Billeje i Tromsø, Troms

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Tromsø, Troms

Tromsø, Norge
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Tromsø, Norge
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Tromsø

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Tromsø

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Tromsø?

De billigste udlejningsbiler i Tromsø kan normalt findes gennem Hertz. Når du booker hos Hertz, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 50 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Tromsø er 439 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Tromsø?

Leje af Toyota C-HR og Toyota Yaris in Tromsø er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Toyota C-HR in Tromsø kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 542 kr./dag og kan gå helt ned til 352 kr./dag. Priser på leje af en Toyota Yaris kan også variere, men plejer at ligge på omkring 377 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 316 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Tromsø, Troms

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Tromsø, Troms
Economy192 kr./dag
Lille mellemklasse245 kr./dag
Stor mellemklasse272 kr./dag
Mini245 kr./dag
Standard SUV215 kr./dag
Mellemstor SUV216 kr./dag
Middel stationcar243 kr./dag
Kompakt SUV272 kr./dag
Kompakt stationcar340 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Tromsø

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Tromsø?

Det er muligt at finde gode tilbud på billeje i Tromsø, hvor det også er tilladt at krydse landegrænser. Det betyder, at du bekymringsfrit kan krydse grænsen til Sverige lige så mange gange, som du har lyst til. De fleste biludlejningsfirmaer har nemlig gode muligheder for envejsbilleje. Det giver endnu mere frihed på din bilferie, da du sagtens kan vælge en biludlejning i Tromsø, men derefter aflevere lejebilen i en helt anden by. Tromsø er dog et glimrende start- og slutpunkt for en ferie i Norge. Det er takket være det glimrende udvalg af biludlejningsfirmaer i byens overskuelige lufthavn. Her kan du nemt afhente eller bestille en bil til Tromsø, så du hurtigt kan begynde din rejse videre rundt i Norge. Det er selvfølgelig også nemt at aflevere en bil i lufthavnen, hvor du uden besvær kan parkere og returnere dine bilnøgler. Du er derfor aldrig i fare for at bruge lang tid på hverken at finde eller afslutte din biludlejning i den norske lufthavn.

Kan du leje en udlejningsbil i Tromsø uden et kreditkort?

Det er sjældent, at du kan leje en bil til Tromsø uden først som minimum at fremvise et internationalt kreditkort. Det skyldes, at de fleste biludlejningsfirmaer bruger kortet, når de reserverer et depositum på din konto. Derudover findes der i Norge også en del automatiske betalingsanlæg, som kræver, at du har registreret et kreditkort på forhånd. Registreringen betyder, at du nemt og bekymringsfrit kan køre igennem de såkaldte AutoPASS-stationer helt uden at skulle stoppe, og det gør rejsen en anelse nemmere. De fleste biludlejningsfirmaer har dog allerede eksisterende betalingsmuligheder eller gode råd angående de norske betalingsanlæg. Det kan derfor godt svare sig, at undersøge eller bestille biludlejning i Tromsø, før du tager hjemmefra. Du kan altid besøge momondo, hvor vi har samlet et stort udvalg af gode muligheder for billeje Tromsø.

Hvilke færdselsregler skal jeg holde øje med i Tromsø?

De norske færdselsregler ligner til forveksling de danske. Du kan derfor trygt vælge iblandt et af de mange gode tilbud på biludlejning i Tromsø. Der er dog enkelte ting, som du bør være opmærksom på. I Norge er der blandt andet flere betalingsanlæg, som du kan støde på ved tunneller eller på store veje. Det er derfor nemmest at tjekke de forskellige betalingsmuligheder, inden du tager afsted på ferie. Vælger du at leje en bil til Tromsø eller muligvis finde en udlejningsbil i Tromsø Lufthavn, bør du altid tjekke vejrforholdene. Området og vejene omkring byen kan nemlig af og til være sneet til, og isslag samt lave temperaturer er langt fra en sjældenhed i de norske fjelde. Det er dog ikke et krav, at din udlejningsbil har snedæk på, men i dårlig vejr skal du dog have huske at have snekæder på.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at kunne leje en bil i Tromsø?

