Billeje i Ayia Napa, Famagusta

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Ayia Napa, Famagusta

Ayia Napa, Cypern
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Ayia Napa, Cypern
tor. 5.10
Middag
tor. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Ayia Napa

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Ayia Napa

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Ayia Napa?

De billigste udlejningsbiler i Ayia Napa kan normalt findes gennem Cossio Finanical Services. Når du booker hos Cossio Finanical Services, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 161 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Ayia Napa er 162 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Ayia Napa?

De fleste momondo-brugere lejer en Ford Fiesta in Ayia Napa, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Hyundai i10. Hvis du er interesseret i at leje en Ford Fiesta, er priserne i gennemsnit på 272 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Ford Fiesta in Ayia Napa på helt ned til 110 kr. om dagen. Leje af en Hyundai i10 in Ayia Napa ligger i gennemsnit på 314 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 165 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Ayia Napa, Famagusta

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Ayia Napa, Famagusta
Economy318 kr./dag
Lille mellemklasse332 kr./dag
Stor mellemklasse419 kr./dag
Mellemstor SUV627 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Find billig billeje i Ayia Napa, Famagusta

Find den lejebil i Ayia Napa, der passer til dine behov

Lille

76 kr. - 579 kr.

Alle biltyper

121 kr. - 2.216 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Ayia Napa, Cypern er 276 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Ayia Napa, Cypern er i november. Prisen er 73% lavere end resten af året og ligger på kun 76 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 68% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ayia Napa. I Ayia Napa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Ayia Napa.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Ayia Napa, Cypern er 467 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Ayia Napa, Cypern er i juli. Prisen er 11% lavere end resten af året og ligger på kun 524 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 46% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ayia Napa. I Ayia Napa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Ayia Napa.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Ayia Napa, Cypern er 1.263 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Ayia Napa, Cypern er i juni. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 836 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 32% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Ayia Napa. I Ayia Napa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Ayia Napa, Cypern er 841 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Ayia Napa, Cypern er i august. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 535 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ayia Napa. I Ayia Napa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Ayia Napa.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Ayia Napa, Cypern er 378 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Ayia Napa, Cypern er i april. Prisen er 12% lavere end resten af året og ligger på kun 428 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 57% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ayia Napa. I Ayia Napa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Ayia Napa, Cypern er 1.421 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Ayia Napa, Cypern er i august. Prisen er 1% lavere end resten af året og ligger på kun 1.440 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 40% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Ayia Napa. I Ayia Napa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i Ayia Napa, Cypern er 843 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i Ayia Napa, Cypern er i november. Prisen er 76% lavere end resten af året og ligger på kun 210 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ayia Napa. I Ayia Napa kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

318 kr./dag

3 okt. - 10 okt.
Ford Fiesta
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

332 kr./dag

3 okt. - 10 okt.
Kia Cee'd
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

360 kr./dag

3 okt. - 10 okt.
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Ayia Napa

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Ayia Napa, Famagusta

GREEN MOTION

2 kontorer

AERCAR

1 kontor

Budget

1 kontor

Global Rent A Car

1 kontor

Avis

1 kontor

Hertz

1 kontor

Europcar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Autounion Car Rental

4 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Ayia Napa

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Ayia Napa

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste lejebil

382 kr.

Den mest populære model

Ford Fiesta
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Ayia Napa i de seneste 72 timer: Mini, Economy, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Ayia Napa er 382 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 2.360 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Ayia Napa i de seneste 7 dage er Ford Fiesta. Vores brugere foretrækker også Hyundai i10 som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Ayia Napa

Nærliggende attraktioner:

Nissi Beach33,8 km

Nærliggende attraktioner:

Nissi Beach138,5 km

Nærliggende attraktioner:

Nissi Beach46,2 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Ayia Napa

Herunder vises de mest populære hoteller i Ayia Napa

Kørsel i lejebil i Ayia Napa – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Ayia Napa, så du er klar til næste rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Ayia Napa i oktober måned?

I oktober måned i Ayia Napa ligger temperaturerne omkring 17 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 43 mm i gennemsnit i oktober måned i Ayia Napa gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Ayia Napa koster 1.286 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Ayia Napa, Cypern?

Hvis du lejer en bil i Ayia Napa, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Ayia Napa er der generelt en hastighedsbegrænsning på 80 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Ayia Napa er hastighedsbegrænsningen 100 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mercedes-Benz E-Class Cabriolet in Ayia Napa?

Hvordan er vejret i Ayia Napa, Cypern i september?

I september er der normalt 0 mm nedbør i Ayia Napa og en gennemsnitstemperatur på 25 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Ayia Napa, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Ayia Napa om vejret i resten af Famagusta?

Dem, der gerne vil leje bil i Ayia Napa til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Famagusta i september måned normalt er ca. 24 °C med 4 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Ayia Napa?

Priser for biler i Ayia Napa opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Ayia Napa?

Antallet af udbydere for biler i Ayia Napa er 26 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Ayia Napa?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Ayia Napa. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Ayia Napa?

For at leje en bil i Ayia Napa, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Ayia Napa

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Ayia Napa

Se flere lejebiler i Cypern

Find billige udlejningsbiler i Cypern

Kom i gang med at planlægge din rejse til Ayia Napa


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Ayia Napa?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Ayia Napa, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Ayia Napa?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Ayia Napa ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Ayia Napa med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Ayia Napa og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Ayia Napa på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Ayia Napa med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Ayia Napa, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Ayia Napa.

Kan jeg søge efter billeje i Ayia Napa med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Ayia Napa.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Ayia Napa på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.