Billeje i Antiokia, Tyrkiet

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Antiokia, Tyrkiet

Antiokia, Tyrkiet
15. mar — 22. mar
Samme aflevering
Antiokia, Tyrkiet
man 15.3
Middag
man 22.3
Middag

Biludlejningsfirmaer i Antiokia

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Antiokia, Tyrkiet
Vurdering af udbyder: Middel 2.8

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Afstanden fra Antiokia, Tyrkiet til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Adanas biludlejningsdisk

Biludlejning i Antiokia

Indtil videre har der i marts været 2 søgninger på biludlejning i Antiokia på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Antiokia for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Enterprise, National, og Avis er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Antiokia. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Antiokia, Tyrkiet biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Antiokia ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Antiokia. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Antiokia, Tyrkiet?

Hastighedsbegrænsningen i Antiokia er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Antiokia har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Antiokia, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvordan er vejret i Antiokia, Tyrkiet i marts?

Normalt er vejret i Antiokia i marts måned 13 °C og den forventede nedbør er 142 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i marts?

Vejret i Antiokia i marts vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Antiokia. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Antiokia plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai i10 og Opel Corsa.

Minder vejret i Antiokia om vejret i resten af Hatay-provinsen?

Klimaet i Hatay-provinsen i marts er normalt 13 °C med en forventet nedbør på 142 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Antiokia til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Antiokia

  • Få den seneste informatiom om fly til Antiokia

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Antiokia
  • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

    Få overblik over de bedste hoteller i Antiokias mest populære områder

    Find hoteller in Antiokia