Billeje i Paphos, Pafos

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Paphos, Pafos

Paphos, Cypern
10. okt. — 17. okt.
Samme aflevering
Paphos, Cypern
tir. 10.10
Middag
tir. 17.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Paphos

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Paphos

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Paphos?

De billigste udlejningsbiler i Paphos kan normalt findes gennem SURPRICE CAR RENTAL . Når du booker hos SURPRICE CAR RENTAL , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 82 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Paphos er 87 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Paphos har flest lokationer?

CarWiz har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Paphos, med 5 lokationer.

Bedste tilbud på lejebiler i Paphos, Pafos

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Paphos, Pafos
Economy231 kr./dag
Lille mellemklasse265 kr./dag
Stor mellemklasse374 kr./dag
Mini222 kr./dag
Varevogn til passagerer636 kr./dag
Kompakt SUV344 kr./dag
Kompakt stationcar386 kr./dag
Mellemstor SUV582 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Paphos

Biludlejning i Paphos er den bedste måde at komme til nogle ikoniske attraktioner i byen, såsom Kato Paphos arkæologiske Park, Agios Neophytos-klosteret, Paphos Havn og Port, Paphos Afrodite Waterpark, Afrodites Rock Brewing Company og Avakas Gorge. Mens motorvej A7 er en førsteklasses vej i denne by, kan andre veje såsom Paphos-Polis-motortrafikvejen også hjælpe dig med at komme rundt i byen. Paphos er en stor by, og det er en udfordring at få en parkeringsplads til udlejningsbiler, men du kan få nogle betalte garager eller parkeringspladser til at parkere din bil, mens du går rundt i byen eller tager en bid mad. Der er over 80 biludlejningssteder i Paphos, så du kan vælge den nærmeste.

Kan det betale sig at leje en bil, når man besøger Paphos?

Selvom det er svært at få en gratis parkeringsplads i Paphos, kan man finde betalte parkeringspladser eller endda garager. Nogle af disse steder koster pr. time, mens andre opkræver betaling pr. dag. Hovedvejen B6 eller motorvej A6 (Limassol) kan hjælpe dig med at komme rundt i byen, men de kan få lidt travlt i myldretiden - om morgenen eller om aftenen. Du kan bruge alternative ruter, hvis du opdager tung trafik på en hvilken som helst vej. Paphos Biludlejning kan hjælpe dig med at se en masse i Paphos by og de omkringliggende områder som Adonis Baths Fasouri Watermania, Lara Bay Turtle Conservation Station, Troodos Mountains, Kourion Archaeological Site og Petra tou Romiou (Afrodites Rock). Disse steder ligger blot et par timers kørsel fra lufthavnen. Paphos er en gangbar by, så du behøver ikke at være i bilen hele tiden. Hvis du arbejder på et budget, kan en økonomi Biludlejning eller en billig Biludlejning i Paphos være din bedste mulighed. Ellers kan du vælge elektrisk billeje, leje af passagervogn eller leje af luksusbil i Paphos.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg huske, når jeg kører i Paphos?

Når du vælger Biludlejning i Paphos, skal du huske, at der er visse love, du skal følge, når du rammer motorvejen. Hvis du f.eks. har små børn, skal du have en ordentlig måde at holde dem fast på, mens du er i bilen. Ellers kan du få en bøde, hvis du bliver fanget. Hvis bilen er parkeret, men motoren kører, vil politiet betragte bilen som værende i bevægelse. Udlejningsbiler i Paphos har røde, lyse nummerplader, der hjælper politifolk og andre trafikanter med nemt at identificere dem. Med denne plade, kan politiet tilgive dig for mindre fejl, da de vil vide, at du ikke er bekendt med Cypern trafik love. Cypern har ingen vejskilte, så du vil være afhængig af vejmarkeringer. Hvis du er ved at gå ind i en trafikcirkel, skal du give køretøjet, der allerede er i trafikcirklen, den rigtige vej.  Hvis du bliver involveret i en ulykke, skal du underrette dit biludlejningsfirma, politiet og forsikringsselskabet. Før du begynder at køre i Paphos, skal du kontakte den lokale afdeling af motorkøretøjer for at finde ud af, om de har foretaget ændringer i lovgivningen for nylig.

Hvilken type kørekort har du brug for til at leje en bil i Paphos?

Cypern er en del af EU, så hvis du har et EU-kørekort, kan du bruge det i Paphos, og du behøver ikke at sidde på en prøve. Hvis dit kørekort udløber, mens du er i Paphos, skal du få et lokalt kørekort, ellers vil Biludlejning i Paphos ikke give dig mulighed for at leje deres biler. Hvis du ikke er fra EU, kan du bruge dit lands kørekort, som udløber efter et stykke tid. Kontakt din ambassade for at finde ud af, hvor lang tid din licens vil tage, før den udløber. Når dit kørekort udløber, mens det stadig er i Paphos, skal du indhente et cypriotisk kørekort.


Find billig billeje i Paphos, Pafos

Find den lejebil i Paphos, der passer til dine behov

Lille

105 kr. - 294 kr.

Alle biltyper

105 kr. - 1.111 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Paphos, Cypern er 174 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Paphos, Cypern er i marts. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 105 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 57% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Paphos. I Paphos kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Paphos.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Paphos, Cypern er 319 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Paphos, Cypern er i februar. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 405 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 20% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Paphos. I Paphos kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Paphos.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Paphos, Cypern er 397 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Paphos, Cypern er i februar. Prisen er 6% lavere end resten af året og ligger på kun 375 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 0% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Paphos. I Paphos kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Paphos.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

231 kr./dag

30 okt. - 5 nov.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

232 kr./dag

30 okt. - 5 nov.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Paphos

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Paphos, Pafos

GREEN MOTION

4 kontorer

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

CarWiz

5 kontorer

Autounion Car Rental

3 kontorer

CTT Car Rentals

3 kontorer

Dollar

3 kontorer

Europcar

3 kontorer

Firefly

3 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Paphos

Herunder vises de mest populære hoteller i Paphos

Kørsel i lejebil i Paphos – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Paphos, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Paphos, Cypern biludlejning?

Udlejningsbiler i Paphos fra populære udlejningssteder så som Budget, Hertz og Ace tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Paphos, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Paphos i november måned?

På rejser til Paphos i november måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Paphos i november måned, når temperaturer er på omkring 14 °C og der er 100 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Paphos koster 87 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Paphos, Cypern?

Når du lejer en bil i Paphos, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Paphos er henholdsvis 80 km/t. og 100 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Paphos.

Hvordan er vejret i Paphos, Cypern i oktober?

Normalt er vejret i Paphos i oktober måned 21 °C og den forventede nedbør er 30 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Paphos om vejret i resten af Pafos?

Dem, der gerne vil leje bil i Paphos til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Pafos i oktober måned normalt er ca. 21 °C med 24,5 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Paphos?

Priser for biler i Paphos opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Paphos?

Fra oktober 2023 er der 105 udbydere at vælge mellem for biler i Paphos.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Paphos?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Paphos. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Paphos?

For at leje en bil i Paphos, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Paphos

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Paphos

Udlejningsbiler i populære bydele i Paphos

Behøver du en udlejningsbil i et specifikt område af Paphos? Begræns din søgning ved at bruge mulighederne neden for

Se flere lejebiler i Cypern

Find billige udlejningsbiler i Cypern

Kom i gang med at planlægge din rejse til Paphos


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Paphos?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Paphos, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Paphos?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Paphos ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Paphos med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Paphos eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Paphos på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Paphos.

Kan jeg finde billeje i Paphos, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Paphos på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Paphos med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Paphos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Paphos på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.