Udlejningsbiler fra Europcar i Doha

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Doha

Doha, Qatar
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Doha, Qatar
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Doha Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Doha, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

4 kontorer

Information om Europcar udlejningsbiler i Doha

Har Europcar en lokation i Doha Hamad Intl Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Europcar i Doha Hamad Intl Lufthavn (Hamad International Airport).

Tilbyder Europcar gratis afbestilling af lejebiler i Doha?

Europcar tilbyder gratis afbestilling af billeje i Doha (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Europcar, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Europcar.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Europcar når man er i Doha i oktober?

Med en gennemsnitspris på 206 kr./dag, udlejning af Lille mellemklasse biler fra Europcar i Doha i oktober er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Europcar udlejningsbiler i Doha helt ned til 206 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Lille mellemklasse udlejningsbiler sidste oktober.

Hvor mange Europcar biludlejningslokationer er der i Doha?

Europcar opererer på nuværende tidspunkt fra 5 lokationer i Doha. Den mest populære biludlejningslokation Europcar har i Doha er placeret på Hamad International Airport.I løbet af de sidste 12 måneder har 67% af vores brugere, der søgte efter Europcar udlejningsbiler i Doha endt med at leje deres bil fra Hamad International Airport lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Doha?

Priser for biler i Doha opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Doha?

Der er 77 udbydere for biler i Doha fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Doha?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Doha. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Doha?

Alle førere, der lejer en bil i Doha, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Doha på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.