Billeje i Doha, Ad Dawhah

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Doha, Ad Dawhah

Doha, Qatar
3. feb. — 10. feb.
Samme aflevering
Doha, Qatar
fre. 3.2
Middag
fre. 10.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Find billig billeje i Doha, Ad Dawhah

Find den lejebil i Doha, der passer til dine behov

Biler i Lille

199 kr. - 452 kr.

Alle biltyper

199 kr. - 6.119 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Doha, Qatar er 213 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Doha, Qatar er i maj. Prisen er 7% lavere end resten af året og ligger på kun 199 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 80% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Doha. I Doha kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Doha, Qatar er 576 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Doha, Qatar er i oktober. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 334 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 46% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Doha. I Doha kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Doha, Qatar er 956 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Doha, Qatar er i februar. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 348 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Doha. I Doha kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Doha, Qatar er 1.064 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Doha, Qatar er i oktober. Prisen er 84% lavere end resten af året og ligger på kun 176 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 1% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Doha. I Doha kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Doha

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Doha, Ad Dawhah

Sixt

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

National

6 kontorer

GO Rent A Car

5 kontorer

keddy by Europcar

5 kontorer

Regency Fleets

5 kontorer

Al Muftah

4 kontorer

Europcar

4 kontorer

Hertz

4 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Doha

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Doha

Populære biltyper

SUV, Compact, Economy

Billigste lejebil

808 kr.

Den mest populære model

Renault Logan
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Doha i de seneste 72 timer: SUV, Compact, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Doha er 808 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 808 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Doha i de seneste 7 dage er Renault Logan. Vores brugere foretrækker også Nissan Sunny som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Doha

Herunder vises de mest populære hoteller i Doha

Kørsel i lejebil i Doha – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Doha, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Doha kan normalt findes gennem Major Agency. Når du booker hos Major Agency, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 20,17/dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Doha er 20,17/dag.

National har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Doha, med 6 lokationer.

100 km/t. er fartgrænsen i Doha, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Doha er henholdsvis 120 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Doha så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

I januar måned er gennemsnitstemperaturen i Doha 17 °C, og den forventede nedbør er 10 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Doha.

Dem, der gerne vil leje bil i Doha til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Ad Dawhah i januar måned normalt er ca. 17 °C med 10 mm mulig regn.


Lejebiler der er populære i Doha

Lej en af disse populære biltyper i Doha

Kom i gang med at planlægge din rejse til Doha


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Doha via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Doha. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Doha, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Doha.

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Doha.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Doha med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.