Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Tromsø, Troms

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Tromsø, Troms

Tromsø, Norge
5. apr. — 12. apr.
Tromsø, Norge
fre. 5.4
Middag
fre. 12.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Tromsø

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Tromsø

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Tromsø?

De billigste udlejningsbiler i Tromsø kan normalt findes gennem keddy by Europcar. Når du booker hos keddy by Europcar, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 315 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Tromsø er 315 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Tromsø?

Leje af Toyota RAV4 og Toyota Aygo in Tromsø er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Toyota RAV4 in Tromsø kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 736 kr./dag og kan gå helt ned til 633 kr./dag. Priser på leje af en Toyota Aygo kan også variere, men plejer at ligge på omkring 984 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 585 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Tromsø, Troms

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Tromsø, Troms
Economy325 kr./dag
Lille mellemklasse402 kr./dag
Stor mellemklasse440 kr./dag
Mellemstor SUV496 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Tromsø

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Tromsø?

Det er muligt at finde gode tilbud på billeje i Tromsø, hvor det også er tilladt at krydse landegrænser. Det betyder, at du bekymringsfrit kan krydse grænsen til Sverige lige så mange gange, som du har lyst til. De fleste biludlejningsfirmaer har nemlig gode muligheder for envejsbilleje. Det giver endnu mere frihed på din bilferie, da du sagtens kan vælge en biludlejning i Tromsø, men derefter aflevere lejebilen i en helt anden by. Tromsø er dog et glimrende start- og slutpunkt for en ferie i Norge. Det er takket være det glimrende udvalg af biludlejningsfirmaer i byens overskuelige lufthavn. Her kan du nemt afhente eller bestille en bil til Tromsø, så du hurtigt kan begynde din rejse videre rundt i Norge. Det er selvfølgelig også nemt at aflevere en bil i lufthavnen, hvor du uden besvær kan parkere og returnere dine bilnøgler. Du er derfor aldrig i fare for at bruge lang tid på hverken at finde eller afslutte din biludlejning i den norske lufthavn.

Kan du leje en udlejningsbil i Tromsø uden et kreditkort?

Det er sjældent, at du kan leje en bil til Tromsø uden først som minimum at fremvise et internationalt kreditkort. Det skyldes, at de fleste biludlejningsfirmaer bruger kortet, når de reserverer et depositum på din konto. Derudover findes der i Norge også en del automatiske betalingsanlæg, som kræver, at du har registreret et kreditkort på forhånd. Registreringen betyder, at du nemt og bekymringsfrit kan køre igennem de såkaldte AutoPASS-stationer helt uden at skulle stoppe, og det gør rejsen en anelse nemmere. De fleste biludlejningsfirmaer har dog allerede eksisterende betalingsmuligheder eller gode råd angående de norske betalingsanlæg. Det kan derfor godt svare sig, at undersøge eller bestille biludlejning i Tromsø, før du tager hjemmefra. Du kan altid besøge momondo, hvor vi har samlet et stort udvalg af gode muligheder for billeje Tromsø.

Hvilke færdselsregler skal jeg holde øje med i Tromsø?

De norske færdselsregler ligner til forveksling de danske. Du kan derfor trygt vælge iblandt et af de mange gode tilbud på biludlejning i Tromsø. Der er dog enkelte ting, som du bør være opmærksom på. I Norge er der blandt andet flere betalingsanlæg, som du kan støde på ved tunneller eller på store veje. Det er derfor nemmest at tjekke de forskellige betalingsmuligheder, inden du tager afsted på ferie. Vælger du at leje en bil til Tromsø eller muligvis finde en udlejningsbil i Tromsø Lufthavn, bør du altid tjekke vejrforholdene. Området og vejene omkring byen kan nemlig af og til være sneet til, og isslag samt lave temperaturer er langt fra en sjældenhed i de norske fjelde. Det er dog ikke et krav, at din udlejningsbil har snedæk på, men i dårlig vejr skal du dog have huske at have snekæder på.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at kunne leje en bil i Tromsø?

Det er nemt at leje en bil i Norge, men selvfølgelig skal du medbringe forskellige former for identifikation. Du skal først og fremmest have dit kørekort med, og det skal have været gyldigt i minimum et år. Derudover skal du kunne fremvise et internationalt kreditkort, som skal bruges til at sikre biludlejningsfirmaets depositum. Det er ikke nødvendigt at fremvise dit pas, men tag det endelig med, da det altid er en god ide og ofte kan gøre udlejningsprocessen endnu hurtigere. I Norge er der en minimumsalder på 19 år, som er gældende for alle køretøjer. Er du en ung fører, bør du også forvente at skulle betale et ekstra gebyr, hvis du er imellem 19 og 25 år gammel. Uanset din alder, så er billeje i Tromsø et glimrende valg, hvis du foretrækker at komme nemt rundt i Norge, da en udlejningsbil ofte er den hurtigste måde at komme rundt i landet på.


Find billig billeje i Tromsø, Troms

Find den lejebil i Tromsø, der passer til dine behov

Lille biler

307 kr. - 1.088 kr.

