Billeje i Daytona Beach, Florida

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Daytona Beach, Florida

Daytona Beach, FL, USA
17. dec. — 24. dec.
Daytona Beach, FL, USA
søn. 17.12
Middag
søn. 24.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Daytona Beach

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Daytona Beach

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Daytona Beach?

De billigste udlejningsbiler i Daytona Beach kan normalt findes gennem Dollar. Når du booker hos Dollar, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 249 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Daytona Beach er 249 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Daytona Beach?

De fleste momondo-brugere lejer en Kia Rio in Daytona Beach, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Nissan Rogue. Hvis du er interesseret i at leje en Kia Rio, er priserne i gennemsnit på 426 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Kia Rio in Daytona Beach på helt ned til 237 kr. om dagen. Leje af en Nissan Rogue in Daytona Beach ligger i gennemsnit på 432 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 232 kr. om dagen.

Vigtige oplysninger om billeje i Daytona Beach

Daytona Beach er en by, der er strategisk beliggende ved Floridas Atlanterhavskyst, og som har masser af betagende attraktioner, herunder strandpromenaden Boardwalk og Pier, Daytona International Speedway, Marine Science Center og Ponce Inlet Lighthouse og Museum. En nem måde at komme til disse steder er via kørsel, og Biludlejning i Daytona Beach vil gøre processen problemfri. Det vil være i din interesse at holde øje med veje som W International Speedway, S Atlantic Avenue, US-1 N og i-4, der forbinder byens bedste steder. Der er flere offentlige parkeringspladser i strandområdet og længere væk, men parkering på stranden er på bestemte områder (i afmærkede områder). Med lidt omkring 20 biludlejningssteder i Daytona Beach, giver byen dig flere muligheder for din bil-leje behov.

Er det under et besøg værd at leje en bil, mens man besøger Daytona Beach?

Takket være de mange pladsforhold på stranden og i gaderne, er det bekvemt at leje biler i Daytona Beach. Disse parkeringspladser er ofte tilgængelige mod et mindre brugergebyr. Når du rejser rundt i byen, anbefaler vi, at du undgår myldretider på hverdage, der fører til trafik på de store veje. Der er generelt større trafik på vejen ved daggry, når solen er steget og sent om eftermiddagen. Daytona Beach tilbyder Biludlejning, så du kan besøge seværdigheder som Disney's Animal Kingdom og Lochloosa Lake, der ligger en times kørsel i nærliggende byer. Daytona Beach er temmelig gangbar, og forskellige kvarterer er i nærheden af flere faciliteter. En billig Biludlejning i Daytona Beach kan dog være gavnlig, hvis du ønsker at tage rundt på de lange kilometer af stranden.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg huske, når jeg kører i Daytona Beach?

Selvom det er en praktisk transportmåde rundt i byen, er der visse kørselsregler i henhold til lovgivningen i Florida for billeje i Daytona Beach. For det første er kørsel altid i højre side af vejen, og sørg for at overholde de tilladte hastighedsgrænser, som du kan se på samme side af vejen. Sikkerhedsselen skal være tændt hele tiden, så længe bilen er i bevægelse. Loven kræver, at du kører til den fjerneste vognbane eller sænker farten ned under hastighedsgrænsen, når du støder på politibiler i indkørselsbaner. Det er ulovligt at køre under indflydelse af alkohol i Florida, med en grænse på 0,08% BAC. Bemærk, at du skal holde forlygterne tændt fra tusmørke til daggry, hvis du er på farten om natten. Det vil være klogt at tjekke ind i Daytona Beachs motorafdeling for at få oplysninger om eventuelle nye ændringer i færdselsloven.

Hvilken type kørekort har du brug for til at leje en bil i Daytona Beach?

De dokumenter, der er nødvendige for at leje en bil i Floridas byer, vil være de samme, hvad enten det drejer sig om leje af en passagervogn eller leje af en elektrisk bil. Flere biludlejningsfirmaer vil kun have brug for deres kørekort i landet, når de lejer bilen. Hvis du er fra et fremmed land, vil din udenlandske kørekort indeholde. Du skal dog også medbringe dit gyldige pas til identifikationsformål (det skal være gyldigt i hele lejeperioden). Du skal være 21 år eller ældre for at leje en bil i Florida, men mange Biludlejning i Daytona Beach vil opkræve et ungt chaufførgebyr for personer under 25 år.


Find billig billeje i Daytona Beach, Florida

Find den lejebil i Daytona Beach, der passer til dine behov

Lille cars

197 kr. - 570 kr.

Alle biltyper

252 kr. - 570 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Daytona Beach, USA er 200 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Daytona Beach, USA er i oktober. Prisen er 2% lavere end resten af året og ligger på kun 197 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Daytona Beach. I Daytona Beach kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Daytona Beach

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Daytona Beach, Florida

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

8,8

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,7

Value

8,4

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

8,2

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,9

Value

7,6

Enterprise Rent-A-Car

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,8

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,2

Value

7,2

Dollar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,6

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,6

Thrifty

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

7,0

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,3

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,6

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

7,1

Value

6,7

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

6,6

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,6

Value

6,1

Easirent

1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Daytona Beach

Herunder vises de mest populære hoteller i Daytona Beach

Kørsel i lejebil i Daytona Beach – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Daytona Beach, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Daytona Beach, Florida biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Daytona Beach tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Budget, Hertz og Alamo, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Daytona Beach, Florida?

40 km/t. er fartgrænsen i Daytona Beach, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Daytona Beach er henholdsvis 120 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Daytona Beach så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Toyota RAV4 in Daytona Beach?

Hvordan er vejret i Daytona Beach, FL i december?

Normalt er vejret i Daytona Beach i december måned 16 °C og den forventede nedbør er 66 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Daytona Beach om vejret i resten af Florida?

Dem, der gerne vil leje bil i Daytona Beach til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Florida i december måned normalt er ca. 17 °C med 64,9 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Daytona Beach?

Priser for biler i Daytona Beach opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Daytona Beach?

Fra december 2023 er der 23 udbydere at vælge mellem for biler i Daytona Beach.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Daytona Beach?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Daytona Beach. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Daytona Beach?

For at leje en bil i Daytona Beach, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Daytona Beach?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Daytona Beach, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Daytona Beach?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Daytona Beach. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Daytona Beach med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Daytona Beach og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Daytona Beach på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Daytona Beach.

Kan jeg finde billeje i Daytona Beach, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Daytona Beach.

Kan jeg søge efter billeje i Daytona Beach med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Daytona Beach.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Daytona Beach på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.