Udlejningsbiler fra Europcar i Doha

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Doha

Doha, Qatar
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Doha, Qatar
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Doha Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Doha, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
3 kontorer

Information om Europcar udlejningsbiler i Doha

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Europcar udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Doha kunder og personale føler sig sikre, har Europcar også vedtaget disse ekstra politikker:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Europcar i Lufthavn: Doha Hamad Intl (Hamad International Airport).

Europcar tilbyder gratis afbestilling af billeje i Doha (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Europcar, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Europcar.

Med en gennemsnitspris på 448 kr./dag, udlejning af Premium biler fra Europcar i Doha i juli er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Europcar udlejningsbiler i Doha helt ned til 448 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Premium udlejningsbiler sidste juli.

Europcar opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Doha. Den mest populære biludlejningslokation Europcar har i Doha er placeret på Hamad International Airport.I løbet af de sidste 12 måneder har 73% af vores brugere, der søgte efter Europcar udlejningsbiler i Doha endt med at leje deres bil fra Hamad International Airport lokationen.