Det er nemt at leje en bil i Norge, men selvfølgelig skal du medbringe forskellige former for identifikation. Du skal først og fremmest have dit kørekort med, og det skal have været gyldigt i minimum et år. Derudover skal du kunne fremvise et internationalt kreditkort, som skal bruges til at sikre biludlejningsfirmaets depositum. Det er ikke nødvendigt at fremvise dit pas, men tag det endelig med, da det altid er en god ide og ofte kan gøre udlejningsprocessen endnu hurtigere. I Norge er der en minimumsalder på 19 år, som er gældende for alle køretøjer. Er du en ung fører, bør du også forvente at skulle betale et ekstra gebyr, hvis du er imellem 19 og 25 år gammel. Uanset din alder, så er billeje i Tromsø et glimrende valg, hvis du foretrækker at komme nemt rundt i Norge, da en udlejningsbil ofte er den hurtigste måde at komme rundt i landet på.


Find billig billeje i Tromsø, Troms

Find den lejebil i Tromsø, der passer til dine behov

Biler i Lille

366 kr. - 822 kr.

Alle biltyper

527 kr. - 1.008 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Tromsø, Norge er 538 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Tromsø, Norge er i oktober. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 366 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tromsø. I Tromsø kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Tromsø.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Tromsø, Norge er 723 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Tromsø, Norge er i januar. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 367 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tromsø. I Tromsø kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Tromsø.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Tromsø, Norge er 778 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Tromsø, Norge er i december. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 477 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tromsø. I Tromsø kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Tromsø, Norge er 752 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Tromsø, Norge er i december. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 574 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tromsø. I Tromsø kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Tromsø.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Tromsø, Norge er 1.082 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Tromsø, Norge er i oktober. Prisen er 17% lavere end resten af året og ligger på kun 1.274 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 29% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tromsø. I Tromsø kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Renault Clio
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

192 kr./dag

2 okt. - 9 okt.
Renault Clio
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

244 kr./dag

2 okt. - 9 okt.
Ford Fiesta
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

245 kr./dag

2 okt. - 9 okt.
Peugeot 208

Biludlejningsfirmaer i Tromsø

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Tromsø, Troms

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

9,3

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

9,3

Sixt

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,4

Comfort

9,7

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,2

Value

9,1

Europcar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,2

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,5

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,0

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,0

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,6

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

5,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

6,0

keddy by Europcar

2 kontorer

Sunnycars

2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Tromsø

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Tromsø

Det mest populære bureau

Sixt

Populære biltyper

SUV, Compact, Economy

Billigste lejebil

243 kr.

Den mest populære model

Class Compact Car
Det mest populære biludlejningsbureau i Tromsø, der er fundet på momondo i denne måned, er Sixt. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Hertz og Europcar
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Tromsø i de seneste 72 timer: SUV, Compact, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Tromsø er 243 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 560 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Tromsø i de seneste 7 dage er Class Compact Car. Vores brugere foretrækker også Toyota Yaris som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Tromsø

Herunder vises de mest populære hoteller i Tromsø

Kørsel i lejebil i Tromsø – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Tromsø, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Tromsø, Norge i oktober?

Biludlejning i Tromsø for en weekend i oktober fås i gennemsnit for 510 kr.. Billigere tilbud fås til 414 kr.. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 258 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 314 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Tromsø, Norge biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Tromsø har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Alamo, Europcar og Hertz er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Tromsø, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Tromsø i oktober måned?

Tromsø har gennemsnitlige temperaturer på -1 °C og omkring 105 mm nedbør i oktober måned. For at være bedst muligt forberedt til din rejse til Tromsø bør du leje en SUV. Når du lejer en SUV sikrer du, at du sikkert og nemt kan køre igennem de sne- og isbelagte gader i Tromsø. Leje af en SUV i Tromsø koster 727 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Tromsø, Norge?

Tromsøs hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Tromsø er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 110 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Tromsø, Norge i september?

Normalt er vejret i Tromsø i september måned 7 °C og den forventede nedbør er 100 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Tromsø om vejret i resten af Troms?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Tromsø til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af Troms normalt har en temperatur på 7 °C, og at du kan forvente 88 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Tromsø?

Priser for biler i Tromsø opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Tromsø?

Der er 18 udbydere for biler i Tromsø fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Tromsø?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Tromsø. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Tromsø?

For at leje en bil i Tromsø, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Tromsø

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Tromsø

Lejebiler der er populære i Tromsø

Lej en af disse populære biltyper i Tromsø

Kom i gang med at planlægge din rejse til Tromsø


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Tromsø?

Hvis du booker billeje i Tromsø via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Tromsø?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Tromsø. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Tromsø med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Tromsø og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Tromsø på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Tromsø.

Kan jeg finde billeje i Tromsø, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Tromsø.

Kan jeg søge efter billeje i Tromsø med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Tromsø.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Tromsø på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.