Alle biltyper

393 kr. - 1.361 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Tromsø, Norge er 572 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Tromsø, Norge er i maj. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 307 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 20% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tromsø. I Tromsø kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Tromsø.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Tromsø, Norge er 723 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Tromsø, Norge er i april. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 403 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tromsø. I Tromsø kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Tromsø.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Tromsø, Norge er 1.141 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Tromsø, Norge er i november. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 541 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 38% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tromsø. I Tromsø kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Tromsø, Norge er 803 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Tromsø, Norge er i april. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 403 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tromsø. I Tromsø kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Tromsø.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

325 kr./dag

23 apr. - 27 apr.
Volkswagen Polo
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

402 kr./dag

23 apr. - 27 apr.
Volkswagen Golf
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

402 kr./dag

23 apr. - 27 apr.
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Tromsø

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Tromsø, Troms

National

1 kontor

Enterprise Rent-A-Car

2 kontorer

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

9,6

Samlet

8,8

Afhentning/aflevering

9,6

Value

8,0

Europcar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,8

Comfort

9,1

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,4

Sixt

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,6

Comfort

9,6

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

8,0

Value

9,3

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,6

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

6,6

Value

7,3

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,0

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,0

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,6

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

Hurtige fakta om biludlejning i Tromsø

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Tromsø

Det mest populære bureau

Thrifty

Populære biltyper

Intermediate, Wagon, Compact

Billigste lejebil

545 kr.

Den mest populære model

Toyota RAV4
Det mest populære biludlejningsbureau i Tromsø, der er fundet på momondo i denne måned, er Thrifty. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Europcar og Sixt
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Tromsø i de seneste 72 timer: Intermediate, Wagon, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Tromsø er 545 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 1.129 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Tromsø i de seneste 7 dage er Toyota RAV4. Vores brugere foretrækker også Class Compact Car som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Tromsø

Herunder vises de mest populære hoteller i Tromsø
Radisson Blu Hotel, Tromso

Radisson Blu Hotel, Tromso

Sjogata 7, Tromsø, Troms, Norway

0,2 km fra centrum

Comfort Hotel Xpress Tromso

Comfort Hotel Xpress Tromso

Gronnegata 35, Tromsø, Troms, Norway

0,2 km fra centrum

Clarion Hotel The Edge

Clarion Hotel The Edge

Kaigata 6, Tromsø, Troms, Norway

0,2 km fra centrum

Scandic Ishavshotel

Scandic Ishavshotel

Fr. Langesgate 2, Tromsø, Troms, Norway

0,2 km fra centrum

Skaret by Vander

Skaret by Vander

Tromsø, Troms, Norge

0,3 km fra centrum

Smarthotel Tromso

Smarthotel Tromso

Vestregata 6, Tromsø, Troms, Norway

0,1 km fra centrum

Scandic Grand Tromsø

Scandic Grand Tromsø

Storgaten 44, Tromsø, Troms, Norway

0,1 km fra centrum

Clarion Collection Hotel Aurora

Clarion Collection Hotel Aurora

Sjøgata 19-21, Tromsø, Troms, Norway

0,2 km fra centrum

Moxy Tromso

Moxy Tromso

Huldervegen 2, Tromsø, Troms, Norway

2,7 km fra centrum

Clarion Collection Hotel With

Clarion Collection Hotel With

Sjøgata 35 -37, Tromsø, Troms, Norway

0,2 km fra centrum

Enter Backpack Hotel

Enter Backpack Hotel

Parkgata 4, Tromsø, Troms, Norway

0,2 km fra centrum

Quality Hotel Saga

Quality Hotel Saga

Rich Withs Pl. 2, Tromsø, Troms, Norway

0,1 km fra centrum

Bjørvika Apartments, Vervet, Tromsø City Center

Bjørvika Apartments, Vervet, Tromsø City Center

Tromsø, Troms, Norge

0,7 km fra centrum

Thon Hotel Polar

Thon Hotel Polar

Grønnegata 45, Tromsø, Troms, Norway

0,1 km fra centrum

Tromsø Lodge & Camping

Tromsø Lodge & Camping

Tromsø, Troms, Norge

2,3 km fra centrum

Yggdrasil farmhotel retreat & spa

Yggdrasil farmhotel retreat & spa

Leirstrandvegen 1557, Tromsø, Troms, Norway

29,6 km fra centrum

AMI Hotel Tromso

AMI Hotel Tromso

24 Skolegata, Tromsø, Troms, Norway

0,3 km fra centrum

Osiris Home

Osiris Home

24 Lanesvegen, Tromsø, Troms, Norway

2,7 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Tromsø – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Tromsø, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Tromsø, Norge biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Tromsø har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Alamo, Europcar og Avis er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Tromsø, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Tromsø i april måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Tromsø i april. I Tromsø kommer der igennemsnit 46 mm nedbør og med temperaturer omkring 5 °C i april måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Tromsø koster 562 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Tromsø, Norge?

Tromsøs hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Tromsø er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 110 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Tromsø, Norge i marts?

Normalt er vejret i Tromsø i marts måned -2 °C og den forventede nedbør er 69 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Tromsø om vejret i resten af Troms?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Tromsø til et roadtrip til de omkringliggende områder i marts måned, er det vigtigt at vide, at resten af Troms normalt har en temperatur på -3 °C, og at du kan forvente 59,7 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Tromsø?

Priser for biler i Tromsø opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Tromsø?

Der er 22 udbydere for biler i Tromsø fra marts 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Tromsø?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Tromsø. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Tromsø?

For at leje en bil i Tromsø, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Tromsø?

Hvis du booker billeje i Tromsø via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Tromsø?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Tromsø. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Tromsø med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Tromsø og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Tromsø på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Tromsø.

Kan jeg finde billeje i Tromsø, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Tromsø.

Kan jeg søge efter billeje i Tromsø med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Tromsø.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Tromsø på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 5.4
Middag
fre. 12.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo