkort, som skal bruges til at sikre biludlejningsfirmaets depositum. Det er ikke nødvendigt at fremvise dit pas, men tag det endelig med, da det altid er en god ide og ofte kan gøre udlejningsprocessen endnu hurtigere. I Norge er der en minimumsalder på 19 år, som er gældende for alle køretøjer. Er du en ung fører, bør du også forvente at skulle betale et ekstra gebyr, hvis du er imellem 19 og 25 år gammel. Uanset din alder, så er billeje i Tromsø et glimrende valg, hvis du foretrækker at komme nemt rundt i Norge, da en udlejningsbil ofte er den hurtigste måde at komme rundt i landet på.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Tromsø

Herunder vises de mest populære hoteller i Tromsø

Kørsel i lejebil i Tromsø – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Tromsø, så du er klar til næste rejse.

Den billigste udbyder i Tromsø er Hertz med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 1.022 kr. fra dens 3 beliggenheder i Tromsø. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Hertz i Tromsø er 658 kr..

Hvert udlejningsfirma i Tromsø har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Hertz, Budget og Europcar er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Tromsø, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

De fleste lejer en bil i økonomiklassen, når de rejser til Tromsø i juli måned. Den kører langt på literen og kan håndtere våde vejforhold, hvilket gør en økonomibil til et god valg, når der er gennemsnitlig 79 mm nedbør og temperaturer omkring 11 °C. Leje af en Economy i Tromsø koster 905 kr./dag i gennemsnit.

Hertz har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Tromsø, Norge med 3 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 1.022 kr./dag, når de lejer en bil fra Hertz i Tromsø, Norge.

Tromsøs hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Tromsø er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 110 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Normalt er vejret i Tromsø i juni måned 9 °C og den forventede nedbør er 55 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvis du leder efter udlejningsbil i Tromsø til et roadtrip til de omkringliggende områder i juni måned, er det vigtigt at vide, at resten af Troms normalt har en temperatur på 10 °C, og at du kan forvente 47,7 mm nedbør.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Tromsø

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Tromsø

Kom i gang med at planlægge din rejse til Tromsø


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Tromsø via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Tromsø. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Tromsø og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Tromsø.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Tromsø.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Tromsø.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.